16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
LOJR 22.9.2006 22:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Astone, strčte si svého Neviditelného psa do p r d e l e ! Dzp.

Věřte mi Letče, že už mu napsali jiní a on dělá hloupého. Neff úplně mlčí - to je pro mne snad největší zklamání. Nezlobte se, ale tenhle můj příspěvek je na Čoklu v současné podoně naprosto poslední. :-(

AeroKarel 22.9.2006 22:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Astone, strčte si svého Neviditelného psa do p r d e l e ! Dzp.

Ono neškodí, bude-li těch mailů co nejvíce.

Jinak, mé Aero nelétá, ale jezdí.

Nedostanou-li v redakci rozum, ani mne to zde bavit nebude.

Pozdrav a proč bych se vůbec měl zlobit?

cc 22.9.2006 22:02

Re: Re: Re: Astone, strčte si svého Neviditelného psa do p r d e l e ! Dzp.

No možná byl rád, že mu ty plky někdo otiskne :-)

AeroKarel 22.9.2006 22:15

Re: Re: Astone, strčte si svého Neviditelného psa do p r d e l e ! Dzp.

Ovšemže může, Jirko. Ale měl by vědět, co si o tom kdo myslí. Já upřednostňuji demokracii a svobodu slova se sprosťáky a zasírači diskusí před cenzurou. Prostě volím menší zlo.

Jirka původní 22.9.2006 21:18

zdravím VLKa a spol,

teda místo odposlechů je tady smazaná diskuze, a místo normálních příspěvků je tady dusno jako v prádelně. Nějaký čas jsem se  nepodíval, a už je tady revoluce. Mě by osobně registrace nevadila a taky bych se smířil třeba s poplatkem, jenom když i "censor" bude dělat svojí práci podle pravidel.

vlk svojpelešník 22.9.2006 21:24

Hezký večer :-)

Nejde ani tak o registraci - sice bych se nad ní dost zamýšlel - ale o přístup. Jsou to soukromé noviny a majitel si s nimi může dělat co chce, i když si myslím, že taková "dobrá známka" jako byl Neviditelný pes předpokládá také nějakou úroveň majitele.

Nemůže však zároveň mazat příspěvky a tvrdit, že nemaže, banovat IP a tvrdit že nebanuje, protěžovat jeden ideový pohled a tvrdit, že je vyvážený. No a my zase máme právo nesouhlasit, což kupodivu většině "pravičáků" volajících po neviditelné ruce trhu uniká...

Ta diskuze ani nebyla (vyjma Honzíka) nijak zvášť sprostá, jenom tam začalo mluvit o cenzuře a mazání (a uvádět příklady) příliš mnoho lidí...

Jirka původní 22.9.2006 21:29

Re: Hezký večer :-)

Já opravdu neznám detaily a celkem nerozlišuji lidi na levičáky a pravičáky....zdá se mi že levíčáci bedřich a jaroušek...... vesele kecají dále. Ale postrrádám samozřejmě některé velice slušné diskutující. Zatloukat se nemá, ale nekomunikoval jsem s nikým od psů, takže si nejsem vědom žádného zatloukání, jen " příspěvků s tímto tématem", ale je to asi moje chyba.  To že se nechová vydavatel korektně jistě neslouží k jeho cti.

vlk svojpelešník 22.9.2006 21:34

Jirko, nebudu dávat ne tento server

odkaz na stránky, kde se mu nedává, nebylo by to košer. Ale na většině spřátelených blogů (mimo šumaváka) už visí celá geneze případu včetně svědectví postižených. Naleznete, není to tak velký problém

Jirka původní 22.9.2006 21:39

Re: Jirko, nebudu dávat ne tento server

já si nechám poradit, nevím jistě vše nejsem na psu dlouho, takže to berte prosím jako příspěvek od poučeného laika.

