16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 22.9.2006 9:23

Re: Další Paroubkobijec,

Hezké Pepíku! Hoďte na něj deku!  Neviditelný pes coby stranický plátek ODS s články soudruhů Vízka a Jičínského!!! Samé lži, polopravdy apod. Absence údivu nad klesajícími preferencemi ODS. Ještě roztomilejší. To tě pustili dnes ráno v 9 hodin? Každopádně absence jakéhokoliv přírodního útvaru, byť jen vzdáleně připomínajícího mozkovou buňku v tvé hlavě.

Ale to nic. V moderní společnosti přece i postižení mají právo na plnohodnotný život.

Halama 22.9.2006 9:37

Re: Re: Další Paroubkobijec,

Páníček se rozčiluje ?Nevím koho pustili odkud a kam,ale mám dojem,že tebe pustili z klece...:-/:-/

tom 22.9.2006 9:55

Re: Re: Re: Další Paroubkobijec,

Když se vám ty články  a reakce na ně tady nelíbí jděte si číśt Halo Noviny.Tam se uklidníte při čtení článků vyhovujících vašemu politickému smýšlení

FÚ na mne naběhl 22.9.2006 9:54

po mých několika předvolebních příspěvcích proti pablbkovi

To je důsledek té tvé socanské demokracie

Semiramis 22.9.2006 9:25

Re: Další Paroubkobijec,

Halamo, já ty lži a polopravdy vidím hlavně u vás a dalších Prasí dentů a jiných oranžovorudých přispěvatelů. Snad abyste se poohlédli po jiném plátku, kde si budete notovat a žádný zatracený pravičák vám to nebude kazit!

Jura Jurax 22.9.2006 9:37

Re: Další Paroubkobijec,

Ale jen se ptejte, co mně Paroubek udělal. Inu, jen to, že mne ohrožuje vládou KSČSSD, že pomáhá komančům k moci, že rozhazovačnou sociální politikou nás žene do zadele ...

A že NP není nakloněn socanům ... ale to je pochopitelné, ti podle současných trendů jejich rodné strany hledají své místo ve zmíněných Haló novinách. Akorát se to ještě stydí říct na plnou hubu.

Jura Jurax 22.9.2006 9:40

Re: Re: Další Paroubkobijec,

A vůbec, asi NP nečtete, když tvrdíte N.P. se stává  stranickým plátkem ODS.

Soudíte, že by stranický plátek ODS otiskoval výplody starého bolševika Jičínského či ani komunistickou perzekucí nezlomeného levičáka Vízka?

ŠEDIVEC 22.9.2006 6:46

ZASE JEDEN TRUMPETA

Standardní blábol standardního blábolila z kohorty ODS. Ani stopa po objektivitě, jen snaha urážet, ponižovat, zveličovat, zkreslovat, vymýšlet, lhát a lhát. Nelze pochopit, proč se takové články v seriózním netovém deníku obkevují. Anebop Ň.P. nesriózní a brány takovýmto žvástalům otevírá, ber kde ber, hlavně že se pomlouvá ČSSD. Výtečně, takhle se určitě naše rozdělená společnost zase dá dohromady.     

Láďa 22.9.2006 8:20

Re: ZASE JEDEN TRUMPETA

Ano, vše pod prapor Národní fronty, kupředu levá, zpátky ni krok!

XX 22.9.2006 6:39

OPĚT NEVÍDANÁ PITOMOST

Naprosto nechápu, proč PES zveřejňue takovéto články - autora zjevně s polittováníhodně nízkou intelitgencí a frapantní tendenční předpojatostí. Že Langer lže, Tlustý na ministra odborně nestačí, Topolánek podváděl... ctěného autora nezajímá, ale Paroubka si bere do huby chutě. Mistře, kdyby ses tak podíval na morální profil boys ODS-vlády, udělal bys lépe, ale zjevně na to rozumově nestačíš. Už raději nic nepiš.

tony 22.9.2006 8:41

Re: OPĚT NEVÍDANÁ PITOMOST

Vzpoměňte!

Svoboda, Snopková,Zgarba,Palas,Fencl,Doležal,Gros,Kraus,Klimčovičová ............... atd.

Jenda 23.9.2006 0:07

Re: OPĚT NEVÍDANÁ PITOMOST

Bať, bať, Topolánek podváděl. Podplatil mestskeho radniho odpovedneho za finance aby rade doporucil prodat dluh za polovicni cenu spratelene firme. Meli by jit oba sedet!

