1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
baltahsar 4.2.2008 7:44

Re: Pokud pracoval PRO ROZVĚDKU

No a pak je ještě třetí možnost -- vhledem k tomu, že pro rozvědku nepracoval -- že je to normální spisek z kádrovky MZV. Ty se vydávaly zájmovym osobám na počkání běžně.

vi. 4.2.2008 6:57

Pro ty méně informované.

Řada lidí v České republice, má dvojí občanství a nikdo to neřeší, přestože ho mají "protizákonně". Ústava jako vyšší právní předpis uvádí, že nikdo nesmí být zbaven občanství proti své vůli. Tento výklad byl potvrzen i nejvyšším soudem.

Magor Milda 4.2.2008 9:06

Re: Pro ty méně informované.

Zde je ale třeba podotknout, že ti, kdo si 'upravili' vztah k Čs. státu tím, že se vzdali občanství, vzdali se svého majetku v Československu atd. zde bohužel nemají dobré karty. Mělo by se ale vzít v úvahu, že k takovému jednání byli donuceni, aby nepoškodili své příbuzné v Čs. Nikdo se přece nebude dobrovolně vzdávat majetku.

balthasar 4.2.2008 9:38

Re: Re: Pro ty méně informované.

Nomene Omene ..

zlý kukuč 4.2.2008 6:46

Kdyby si autor ráčil povšimnouti, že svazek je z mikrofiší, nehledal by na něm razítko

razítko zrušen stupeň utajení se dávalo v Pardubicích pouze na stránku protokolu k číslu svazku en bloc - alespoň v roce 1999 v Pardubicích, právě jsem se díval. Ovšem zasvěcenec pan Wagner žádný svazek z mikrofiší evidentně neviděl.

dvd 4.2.2008 7:49

Nejen v roce 1999

ale i poté se předávaly stránky spisu pouze v papírové podobě i když se spis prohlížel ze záznamu na CD. Každá stránka - kterou vytiskl personál na žádost oprávněné osoby - byla následně opatřena razítkem.

zlý kukuč 4.2.2008 14:26

Re: Nejen v roce 1999

já vám dodám kopii bez razítka, oficiálně vydanou v Pardubicích. Pošlete mi email nevěřící Tomáši. A tam kde razítko je ho ořezem sundám - nesahá do mikrofiše. Takže to může být OK

zlý kukuč 4.2.2008 6:34

Někdy mám dojem, že pokudby čistě hypoteticky

Jan Švejnar volbu vyhrál nastanou poslední dnové lidstva. Čistě hypoteticky pana redaktora ovšem ani nenapadlo, že Jan švejnar mohl mít svazek doma už dávno, stejně jako mám já svazek mého otce.

Jenom doufám, že v nepravděpodobném případě Švejnarovy výhry pan Wagner nespáchá harakiri.

Ada 4.2.2008 7:17

Re: Někdy mám dojem, že pokudby čistě hypoteticky

Ale copak?? Tatík byl Babinskej, ten lotr mexickej...??? ;-D;-D

zlý kukuč 4.2.2008 7:19

Re: Re: Někdy mám dojem, že pokudby čistě hypoteticky

ztroskotanec a samozvanec , suma sumárum SUL - Státem Uznaný Lump. Naštěstí ještě je.

Ivan H 4.2.2008 19:02

Re: Někdy mám dojem, že pokudby čistě hypoteticky

zlý kukuč ale on minulý týden tvrdil že otec byl v KSČ, ale nespolupracoval s STB a v tom je problem. I když nejsem příznivcem pana Švejnara toto bych proti němu vůbec nedržel. To dělali komunisti. Můj otez byl za války v západní armadě a po puči ve 48 byl deset let ve vězení a vím jak se komoušové mstili na celé rodině. Švejnar není můj kandidát, ale za otce nemůže. Jen to neměl před týdnem zapírat. To je co mě na něm vadí. Žádný pevný stanovisko,lhaní o nobelově nominační komisi atd.... 

egoist 4.2.2008 6:24

kurňa

něco na pana Švejnara vymyslet to dá fušku..

Netřeba 4.2.2008 6:37

Re: kurňa

Ani fušku, ani třeba cokoli vymýšlet.

loula 4.2.2008 7:16

Re: kurňa

Ale vůbec ne, stačí říci pouze, jakým směrem to obvinění má být směrováno (pedofilie, drogy, podvody, korupce, organizovaný zločin, terorismus atd atd) a za hodinu vám napíši 10 obvinění. Že jaksi budou vymyšlená? A prosím vás, to na naší politické scéně nějak vadí?

baltahsar 4.2.2008 7:48

Re: Re: kurňa

Ta on mladej Wagner evidentně patří k těm morálnim gigantům, co je nejvíc trápilo jestli ta Monika doutník nešlukovala, protože ochrana před toxikomaniemi 8-o

Mejla 4.2.2008 6:23

Švejnar odpoví jakýmsi neurčitým blábolem jako nakonec vždy........

.

