16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Evik 4.2.2008 14:05

český primitivizmus

Bohužel další novinář je namořený na podobu strany, kterou zbožňuje. Co novinářská objektivita?Měření všem stejným metrem? Toť v našich vodách nedosažitelný cíl. S jakou vervou se může dát novinář do nenáviděného kandidáta, aby ochránil svého miláčka. Až tuhne krev v těle! Já bych alespoň očekávala, že pro vyvážení přidá něco i z druhého soudku. Třeba jenom zmínku o tom, že p. Klaus objektivně ve svém volebním období sice byl prezidentem, ale ne všech občanů a hlavně, že se nadstranicky opravdu nechoval. Je mi jasné, že mám na naše novináře příliš vysoké nároky. Je to smutné a co na to říct? Asi jen to, že někteří lidé jsou, jak se říká,  "blbé a pitomé". Pane redaktore, pište, prosím, příště přímo jako disciplinovaný člen milované strany, pak  ta nenávist bude  alespoň spíše pochopitelná. I když!

šakal 4.2.2008 14:28

..."...pro vyvážení přidá něco i z druhého soudku..."...

...Che - to je mi pěkná volovina! Vy jste se už snad pod vlivem těch našich hromadných sdělovadel dočista pomátla ;-P 

To si opravdu představujete, že vyváženost a nestranost novinářského řemesla vzniká tím, když do jednoho článlku semelete živé i mrtvé, pravé i levé, všem spočtete blechy, podtrhnete a zakončíte nějakou jeremiádou nad tím, že jsou jeden za osmnáct a druhej bez dvou za dvacet?

Ježkovykoule, slušnej a nestranej novinář se pozná podle toho, že napíše kritickej článek, na kohokoliv a kdykoliv, když je to potřeba! A nepokouší se do něj "kvůli vyváženosti" nacpat všechno možný, co ho zrovna napadne na "protisktranu". Těm druhej prostě umeje hlavu příště a v jiným článku...

...To snad ani není možný, jak se ta veřejnoprávní mentalita zažírá lidem do mozku :-/ 

venca 4.2.2008 13:57

Vzal vám vítr z plachet?

Pane Wagner z vašeho článku vyplívá (měkké í tam patří), že jste se v duchu Kubiceho již chystal přijít s fntastickou zprávou o novém prezidentovi, ale on vás předešel a údaje o sobě a rodičích uvedl sám. Co kdyby Klaus zveřejnil své materiály, údajně skartované? nebo údaje o politické činnosti svých a manželčiných rodičů? A jak vy víte co je ve spisech někoho jiného?

šakal 4.2.2008 14:03

...Švejnar prostě kvůli postu sám udal vlastního otce...

...A pak že se charakter nedědí! ;-P  ;-)

VLK 4.2.2008 16:41

Re: ...Švejnar prostě kvůli postu sám udal vlastního otce...

Proboha, přečtěte si to na těch Švejnarových stránkách! Vždyť tam nic není, jen to, že to jednou podepsal. A že byl mladý zblblý komunista v roce 48. Takových zblblých mladých komunistů bylo, že měl někdo takového otce, to mu snad mohou vytýkat jen komunisti. Kdyby tou dobou nebyl takový každý třetí u nás, tak se Gotwald u moci neudrží. Desítky těch, co se ohání soudním papírem, že oni nic, oni muzikanti, toho mají ve spisu víc.

s 4.2.2008 13:56

WAGNERE, UŽ SI SE ŠEL SÁM UDAT, ŽE JSI ZDE ZVEŘEJNIL OSOBNÍ ÚDAJE CIZÍCH OSOB?

To, že to Švejnar zveřejnil na svých stránkách tě nepravňuje k dalšímu šíření všude a navždy!

VLK 4.2.2008 13:54

nechápu

Vážení, seznamy spolupracovníků jsou k Hovnu. Proto se o nich tolik mluví. Seznamy aktivních pracovníků  (v letech 1968 - 1995) STB nejsou ... to je ale náhoda.

VLK 4.2.2008 15:29

Re: nechápu

Hele, on je tu ještě jeden VLK!

Bimbrdle 4.2.2008 13:45

Ať žijí, vzkvétají a pilně se rozmnožují naši úředníci!

