9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jasan 20.1.2008 13:11

Re: Re: Re: Pane Skřipský..

toz se vyslovujte... ale proc je to ze ma oponent jiny nazor chyba? Vy znamkujete?

Esmerald 20.1.2008 19:03

Re: Re: Re: Re: Pane Skřipský..

" jasane", možná Vám to dojde samo později. Doufám . 

NP 20.1.2008 9:20

Na mýty jsme odborníci, koneckonců na nich náš stát stojí.

Na první pohled to vypadá, že náš prezident je nějaký Parvíz Mušaraf, který hlídá atomový knoflík a rozhoduje tak o konci světa. Ve skutečnosti jde o zájmy velice přízemní.  Názory V.K. i J.Š jsou v převážné většině takřka identické. Tak proč tolik emocí. Naše politická reprezentace je jen odrazem naší populace. Každý by se tam našel. Nikdy to nebude jinak. Máme odborníky na všechno. Od pěstování lišejníků po lidská práva afrických šamanů. I ten prezident Busch pochopil, že" obracet Mulláha" nemá smysl.  V případě Pražského hradu jde o "snadné" dobytí kóty, které by standartní cestou stálo příliš velkou námahu. Lakuje se to všelijak. Putinem, Čínou, táním ledovců apod.. Prezident  Sarkozy řekl, že může dělat dvojí politiku. Buď to bude létat v jednom letadle se svou milenkou, nebo jí bude vozit další letadlo nenápadně za ním. Mnoho našich šiřitelů nových cest, čerstvých větrů a mravní obrody národa je kupodivu pro tu druhou variantu. U té časti národa, která je schopna se v noci ušlapat v supermarketech pro zlevněné tepláky může taková strategie zabírat. Proč však takovou politiku podporují i někteří jinak zcela soudní jedinci je záhadou.  

Puck 20.1.2008 9:30

Re: Na mýty jsme odborníci, koneckonců na nich náš stát stojí.

Mi je zase záhadou, jak by Mitterad prospěl Francii, kdyby v letadle tahal na návštěvy svou dceru.

Puck 20.1.2008 9:31

Re: Re: Na mýty jsme odborníci, koneckonců na nich náš stát stojí.

Mitterand

NP 20.1.2008 10:18

Re: Re: Na mýty jsme odborníci, koneckonců na nich náš stát stojí.

Nevím jak p. Mitterand. Ale prezident Sarkozy tím asi prezentuje, že pokrytectví není tou nejlepší výbavou politika.  

Starý J. 20.1.2008 10:44

Re: Na mýty jsme odborníci, koneckonců na nich náš stát stojí.

...Názory V.K. i J.Š jsou v převážné většině takřka identické. Tak proč tolik emocí.....

To máte v podstatě pravdu. Navíc pravomoce našeho presidenta jsou téměř nula nula nic. Jenže VK si navždy udělal dva (vlivné) zuřivé nepřátele. Jeden neskousl, že prezidentství vzal po něm a druhý drtí mezi zuby vztek, že VK neskáče, jak on by rád pískal a navíc jej připravil o premiérství, kterého v tomto státě je hoden jenom on ( podle jeho vlastních slov). A ve své svaté válce za zničení VK udávají tón a každá metoda je jim dobrá, zvláště když se přidala i média. Takže stejně zarputile i zatvrzele bojuje i druhá strana. Proto ty emoce.

mira.le 20.1.2008 15:58

Re: Re: Na mýty jsme odborníci, koneckonců na nich náš stát stojí.

A,že o ty nuly tak vehementně ODS bojuje,proč asi?

Starý J. 20.1.2008 18:02

Re: Re: Re: Na mýty jsme odborníci, koneckonců na nich náš stát stojí.

Proč tak vehementně o ně bojuje druhá strana? Bojuje dokonce zázraky. Jako že člověka, kterého před měsícem nikdo neznal, najednou všichni nejen znají, ale dokonce vědí, jak je skvělý, jedinečný, všeobjímající, morální, pravdivý, vzdělaný - mám pokračovat? A to vše podle jeho vlastního životopisu!

Sutera 20.1.2008 6:12

Nejak vam ta ulepenina Skripe, je to jedna z exemplarnich ukazek,,ceske malosti,,

Jestlize nas chcete zovialne a kamaradsky poplacavat po rameni, a osvetlovat  uzasny dnesek ,a svetle zitrky, pod taktovkou ,,jedineho praveho otce ceskych reforem,, tak vezte, ze vetsina naroda ma jiny nazor, ktery diky ,,fantasticky,, fungujici ceske demokracii nemuze byt prosazen primo, ale mozna ani neprimo, pri volbe presidenta. Je velmi mnoho slusnych mist, odkud by vas za vase tvrzeni vyrazili dvermi, ale to byste jiste vlezl oknem.

