3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Eso 16.1.2010 10:48

Re: Autor není ekonom

Hlópé Honzo !

Kde jste vystudoval tuhle " latinu "? Mama Vám nacpala do rance buchet na dobu studia a tata lenocha, spícího za pecí kopnul do kostrče. Tak asi vznikl další intelektuál s rozhledem krtka.  

Yosefa 16.1.2010 10:50

Honza

Máš přiléhavé jméno, jen schází příjmení- Hloupý

Honza 16.1.2010 10:59

Re: Honza

To je pouze úhlem pohledu. Při pohledu z jiného úhlu, se projevuje hloupost a omezenost u vás modrých fanatiků. Stačí si si tu projít příspěvky a dílem je z toho normálnímu člověku na zvracení a dílem k pláči nad arogancí, sobeckostí,netolerantností, elitářstvím a primitivitou většiny zdejších příspěvků.

Henry 16.1.2010 11:24

Re: Honza

právě jsi, Honzíku, dokonale zhodnotil své příspěvky.

Eso 16.1.2010 11:28

Re: Honza

Chyť do ruky lopatu a pracuj !!!!!!! To NENÍ arogance, pokud máš ruce a nohy. Je to LENOST, SOBECTVÍ i SMŮLA pokud předpoklady k práci máš ale nechce se ti. Je to taky ZÁVIST nad skutečností, že někomu holt osud dal lepší kartu, nebo dědil po dědečkovi, který lepší kartu měl. Myslím, že by bývalo stačilo, aby všichni socialističtí brečouni bývali vystudovali třeba " práva ". Neviděl jsem " právníka ", aby si na důchod stěžoval.

Honza 16.1.2010 11:40

Re: Honza

Synku, až odpracuješ to co mám odpracováno já, tak pak mi uděluj ta tvoje moudra.

BuBu 16.1.2010 12:02

Re: Mylí Honzýku . . .

. . . pročítaje tu Vaši diskusi . . . ten tok Vašich komunistických přiblblých myšlenek (lépe řečeno ústního rudého průjmu) . . . . . musím suše konstatovat : Vaši rodiče se špičkově trefili do Vašeho jména ! Zapomněli ovšem před něho připsat přívlastek : Hloupý !!!!

Honza 16.1.2010 12:10

Re: Mylí Honzýku . . .

Můžete laskavě upřesnit co jsem zde konkrétně, ale konkrétně napsal komunistického, nebo rudého? Jsem si jist, že vůbec nic. Takže vlastně ústní průjem se line z vašich úst, že? Když napadáte, buďte konkrétní, takhle jste za vola.

Guláš 16.1.2010 12:20

Re: Mylí Honzýku . . .

Honzo máte pravdu, kterou vám studenti Facebooku nemohou přiznat. Oni nejsou schopni argumentovat. Umí pouze nálepkovat a v případě, že ostatní poučky z Jánského vršku selžou, označí vás za bolševika ap.

BuBu 16.1.2010 12:21

Re: Mylí Honzýku . . .

Hlavně se nám nepokoušejte namluvit . . . že jste voličem ODS !!!

A nejprve Vy řekněte, proč je autor článku debil, když píše pravdu . . . a proč je ještě k tomu "modrý" !!!

Oranžovo-rudá barva Honzýku . . . z Vás čouhá  - jako z vidláka sláma !!! Takto to zde na NP nevidím pouze já . . . . .

Honza 16.1.2010 12:35

Re: Mylí Honzýku . . .

Člověče, vy jste úplně mimo, já jsem někde psal, že jsem voličem ODS? Mimochodem, co je na tom špatného, že mám levicové názory, já myslel, že žiji v demokratickém státě kde může mít názor každý jaký chce. Jak vidno to se holt některým "demokratům" typu BuBu moc nelíbí, že? Právě tohle je u vás modrých typické postbolševické myšlení kdo nejde s námi jde proti nám a když s ním nemůžeme tvrdě zatočit, tak ho budem aspoň urážet a zesměšňovat. To jste celí vy a proto se nedivte, že vás obyčejní a normální lidé nemají rádi.

Neobyčejný a nenormální 16.1.2010 13:10

Re: Mylí Honzýku . . .

Na levicových názorech není teoreticky špatného nic, jen to, že se tyto názory ukázaly v naprosté většině jako zcela pitomé a vždy vedoucí do pekel. Na podpoře a obhajobě dnešní  "sociální" demokracie pingla Paroubka je pak vidět IQ takového "obhájce". A tys toho IQ moc nepobral, Honzíku. Nu což, také jsi (bohužel) volič, bohužel pitomost takových voličů jako ty kazí život druhým. Kdybys na svoji levicovou pitomost doplácel jen ty a tobě podobní podle hesla "co jsme si zvolili, to si také vyžereme" problém by nebyl - brzo byste prožrali všechno a potom pomřeli hlady a byl by pokoj. Jenže ty a další, samozvaní mluvčí "obyčejných a normálních lidí", sama sebe považující zřejmě za velmi sociálně cítící, ve skutečnosti na lidi zvysoka kašlete, jen když budete alespoň chvilku žrát z cizího....

