16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 22.9.2006 11:55

Re: Re: Re: ubohost

Když už tak mluvíš o tom těžkém poškození.....

Kobylka Lajda 22.9.2006 17:56

Re: ubohost

Zkus, ty dutá makovice, sesmolit něco, co by nebylo ubohé, abychom měli možnost srovnání, ze  7 slov si nemůžeme o tobě udělat představu! Mně se článek líbí, stejně jako poskakující parúbek, protože já - kobylka - si ráda taky někdy poskočím - a přeju to proto všem. Jen to nesmí být ubohé jako poskok soudruha Paroubka (pozor - 3 významy 1) poskok´=oddaný pomocník, 2) poskočení=pohyb z místa na místo, 3) nervový stav, do něhož se parúbek dostal!!  Bravó, autore!;-D;-D;-D

Halama 22.9.2006 19:42

Re: Re: ubohost

Tobě se článek líbí - vřdyť je také psaný pro kobyly.....:-/:-/

TIRPITZ 22.9.2006 8:48

TRAGÉDIE PRAVICE

Měla-li by v ČR dominovat ČSSD, bylo by to špatné už z pouhého principu demokracie (a obráceně). Smůlou ODS ale je, že ji po poslednim gentlemanovi tuzemské politiky, p. Kalusovi, ovládla parta vykuků kolem M. Topolánka. Zatím sice má přes potenciálních 35% hlasů voličů, ale zřejmě je jen otázkou času, kdy stálejší i dočasní sympatizanti ODS rozpoznají, co je tohle za charaktery... Jejich působení je možné vysledovat už do doby dávno před příchodem J. Paroubka. Vyrábění smyšlených kaus, zdůrazňování pochybné nulové tolerance, zašklivování čehokoli, co přišlo zleva..., takto si tahle grupa představovala kultivování české politické scény. Ano, pak přišel Paroubek a začal vracet  ve smyslu "jak se do lesa...". Což také nebylo šťastné, avšak pochopitelné, neboť arogance protagonistů ODS už byly přes míru. Vzato sumráně, ODS nepředvedla opoziční politiku, ale opoziční nenávist. A pak přišly předvolební majstrštyky zprava, zejména Kubiceho zpráva. ČSSD nic takového nikdy nevyrobila... Ale budiž. Dnes je tedy Topolánkova kohorta u moci, ale bohužel dál předvádí, co předtím - osočování, lhaní, zveličování, urážky. Přitom evidentně na vládnutí nestačí: Topolánek je jako premiér bezradný, Tlustý financím prostě nerozumí, Langr je amorální vychcan, Nečas jen taková amatérská klechta... Je nesmírná škoda, že právě takovou pravicovou vládní "elitu" máme. Přitom by bylo dobré, kdyby nějaký čas tu zase pravice skutečně (skutečně!!) vládla = neintrikovala, nerozdělovala svými neetickými postupy společnost. Ano, seriózní pohlaváři pravice, to je nutně potřeba, ale nikoliv ty, které ODS svým vnitřním personálním řízením nominovala do voleb potažmo čela státu. Hrozí, že je sympatizující veřejnost brzy prohlédne a že pak lidé na pravici zanevřou znovu - tak, že se z toho opět na dvě volební období nevzpamatuje. Ne činěním Jiřího Paroubka a spol., který v podstatě jen vrací údery, ale jen svými chybami. Byla by to nesmírná škoda, ale je ještě je čas, aby s tím ODS něco uidělala.     

XX 22.9.2006 8:55

Re: TRAGÉDIE PRAVICE

Jo, to je přesný.

Semiramis 22.9.2006 9:21

Re: TRAGÉDIE PRAVICE

Že Paroubek vrací údery? To jste asi Marťan nebo co, kde žijete? To svinstvo přišlo do politiky právě s Paroubkem!

XX 22.9.2006 9:41

Re: Re: TRAGÉDIE PRAVICE

Tak to seš vedle jak ta jedle, to svinstvo už tady vyráběla ODS dávno před Paroubkem.

Ladislav N. 22.9.2006 11:10

Re: Svinstvo

A Paroubek na svinstvu vyrostl...

