2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

POLITIKA: Kdo na Hrad?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
E000 5.8.2007 12:00

hned jsem Vás poznal,

pane doktore,   jako spoluautora památné relace:   "...   vyjadřujícího se slovy jako  "Ať žije císař F.J. I.", kterýžto výrok úplně stačí, aby osvětlil duševní stav Josefa Švejka jako notorického blba  ..."

E000 5.8.2007 12:12

raději modře

"... kterýžto výrok úplně stačí ..."

promirul 5.8.2007 11:22

Re: Re: pan Vízek

Andy O,mám takový dojem¨,že ani nevíš o Dienstbierovi,jako ministru zahraničí Českoslovenka,který pomáhal bourat  zdi největšího koncentračného tábora,kromě jiného.

huhu 5.8.2007 11:27

Re: Re: Re: pan Vízek

o tom, že Služpivo ochotně pomáhá vždy tomu, kdo ho postaví k lizu nebo mu dá aspoň naději, snad bylo napsáno dost...;-)

AndyO 5.8.2007 11:35

Re: Re:jak výstižně psali u Cibulků

Jednání u kulatého stolu byla zveřejněna (nevíme ovšem, zda všechna) a z toho, co se zde dočítáme, zjišťujeme i to, že pan Čalfa vycházel přáním V. Havla skutečně vstříc snad více, než bylo v dané situaci možno považovat za normální. Stenografický záznam např. vypovídá, jak se stal J. Dienstbier ministrem zahraničí. M. Čalfa navrhoval na tuto funkci Slováka, jmenovitě pana Kusého, ale V. Havel usoudil, že by se Dienstbier cítil dotčen, kdyby mu nabídli jen funkci velvyslance v Anglii, a tak pan Čalfa rychle vycouval a s mnoha omluvami souhlasil s tím, že ministrem zahraničí bude jmenován J. Dienstbier (asi věděl, proč!).

huhu 5.8.2007 13:16

Re: Re: Re:jak výstižně psali u Cibulků

je stejně zajímavé, že tenhle kulatý stůl vůbec nevadí řadě lidí, kterým vadí lánský balkon....

Ladislav N. 5.8.2007 11:11

Re: Komunistický "Goebbels" Vízek

Ať si Vízek vyvěšuje tu svou komunistickou propagandu jinam. Tady už s ní prudí několik let. Co takhle "svobodná", na levici orientovaná  média?  Vždyť tam mu čtenáři jistě  rádi poděkují! ( A nebo jejich redakce jistě rády zavedou dříve zrušená diskusní fóra...) ;-)

Dag Badman 5.8.2007 11:20

Re: Re: Komunistický "Goebbels" Vízek

Tak napište tomu levičákovi Neffovi nebo běžte na virtually.

Ladislav N. 5.8.2007 11:37

Re: Re: Re: Komunistický "Goebbels" Vízek

Virtually (až na výjimky) nenavštěvuji z důvodů, které považuji za dobré. Ale proč bych tam měl chodit? Že tam nezveřejňují magora Vízka.

Mám podezření, že Wagner Vízka publikuje především jako odstrašující příklad. Podobně jako třeba exradního (RRTV) Štěpánka (ODS).

