19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vlasta 232 19.1.2008 8:25

Re: jak lechce se dá napsat urážka

omlouvám se za nedopatření v nadpisu- """LEHCE!!

x2u 19.1.2008 8:56

Re: jak lechce se dá napsat urážka

Už jsem se bál, že se nedočkám - intelektuálka?

H.K. 19.1.2008 9:10

Re: Re: jak lechce se dá napsat urážka

Něco k věci by nebylo? Známkovat umíte. To už víme.

Jenda 19.1.2008 19:30

Re: Re: jak lechce se dá napsat urážka

Intelektualka by se k nedostatku nenavisti ke Klausovi nepriznala. Intelektualky miluji Havla.

jensina 19.1.2008 14:40

Re: jak lechce se dá napsat urážka

Vlasto, souhlas,podpisuje se vším všudy,  mám stejnou zkušenost, mám od něj několi několik odpovědí..  

Homza 19.1.2008 8:16

Švejnar

Základní vadou pana Švejnara je to, že ho navrhují a křečovitě podporují lidé, kteří v podání k soudu tvrdí, že komunismus u nás byl ve své podstatě sluneční stát. Je to stejná vada jako u prasete červenka.

H.K. 19.1.2008 9:14

Re: Švejnar neníˇJan Švejnar, ale ANTIKLAUS.

Myslím, že nejhorší na kandidatůře pana Švejnara je, že nekandiduje jako Jan Švejnar, ale Antiklaus. Pokud by měl Paroubek vlastního schopného člověka, tak by nikdy pana Švejnara nepodporoval.

norbert clai 19.1.2008 10:41

Re: Re: Švejnar neníˇJan Švejnar, ale ANTIKLAUS.

Antiklause jste z p.Švejnara udělali Vy a Vám podobní......;-D

H.K. 19.1.2008 10:56

Re: Re: Re: Švejnar neníˇJan Švejnar, ale ANTIKLAUS.

Já z pana Švejnara nedělám vůbec nic. Pro řešení věcí veřejných neudělal nic. Nijak se politiky neprojevil. Do hlavy nikomu nevidím.

hamar 19.1.2008 7:41

Populista, politický alibista a machiavelista - ANO, přesně tak

Klaus je populistou, politickým alibistou a machiavelistou - toť jeho stručné CV. Důkazy: Jeho působení na politické scéně a jeho dopady.

vlasta 232 19.1.2008 8:05

Re: Populista, politický alibista a machiavelista - ANO, přesně tak

jAKSI JSTE ZAPOMĚL- TROTLÍKU JMENOVAT- JEDINÝ KONRÉTNÍ NEGATIVNÍ DOPAD!!  PROSTĚ JSTE RUDÝ ŠTĚKAČ HESEL!!!!

hamar 19.1.2008 8:57

Re: Re: Populista, politický alibista a machiavelista - ANO, přesně tak

Není třeba, za něj mluví jeho činy a dopady jeho činů ... a každý je pociťujeme každý den na vlastní kůži, pokud žijete v ČR.  Nejhorší je asi právní marasmus (právní rámec vznikal za vlády V.K.), firmy zase trápí nedostatek kvalifikovaných lidí (nepodpora školství a vědě se táhne již od dob vlády V.K), a dost občanů zase důsledky toho, že deregulace nájemného přišla pozdě  (měl ji udělat V.K. po 92), déle oposmlouva a jeho "nepřímá" podpora komoušům... Otevřete oči :-)

tagil 19.1.2008 10:04

Re: Re: Re: Populista, politický alibista a machiavelista - ANO, přesně tak

Vážený Hamare, když se zamyslíš nad tím, co jsi napsal, tak by jsi se měl trochu červenat, pokud jsi aspoň tochu sebekritický. Personifikovat celý problém zásadní transformace společnosti pouze s panem Klausem je absurdní. Co pan Havel, pan Rychetský , pan Jičinský, kteří tvrdili, že není možné rychle měnit socialistické zákony, protože by došlo k chaosu. Klaus byl začátkem 90.let 90-91/, kdy se rozhodovalo o změnách v právním systému, Ministrem financí a soustřeďoval své úsilí na ekonomickou transformaci. Já jsem toho názoru, že viníkem i dnešních problému v legislativě jsou ve výrazně větší míře tito pánové.  Mimo jiné problémy v ekonomické transformaci jsou dle mého názoru datovány až od roku 95-96, kdy pan Klaus začal z politických důvodů /mj. pod tlakem jak soc.dem, pana Havla a lidí na něj navázaných /ustupovat od do té doby prováděných kroků v ekonomické transformaci, což já osobně považuji za jeho největší chybu / ale i zde by bylo velmi problematické personifikovat, protože dech došel celému týmu, který tuto transformaci prováděl - asi nebyli schopni překročit svůj stín/. Pěkný den a méně jednoduchých soudů