BuBu 16.1.2010 13:28

Re: Nic si nepochopil Hloupý Honzo !!!

Mě je´úplně "šumafuk" jestli je někdo levičák . . . a nikomu jeho zcestné levicové názory neberu - je to jeho blbost, že mu na poučení nestačilo 41 let !!!

Ale co se ČR týče - tak zde žádná demokratická levice není : Jsou zde pouze dvě komunistické strany - jedna stalinistického typu (KSČ), ve které jsou jedni a ti samí,jako za Husáka . . . . a druhá normalizační (ČSSD), která je srkz nazkrz prolezlá bolševiky, kteří by nám tu chtěli vybudovat socialismus, ale stydí se to, dělat pod hlavičkou KSČ !!!

Frštén . . . . soudruhu ?????

P.S. : Bolševik se, Hloupý Honzo, nepozná podle toho, jestli vlastní rudou knížku, nebo nikoliv . . . . . ale pouze podle toho, jak se chová . . . jaký je jeho pohled na svět !!!

A ten Váš pohled, Hloupý Jene, . . . je zcela totožný s komunisty současnými, minulými i národně-frontovními !!!  HOWG - domluvil jsem !!!

Honza 16.1.2010 13:37

Re: Nic si nepochopil Hloupý Honzo !!!

Přesně jak jsem psal výše. Když nejsou argumenty, tak umíte vy modráci pouze nadávat, zesměšňovat a urážet. S takovými jako vy je to opravdu ztráta času a házení perel sviním. Howgh.

BuBu 16.1.2010 13:47

Re: Vy Vole . . . hloupý !!!!!

Jediný, kdo v diskusi neuvádí žádné argumenty jste Vy - Hloupý Honza !!!!

A pokud tomu nevěříte - tak se podívejte na svoji první reakci na této niti - Vy Vole . . . . . . komunistický !!! Jedině komunisté byli, jsou . . . a vždy budou. . . . .  takoví lháři a demagogové, kteří jsou ochotni popřít i svá slova a zapřít i vlastní mámu !!!

Nemám k takovým jako jste Vy . . . žádné slušnější slovo, protože bych tím zneuctil celý český jazyk !!!!

Honza 16.1.2010 13:58

Re: Vy Vole . . . hloupý !!!!!

Jak jsem již napsal s modrým dobytkem je snaha o diskusi pouhou ztrátou času. Na modrém ksindlu je nejhorší to že, ten póvl je sám o sobě přesvědčen o tom ,že je elita. Osobně nemám nic proti autentické pravici která bohužel v tomto Kocourkově od dob první republiky neexistuje a proto si troufnu tvrdit, že ten modrý ksindl který se tu za ní vydává nejvíce té pravici škodí.

BuBu 16.1.2010 14:11

Re: Nóó´konečně . . .

. . . pořádný argument k článku !!! Konečně jsem pochopil - proč je autor Modrý ksindl !!!

To Vám to ale trvalo !!!  Voni ráčej bejt hlava . . . . . . .

JaS 16.1.2010 12:12

Re: Honza

Tak už se konečně vyblij, když je ti na blití! A pokud možno do klávesnice!

Honza 16.1.2010 12:20

Re: Honza

To je argument jako noha.

Honza 16.1.2010 12:34

Re: Autor není ekonom

pane, mohl bych vás požádat, abyste, prosím, nepoužíval náš společný nickname ? Máme dost podobnou IP a pod tyhle tlachy se fakt podepsat nemůžu.

Honza 16.1.2010 12:39

Re: Autor není ekonom

Pane, to je snad moje věc jaký nickname používám. Z toho samého titulu bych vás mohl žádat abyste vy nepoužíval ten můj.

Honza 16.1.2010 13:05

Re: Autor není ekonom

no jó, vždyť již bylo řečeno, že s vámi většinově souhlasím, jen mi to dneska nesedlo, ostatně ani nebylo souhlasit s čím ...:). Nechme to, pod články jsem stejně občan.

Jiřík 16.1.2010 10:21

Jak autor na konci píše

Autor není ekonom...Pár stovek pro důchodce stát nepoloží,naše důchody jsou nižší než  v chudším Polsku.Když máme na vracení DPH u luxusních a sportovních aut,určitě na tom nejsme tak zle-nebo jsme?Jedná skupina mlaská,daně neplatí a ještě jí stát vrátí DPH na jakékoliv auto.Trochu zvrhlý stát,který by neraději nechal pomřít důchodce a nové důchody už nezaváděl.

pampucha 16.1.2010 10:40

Re: Jak autor na konci píše

Ano,naše důchody jsou třeba nížší než v Polsku,takže teď rozhážeme peníze,které zvýší náš dluh.Otázka - z čeho budeme platit důchody za deset let?