Včera (3.2.08)jsme mohli v Občanském judu vidět, jak jeden chudáček chlapeček a jeho maminka dva a půl roku trpěli a "užívali si" roztomilou bdělost a ostražitost našich úřadů. Chlapeček se až dosud jmenoval "nezjištěno". Bravo, úřednická chobotnice!!! S panem profesorem Švejnarem (chlapečkem nepochybně chytrým a bystrým) je to poněkud jinak. Chobotnice pracuje ostošest a všechno jde jako po másle!! Co na tom, že se "občas" nějaký ten paragrafek či zákoneček nebo vyhláštička přitáhne tak jen trošku za vlasy?! Vždyť ono u nás skoro všechno projde, když se chce. Jen tak mimochodem: nevolil bych ani Klause ani Švejnara. Nasadil jsem "si" příliš vysoké měřítko na charakter a vše ostatní u pánů kandidátů na prezidenta: T.G.Masaryk. I když ani on nebyl dokonalý. To není ostatně nikdo. Až na pány soudruhy komunisty a socany.

ede 4.2.2008 13:40

dfdsf

dfsdf

Petr Benes 4.2.2008 13:25

Mozna tomu nerozumim,

ale Svejnar ma prece pravo dostat spsi, vedeny na jeho otce, ne? Takze autorovi strasne vadi, ze tam neni vsespasitelne ourednicke razitko?;-P

Psí vrah Čumil 4.2.2008 13:37

Re: Mozna tomu nerozumim,

No, on pan Wagner nakonec taky odhalil, že žádný Bém na Everest nevylezl... Von je takový autoritativní a důvěryhodný zdroj...;-D

Šnek 4.2.2008 13:44

Re: Mozna tomu nerozumim,

Jo, pane Beneši, to tak bejvá, že když je na něco stanovena procedůra, že je ji nutno dodržovat. A v případě kandidáta na úřad nejvyšší by měli všichni zúčastnění počítat s tím, že jim bude někdo koukat na prsty.

Navrhuji vám, pojděte, sejdeme se a půjdem si o takový výpis zažádat. Napřed si ale tipnem, třeba o basu piv, jak to dlouho bude trvat. Myslíte, že to bude trvat den, když jsme si všichni rovni?

III 4.2.2008 14:55

Re: Re: Mozna tomu nerozumim,

Predpokladam, ze vas nikdy nikdo na funkci prezidenta nenavrhne. Nicmene predpokladam, ze kazdy slusny clovek, ktery se v takove situaci ocitne, si chce byt stoprocentne jisty, ze ve skrini nema ani kostlivce, o kterych nevi. Predpokladam, ze se pta zijicich rodicu: neni neco, co jste mi nerekli a co by nekdo mohl pouzit proti me? At je odpoved ano, mozna, nebo ne, chce jiste vedet najisto. Tak o vypis pozada. Jan Svejnar ted vi najisto. Ale nic nerika, ze o vypis nepozadal pred 90 dny. To je pusta spekulace pana Wagnera.

Helax 4.2.2008 19:12

Re: Re: Mozna tomu nerozumim,

Ano, další z konspirátorů. Někteří skutečně v této diskuzi vypadají, že právě přistáli z Marsu. Prozradím vám sladké tajemství - tenhle materiál může mít naprosto každý. Ale vzájemně si to neprozrazujte!!

Banjo 4.2.2008 13:23

Není to přesné

Jen taková drobnost: profesor Švejnar nebyl navržen opoziční ČSSD, ale koaliční SZ.

Malý Aston 4.2.2008 13:31

Re: Není to přesné

A to je ten problém,má jistých 6 hlasů.Paroubek se s Filipem dohadují aby byl prezident jiný nadstranický jako nápříklad Jakeš.A je celý problém volby našeho nového nebo starého prezidenta.:-D

3směsi 4.2.2008 15:06

Re: Re: Není to přesné

Ne Jakeš, ale Paroubek.