Lagron 4.2.2008 6:10

a zase

jako obvykle. Comě vadí na kandidátovi druhé strany, to u svého kandidáta toleruji. Vskutku začarovaný kruh!:-DJen se divím těm dvěma, že mají chuť bandě takových pochybných bytostí, prezidentovat!(Y)

Alenka Šklíba 4.2.2008 5:57

že mu materiály strčil PR ředitel ČSSD

je stoprocentní, úvaha, že celé divadlo s "doznáním" je jen snaha zakrýt nepovedený duel a udělat ze Švejnara člověka, který raději snese hanbu teď než až ji na něj vytáhne nějaký ODS podplacený Kubice a současně právě ODS nakopnout ( hele co dělají,Klaus pozval Grebeníčka na balkon a přitom nadávají NAŠEMU kandidátovi za otce).

Další mediální cirkus, nic víc.

Nestojí za to o tom hovořit.

Pišta 4.2.2008 6:06

Re: že mu materiály strčil PR ředitel ČSSD

Pokud by Švejnar kopii neukázal, mával by s ní už zítra Langer v parlamentu a pak by jí určitě zapoměl při odchodu na záchod., na sedadle. Opakovaný podraz málokdy vyjde dvakrát. Hanba za otce , je krásný argument, takový komunistický. Copak asi dělal tatínek našeho pana prezidenta , nebo pana Topolánka? Nestálo by za to si na ně posvítit? A pochopitelně i maminky patří do rodiny o strýčcích ani nemluvě.

Sumo 4.2.2008 6:24

Re: Re: že mu materiály strčil PR ředitel ČSSD

Asi jsem četl jiný článek, nešlo o to, co Švejnarův papá dělal ( i když to asi na metál nebylo ), ale jenom o to, že Švejnar prokazatelně porušil zákon. Za ten zhruba měsíc je to již několikátý úlet, a to je divné a o tom byl článek.

Pišta 4.2.2008 7:18

Re: Re: Re: že mu materiály strčil PR ředitel ČSSD

Když Kubice v době, když platil už zákaz předvolební agitace vytáhl jakési bláboly na předsedu vlády, nevzpomínám si , že by autor protestoval. Nebo mi něco uniklo?

lary 4.2.2008 11:02

Re: Re: Re: Re: že mu materiály strčil PR ředitel ČSSD

Uniklo ti Pišto to důležité. Kubice nedělal předvolební agitaci ,ale předložil své materialy poslancům ve sněmovně a ne na veřejnosti.

Pišta 4.2.2008 17:30

Re: Re: Re: Re: Re: že mu materiály strčil PR ředitel ČSSD

A všechno bylo tak důležitě, a nesneslo odkladu, že ještě rok poté nikdo nic nedokázal.Předvolební agitace se dá dělat  i v parlamentu, vzlášť , když se nějakou shodou okolností, kompromitující materiál nešťastnou náhodou předá spřáteleným novinářům. Kdyby nějaký Kubice dnes večer řekl v parlamentu,  že bylo zjištěno, že Klaus zneužíval nezletiletou, už vidím jak se poslanci ODS popadají smíchem za břicha.a letí mobilovat do novin!

¨MM 4.2.2008 7:45

Re: Re: že mu materiály strčil PR ředitel ČSSD

No ty se určitě za své rodiče stydět nemusíš.Co dělali si každý dovede představit.

norbert clai 4.2.2008 5:51

Wagnerovi jde o jistou Škrdlantovou nar.1909......

no,nevím to jistě ale dá se předpokládat p.Wagnere,že pí.Škrdlantové by mělo býti dnes 99 let,pokud je naživu.Pokud ne ,tak zákon na ochranu osobnosti platí i pro již nežijící ?????:-/

BOMBON 4.2.2008 6:10

Re: Wagnerovi jde o jistou Škrdlantovou nar.1909......

ne, tady jde o to, ze verchuska nejen ze zase muze to, co plebs nesmi a za co je trestan (to neni zadna novinka, ze), ale ze uz se tim dokonce chlubi verejne. a kdyz zakony nedodrzuji ti, kdo se kolem nich motaji (nebo chteji motat), pak kde berou tu odvahu chtit to po lidech "z podhradi"?

Sumo 4.2.2008 6:26

Re: Wagnerovi jde o jistou Škrdlantovou nar.1909......

Ale taky se tam píše o jejich dětech a ty tak staré nebudou. A asi taky nebudou bezdětné.

Petr Kohout 4.2.2008 7:20

Re: Wagnerovi jde o jistou Škrdlantovou nar.1909......

každý zákon chrání i pro nežijící, pokud není výslovně stanoveno jinak.

loula 4.2.2008 5:45

první otázku na Švejnara bych nechal.

Ano, pane Švejnare, kde jste k tomu přišel. A druhou otázku bycvh pojal obecněji. Pane ministře Langre, už jste konečně potrestal úředníky vašeho ministerstva, kteří neustále vynáší a pokytují tajné materiály veřejnosti.

Netřeba 4.2.2008 6:41

Re: první otázku na Švejnara bych nechal.

Na co trestat úředníky? Ti, jak bylo ve zprávách, dostanou přidáno.

Teď je potřeba napnout pozornost tak, aby všichni pochopili, že hlavním úkolem policie je zabránit krádežím svačin mezi školáky. ;-D