26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

POLITIKA: Kdo na Hrad?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
huhu 5.8.2007 10:57

Re: Re: kolaborant a praskac ticha dohoda

R^:-)

AndyO 5.8.2007 10:53

Re: kolaborant a praskac ticha dohoda

ne, ty ku*vo práskačská , kolaborantská, bolševický soudruhu, chátro ožralá za peníze z odměn za udávání , nemá pravdu.

tich@dohoda 5.8.2007 10:39

kolaborant a praskac "Ero Kadel" aneb ja ni ja muzikant

jenom s ROH jezdil chlastat a ozirat se na podnikove rekreace, ano takovych byla spousta, dokonce bych rekl vetsina odboraru. Jenze jak rikaji americti soudruzi , "zadny obed neni zadarmo" , takze za tu rekreaci bylo potreba zaplatit, napred  par korun do odborarske pokladny za pobyt, coz byla vetsinou symbolicka castka. A potom doslo ke skutecnemu zaplaceni, ke kteremu se vy *urvy kolaborantske dnes nechcete hlasit. Kdopak nam to vy toalety platil poslusne znamky solidarity, podepisoval rozhorcene vyzvy proti imperialismu, vyhlasoval socialisticke zavazky, chodil do prvomajovch pruvodu, demonstroval proti raketam USA v zapad Evrope, kdo podepisoval kondolencni listiny pri smrti soudruhu Stalina, Brezneva,Cernenka,Andropova, zadal trest smrti pro zradce Slanskeho nebo zradkyni Horakovou. Kazdy rezim musi vykazovat radne znaky legitimity aby mohl z pohledu mezinarodniho prava byt uznan jako partner pro jine zeme a rezimy. Z tohoto pohledu socialisticka CSSR/CSFR ovladana zlocineckou KSC mohla predlozit nepreberne dukazu o masove podpore obcanstva svemu rezimu. Tu masovou podporu a legitimitu  jste moji drazi ustraseni kolaboranti a udavaci dali komunistum vy, to byla cena za tu bajecnou chlastacku na podnikove chate. Prave proto vy chatro vam tolik vyhovuje soudruh profesor na Hrade, je a byl i za komousu steny jako jste byli a jste vy, tedy kolaboroval a dnes se deklaruje jako nekomunista= ja nic ja muzikant. Ano pan Vizek uz je unavny svymi clanky i hloupou argumentaci, to ale neznamena, ze nema pravdu. Jen je to pravda na kterou by drtiva vetsina nejradsi zapomela/vymazala ji ze sve pameti. Jen si vemte 10 milionu obcanu ceske casti federace, odectete deti a mladez do 18 let, dale Cikany a asocialni zivly a vydelte 1 milionem clenu KSC v ceske casti federace a potom zde urazejte pana Vizka nebo Dinsbiera, ti v roce 1989 uz byli 20 let mimo KSC na seznamu nepratel statu, zatimco vy, vasi rodice, prarodice jste porad jeste v KSC byli, vy *urvy. Cest :-)

Esmerald 5.8.2007 10:35

Re: Kdo na Hrad?

Proč, Ivane Nový ?

Mohl byste mít i pravdu, kdyky v této zemi opravdu již nebyl ani jeden čestný člověk. Jinak mi připadá Váš názor pouze jaksi za zadřenou jehlu na desce či mysli, na které je mimo jiné nahráno v Klausově gramofonovém studiu pouze jedno jméno. Někdy se stane, že se lidem "zadře" v hlavě třeba i nějaká hloupá písnička; časem to ale má přejít.

Včera jsem na TV viděl staré záběry z českých oslav stalinových narozenin i smutku po jeho smrti. Jeden český komentátor dokonce prohlásil lkavým hlasem, že zemřela " nejslavnější osoba LIDSKÝCH DĚJIN !!!!!!!! " , nebo že " zemřel NESMRTELNÝ Stalin ". Až tak daleko naše "inteligence" v podobě cvičených komediantů zašla v oblbování a "kultu" osobnosti.

Klaus je možná jeden z řady možných, ale jistě daleko NE nejlepších ( nebo dokonce  dobrých ) kandidátů. Přestaňte, komedianti, opakovat stejnou písničku a hledejme LEPŠÍHO člověka jako VZOR naší státnosti, inteligence, moudrosti, diplomacie a HRDOSTI, pokud se k této často odvoláváte.    

omaha 5.8.2007 10:32

Re: Re: Samá vítězství? Kde ?

Vycházíte, zlochu, ze špatné premisy! Aby mohl prohrát souboj s Vámi naznačovanými soupeři, museli by nějací takoví vůbec existovat!

