30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
blaber 13.1.2009 0:51

Tak jim ty dotace seberte!

Vždycky když čtu články pana K. na Psu, tak nechápu, proč mu je tady někdo uveřejňuje, tohle je fakt tak do Haló novin, nebo učesané do Práva. Ale dnes jsem se dozvěděl zajímavou věc, že sdružení funguje díkky dotacím z ministerstva. Proč? Proč jim někdo platí ze státního rozpočtu? Vždyť jsou organizací typu odborů - jen tedy doufám, že odboráři nejsou nakonec také placeni z ministerstva, to snad ne! No a jestli jim ty dotace zůstanou, tak navrhuji založit Sdružení na hubení hlodavců a žádat stejně velkou dotaci joko má křeček!

Jirka 13.1.2009 0:57

Re: Tak jim ty dotace seberte!

Sdružení na hubení hlodavců-skvělý nápad.:-D

Ladislav N 13.1.2009 1:04

Re: Tak jim ty dotace seberte!

Možná by bylo lepší Syslíkovi nevyplácet dotace žádné. Ušetřilo by se i za dotace na hubení hlodavců. ;-)

těchňik 13.1.2009 6:00

Re: Tak jim ty dotace seberte!

Tak tak, nechat ho/je vyhladovět! ;-P

beda 13.1.2009 6:47

Re: Tak jim ty dotace seberte!

Nejlepší by bylo všem majitelům domů opět baráky znárodnit a to bez náhrady.Tady se totiž vytvořila vrstva nefachčenků  a kořistníků,kteří si chtějí bez práce nahromadit majetky a užívat si.Proto se vymýšlí nesmyslně vysoké nájemné,draho se prodávají byty.A ještě se v televizi bude Aksamit rozkřikovat.Buhví jakym zpusobem tihle majitelé domu k nim přišly ale je možné,že zadarmo a ted chtějí nájemníky zničit. Prostě banda darebáku,která by neměla existovat.Za socialismu byl tento problém odstraněn.

j 13.1.2009 7:07

Re: Tak jim ty dotace seberte!

Já bych nechal vyhodit všechny nájemníky kdy ví jakým způsobem tíhle nefachčenkové k tomu bytu přišla. Ti to nájemníci jsou vrstva nafachčenků a kořistníků, kteří bez práce bylí v bytě a užívají si ho. Vymýšlí sí nesmyslné nízké nájemné a byt potom chtějí draho prodat. A ještě budou v televizi křičet. Je to prostě banda darebáků, která by neměla existovat. Za socialismu by byl  tento problém vyřešen protože by jsme je zavřeli a poslali do dolů;-D

Prostě po bolševicku Bedane, asi ti to chybí akorád bych to teď nechal sežrat tebe když tě režim zmasíruje

Gonzales 13.1.2009 7:14

Re: Tak jim ty dotace seberte!

Dle mého jste trochu nespravedlivý. Beda to píše natutáč v ironickém tónu a jen nepoužil na konci smajla.

darius 13.1.2009 8:33

Re: Tak jim ty dotace seberte!

Asi nějaky majitel baraku,co?  Přečti si nějaké encykliky papeže Jana pavla II a uvidíš ,že ani církev tak fanaticky neoslavuje kapitalismus-liberalismus.

j 13.1.2009 10:15

Re: Tak jim ty dotace seberte!

Ne , majitel bytu v osobním vlastnictví. Jenže místo kňučení , sebelitování , házení viny na režím jsem pracoval, šetřil a  vzal úvěr. 

Jura Jurax 13.1.2009 11:16

Re: Tak jim ty dotace seberte!

R^R^R^

mejitel 13.1.2009 14:11

Re: Tak jim ty dotace seberte!

Já bych zase zabavil majetek všem hňu/pům bez minima právního povědomí, zato s bolševickým vědomím, co alespoň jednou použili nick „beda". Stačí, troubo?! Nechybí ti v tom nicku „ě", tedy „běda"?

Věz pitománku, že jsou také majitelé, kteří vlastnili dům kontinuálně, bolševik jim tam proti jejich vůli nasáčkoval parazity, a mnohdy oni sami neměli kde bydlet, přestože vlastnili dům.

Jan Kočí 13.1.2009 10:54

Re: Tak jim ty dotace seberte!

:-)Dotace dostávají proto, že navrazují právní poradenství, které má chudým poskatovat stát.  Plní funkci státu. Mnohokráte to bylo vysvětleno...

Stachanov 13.1.2009 0:49

Čunek kradl tak, jak je to v ČSSD standard

a i odborně by se do ČSSD hodil ;-D

jezevec 13.1.2009 0:34

přestalo mi být za čunkem smutno

Až dosud jsem si ho vážil - ale pokud ho pochválí taková špína a arcilotr jako křeček - spolu chyceni, spolu pověšeni. Čus šlus, čunku, tohle byl polibek smrti.

darius 13.1.2009 8:30

Re: přestalo mi být za čunkem smutno

Jak se uvádí v I. kapitole Centesimus annus, prosazovala se tehdy nová forma majetku - kapitál. Do to přišel nový druh práce - práce za mzdu. Práce se stala ZBOŽÍM. To zboží se dalo volně kupovat. Jeho cenu začal určovat trh - zákon nabídky a poptávky, a to bez ohledu na životní minimum nezbytné k obživě dělníka a jeho rodiny. A nejhorší byl sociální dopad: rozštěpení společnosti na třídy, které od sebe dělí nesmírná propast. (I,4)

Jako houby po dešti vyrostlo množství továren, které se zmocnily jakoby krve celého hospodářství - kapitálu. Tato nová forma majetku docela zastínila jiné formy, jako byl majetek půdní. Námezdní dělnici byli vystaveni velké bídě a nebezpečí nezaměstnanosti. Přitom ztratit práci znamenalo stanou tváří v tvář smrti hladem - nejen pro dělníka, ale i pro jeho rodinu.