Joska 19.1.2008 10:56

Re: Re: Re: Re: Populista, politický alibista a machiavelista - ANO, přesně tak

Ale to přece není pravda, že Klaus začal ustupovat od reformy v důsledku politického nátlaku. Pěkný h...... Bál se, byl připos....., protože nálada veřejnosti už nebyla jako na začátku transformace. Tehdy jsme byli připraveni na "utahování opasků", jenže ono se žádné nekonalo. Jen se to odložilo, a pak to museli zachraňovat levičáci Zeman a jeho parta. ODS zbabrala co se dalo a pod vedením slavného VK nastolila akorát právní chaos, zrození šedé až černé podnikatelské lůzy a totální deziluzi ve společnosti. Tak to je, bohužel

PRASIDENT 19.1.2008 15:58

Re: Re: Re: Re: Re: Populista, politický alibista a machiavelista - ANO, přesně tak

 Máte docela Recht Josko.......R^

tagil 19.1.2008 20:50

Re: Re: Re: Re: Re: Populista, politický alibista a machiavelista - ANO, přesně tak

Vážený Josko, někde v diskusi jste se myslím vyjádřil, že jste pravicový volič, což mne těší. Méně mne těší, že jste radikální, nesnažíte se na věci dívat v souvislostech a brát do úvahy i časové horizonty. Začátkem 90. let jsem pracovně pobýval ve mnoha postkomunistických zemích / SNS, Polsko, Slovensko, Maďarsko, Pobaltí/ a musel jsem vysvětlovat, jak je možné, že u nás nenastal kolaps ekonomiky, inflace není v řádech desítek a stovek procent, koruna a úspory lidi se neznehodnotili atd. Ekonomická transformace u nás byla jedna z nejlepších v postkomunistických zemích, problém nastal, když ten tým, který ji odstartoval se začal rozcházet v názorech a nebyl schopen čelit bloku pánůZeman, Tošovský, Havel . Personifikovat to s panem Klausem je nefér, on prostě neměl tu podporu a stáhl se. já mu to také zazlívám, ale dovedu to pochopit. Právní rámec / a už jsem to tady psal/ nastolovali jiní /a budu teď i já vyjímečně radikální/ darebáci typu pana Jičinského - prolistujte si relevantní dokumenty z let 90-93. deziluze ve společnosti je úplně jiný problém- je to postkomunistický syndrom, nejsme schopni zodpovídat za svá slova, za své činy, za svůj život. sedět v teple a kritizovat ty, co nesou kůži na trh to nám za to jde skvěle - z tohoto hodnocení nevyjímám ani sebe. Jinak pan Švejnar je zcela jistě dobrý ekonom, i když s ním v mnoha věcech nesouhlasím, mám pocit, že je dobrý teoreticky, ale nikdy nic nemusel prosazovat v praxi. Velice mi vadí, že celá jeho kampaň je postavena na Anti, no a vzhledem k tomu, že za nejhorší postavu celé české politiky od roku 89 považuji p. Paroubka, tak mi vadí, že tento pán panu Švejnarovi nevadí. Mějte se pěkně, hlavně aby přestalo na horách pršet / dnes ceký den leje/ a začalo sněžit, pak mi tyto diskuse budou upřímně ukradené.

Karel 19.1.2008 21:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Populista, politický alibista a machiavelista - ANO, přesně tak

Takovy blabol jsem už dlouho nečetl. Tady se stratilo podle vaši uspěšne privatizaci nejmeně několik bilionu korun. Myslite si že Klaus byl nuceny odejit kvuli sarajevskemu atentatu a ne kvuli tomu že hospodařstvi bylo na lopatkach. Klaus dovedl hospodařstvi k totalnimu kolapsu ukazal se jako velmi špatny ekonom. Zemanovi to trvalo 4 roky aby hospodařstvi alespoň trochu stabilizoval. Teď mame vladu zasluhou nestandartnich kroku Klause ktera celkem uspěšne hospodařstvi  znovu uvrhne do chaosu.

westík 19.1.2008 11:03

Re: Re: Re: Re: Populista, politický alibista a machiavelista - ANO, přesně tak

tagileR^ jen připomínám, že v té době byla koaliční vláda-ODA a KDU-ČSL s "hadem" Luxem ! 

jensina 19.1.2008 14:49

Re: Re: Re: Re: Populista, politický alibista a machiavelista - ANO, přesně tak

Tagile,  Hartman  chtěl dál žít v socialismu a budovat komunismus. Těžko mu mu to vysvětlime, Perly sviním.