PetrH 5.8.2007 10:25

Re: Re: Re: Prezident Václav Klaus na problematice umístění americké armády a radaru do České republiky opět osvědčil, že je správným člověkem ve funkci českého prezidenta

Ignorovat veřejné mínění je přinejlepším hloupé. Ale točit se podle něj tu vpravo, tu vlevo, jak předvádí třeba Paroubek, je ještě hloupější. Je třeba vysvětlovat. Což je to, co Klaus řekl. A jeho stanovisko je jasné. Přečtěte si znovu poslední odstavec rozhovoru.

AndyO 5.8.2007 10:20

Re: Re: je pravda, že jednu zásluhu lze komunistům uznat,

to nevím, ale zřejmě byl stejný učitel jako ta baba Brožová-Polednová byla prokurátorkou. Stejná kategorie.

omaha 5.8.2007 10:16

Re: Re: Kdo na Hrad? Tak jsem pojmenoval svůj text a přidal otazník ...

Čistě akademická otázka! Můžete mi naopak Vy říci, odkud by to asi tak měl vědět, když evidentně nereaguje ani na četná přání zdejšího obecenstva?

huhu 5.8.2007 10:14

Re: je pravda, že jednu zásluhu lze komunistům uznat,

nebyl on Vízek takový ten "učitel" jako většina jeho soudruhů "dělníky" -  zatímco "tajemničil, svazákoval, funkcionařil, inspektoroval a direktoroval.."...? tak dálkově vystudoval nějaký ten peďák.. ? ;-P

omaha 5.8.2007 10:07

Re: je pravda, že jednu zásluhu lze komunistům uznat,

Ježíši, teď jste to trefila! Kolikrát já si říkal, že ten kdyby měl učit mé děti, tak už jsem za vraždu v kriminále!

AndyO 5.8.2007 10:04

je pravda, že jednu zásluhu lze komunistům uznat,

a to, že zabránili Vízkovi na nějakou dobu učit děti.

omaha 5.8.2007 10:01

Re: Z Klausova rozhovoru.....

To slovo přesvědčovat je tak trošku z bolševického slovníku. Já nevím, kde jste žil v éře komunismu, ale já myslím, že to není adekvátní výrok. Je třeba za a) přesvědčivým způsobem naznačit míru rizika.....

Tak nevím, skoro to vypadá, že pan president už také neví co mluví !

Perun 5.8.2007 9:59

Vždycky

jsem si myslel,že vůl musí mít rohy...NEMUSÍ!!!!!!!!Stačí přečíst blábolení Vízka a je jasno.Rv

H.K. 5.8.2007 9:54

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Klaus je dobrý prezident.

To, že V.K.nezná špinavé peníze je výtvor pana Luxe. Ten byl u začátku celého problému, který pak žil svojím životem. Myslím, že to bylo minulý týden se omlouval V.K. v Lidových novinách V.K. jeden nivinář. Pokud chcete je to v ohlasech čtenářů.

Zloděj si nějakou výmluvu najde. Já sem situaci sledoval pozorně a nenapadlo mne něco ukrást. Krást mohli pouze ti, kteří měli v bankách známosti. Víme kdo to byl.

Ekonom nemůže tyto lidi stíhat. Je to policie a soudy. To není slogan.

huhu 5.8.2007 9:41

Re: Re: Jiří Diensbier - podle pana Vízka :

Vízek vám přeci vysvětlil jak byl Diensbier rafinovanej....:-P

huhu 5.8.2007 9:39

Vízek má celý život jasno

Vízek celý život buduje ten konečně správný socialismus ;-P Celý život touží po tom okrádat a ovládat lidi, kteří o něj nestojí. ;-€...A největší jeho "socialističtí hrdinové" jsou zjevně postřílení SAmani z "Röhmova puče" či soudruzi z leninského politbyra, Slánský a Dienstbier. Bohužel to nejsou jen žvásty pomatence....(Y)

Jakub Vosáhlo 5.8.2007 9:25

Re: Tož vízku, malá inventura!

To víte, omaho, je víkend. Je stará známá věc, že levičáci zde prudí obvykle jen v týdnu, skrz počítače svých zaměstnavatelů.  

Ivan Nový 5.8.2007 9:24

Kdo na Hrad?

Klaus.

Jeseter 5.8.2007 9:05

Dosud jsem se domnival

ze pohadky psala jenom Bozena Nemcova a strasidla nejsou !:-D

Kony 5.8.2007 9:02

Re: Rozkladatel Jiří Dienstbier

Tak proto necháme na hradě člověka, který již zemi totálně rozložil. Alespoň budeme vědět, koho tam máme, že.

Kony 5.8.2007 8:54

Re: Re: Prezident Václav Klaus na problematice umístění americké armády a radaru do České republiky opět osvědčil, že je správným člověkem ve funkci českého prezidenta

Ano, na prohlášení pana Klause je do očí bijící jeho hadí povaha. Je ohroženo páně prezidentovo opětovné zvolení, a tak pronáší nic neříkající věty o jeho skutečném postoji. Ten je nepochybně pro radar, ale před volbami - hlas lidu, hlas Boží. Účel světí prostředky. Jeho vlastní zájem byl vždy až na prvním místě.