tich@dohoda 5.8.2007 10:39

kolaborant a praskac "Ero Kadel" aneb ja ni ja muzikant

jenom s ROH jezdil chlastat a ozirat se na podnikove rekreace, ano takovych byla spousta, dokonce bych rekl vetsina odboraru. Jenze jak rikaji americti soudruzi , "zadny obed neni zadarmo" , takze za tu rekreaci bylo potreba zaplatit, napred  par korun do odborarske pokladny za pobyt, coz byla vetsinou symbolicka castka. A potom doslo ke skutecnemu zaplaceni, ke kteremu se vy *urvy kolaborantske dnes nechcete hlasit. Kdopak nam to vy toalety platil poslusne znamky solidarity, podepisoval rozhorcene vyzvy proti imperialismu, vyhlasoval socialisticke zavazky, chodil do prvomajovch pruvodu, demonstroval proti raketam USA v zapad Evrope, kdo podepisoval kondolencni listiny pri smrti soudruhu Stalina, Brezneva,Cernenka,Andropova, zadal trest smrti pro zradce Slanskeho nebo zradkyni Horakovou. Kazdy rezim musi vykazovat radne znaky legitimity aby mohl z pohledu mezinarodniho prava byt uznan jako partner pro jine zeme a rezimy. Z tohoto pohledu socialisticka CSSR/CSFR ovladana zlocineckou KSC mohla predlozit nepreberne dukazu o masove podpore obcanstva svemu rezimu. Tu masovou podporu a legitimitu  jste moji drazi ustraseni kolaboranti a udavaci dali komunistum vy, to byla cena za tu bajecnou chlastacku na podnikove chate. Prave proto vy chatro vam tolik vyhovuje soudruh profesor na Hrade, je a byl i za komousu steny jako jste byli a jste vy, tedy kolaboroval a dnes se deklaruje jako nekomunista= ja nic ja muzikant. Ano pan Vizek uz je unavny svymi clanky i hloupou argumentaci, to ale neznamena, ze nema pravdu. Jen je to pravda na kterou by drtiva vetsina nejradsi zapomela/vymazala ji ze sve pameti. Jen si vemte 10 milionu obcanu ceske casti federace, odectete deti a mladez do 18 let, dale Cikany a asocialni zivly a vydelte 1 milionem clenu KSC v ceske casti federace a potom zde urazejte pana Vizka nebo Dinsbiera, ti v roce 1989 uz byli 20 let mimo KSC na seznamu nepratel statu, zatimco vy, vasi rodice, prarodice jste porad jeste v KSC byli, vy *urvy. Cest :-)

AndyO 5.8.2007 10:53

Re: kolaborant a praskac ticha dohoda

ne, ty ku*vo práskačská , kolaborantská, bolševický soudruhu, chátro ožralá za peníze z odměn za udávání , nemá pravdu.

huhu 5.8.2007 10:57

Re: Re: kolaborant a praskac ticha dohoda

R^:-)

AndyO 5.8.2007 11:12

Re: Re: Re: kolaborant a praskac ticha dohoda

ha hrubý pytel hrubá záplata. Ten idiot si myslí, že to, co píše je pravda a že tedy pokud bude dostatečně sprostý, bude rozdávat podpásovky a urážet každého, kdo nesouhlasí s jeho hysterickými výkřiky, tak ostatní zastraší. Tak zde má ukázku, jak moc jsem se bála komunistů- stejně jako jeho:)

huhu 5.8.2007 11:25

Re: Re: Re: Re: kolaborant a praskac ticha dohoda

to už není ani idiot, jako jasný úchyl/psychopat ;-P

tich@dohoda 5.8.2007 11:19

zase nebudte tak skromna draha soudruzko AndyO

praskala a kolaborovala jste tehdyza komousu a to vam prece zustalo, i zde na Psu prece smirujete IP adresy a vrtate se v soukromi diskuteru a sve poznatky potom rychle zatepla hodite do fora, stejne jako jste to delala za komousu, tehda jste ovsem hlasila svemu ridicimu dustojnikovi, nicht wahr :-) Cest . Propasena prilezitost "drzet hubu" jo soudruzi tu prilezitost jste vy za komousu nikdy nepropasli, vy jste vsichni pekne drzeli hubu a krok. Az dnes jste sebrali "odvahu" a pekne to komousum a Vizkovi nandavate, tehda jste nemohli, byli jste pekne zavrtani v jejich rektu. Cest :-)