Semiramis 22.9.2006 13:19

Re: Re: Re: TRAGÉDIE PRAVICE

Vedle jste vy, XXX, neboli přání otcem myšlenky.   Už váš Zeman byl ostrý, ale byl aspoň vtipný a taky semtam dobrý politik. Pak to šlo s vámi dolů. Špidla byl naivní, Gross takový malý český podvodníček a pak přišel váš nynější idol Paroubek, který povýšil vulgaritu čtvrté cenové skupiny na oficiální politiku. V tom se mu skutečně nikdo nevyrovná !!!

Veteran 22.9.2006 15:46

Re: Re: Re: TRAGÉDIE PRAVICE

Pánové, velice rychle jste zapomněli co již ODS dokázala, že dokáže. Jen si dobře vzpomeňte!

salant 22.9.2006 12:13

Re: Re: TRAGÉDIE PRAVICE

A s Parubkovými kamarády Lájosem Bacsem a Pepou Z Honkongu

Jura Jurax 22.9.2006 9:26

Re: TRAGÉDIE PRAVICE

Kalousek jako gentleman české politiky - slyšte, slyšte ...

Topolánek je jako premiér bezradný, Tlustý financím prostě nerozumí, Langr je amorální vychcan, Nečas jen taková amatérská klechta... taky názor.

činěním Jiřího Paroubka a spol., který v podstatě jen vrací údery ... vrací, ale hlavně bije kolem sebe už od proslulého povolebního projevu, kde se nám krásně odkopal. A pak přišel Paroubek a začal vracet  ve smyslu "jak se do lesa..." ... tady mi přijde, že autor zaměnil příčinu a následek.

Celkově - taky nejsem příliš nadšen špičkami ODS - jediné volitelné pravicové strany. Dokonce bych řekl, že úspěchy ODS u voličů jsou dosaženy navzdory jejím špičkám, protože koho má volit pravicový volič?

Nicméně přece jen mi příspěvek přijde příliš žlučovitý - i když politika přinejmenším v tuzemském podání je špína - a dost nepřesný.  Prostě stačilo napsat nemám rád Topolánka, Tlustého, Langra etc. a naopak sympatizuji s Paroubkem a neobtěžovat se vymýšlením expresívních odsudků a nadávek.

XX 22.9.2006 9:39

Re: Re: TRAGÉDIE PRAVICE

Milý juro, jsme z tebe jurodiví!! Ty jsi na světě asi tak dva roky (čemuž ostatně tvůj rozum odpovádá), že si nepamatuješ (nebo nechceš pamatovat), jaký hnusárny tady předváděla ODS eště před Paroubkem, co? 

Jura Jurax 22.9.2006 9:54

Re: Re: Re: TRAGÉDIE PRAVICE

No, očividně jurodivý jste - česky to znamená bláznivý, pomatený - ale ze mne to nemáte. To bude mít hlubší příčiny. A navíc Vám chybí kindrštůbe, když už jsme u těch urážek - neznámým totiž obvykle vykáme.

Ale ovšem že ODS prováděla hnusárny - politika je svinstvo a politikové darmo mluvit, nicméně jednak přece jen proti socanům - najmě Grossova a Paroubkova typu s jejich Šloufy, pěti na stole etc. - vypadají jako holoubci bílí, druhak ODS je u nás jediným reprezentantem pravice, pravicového směřování věcí veřejných, kteréžto směřování je mi sympatické. Komančů a socialismu jsem si užil až přesmíru - je mi sedmapadesát.

Mimochodem, smím se zeptat, jak dlouho zdobíte zeměkouli Vy? Jsem dalek toho přičítat Vám kvůli Vašim názorům batolecí věk či stařecké měknutí mozku, naopak, ctím Váš názor, ač jej mám za zcestný, ale přece jen by mne zajímalo, jak dlouho životní zkušeností je podložen.

F. Čech 22.9.2006 10:37

Re: Re: Re: Re: TRAGÉDIE PRAVICE

Nezapomeňte Jura, že agresívní gauneři z ODS neopoměli charakterního Špidlu, který se komunistů štítil, nyzývat Vladimírem Iljičem a Rudým Špidlou! Právě tito duševní ubožáci, vedení Tupolánkem, natláčeli ČSSD trvale do spolupráce s KSČM a nakonec si vykoledovali Paroubka, který se jim zpříčil v krku!! 

