11.6.2024 | Svátek má Bruno


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ŽA 4.2.2008 10:07

Zcela chápu, že mi pohled na tuto dvojici závidíte.....

Představte si, ta krása Topolánek s pupkem, bojující s Dalíkem proti korupci na tenise....

jirka.s. 4.2.2008 11:58

Re: Zcela chápu, že mi pohled na tuto dvojici závidíte.....

A představ si, ta krása, Bufo bufo bojující s falmerem na kurtě o výhodu v posledním setu na tenise ....

Kajda 4.2.2008 12:01

Re: Re: Zcela chápu, že mi pohled na tuto dvojici závidíte.....

R^;-D;-D;-D;-D;-D

justice 4.2.2008 14:40

Re: Zcela chápu, že mi pohled na tuto dvojici závidíte.....

A navíc s "renesančním" člověkem /Chrenkem  pro  nechápavé/ v zádech ,

jako  dalšího z týmu protikorupčního komanda .

jirka.s. 4.2.2008 16:29

Re: Re: Zcela chápu, že mi pohled na tuto dvojici závidíte.....

To už by mohli přizvat i staníka a vyseknout si všichni čtyři debla! ;-D

vobora 4.2.2008 9:15

Nechapu

Fakt vzniklou situaci nechapu. Oba kandidati maji zaryte priznivce, a i kdyby kandidat na prezidenta znasilnil starenku, u "svych" by mu to neublizilo ani za mak. Fakt to jde mimo me. Jeden kadidat je vseobecne znamy mistr Jesita, jehoz teatralne sobecke a vrcholne sebestredne chovani je vseobecne znamo, o druhem neni, pro zmenu, znamo nic, pouze to, ze je kandidatem zelenacu a socialnich rudochu, coz mu sympatii (alespon u mne) moc neprida. Rozhorleni obcanu ve prospech jednoho ci druheho je opravdu k pobaveni, zvazim-li, ze na volbu prezidenta nema obcan naprosto zadny vliv. Ovsem  snaha diskreditovat kandidata protistrany za kazdou cenu, a kdyz se nic nenajde, treba i formou  trapne karikatury pripominajici ideove motivovane obrazky z Dikobraza ze 70tych let, je nezlomna... Rozum se i zde, na NP, nekam nenavratne vytratil, prekryly jej huste emoce. A to navic, uprimne receno, emoce nic moc! Muzete namitnout, ze to je demokracie. Jenomze, kdyz jsou na sebe nastvani lide jen kvuli tomu, ze fandi jinemu prezidentskemu kandidatovi, jehoz volbu navic nemohou ani trochu ovlivnit, asi bude neco spatne....

Von 4.2.2008 11:05

Re: Nechapu

Voboro - tleskám a opět jak vidno - výborný příspěvek zůstává bez odezvy! Ach jó .....

ok 4.2.2008 11:47

Re: Nechapu

Jestli to nebude tím,že celé "šou"rozjela média.Je  pro ně daleko pohodlnější shánět a uveřejňovat drby,než seriozně nastudovat reformy a psát o nich.Tři měsíce vyplňují tisk a televizi tím ,co kdo řekl.Urputně se snaží prosadit  obchodníka s deštěm,ale on jim to stále kazí.Už aby bylo po volbě.

Kajda 4.2.2008 11:59

Re: Nechapu

R^Díky. Skvělý příspěvekVV

JJ 4.2.2008 12:08

Re: Nechapu

Pan Svejnar mi byl celkem sympaticky, nicmene si nemyslim, ze dokaze pochopit zrudnost komunistickeho rezimu dostatecne na to, aby se branil jeho znovuzavedeni. A navic si nechava otevrena zadni vratka a jeho deti nebudou v CR zit, nebot jsou doma nekde uplne jinde.