AndyO 5.8.2007 11:23

Re: tak ještě jedno vysvětlení

ono vám se musí pomalu a opakovaně, deficit šedých buněk je zjevně obrovský- netřeba šmírovat IP adresy, vy popleto. Váš ( stejně jako můj a mnohých dalších starousedlíků) styl je nezaměnitelný. Na vás je vidět jen postupující degenerace, ale splést si vás nelze:))

Na soukromí diskutérů seru zvysoka, pár jich znám a řeknu vám, až na výjimky je to dost děsná zkušenost. A tak ta jedna zkušenost roztrubuje lži a blbečkové neschopní vlastní úvahy radostně jásají, neboť kdo nemá argumenty, rád se přidá k ječícímu davu. To vy přeci musíte moc dobře znát.

huhu 5.8.2007 11:33

Re: Re: tak ještě jedno vysvětlení

že na toho psychopata reagujete...8-o

AndyO 5.8.2007 11:36

Re: Re: Re: tak ještě jedno vysvětlení

hm, máte recht, huhu.

H.K. 5.8.2007 11:31

Re: zase nebudte tak skromna draha soudruzko AndyO

To jste přehnal. To je za hranicí lidského chování.

PetrH 5.8.2007 11:01

Re: kolaborant a praskac "Ero Kadel" aneb ja ni ja muzikant

Škoda. Právě jste opět propásl nádhernou příležitost držet hubu.(Y)

Ladislav N. :-))) 5.8.2007 11:07

Re: rud@dohoda IP: 82.114.216.xxx

 ...;-D koukám už je zralý na léčebný pobyt u Dr. Chocholouška. ;-P

Otin 5.8.2007 11:42

Re: kolaborant a praskac "Ero Kadel" aneb ja ni ja muzikant

Výborně!. Spousta lidí potřebuje modly. Politiky, herce, sportovce. ...  Zpravidla se tyto  modly časem projeví jako nemravní lidé.  Na internetu koluje přihláška do bolševické KSČ, podepsaná panem Klausem. Pro mnohé, jak z diskuse vyplývá, je Klaus také modla. Pokládám  vztah Dientsbier – Klaus  ke KSČ jako  1:1. Možná mírně ve prospěch Dientsbiera, protože se rehabilitoval v disentu, zatímco pan Klaus prospěchařil. Vzpomínám jak mnozí lidé i nekomunisti lezli soudruhům do zadku a donášeli, aby si vydobyli lepší posici. Vzpomínám si, jak Dientsbier po převratu velmi intenzivně usiloval o to, ať není Klaus k řízení ekonomiky připuštěn, protože nejsou stanoveny zákony. Klaus tehdy měl mnoho zastánců. Ukázalo se, že efektivní vázanka a vystupování na veřejnosti nenahradí ani odbornost, ani mravnost a odpovědnost.  On je příčinou ekonomického rozvratu a uvolnění morálky v národě vedoucí ke vzniku Kožených, Krejčířů, ... a mnoha dosud neodhalených zlodějů Klausova rangu.

 

AndyO 5.8.2007 11:56

Re: Re: kolaborant a praskac "Ero Kadel" aneb ja ni ja muzikant

zaprvé se nedomnívám, že by země kdy byla v ekonomickém rozvratu ( od roku 90 rozhodně ne, za komunistů to byl setrvalý cílený stav), zadruhé- viníkem jsou jednotliví zloději z řad občanů ČSR, chovající se jak na dobytém území. Morálka je něco, co se neuvolňuje jako kravata, morálku buď máte nebo nemáte, v jakémkoliv režimu, s jakýmkoliv předsedou vlády.

Pro mne není Klaus modla. Zato Dienstbier pro mne je fanatický levicový hlupák. Jeho rozhovory, ukazující, jaké má názory, jak zoufale nepoučený a nepoučitelný je- jako modla by se dal snést, jako výkonný politik ani omylem.

huhu 5.8.2007 12:52

Re: Re: kolaborant a praskac "Ero Kadel" aneb ja ni ja muzikant

vy tady melete pravdoláskovou demagogii.