STEM 22.9.2006 21:50

Re: Re: Jirko, nebudu dávat ne tento server

Tak se Jirko podívejte i k Halladinovi je tam o zdejším  " problému" toho více:-)

STEM 22.9.2006 21:51

Re: Re: Re: Jirko, nebudu dávat ne tento server

http://pavouciveflasce.bloguje.cz/

Vlasta Kašpar 22.9.2006 21:52

Re: Jirko, nebudu dávat ne tento server

No u Šumaváka to opravdu nebude  - tam nejspíš slaví ;-)

AeroKarel 22.9.2006 22:20

Re: Re: Jirko, nebudu dávat ne tento server

Co slaví? Cenzura? Jste poněkud vedle ......

Vlasta Kašpar 22.9.2006 22:28

Re: Re: Re: Jirko, nebudu dávat ne tento server

Máte pravdu - neslaví... Co se děje? :-)

AeroKarel 22.9.2006 22:40

Re: Re: Re: Re: Jirko, nebudu dávat ne tento server

Asi někdo zblbnul. A snaží se dokurvit i to, co z původního Psa zbývá. Jen by mne zajímalo kdo a proč.

STEM 22.9.2006 21:00

Vlku

Proč sem lézt? Právě mě to začalo bavit, Nejvíc se mi Wagner líbí,  jak v odpovědi bludičce(as) vyhrožuje "občanskou válkou " některým diskutujícím. Vážně mi podle selekce banovavých IP připomíná Bohúša Stejskala z Dědictví-aneb k......hoši guten tag cituji: " Ty první světová skupino, cigáňa nepustíš , černoch ti nevadí "

vlk svojpelešník 22.9.2006 21:09

No jo, to chápu :-)

Ale já to neberu osobně, spíše je mi to líto - přeci jenom jsem na NP pěkných pár let byl, i když pod nickem pV.

A na druhou stranu - zatloukání a podobně - tenhle slovník a způsob komunikace si pamatuju. Přestávám k němu být smířlivý.

AndyO 22.9.2006 21:21

Re: Vlku

tak jak se tak dívám, nevěřím svým očím.

Pořád ještě trvám na svém názoru, který jsem sem vložila někdy předevčírem. Pokud se ukáže, že jsem měla pravdu ( ale asi se to nedozvíme), tak se těším na tu záplavu sebekritiky na téma achtamojaparanoja.

Co se občanské války týče, a to je důvod, proč tady teď reaguji:  Wagner při psaní "bludičce" jen okopíroval odpověď, kterou posílal již předtím mně a v které zcela správně reagoval na mé posměšky, co způsobí nekontrolované řádění pomateného admina na Psu. Takže jí nevyhrožuje, jen mu nestála za originální odpověď. 

Hned poté, co jsem mail od Wagnera dostala jsem ho postla na Šumaváka a moc bych se divila, kdyby si toho nikdo nevšiml, v dnešní rozjitřené době, která nemá opravdu k té OV daleko- minimálně virtuální už tady dávno je.  To jen tak na vysvětlenou, i když naprosto chápu, že tahle bitva je mnohem zábavnější než nějaké racionální vysvětlování.

mějte se

vlk svojpelešník 22.9.2006 21:31

Pro začátek by stačila sebekritika těch,

kteří psali že se nemaže a nebanuje. Že čtenáři nestojí redaktorovi o odpověď je také zcela normální, vždyť jde jenom o pověst novin. Nikdo z nás neví, zda Wagner lže nebo prostě neví, ovšem mailů už dostal dost od povícero lidí. I kdyby nelhal, tak by byl mimořádně neschopný, neboť času na nápravu měl dost. Jediná rozumná odpověď je - souhlasí s tím...

Jinak - pokud Vám tato situace opravdu nědo nepřipomíná, pravděpodobně jsme žili každý v jiné zemi :-)

AndyO 22.9.2006 21:37

Re: Pro začátek by stačila sebekritika těch,

kristepane. Ano, tato doba mi opravdu něco připomíná. Ale zcela určitě jiné události než vám.