Jan Pavel II. toto připomíná, aby ukázal, jak bylo důležité, že vyšla encyklika Rerum novarum. Celé dějiny Církve

jezevec 13.1.2009 21:11

Re: přestalo mi být za čunkem smutno

velmi se mýlíte. práce je zbožím pouze v pracovně-právním vztahu. do toho vás ovšem nikdo nenutí.

pokud jste schopen se uživit vlastní prací - nemusíte si najímat zaměstnavatele, aby užitek z vaší práce prodával.

Dr.Sid 13.1.2009 9:17

Re: přestalo mi být za čunkem smutno

Vy jste ale snadno manipulovatelny :-D

Větší vlastenec 13.1.2009 0:32

Pravičáci jsou na pana doktora zlí !!!

Pan doktor Křeček je hlava otevřená. R^  Jako ostatně všichni činovníci ČSSD. Vážně. Bez legrace.

Jen to právo ... to je trošičku bolest pana doktora. On by rád, snaží se, ale výsledky stále tristní. Třeba loni. Pan doktor se podíval na novelu občanského zákoníku, sedl a psal. A psal.

Proč ne, když ho to baví, že ? Jenže pan doktor přinesl svůj spisek do redakce odborného časopisu.  

A tam seděli nějací oškliví, zlí a škodolibí pravičáci, kteří páně doktorův spisek nehodili do koše, nene, syčáci jedni. Oni jej uveřejnili. ;-€  A hned s komentářem opravdového odborníka. Tím pádem pan doktor, hlava otevřená, náhle vypadá jako úplný ... ne, já to nenapíšu, to po mně nechtějte.  ;-(

Více : Bulletin Advokacie číslo 9/2008  (http://www.cak.cz/files/2291/BA_08_09.pdf) str.16 -23, Křeček, S. : Zamyšlení nad návrhem nového občanského zákoníku;  Eliáš, K. : K článku JUDr. Stanislava Křečka "Zamyšlení nad návrhem nového občanského zákoníku"

Ladislav N :-))) 13.1.2009 1:04

Re: Pravičáci jsou na pana doktora zlí !!!

 ;-)R^

Jenda 13.1.2009 1:26

Re: Pravičáci jsou na pana doktora zlí !!!

krecek je hlavne ruka otevrena. Na dotace a uplatky.

kik 13.1.2009 15:32

Re: Pravičáci jsou na pana doktora zlí !!!

Opravdu velice zajimave cteni. Pan 'doktor' Krecek si sam sobe nasadil psi hlavu:-D A dobre mu tak:-D

jyrka z ráje 13.1.2009 0:29

Když něco napíše

soudruh KŘEČEK ,tak se vždy pořádně zasměju.

Trepifajaxl 13.1.2009 0:23

Křečku

Poslechni, Křečku, jak je možné, že ty, takový demokrat, jsi  ono slovo nepoužil ani jednou za své dlouhé působení na UV Československé strany socialistické? A tolik možností by se našlo. Jenomže tys raději chodil rozumovat za komunisty na jejich městský výbor. Nemám snad pravdu?

Snowy White 13.1.2009 0:20

Pochvala od Křečka

to je vysvědčení :-/

Andy 13.1.2009 0:17

takže vlastně Čunek byl takový Křeček

v tom případě je jeho vyhazov ještě lepší zpráva než jsme původně čekali.

B52 13.1.2009 0:03

ježišimarjá

proč já nemohu dostat stejný prostor na psu jako tato kreatura?

Hubený 13.1.2009 5:45

Re: ježišimarjá

Protože se na rozdíl od té kreatury nedokážeš ani podepsat,protože se na rozdíl od té kreatury stydíš i za svoje jméno,protože jsi na rozdíl od té kreatury úplná nula,nikdo,hovňousek který jenom plácá hovadiny  ..... PROTO  ...  :-D

Emil 13.1.2009 8:03

Re: ježišimarjá

Hubený a blbý. Křeček se dokázal podepisovat s titulem, který neměl. To je to umění, které na něm oceňuješ?

dars 13.1.2009 8:38

Re: ježišimarjá

Nejlepší bylo za socialismu.     Mnoho zla z dnešní doby neexistovalo a ani takoví co tady píšou ne.Kde jste se tady vzali vy pisálci to je hrůza.Ted se všude vyhazují lidé z práce a potom taková svoloč co tady píšete bude psát jak jsou ti lidé líní a nechce se jimdělat!! Tady píší jen samí podnikatelé nebo co?

Jura Jurax 13.1.2009 11:25

Re: ježišimarjá

Nejlepší bylo za socialismu - tehdy totiž  taková svoloč co tady píšete  byla pěkně v kriminále, protože na ni dopadla pěst dělnické třídy, Socialismus si rozvracet nedáme!

Mnoho zla z dnešní doby neexistovalo .. ale existovalo jedno velikánské zlo - diktatura proletariátu, co nás za 40 let zdevastovala od země rozvinuté až na práh země rozvojové ... ;-€