Svejnar z plusu nema co nabidnout (pozice prezidenta neni pozitivni, tam nelze veci udelat lepe, daji se jenom po/rat), rizika jsou ovsem vyrazna. U Klause vime, co muzeme cekat, rozhodne to velka rizika neprinese.

muadib 4.2.2008 12:47

Re: Nechapu

Bohužel je to tak, lidé zde z  větší části nediskutují, jen si zde vylévají své vnitřní frustrace. V demokracii existuje vždy jedna strana vládnoucí a druhá ( nebo více) opozičních , stejně tak jako je nebo mělo by být více kandidátů na funkci presidenta. V diskusi lze říci cokoliv, kritizovat , souhlasit , nesouhlasit. Ale urážky nadávky nemají s diskusí nic společného.

jiri 5.2.2008 20:23

Re: Re: Nechapu

Velice spravne vystizeno. Bohuzel velke casti diskutujicich je slusna diskuze cizi,

Štváč 4.2.2008 9:12

Klaus může děkovat Švejnarovi

za svůj profesorský titul. Jak píší HN, prof. Švejnar se v r. 95 přiklonil k tomu, aby Klausovi titul věnovali i když nesplnil tehdy dané podmínky. Toto potvrdil i když nerad, jeho servilní poradce Hájek. Teď ovšem náš falešný profesor tvrdí, že P. Švejnara nezná a nic od něj nečetl. Myslím, že tento lstivý chameleon nemá na Hradě co pohledávat a slušelo by mu skromně mlčet. Hříchů, podrážející republiku, má na svém kontě, víc než dost.

Nena 4.2.2008 9:27

Re: Klaus může děkovat Švejnarovi

V té době byl Klaus ministerským předsedou nebo čím a všichni mu lezli až tam, včetně pana Švejnara. Těžko uvěřit, že bez něj by Klaus profesorem nebyl, ale to je jen další Švejnarova lež.

balthasar 4.2.2008 10:11

Re: Re: Klaus může děkovat Švejnarovi

Von už je i šéfredaktorem HNusu ?8-o

Štváč 4.2.2008 10:17

Re: Re: Klaus může děkovat Švejnarovi

Švejnar byl jedním ze tří členů komise a Hájek mu to potvrdil. Ač nerad. Tak je to lež ? Nalistujte si HN dnešní.

zk 4.2.2008 9:32

Re: Klaus může děkovat Švejnarovi

Když to píší HN, tak to bude jistě pravda:-D:-D On pan Švejnar rozhodoval o titulu sám? Kde je řeč o tom, že Klaus dostal titul i když nesplnil všechny podmínky. To je pak problém Švejnara a dalších z komise, která titul udělovala, ne? Kdo pak je pak větší chameleon? I švejnar by měl raději mlčet, viz tatínek komunista a agent Stb8-o:-/

3směsi 4.2.2008 15:12

Re: Re: Klaus může děkovat Švejnarovi

Pane, prosím, čím byl nebo je tatínek pana Klause??? Prosím aspoň o malou informaci. Děkuji.

šakal 4.2.2008 10:05

...Chi, chi, chi... A to ten Švejnar opravdu řekl?...

...Už to vidím jak vod malíře vyvedený...

Komise zasedá, slovutní pedagogové VŠE vraští znalecky čela, Švejnar ledabyle kvedlá lžičkou v šálku s kafem a říká jim: "Víte, kdybyste byli nějaká dobrá škola, tak by to samozřejmě nešlo, ale jelikož jste banda zaostalejch blbců, tak se mezi vás ten Klaus hodí."

...Počítám, že po tomhle prohlášení všem pánům z VŠE vypadly údivem plomby  ;-P  ;-D

Takže Švejnar je buď lhář nebo sociální debil ;-D  ;-)

Roy Boehm 4.2.2008 12:38

Re: ...Chi, chi, chi... A to ten Švejnar opravdu řekl?...

Velmi pěkné. Škoda, že to nikdo nenatočil. Dnes by to byl trhák. Oba prezidentští kandidáti zostuzení jedním vrzem. A, tak nějak, bez přičinění ostatních:-).

Říman 4.2.2008 10:05

Re: Klaus může děkovat Švejnarovi

Švejnar je hotový Jára Cimrman, zneuznaný vynálezce a průkopník. Co všechno neudělal, o čem až dosud skromně mlčel: vymyslil naši privatizaci, udělal Klause profesorem..... jen trnu, kdy se dozvím, že založil také Michigan. Jenže tato demagogická kampaň pana profesora a jeho volebních kortešů je trochu v rozporu s jedním z jeho hlavních taháků: že je zaměřen na budoucnost, je kandidát budoucnosti. Takže pane profesore, méně žvanění o zásluhách minulých a pochybných, více čistého vína, co konkrétně uděláte v bodoucnosti. A bez kličkování: ze správní rady odstoupím nebo taky ne, americké občanství zruším nebo taky ne, jsem pro radar nebo taky ne, reformní zákony bych jako nutné podepsal nebo taky ne.....

loula 4.2.2008 10:28

Re: Re: Klaus může děkovat Švejnarovi

Ale proč by se měl zavazovat, že odstoupí z funkce předsedy správní rady, přeci může být čestný předseda správní rady CSOB. Proč ne, příklad už tady máme...