Ladislav N. 22.9.2006 11:15

Re: "Charakterní ŠPIDLA?"

 8-o "Charakterním Špidlou" nazýváte toho troubu, co tvrdil, že "zdroje jsou", a o ekonomických banalitách plácal nesmysly? Toho, co napřed Jmenoval schopného Teličku komisařem EU, aby byl posléze odvolán a Špidla mohl obsadit jeho místo?

O charakteru a "charakternosti" Špidly mám zřejmě jiné poznatky, než vy.

Tom 22.9.2006 11:34

Re: Re: Re: Re: TRAGÉDIE PRAVICE

Vážený pane, ve většině s Vámi souhlasím. Jen se domnívám, že dnešní dělení na levici a pravici je spíše divadlo pro voliče. V praktické politice se rozdíly poněkud stírají. Pravicové vlády jsou občas nuceny dělat politiku, kterou bych očekával spíše od levicové strany a naopak. Jsem spíše pravicového smýšlení, ale dělím politiku na špartnou a dobrou (resp. spíše na špatnou a méně špatnou). Minulá vláda mne přesvědčila, že dělá politiku špatnou. Populistické kroky, které  zadlužují generace našich dětí a vnuků, lhaní a intriky - to jsou všechno metody, které Paroubkova vláda povýšila na princip. Vsadila na podporu méně vzdělaných voličů a ono to bohužel funguje. Pokud vůdce prohlásí, že země je plochá, tito lidé budou s vůdcem křičet, že země je plochá a jiné názory označí za bludy modrých ptáků. Nic na tom nezmění jakákoliv seriózní diskuse či nezvratné důkazy.  Z některých kroků nové vlády nejsem sice nadšen, stále ale věřím tomu, že bude lepší, než ta minulá (ona v podstatě ani o moc horší být nemůže). Ve středu jsem na ČT24 sledoval rozhovor s Jiřím Rusnokem. Pokud by v čele ČSSD stál on, možná bych uvažoval zvednout  ruku pro jeho vládu. Dokonce bych asi uvítal i velkou koalici, kterou za současných okolností zásadně odmítám. Sociální demokracie ale v současnosti slepě následuje svého vůdce (viz. 100% vyjádření důvěry Paroubkovi) a netváří se, že by se chtěla stát demokratickou stranou. Lidem s jinými názory uvnitř strany je vyhrožováno vyloučením ap. Za těchto okolností nezbývá než věřit, že současná vláda bude lepší, než ta minulá.

Marťa 22.9.2006 10:30

Re: Re: TRAGÉDIE PRAVICE

Nebyl myšlen Kalousek, ale Klaus myslím - je tam překlep "Kalus".

Halama 22.9.2006 9:39

Re: TRAGÉDIE PRAVICE

R^R^R^R^R^R^

jirka.s. 22.9.2006 9:47

Re: Re: TRAGÉDIE PRAVICE

Clapče, chlapče. Kdyby nebylo smajlíků, tak by sis zřejmě v hospodě neřekl ani o pivo.

Halama 22.9.2006 10:25

Re: Re: Re: TRAGÉDIE PRAVICE

Někdy je lepší smajlík,než bohapusté bláboly a rádoby vtipné komentáře.;-P;-P;-P;-P;-P;-P

Kobylka Lajda 22.9.2006 13:05

Re: Re: Re: Re: TRAGÉDIE PRAVICE

Kromě  samozřejmě již osvědčených  značek blábolistů se do seznamu přitroublíků začínáš spolehlivě zařazovat i ty, Halamo. Už ten nick!! To muselo dát duševní námahu, než sis ho vymyslel nebo ti tak říkají v práci? ;-D;-D;-D

jirka.s 22.9.2006 14:04

Re: Re: Re: Re: Re: TRAGÉDIE PRAVICE

V práci? Kobylko, to přeháníš. Kdyby pracoval, tak nemůže celý den viset na netu. I když je fakt, že může sedět třeba na ministerstvu.