Apea 16.1.2010 10:47

Re: Jak autor na konci píše

Co to zkusit třeba z daně z přidaného hodnoty z luxusních aut, anebo z nezastropovaného sociálního a zdravotního pojištění?  

pampucha 16.1.2010 10:53

Re: Jak autor na konci píše

Jste si zcela jistý,že tady to,co navrhujete,naplní naši státní kasu?Pokud neproběhne důchodová reforma,tak se nic dopředu nehne.Tyto daně a větší odvody by se zase jenom tzv.projedly a problém,o kterém píšu výše,by se nevyřešil.

Roman 16.1.2010 10:55

Re: Jak autor na konci píše

Jen pro ilustraci: Na jedné straně důchody, na straně druhé nedávno darovaných 70 miliard ČEZu ve formě emisních povolenek. To vše ve státní kase zákonitě chybí. Když se necháte zkorumpovat z jedné strany, tak aby jste zavřel hubu ostatním musíte je z logiky věci také uplatit. Třeba formou třináctých důchodů. Od jedněch peníze nevyberete a druhým je pro klid dáte. Prospěch z toho mají ti kdo toto zařídí. Prostě kšeft za veřejné peníze. A sekera ve státní kase narůstá.

Esmerald 16.1.2010 11:14

Re: Jak autor na konci píše

Skutečná čísla, Jiříku, jsou něco jiného než nějaké " pár stovek nezabije ". Je skutečně pravda, že pro záchranu celkově zanedbatelného počtu dobře placených pracovních sil a řičení jejich odborů přikročili politici k někdy nepochopitelným krokům posílit obchod s automobily. S Polskem ( a proč vůbec jenom s Polskem ? Proč ne třeba s Rumunskem, Bulharskem...a jinými komunisty zničenými zeměmi ?  ) si srovnejte nejdříve " kupní sílu " měny, která je sama u Koruny větší v poměru 2:3 s Polskem.

Peman 16.1.2010 10:00

Pinglovy ekonomické teorie

Ekonomicky vzdělaný pingl Paroubek, jinak též vynálezce ekonomického zákona, že totiž státní dluhy neškodí, neboť se stejně nemusí splácet, se stal už i ekonomickým kouzelníkem. Nyní chce utácet státní (=daňových poplatníků) peníze, aniž by kdekoliv chyběly! Hotové ekonomické perpetum mobile. Teď už lze jen čekat, že svou ekonomickou teorii završí objevem, že peníze neustále vznikají z ničeho. Už vidím jeho inteligentní voliče, jak chodí s hubama dokořán, neboť co nevidět začnou létat pečení holubi. Bohužel to tu už jednou bylo, a ne zas tak dávno, aby si to i volič sociální demokracie nemohl pamatovat: jiný skvělý ekonom socanů, Špidla, měl utkvělou představu, že "zdroje tu jsou" (nesvéprávným ho kupodivu neprohlásili, nakonec skončil v Bruselu). Zblbl nejen socanské voliče (k tomu věru není třeba se moc snažit), ale i různé novináře, nadšené tím, jak to ekonomickému laikovi a nýmandovi Klausovi nandal v nedělní debatě, ve které vlastně jen papouškoval své "zdroje tu jsou". Ovšem i socani mají kazisvěty: hned po volbách (socani už u vládních koryt) najednou byly zdroje v tahu, další ekonomický expert socanů Sobotka "upřesnil", že tento slavný výrok Špidly se zakládal na "nepřesném" vyhodnocení situace. A bylo po ptákách. Tak bylo tupcům  slíbeno příště alepoň těch třicet kaček, aby zase volili socany. A zase to zabralo (v rozvojové Indii si strany kupují hlasy alespoň za televizor, českému tupci stací 30Kč). Jsem věru napjat, kolik pitomců spolkne nejnovější Pinglovy ekonomické teorie (zralé na buď Nobelovku - v Kocourkově zvaném Česko - nebo na svěrací kazajku - všude jinde)....

Roman 16.1.2010 10:44

Re: Pinglovy ekonomické teorie

Nadávat na Paroubka je zástupný problém. Socani i ODS dělají v jedné branži. Jedná se o spolupráci a vzájemnou výhodnost. Opozice jen na oko. Každý si podchytí svoje voliče a ostatní už se domluví následně. Kdo umí spočítat, která partaj zatnula sekeru do státní kasy víc. Víme o tom jen to co se zveřejní. Tzn. kulové.