Věra 4.2.2008 14:08

Re: Re: Klaus může děkovat Švejnarovi

Souhlas, pan Švejnar se chová jako ten král z pohádky: Odvolávám, co jsem odvolal, slibuji, co jsem slíbil ... Mění názory podle potřeby - radar ano-ne, komunisti do vlády ano-ne, občanství USA ano-ne, reformy ano-ne. Jako prezident by byl snadno manipulovatelný, nehledě na to, že je mírně naivní a nedovede si vůbec představit, jakých podrazů jsou někteří politici schopni. (Y)

Magor Milda 4.2.2008 9:10

Můj strýček a celá jeho rodina byli agenty StB, mám se proto stydět?

Přišel jsem na to až při čtení Cibulkových seznamů. Vysvětlilo to některé jinak těžko pochopitelné souvislosti. Tak co mám dělat, nechat se za strejdu zavřít, nebo chodit v kutně a sypat si popel na hlavu?>-

vobora 4.2.2008 9:17

Re: Můj strýček a celá jeho rodina byli agenty StB, mám se proto stydět?

Za pribuzne nikdo nemuze. A protoze s tim nejde ani nic delat, je to idealni prostredek k dehonestaci protivnika...

aljav 4.2.2008 9:38

Re: Můj strýček a celá jeho rodina byli agenty StB, mám se proto stydět?

 pokud ty máš své svědomí čisté, tak buď v poho. A ten článek není o tom, že jeho otec byl agent, za to by ten mičigenský čech fakt nemohl, ale o tom jak se dostal k tomu spisu !

Realista 4.2.2008 9:03

No vidíte pane Wagnere,

tady máte jeden z důkazů, jak mnoha lidem na všech úrovních leží na srdci očista naší politiky, že mnozí jsou schopni dle Vašeho článku pro dobro demokracie dát všanc i své zaměstnání.  Měl byste být rád, že Švejnar vše transparentně zveřejnil a pochválit úředníky, kteří mu rychle vydali kopie dokumentů rychle. Tak se totiž nemůže stát, že by někdo po volbě skandalizoval nového prezidenta republiky.;-D Ale nic se tak hrozného nestane, věřte. Topolánek s Dalíkem si sbalí baťoh a půjdou světem, do čela strany  pak půjde třeba  Klaus a konečně své divoké členy trochu zkultivuje. Před předsednictvím v EU by to nebyl zas až tak špatný konec , co říkáte. Než vést plky o klimatologii, využít svých znalostí ve prospěch republiky. Nebo může jít přednášet do svého CEPU a místo po Topolánkovi obsadí třeba Vlastík. To je vše co se tak může volbou prezidenta přihodit. Ty Dolažalovské tragické scénáře, které děsí členy a sympatizanty ODS po nocích jsou jen lichá chyméra živená těmi, co mají odejít, v jejich hlavách. ;-D Vláda ODS půjde dále, v případě malých otřesů na funkci premiéra  Švejnar zase pověří ODS dle demokratických zvyklostí. Jsou vítězi voleb.ODS si pak jako lampasák na vojně může říci, že po čas jejich služby se nic až tak vážného nestalo!!>-

Eva 4.2.2008 11:40

Re: No vidíte pane Wagnere,

Dalík s Topolánkem tak spěchali očistit naši politickou scénu, že jeli z Prahy do Brna na tenis průměrně 190 km/hod.

tony 4.2.2008 12:53

Re: Re: No vidíte pane Wagnere,

Někdo to spočítal na 160 km/h, ale proč si 40 km nepřihodit, že?

ok 4.2.2008 11:52

Re: No vidíte pane Wagnere,

No,myslím,že i vy jste takový vizionář:-D