Mell 5.8.2007 8:43

Změna by měla vést k lepšímu.

Ale vyměnit Klause za Dienstbiera, to je jako měnit Meďoura za Traboše. Oba mají "německou kvalitu", ale s Meďourem se člověk líp sveze, nesmrdí a nemusí se za něj stydět.

Otakar 5.8.2007 8:26

Re: Jiří Diensbier - podle pana Vízka :

V době koncentráků a poprav byl Dienstbier tím nejodpornějším přisluhovačem komunistického teroristického režimu v Československu. Jeho "statečný osobní život" dopisovatele čs. rozhlasu spočíval v psaní štvavých článků a reportáží z New Yorku, kdy hanobil a urážel všechny západní demokracie, zejména ovšem USA a jejich představitele, přesně podle instrukcí StB a KGB papouškoval nabiflované fráze o zlých amerických imperialistech, snažících se rozpoutat třetí světovou válku. To jsou fakta, pane Vízku. Váš Dienstbier je podlý, úlisný lokaj, ochotný sloužit kdykoliv čemukoliv.  

Jana 5.8.2007 8:07

Re: pokračování

Souhlas, můj dědeček byl taky 2 roky zavřený a pak až do důchodu pracoval manuálně na stavbě. A byl třídní nepřítel? Jen šéfredaktor, ovšem ve špatných novinách - v Lidové demokracii.

Pišta 5.8.2007 6:06

Re: Re: Abych neurazil těch několik málo nicků,

A kam se poděly ty dva miliony blbců kteří byli v KSČ.?Pochopitelně , když odečteme ty  slovenské? Začíná to vypadat, že kromě pozdějších disidentů,  tam už nikdo jiný nebyl? Přitom na všech ministerstvech, soudech, policii ,v podnikových vedeních, na školách, v armádě a ve zdavotnictví  ve vedoucích funkcích byli jenom komunisti. Asi se někam vypařili.

wow 5.8.2007 5:44

pane Vizek

kde jste zase vydolovali tohoto kostlivce? ;-D

ten sedesatejosmej vam dal (s prominutim) napr del!;-D;-D

J.G. Pašek 5.8.2007 4:26

Re: Prezident Václav Klaus na problematice umístění americké armády a radaru do České republiky opět osvědčil, že je správným člověkem ve funkci českého prezidenta

Mluví jako král Šalamoun před volbama, kterému jde o trůn, korunu jablko a žezlo . . . . 

Kdyby Klaus řekl . . . . já jsem pro radar a umístění 150 USA vojáků obsluhu radaru na našem území tak by jsi na Klause plival kyselinu sírovou . . . . .

Známe naše Papenheimské . ..

Historik 5.8.2007 4:16

Prezident Václav Klaus na problematice umístění americké armády a radaru do České republiky opět osvědčil, že je správným člověkem ve funkci českého prezidenta

http://www.klaus.cz/klaus2/asp/clanek.asp?id=lvuzV2ibhJk5

Historik 5.8.2007 3:47

Prezident Václav Klaus na problematice umístění americké armády a radaru do České republiky opět osvědčil, že je správným člověkem ve funkci českého prezidenta

Prezident Václav Klaus už zřetelně projevil svůj postoj přijetím amerického prezidenta. Klausův názor známe, ale nyní veřejně vyzval, aby vůle občanů České republiky byla brána vážně, tedy reagoval tak, jak musí jedině reagovat státník. Takového jednání s nadhledem je schopen jedině Václav Klaus. Ostatní osoby ve státních funkcích lidem pouze radar vnucují, s neskrývaným odhodláním jít i přes mrtvoly. Obávám se, že je to zárodek dost velkých problémů v České republice v nejbližší budoucnosti.

MILA 5.8.2007 2:01

kniha CESKY HAPPENING

krasna knizka od Jirky Hochmanna -(68 publishers)  naramne popisuje ceskou spolecnost, tak na jedne z poslednich stranek je strucne popsana ceska povaha- nevzpominam doslova, ale asi toto:

Cesi, normalni narod, maji chorobny chtic po legraci, sami by sli dobrovolne vymrit, jen kdyz jim nekdo zaruci ze pri tom bude veselo. Maji taky chorobny zvyk dosazovat do vedoucich mist same blby, misto aby se s nima soukrome pobavili, jak je to zvykem u civilizovanych narodu, ne, sup s nima do politiky, jen aby jim bylo u televizoru veselejc.

Neni to presne citovano, jen co si pamatuju. Ale opravdu nezklamou, staci se podivat na "Harry Potter na hrad!" a takove krasne sprymy.