Ovsem doufam, ze bude sef veznice lidsky a nesoupne Topolanka s onim radnim do jedne cely. Protoze byt v jedne cele s Paroubkem to by byl opravdu nelidsky trest.

Josef 22.9.2006 6:17

Holásku,

Langer si naběhl, ještě mu nedošlo, že už není v opozici a že nemůže vyžvejknout hned zatepla každý drb jako pavlačová drbna, jak to dělal v opozici.

Jenda 23.9.2006 0:03

Re: Holásku,

Vyzvejknout drb? Podle prepisu ty tiskovky byl na ony odposlechy primo tazan. A odpoved by se dala zkratit na nevim, zjistim. A upozorneni mileho novinare, ze novinari jsou taky lidi a tudiz pri splneni zakonych podminek muzou byt odposlouchavani jako kazdej druhej, bylo mozna netakticke ovsem pravdive.

honza 22.9.2006 3:11

jo tak on chce důkazy

no to je ale nehoráznot, to je jak ze Švejka

Josef 22.9.2006 2:36

Jak by si Paroubek neposkočil

když právník a advokátní koncipient Langr se předvede jako osel, hltající jakési novinářské potlachy - nebo bůhví co. On má v minulosti pan |Langr už jiné vroubky, že...!!!!;-D jen stejný osel tohle nepochopil.

berni 22.9.2006 2:44

Re: Jak by si Paroubek neposkočil

mate tam furt bold, pane vizku

Aquagenic 22.9.2006 2:05

Toho spíš klepne, než by si ještě moc vyskakoval

Kočkodrom

http://www.obrazovka.cz/volby/kockodrom.html  (flashmovie 2 MB)

F.Vízek 22.9.2006 1:40

Nepřeji Vám, pane Holásku,

abyste se stal podobně známou osobou nejen v ČR jako se stal Jiří Paroubek a abyste byl poté vystavený před celým světem obvinění, že jste společný s organizovaným zločinem, že máte podíl na vraždě podnikatele a že jste pedofilem prznícím nedospělé dívky. 

Ostatní osobní a politické útoky  ani nepřipomínám, protože ony tři zmíněné bohatě stačí na to, aby se i hodně tvrdý člověk dostal do psychicky nezáviděníhodného tlaku a situace, která drtí ...   Nepřál bych to Vám a nikomu, ale o zamyšlení Vás pokorně žádám, pane Holásku.

hornet 22.9.2006 1:45

Re: Nepřeji Vám, pane Holásku,

Pane Vízku, buďte tak laskav a přestaňte se nám vnucovat tučným písmem. Zvýrazněným písmem nezakryjete absenci myšlenky.

berni 22.9.2006 1:59

Re: Re: Nepřeji Vám, pane Holásku,

Nesahejte mi na pana Vízka. Díky jemu a jemu podobným se ze me stal volič. Protože tuhle hrůzu prostě musej lidi překřičet

F.Vízek 22.9.2006 2:20

Re: Re: Re: Nepřeji Vám, pane Holásku,

Je zajímavé, berni, že na moje příspěvky je negativních ohlasů je hrstka (a od stále stejných anonymů) , ale na svůj E-mail a na svůj telefon těch souhlasných  dostávám denně  mnoho desítek.  Zřejmě o tom jak vypadá hrůza, má řada lidí názory různé.  Ano, lidi jsou různé ..., jak říká klasik.

berni 22.9.2006 2:23

Re: Re: Re: Re: Nepřeji Vám, pane Holásku,

berni@volny.cz - nejsem anonym a do diskuse na psu jsem napsal podruhe v zivote. vzdycky, kdyz me nekdo nasral.

Pavel Walter 22.9.2006 8:43

Re: Re: Re: Re: Nepřeji Vám, pane Holásku,

Ty starej komunistickej asshole, tahni uz s tema tvejma kecam opravdu do hovven. Jinak se ti to uz rici neda.

F.Vízek 22.9.2006 2:15

Re: Re: Nepřeji Vám, pane Holásku,

Moc prosím, milý hornete, abyste obsah textu a způsob prezentace nechal na autorovi. Soudím, že jsme všichni dospělí a požíváme všech svobod a práv, pokud jimi neuměnšujeme práva a svobody jiným.  

Soudím, že nemáte oprávnění k tomu,  abyste - byť laskavě - kolíkoval hřiště pro volnou diskusi, debatu, dialog. Máte ovšem plné právo OBSAH příspěvku slovo po slově, větu po větě na faktech vyvrátit, rozbít, smést ze stolu ...   