Vysmivate se panu Havlovi, ze byl ,,zelenym,, jiz pred zelenymi, ale to by nikdo nemusel byt  ani vizionarem, kdyby o vasincich mluvil jako o hlupacich, jeste pred vasim narozenim.

jen tak 20.1.2008 8:50

Re: Nejak vam ta ulepenina Skripe, je to jedna z exemplarnich ukazek,,ceske malosti,,

Popravdě řečeno je mi milejší Klaus na lyžích než Havel kouřící v nějaké zaplivané špeluňce rozebírající své hry na které nikdo nekouká nikde se celkem nehrajou a nikdo jim popravdě ani moc nerozumí.A navíc díky jemu a jeho přisluhovačům jsme v podstatě tam kde jsme.Havel neměl bejt nikdy prezidentem.Této zemi hodně uškodil.Můj názor.!!

Petr Kiebel 20.1.2008 9:45

Re: Re: Nejak vam ta ulepenina Skripe, je to jedna z exemplarnich ukazek,,ceske malosti,,

Aha,ať žije Růžová zahrada,že? Je zvláštní,kolik lidí uznává V.Havla jako skvělého dramatika ale i jako výborného politika...věru zvláštní. A ještě otázka-kde jako že jsme?

Vlasta.on 20.1.2008 10:00

Re: Re: Re: Nejak vam ta ulepenina Skripe, je to jedna z exemplarnich ukazek,,ceske malosti,,

Nevím, co to je Růžová zahrada, ale vím, že jako politika Havla moc lidí neuznává a jako dramatika taky ne. Tak vo co jako "gou"? 

Sutera 20.1.2008 21:47

Re: Re: Re: Re: Nejak vam ta ulepenina Skripe, je to jedna z exemplarnich ukazek,,ceske malosti,,

Mily Vlasto, Havel byl prijat USA jako osobnost takoveho vyznamu, ze dosud je znama CR, predevsim v souvislosti s jeho jmenem, pisi ze statu, takze vim o cem mluvim. Klause USA opakovane odmitly a vedi co delaji. Klaus kopal za rusy v balkanske krizi a jeho osobnost neni chapana jako perspektivni pro Evropu. Pro vas to mozna neni dulezite, ale cechu je okola deseti milionu a maji se co ohanet, aby se o nich vedelo dale nezli ve Widni. Musime se v evrope projevit, necim jinym nezli mindraky a sebestrednosti. Jinak ziji v UK a na Morave. To je vo co ,,gou,,

Sutera 20.1.2008 21:37

Re: Re: Re: Nejak vam ta ulepenina Skripe, je to jedna z exemplarnich ukazek,,ceske malosti,,

Pane Kiebele, to nepodepsane individum vyse uvedlo, ze jsme asi v nedobre situaci, ale podle Klausova projevu si prece nema na co stezovat

PRASI DENT 20.1.2008 10:48

Re: Re: Nejak vam ta ulepenina Skripe, je to jedna z exemplarnich ukazek,,ceske malosti,,

Zatímco kLausoVINA této zemi velmi prospěla a bohužel stále PROSPÍVÁ......V Havel byl zřejmě použit a využit a po uchopení moci prognostiky byl už jen malým pánem......To, že nerozumíte jeho hrám, není nic udivujícího.....

Sutera 20.1.2008 21:28

Re: Re: Nejak vam ta ulepenina Skripe, je to jedna z exemplarnich ukazek,,ceske malosti,,

Nejsem hladny po Havlovych hrach, ale mluvi z vas hluboka ignorance. Vezmete si lyze na ramena a jdete si povidat se sebou rovnymi.

NP 20.1.2008 11:03

Re: Nejak vam ta ulepenina Skripe, je to jedna z exemplarnich ukazek,,ceske malosti,,

Slušný člověk na slušném místě nikoho dveřmi nevyráží většino národa.

Sutera 20.1.2008 21:32

Re: Re: Nejak vam ta ulepenina Skripe, je to jedna z exemplarnich ukazek,,ceske malosti,,

obcas by i mel

Bava 20.1.2008 1:57

U pana prezidenta Klause si cením jeho rovnost, není manpulovatelný,

stojí za svým názorem. Tyto kriteria chybí u mnoha našich politiků a téměř všichni přední činitelé jsou již nejméně 3x překabátovány. Ať je to Paroubek, Rath, Bursík, téměř 2/3 ČSSD jsou bývalí komunisti. I nyní nově navržený kandidát Dintsbier na prezidenta byl kovaný člen KSČ. Přesto se domnívám, kdyby neprošel Švejnar, tak  Štětina, Šojdrová, Bursík budou ho volit - protože jejich zášť proti V.K. je tak silná, že neberou ohled, kdo  je prospěšnější naši ČR.. Politika je šmejd, a bohužel na vše doplatí občan, když má takové nezodpovědné zástupce.