Kobylka Lajda 22.9.2006 18:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: TRAGÉDIE PRAVICE

Jak tak skáču světem a po úřadech, nalézám na některých místech úřednictvo dosazené ČSSD, které si netuje vesele v práci. Baba to umně maskuje kupou papírů, ale já mám výborné periferní vidění, tož když vrazím hlavu do přepážky, tož vidím, že tam nemá např. účetnictví nebo evidenci obyvatel. Pak musí zavolat jinou babu(chlapa), aby ji vyvedl ze začarovaného kruhu diskutování v práci a našel jí její program, další jí bryndá kávu za halenku, jak nakukuje, co psala předtím.  Tož souhlasím s Tebou, že NE v práci, ale v zaměstnání!;-D;-D;-D

Halama 22.9.2006 19:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TRAGÉDIE PRAVICE

Jak je vidět,tak dnes jsi toho moc nenaskákala,spíše ležíš u počítače,skokanko .... Jak víš, že to úřednictvo je dosazené ČSSD - nebo je to závist,že oni sedí na úřadě a ty chudinko musíš skákat světem a po úřadech.Svěř se,co jsi tam jěště nalezla ???;-D;-D;-D

Malý Aston 22.9.2006 9:40

Re: TRAGÉDIE PRAVICE

Tragedie levice,spočívá v tom,že  do čela ČSSD nemá koho delegovat.Současní představitelé a to pan Paroubek,Sobotka a Rath nejsou a nikdy nebyli sociálními demokraty,jen si na socialisty hrají.Je otázka,zda máme vůbec nějaké sociální demokraty.ČSSD na nohy postavil pan Zeman.Jeho odchodem a nástupem Špidlouše,Standy a Paroubka se zcela změnilo postavení sociální demokracie ze strany politické na stranu klientelismu.Dnes,kdy pan Paroubek svolává své příznivce proti Zemanovi jen potvrzuje,že se mu nejedná o politiku ale jen o své osobní cíle.Co znamená prohlášení pana Sobotky,že křídlo zemanovců je poraženo?Kdo to jsou zemanovci? Jsou to sociální demokraté?Kdo to jsou paroubkovci?Jsou to také sociální demokraté,nebo jen vyvolení pana Paroubka?Voliči pravice budou vždy volit pravicové strany  u levicových voličů je to také stejné,budou volit levici. Je otázka,zda budou volit Paroubka,nebo ČSSD nebo KSČM. Já se domnívám,že ČSSD pod vedením Paroubka končí.

Jaroslav 22.9.2006 10:06

Re: Re: TRAGÉDIE PRAVICE

ODS nenáviděla vždy Zemana jako nikoho jiného. Teď se jí hodí k rozbíjení ČSSD. Paroubek chce jen, aby Zeman nespolupracoval s ODS. Máte jenom pravdu v tom, že žádní zemanovci neexistují ani nikdy skutečně neexistovali. To byl skutečně Sobotkův úlet snad ze špatného svědomí.

x35 22.9.2006 11:13

Re: Re: Re: TRAGÉDIE PRAVICE

Zeman na Hrad!

Jaroslav 22.9.2006 10:02

Re: TRAGÉDIE PRAVICE

Ačkoliv s dnešní politikou ODS nesouhlasím, je faktem, že tato strana má tak vynikající výsledky ve volbách, jaké nikdy v minulosti neměla. Ani v roce 1992. Z tohoto hlediska je možné zahrnout Topolánka, Tlustého, Nečase, Langera, Bendla pouze obrovskou chválou. Jaksi tedy nechápu váš příspěvek. Až ODS v nějakých důležitých volbách dosáhne např. 10 procent, tak by bylo možné diskutovat o změnách ve vedení a v programu. Jinak to nemá žádné opodstatnění.

Marťa 22.9.2006 10:29

Re: TRAGÉDIE PRAVICE

V dosti věcech souhlasím, ale přece jen - Paroubek vlastně jen vrací údery? Současná situace je bohužel výsledkem souhry neschopnosti ODS (pokud ne přímo v odborné oblasti, tak minimálně v mediální nešikovnosti a neumětelství propagovat srozumitelně svůj program) a zákeřnosti ČSSD spojené s její totální nezodpovědností vůči dalšímu vývoji ve státě.