Fafa 22.9.2006 4:17

Pane Vizku:

Par dotazu:

1. Proc pod tlak?  Z jednoho naprosto nepodlozeneho obvineni, ktere ceska justice snadno prokaze jako nepravdive? Nebo je tam jiny duvod?

2. Mel jste podobne obavy, kdyz pred par mesici na zaklade podobne nepodlozeneho obvineni  byl zatcen pan Dalik a zkoumana bankovni konta predsedy opozicni strany? 

jirka.s. 22.9.2006 8:59

Re: Re: Re: Nepřeji Vám, pane Holásku,

Ano, pan Holásek, jak vidno, zřejmě překročil tvé vykolíkované hřiště, viď , demagogu!!! Ty už jsi tak dospělý, že už jsi přezrálý. Ty sám jsi zřejmě z toho umenšování tak uměnšený, že už jsi se stal nejmenším na celém světě. Bohužel ti to ještě nedošlo.

jirka.s. 22.9.2006 8:51

Re: Nepřeji Vám, pane Holásku,

Tak soudruhu Vízku! On snad trojjediného někdo nutí, aby se stal podobně známou osobou jakou právě je? Vy dva totiž máte společné dvě věci. Tou první a hlavně určující vaše chování je přímo nadpřirozený exhibicionismus, tou druhou je patologická prolhanost. U benita k tomu navíc ještě přistupuje vražedná touha po moci. Kombinací těchto tří vlastností potom vznikne taková "osobnost", jakou právě duce je. Nic víc a nic míň. A jestli se snad domníváš, že mu nějaké ty údajné "urážky"vadí, tak to je tvůj tragický omyl. On je naopak záměrně vyvolává (za pedofila se označil sám), vyhledává a pak se v nich s rozkoší rochní, aby měl důvod pro své další a další urážky. Dnes už říci, kdo si to vlastně začal je absolutně nemožné, ale je naprosto neoddiskutovatelný fakt, že tato prasečina na "politické scéně"  začala až po jeho vstupu na ní. Pan Zeman se svou "novinářskou žumpou" byl proti bohem seslanému pouhý břídil, kterého brali politici, novináři i voliči jako takový neškodný socanský folklór. No a tvé tvrzení, že by se  snad  Parouback dostal pod tak veliký tlak, který by ho rozdrtil? Velmi úsměvné. On je totiž, právě jako ty, splachovací.!!!!!!

jirka.s. 22.9.2006 9:07

Re: Tak Vízku, po šestnácté!!!

Poslední tvá odpověď na můj obvyklý dotaz:Jaký je tvůj názor, soudruhu, na článek soudruha Kojzara v Haló novinách z 5.5. tohoto roku?"  byla zhruba tato: Články soudruha Kojzara nečtu již asi 30 let a tudíž nemohu odpovědět na něco, co neznám" Fakt, že jsem ti téměř po každé inkriminovaný článek přiložil do diskuze, jsi naprosto přešel. Je to přesná ukázka komunistické demagogie, kterou tak dokonale ovládáš.

Proto ti odpověď usnadním. Tentokrát mi bude opět  stačit: 1. ANO,souhlasím s článkem soudruha Kojzara, 2. NE, nesouhlasím s článkem soudruha Kojzara. Jsem jenom zvědav, jak se s tím správně po soudružsku popereš.

 

jirka.s. 22.9.2006 9:09

Re: Re: Tak Vízku, po šestnácté!!! (pokr.)

Na rozdíl od těch druhých

Je 5. května. Před jednašedesáti lety začalo Pražské povstání,

a vlastně několik předešlých dnů revoluční situace byla už v řadě dalších míst, či dokonce Rudá armáda byla v osvobozeném Brně a Ostravě a americké síly se připravovaly na obsazení Plzně. Možná, že bychom měli být přesní - povstání začalo výzvou Českého rozhlasu odvysílanou ve 12.33 a rozšířilo se rychle. I když mnoho mužů a žen se přestěhovalo do sklepa, aby někteří dokonce s kritickými připomínkami na adresu těch, kteří šli bojovat, většina obyvatel Prahy stavěla barikády, bránila je, anebo jinak pomáhala jejich obráncům. Tisíce hrdinů se dokázaly postavit mnohem silnější moci a snad žádný z nich se necítil v té chvíli hrdinou. Zahynuly jich tři tisíce sedm set a dalších pět set tentokrát sovětských vojáků padlo v hlavním městě aneb jeho okolí.