Sutera 20.1.2008 6:32

Re: U pana prezidenta Klause si cením jeho rovnost, není manpulovatelný,

Ano mate pravdu, nekteri politici jsou smejdi a bohuzel na vse doplati obcan. A nekteri obcane si jeste pochvaluji prave ty smejdy, na ktere budou doplacet jeste jejich deti, pripadne vnoucata.

Kobylka Lajda 20.1.2008 8:51

Re: Re: U pana prezidenta Klause si cením jeho rovnost, není manpulovatelný,

Politikové jsou takoví, jako občané, z jejichž středu vzešli. Je-li šmejd politik, je šmejd i občan, tedy MY a naopak. Doplácet budou na dlouhá léta naši potomci jen na 40  let vlády KSČ a na vlády levice!!  Podle mé skromné mínky by se měl každý zamyslet sám nad sebou, jak se k lepšímu změnil sám!;-D;-D;-D

jen tak 20.1.2008 8:58

Re: Re: Re: U pana prezidenta Klause si cením jeho rovnost, není manpulovatelný,

Nelze nic jinýho napsat než že máte pravdu.Ale na druhou stranu, myslíte že si lidi přiznaj že se změnili k horšímu?

Puck 20.1.2008 9:17

Re: Re: Re: U pana prezidenta Klause si cením jeho rovnost, není manpulovatelný,

To jsou mi novinky. Ve společnosti je tolik šmejdů, jako v politice. Milá Lajdo, pokud je Vaše tvrzení pravdivé, je rozumější se rovnou zastřelit.

Esmerald 20.1.2008 10:15

Re: Re: Re: Re: U pana prezidenta Klause si cením jeho rovnost, není manpulovatelný,

V "Zemi šťastných zítřků" to po generace řešili nejdříve chlastem a až potom "ruskou ruletou". Obě methody se prokázaly být sice návykové a genetické, nikoliv však účinné pro blaho zastřelených alkoholiků.

Jediné řešení je probudit se, ucítit kafe a uvědomit si, že je zase ráno a je nutno začít znovu s osobní hygienou. Dobře jste to napsala, " Kobylko Lajdo " R^

Puck 20.1.2008 11:01

Re: Re: Re: Re: Re: U pana prezidenta Klause si cením jeho rovnost, není manpulovatelný,

Špatně jste to napsala, Kobylko Lajdo. Ve společnosti převládá názor, že politika je svinstvo. Položil jste si otázku, proč ?  Jak chcete přitáhnout do politiky lidi slušné a vzdělané, když ji předchází taková pověst ? Mluvit objektivně o úrovni chování v kategorii občan - politik, v poměru 1 : 1,  je nebetyčná blbost !  Mám stále na mysli tvrzení, že ve společnosti je stejný poměr lumpů, jako v politice.

Sutera 20.1.2008 20:49

Re: Re: Re: U pana prezidenta Klause si cením jeho rovnost, není manpulovatelný,

Vite kolik stala konsolidace ceskeho bankovnictvi, jehoz krizi zavinila Klausovska doktrina o privatizaci, pri niz je lepe zhasnout a posleze rozesvitit. Uvadeji se takova cisla, ze investovany do vedy kultury a skolstvi, byli bychom svetovou raritou a velicinou na desetileti.

mira.le 20.1.2008 16:04

Re: U pana prezidenta Klause si cením jeho rovnost, není manpulovatelný,

A co takhle Kočárník,Dyba,Dlouhý, Tříska ,Salcman, tchán onoho socbíjce z MfDStejnrwalda a jiné to byli disidenti,pane?

ateista 20.1.2008 0:52

právo na vlastní názor

Váš názor respektuji, ale mám jiný.

Jen detail, zajděte do nejbližšího restauračního zařízení cca III. cenové skupiny a zeptejte se náhodně vybraných 10 českých hostů, zda mají rádi pana prezidenta a proč. Budete se divit. Ty statistiky jsou zcela záměrně účelové.

Vlasta.on 20.1.2008 5:33

Re: právo na vlastní názor

Zaštiťovat se inteligencí hostů III. a IV cenové skupinyvypovídá hodně o vás, nikoli o VK.

Na lepší restauraci nemáte?