westík 19.1.2008 10:59

Re: Re: Re: Populista, politický alibista a machiavelista - ANO, přesně tak

hamare, Vy jste Děd Vševěd................anebo Brouk Pytlík ? Všechno ví, všechno zná, všechno umí......8-o Jen se divím, že Vás  Paroubek nezaměstnal jako svého poradce  (anebo už jím jste ?):-P

Jenda 19.1.2008 19:29

Re: Re: Re: Populista, politický alibista a machiavelista - ANO, přesně tak

No ja nevim ktereho idiota napadlo zavest devitku a snizit povinnou skolni dochazku na 9 let. S naprosto posahanou predstavou, ze deticky vylezou ze zakladky a nastoupi coby ucni k remeslnikum. Asi chlapec moc cetl pohadky.

Jedine ceho tim dosahl byl nekolikalety neporadek ve skolach (veskere ucebnice rozvrzene na 8 let a z toho vyplyvajici vymeny ucebnic v prubehu skolniho roku a pod), prodlouzeni "jednotneho" vyucovani kdy cast tridy se nudi a cast dela bordel a nenauci se nikdo nic a prakticka likvidace ucnovskeho skolstvi.

a uz vubec nemam pocit, ze by to byl zrovna Klaus kdo adoroval humanitni obory.

Jensina 19.1.2008 19:36

Re: Re: Re: Re: Populista, politický alibista a machiavelista - ANO, přesně tak

Jendo, to víš, že ldyž byl chlapcem, spal s rukama pod peřinou.¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Kobylka Lajda 19.1.2008 8:47

Re: Populista, politický alibista a machiavelista - ANO, přesně tak

To je tak cenná informace do diskuse, jako kdybych napsala:

Ty, HAMARe, jsi filatelistou, pedofilistou, kokainistou, dadaistou motoristou kalvinistou, máš 3 nohy, zelenou kůži, permanentní mozkový průjem - toť Tv ůj CV (životopis). Důkazy: Tvé působení v diskusi a jeho dopady na účastníky.

To má  přibližně stejnou vypovídací hodnotu, jako Tvoje tvrzení. ;-D;-D;-D;-D;-DRv(Y)

PRASI DENT 19.1.2008 9:01

Re: Re: Populista, politický alibista a machiavelista - ANO, přesně tak

Vlasta přiharcovala či přiharcoval na modré Lajdě s rudými otěžemi a tím je potvrzeno, že rádoby seriozní autorovo povídání je jedním z celé řady  kLausovských agitek.......

Herakleitos 19.1.2008 7:38

Klaus je na tom opravdu, ale opravdu špatně.....

když se členové modrého kurníku uchylují k tak křečovité a nepavdivé podpoře jeho kandidatury. Jenom to ,že je V.K. nadstranický,,,,,,, je to ješita!

vlasta 232 19.1.2008 7:57

Re: Klaus je na tom opravdu, ale opravdu špatně.....

Jak je jednoduché napsat tento primitivní štěk- bez jediného argumentu proti V.K. Bez jediného argumentu proti faktum uvedených v článku!!!  PROSTĚ UBOHOST!!!!

Herakleitos 19.1.2008 8:04

Re: Re: Klaus je na tom opravdu, ale opravdu špatně.....

Argumenty jsou naprosto, ale naprosto jasné. Minulých 5 let co byl čestný předseda ODS ve funkci. Jinak již bylo vše vyargumentováno.;-P 

Kiper 19.1.2008 8:07

Re: Re: Re: Klaus je na tom opravdu, ale opravdu špatně.....

Zkuste nějaký argument nadhodit, asi mám dlouhé vedení.

Němek 19.1.2008 8:39

Re: Re: Re: Re: Klaus je na tom opravdu, ale opravdu špatně.....

1) Kdo nechce vědět, tomu ani krátké vedení nepomůže.

2) Stačí jen trochu znát tajnou řeč těla, abychom viděli, že Jeho Veličenstvo Ješita První je uvnitř od jisté doby prázdný (nevím, je-li to vyčerpaností věkem, nebo stále sílící sebestředností) a veškerou svoji energii vynakládá na udržení vnější masky.

kopec 19.1.2008 23:43

Re: Re: Re: Re: Klaus je na tom opravdu, ale opravdu špatně..../pro Kipera.

Chcete slyset jeden, tak tedy . Po volbach poverill Topolanka  sestavenim vlady ,Topolanek samozrejmne neuspel. Klaus prohlasil ze nepotvrdi vladu zalozenou na nejakem prebehlikovi z jine strany. No a co udelal?Pockal az Dalik zkorumpuje dva poslance CSSD, jmenoval po druhe! Topolanka i s prebehliky. Ma toto perfidni jednani nejakou omluvu?No , spustte!