Mimochodem, KDO psal, že se nemaže a nezakazují přístupy ? to by mne tedy opravdu zajímalo.

vlk svojpelešník 22.9.2006 21:41

Pro začátek třeba Ladislav N...

Vzpomněl bych si i na další, ovšem nebudo to moci dokázat, neboť v diskuzích mizí celá vlákna...:-)

Nu, na manipulace jsem docela citlivý. Měla byste být také ;-)

AndyO 22.9.2006 21:45

Re: Pro začátek třeba Ladislav N...

Vážený Vlku, chtěla jsem jen objasnit to s tou občanskou válkou. S Ladislavem nemám nic společného, kromě zběsilých hádek o řešení problému Czechtek. Proto nevím, proč na zcela nekonfliktní příspěvek opáčíte tím, co má dělat někdo jiný,.

Klidně se obouvejte do mně, nahoníte v téhle strategii pár bodíků.

vlk svojpelešník 22.9.2006 21:50

Psala jste, na ce těšíte :-)

"Pokud se ukáže, že jsem měla pravdu ( ale asi se to nedozvíme), tak se těším na tu záplavu sebekritiky na téma achtamojaparanoja" a tak jsem zase napsal, na co bych se těšil já :-)

Sice nevím, jaká záhadným způsobem z toho činíte osobní útok, ale to je zcela Vaše věc. V žádném případě na Vas nehodlám útočit a nějaké bodíky mne už vůbec nezajímají...

Jestli správně odhaduju genezi nicků, jsme tady a teď čtyři pravděpodobně nejdéle sloužící na NP, rozhodně několik let. Jenom nechápu v čem vidíte přednost hádat se ještě mezi sebou.

AndyO 22.9.2006 21:58

Re: Psala jste, na ce těšíte :-)

Vlku, obviňujete mne zcela neprávem. Ale dobře, já to celkem s přehledem přežiju. Ano, těším se na to, že POKUD jsem měla pravdu ( a denně několikrát měním názor, Wagner mne vytočil do ruda, být mým zaměstnancem, tak má padáka Zákoníkprácenezákoníkpráce ne na hodinu, ale na minutu), že se najde někdo, kdo uzná SVOU chybu, rozdmychávání vášní a podezřívání.

Protože pro mne je nejhorší nikoliv fakt, že nějaké střevo maže diskuse a blokuje IP, dokonce mne ani nezajímají důvody, proč to dělá, ono to s pravdou mívá začasté zatraceně málo společného, ale to, co se tu v návaznosti na ten bordel rozpoutalo.

Asi tak a už zase jdu. není to špatné, pár dní bez psa.

vlk svojpelešník 22.9.2006 22:00

Rozhodně to není špatné :-)

Jirka původní 22.9.2006 21:37

Re: Pro začátek by stačila sebekritika těch,

Vlku pokud Vám to připomíná minulý režim.....tak si mnoho nepamatujete. Tady pořád můžete jít jinam, když se Vám to nebude líbit, nebo přistoupit na podmínky. Teda pokud je někdo konkrétně stanoví...zatím jsou asi vágní, že se za nimi může censor schovat a nakonec nikdo neví proč maže.

vlk svojpelešník 22.9.2006 21:43

Jirko,

žil jsem tady. Začíná se ze všech stran vracet manipulace, lež, pití vína a vody kázání. A hlavně, zmenšuje se prostor na vyjádření nesouhlasných názorů - všude, to není jen žabomyší válka na NP...

Jirka původní 22.9.2006 21:52

Re: Jirko,

ale vlku, mě to vůbec nepřekvapuje, nikdy jsem si nemyslel , že je idilická doba a docela mne překvapoval pes , že až na pár vyjímek to bylo harmonické  soužití. Ale každá harmonie se někdy ponoří do chaosu .

vlk svojpelešník 22.9.2006 21:54

To jo, ale volím důstojný skon :-)

rafp 22.9.2006 20:50

kjh

vyserme se na toho vola. půjdeme jinam. navrhuji436105617