A o rodičích pana současného prezidenta nevím nic, jen že maminka umřela a sestra žije ve Švýcarsku. Rodiče paní  Livie  nic, jen maminka zanechala šperky .

pepek 4.2.2008 16:57

Re: Re: Není to přesné

Kdy byl Jakeš presidentem? Již 64 let žiju v tomto státě a tkové novinky se dozvím,až teď.8-o

Aleš 4.2.2008 13:03

pane Wagnere

z vás by musel mít radost  pan Kojzar, o tom jak rodina vykořisťovala pomocnici v domácnosti za socíku. O tom, že předpis musel porušit nutně Švejnar a ne onen úředník.

V minulém týdnu proběhlo medii a zprávu potvrdila mluvčí rezortu- , že ministerstvo vydalo neoprávně několik desítek pozitivních lustrčač. osvědčení, protože se ŘÍDILO PŘEDPISEM , KTERÝ NAKONEC NEBYL SCVHÁLEN MINISTREM A TO ZEJMÉNA PROTO, ŽE ZMĚNA LUSTRAČNÍCH PRAVIDEL  JE NUTNÁ PODLE ZÁKONA A NE INTERNÍHO PŘEDSPISU.

A vás překvapí chybějící razítko. Vy komiku.

strejda 4.2.2008 13:09

Re: pane Wagnere

Wagner si spletl dobu. Nakonec budeme mít na Hradě vykořisťovatele uklízeček. To jsme to dopracovali.

III 4.2.2008 15:04

Re: Re: pane Wagnere

Byl to vtip? Pokud ano, tak smajlik. Pokud ne, pak se musim zeptat: mate v rodine nejakeho pametnika tech dob? Nechte si od neho nebo od ni vypravet. V dobe Velke hospodarske krize se povazovalo za obcanskou cest a povinnost, ze kazdy, kdo si to jen trochu mohl dovolit, zamestnaval jako pomocnice a pomocniky v domacnosti, zivnosti nebo na statku ty, kteri by jinak nemeli na obzivu, at uz jejich pomoc potreboval, nebo ne. Tehdy se tomu nerikalo socialni odpovednost, ale dobre mravy. Mnoho sluzek a posluhovacek pak s rodinou zustalo i pres valku a dozily v rodine, jako by byly jeji clenky. Mozna jste hodne mlady a neslysel jste o tom. Ale vidte, jak se "dobre mravy" pod vlivem tech, kteri si sluzku a posluhovacku nikdy dovolit nemohli a ani je nikdo nezamestnal (casto proto, ze nic neumeli, anebo se jim nechtelo pracovat), zmenily.

Atom Helia 4.2.2008 13:00

A kdopak vám pane Wagnere

dal tento stranický úkol? Nevzal jste si omylem falešné noty?

Ladislav N. 4.2.2008 13:03

Re: A kdopak vám pane Wagnere

Wagner nemá hudební sluch, hraje podle toho, co mu podstrčí partaj na papíře... :-P

Atom Helia 4.2.2008 13:30

Re: Re: A kdopak vám pane Wagnere

a hlavně, FALEŠNĚ .

Mistr Jan Hus 4.2.2008 12:37

A tebe modrý ptáku zajímají zákony ? Odkdy?

;-D:-D:-P

Marat 4.2.2008 12:42

Re: A tebe modrý ptáku zajímají zákony ? Odkdy?

A tebe rudý úde nějaké zákony zajímají?

Michal 4.2.2008 12:16

a´t jde k šípku

Prostě a jednoduše - ať jde laskavě celý pan SLavný Švejnar k šípku. Má plnou hu.bu změn, ale ještě tu ani pořádně do politiky nenaskočil, už se nestydí jít po nejvyšší funkci a jeho kroky a činy jsou mnohdy horší než to, na co jsme zvyklí u našich politiků. Naiví šílenci, kteří řvou po novém větru v politice nevidí, že to jen zatuchlý starý vítr, který vytváří svými sáčky okolo Švejnara Paroubek, Bursík, lidovci a komouši?

strejda 4.2.2008 13:11

Re: a´t jde k šípku

Někde jsem četl, že když člověku dochází kyslík, zmodrá. Je to opravdu, ale opravdu, pravda?

xxx Kubeš 4.2.2008 12:13

Na

Švejnara pomalu vylézá tolik "maličkostí", že mi začíná Švejnar připadat jako švindlíř.