Jednak si Klaus s komunisty vůbec za totality nezadal. A za druhé Klaus je tím, kdo prosazováním svobodné politické soutěže stran a svobodného trhu narušil dohody Havla s komunisty o rozdělení majetku a politické moci. Bohužel se mu to nepovedlo (neměl dost politické podpory) dotáhnout a tak vyčítat Klausovi všechny ty Kožené, Krejčíře, Soudky či Stehlíky a další "privatizátory" - vlastně každý z nich napojen buď na stb nebo ksč nebo ksčssd je opravdu "zloděj volá chyťte zloděje". Pokud jde o mravnost neznám Vás, ale pokud jede o naivitu a IQ - předvádíte naivity hodně a IQ málo.

Otin 5.8.2007 20:32

Re: Re: Re: kolaborant a praskac "Ero Kadel" aneb ja ni ja muzikant

Pamatuji si už dost presidentů. Od Masaryka až po Havla jsme se vždy dozvěděli jejich životopis. Ve škole se jej děti musely učit nazpaměť. Pravda, mnohdy i vylhaný. Viz Gottwald, Zápotocký, Husák. O rodině Klause nevím nic. Zajímalo by mne, zda doopravdy je rodné jméno Klausovy rodiny Pružinskij. Zajímalo by mne, jaký vztah rodina presidenta měla k Židům, německým koncentrákům a zejména k fašistickému režimu. Zajímá mne kolující Klausova přihláška do KSČ. O tom všem se jaksi taktně mlčí. Mnoho by to napovědělo.   Nevedu se vžít do psychiky lidí, kteří za každou cenu  volí za své modly takovéto lidi, jako je Klaus, a uctívají je. Možná, že by doopravdy hodnota IQ u těch lidí dosti napověděla. Mohu jim, i konečně Vám, v tomto smyslu doporučit organizaci Mensa. Za malý peníz. Potom můžeme i porovnávat.

Děsí mne, že spousta lidí nedovede shromažďovat si informace a své soudy vynášet až po logické úvaze. Emotivní složka, kterou i Vy užíváte k napadání, vedla a vede k instalaci dalších Hitlerů a Leninů.

bohuš 5.8.2007 13:07

Re: Otine,

plácáte tu úplně stejně jako vojín na PŠM, dychtivý svazák toužící po frčce, kterého vyvolal politruk. Váš příspěvek je jen léta omílané dobře vymyšlené politické klišé. Ten kdo ho vyslovil věděl, že padne na úrodnou půdu nevzdělaných a nemyslících tvorů.

Už jste někdy viděl přihlášku do KSČ? Odpovím za vás. Neviděl! Kdybyste ji viděl, tak nebudete tvrdit, že na webu koluje Klausova přihláška do KSČ. Ta přihláška vypadá podstatně jinak. To co koluje na webu je v tak malém provedení, čili nečitelné, aby nebylo poznat, že je to něco jiného než ona přihláška.

Perun 5.8.2007 9:59

Vždycky

jsem si myslel,že vůl musí mít rohy...NEMUSÍ!!!!!!!!Stačí přečíst blábolení Vízka a je jasno.Rv

AndyO 5.8.2007 10:04

je pravda, že jednu zásluhu lze komunistům uznat,

a to, že zabránili Vízkovi na nějakou dobu učit děti.

omaha 5.8.2007 10:07

Re: je pravda, že jednu zásluhu lze komunistům uznat,

Ježíši, teď jste to trefila! Kolikrát já si říkal, že ten kdyby měl učit mé děti, tak už jsem za vraždu v kriminále!

huhu 5.8.2007 10:14

Re: je pravda, že jednu zásluhu lze komunistům uznat,

nebyl on Vízek takový ten "učitel" jako většina jeho soudruhů "dělníky" -  zatímco "tajemničil, svazákoval, funkcionařil, inspektoroval a direktoroval.."...? tak dálkově vystudoval nějaký ten peďák.. ? ;-P