16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Čech 22.9.2006 10:32

Re: TRAGÉDIE PRAVICE

Naprosto s Vámi souhlasím. Pro diskreditaci pravice toho už ODS udělala až příliš, než aby to zůstalo bez voličské odezvy. Konzervativní volič nemá opravdu moc na vybranou. Bezcharakterní, arogantní  a agresívní blby soustředěné kolem Topolánka, Langra a Tlustého ale volit nebude určitě! 

Zizka 22.9.2006 11:12

Re: TRAGÉDIE PRAVICE

Problem ale je, ze SLUSNY clovek nemuze byt PRAVICAKEM. To by toriz prestal byt slusnym clovekem!!! Takze kde ma PRAVICE vzit slusne lidi do vedeni???

Ladislav N. 22.9.2006 11:17

Re: kde ma PRAVICE vzit slusne lidi do vedeni???

Na levici přece, tam je to ve vedení jeden slušňák vedle druhého... ;-DR^

Babča 22.9.2006 14:40

Re: Re: TRAGÉDIE PRAVICE

V politice prosím nehledejte slušné lidi. Volit můžete jen menší zlo. Paroubek je větší zlo. Nic víc nelze brát v potaz, to by se slušný člověk mohl jít rovnou pověsit.

PROROK ELIÁŠ 22.9.2006 13:10

Re: TRAGÉDIE PRAVICE

 Tirpitz zasáhl přesně....Jenomže, když tohle někdo tvrdil hluboce před volbami - byl označen Klausofily za bolševika a já nevím co....Je třeba si uvědomit, že vyhrát nepřesvědčivě volby po osmiletém vládnutí Čssd je neumětelstvím.....

Babča 22.9.2006 13:55

Re: TRAGÉDIE PRAVICE

No, občas si to po sobě ještě přečtěte - jedu dost, chybek dost. Uberte plyn.

dulcibelka 22.9.2006 8:19

Díky, pane Holásku.

franta 22.9.2006 7:56

Vážený autore

situaci, kdy nějaká firma bankrotuje, neplatí své dluhy a z jejích majitelů se přitom stávají milionáři, se v této zemi již řadu let říká tunel. A těm bohatým majitelům /i bývalým) zkrachovalých firem se říká tuneláři. Z tohoto pohledu je premiér Topolánek tunelář a to bez ohledu na to, co říká nějaký Paroubek.

trojprsťák 22.9.2006 8:06

Re: Vážený autore

Vážený franto. Velká část zdejších diskutérů používá, k prezentování svých názorů, počítač a internet v zaměstnání, tím přinejmenším okrádá svého zaměstnavatele. Nevíme ovšem kteří to jsou. Podle vaší filosofie odsuzování lidí, by tedy všichni tací byli zloději. Doufám, že to není váš případ.......

Ladislav N. 22.9.2006 11:19

Re: franta

Lidem, kteří nejsou schopni pochopit podstatu dějů kolem sebe, se, franto, říká BLB(ové).

SLAVA 22.9.2006 12:44

Re: Re: franta

Ladislave N., na takovou sebekritiku od vás už dlouho čekám. Že bude tak pregnantní, to jsem ovšem nečekal.

Frantisek 22.9.2006 13:09

Re: Re: Re: franta

Velice trefne a povedene. Ladislav si o to uz dlouho koleduje....

321 22.9.2006 7:55

nic nove pod politickym sluncem

jen role se otocili, pandulaci zustali stejny

Jaromír Opa 22.9.2006 7:42

Politická kultura

Článek "jiří Paroubek vyskakující" vystihuje úroveň politické kultury u nás a reakce na článek zase ukazují pravou tvář myšlení lidí. Podle mne je nejdůležitější, proč už dřív nepodali na pana Topolánka trestní oznámení pro nesplácení dluhů. Mně vadí obecně, když někdo nesplácí dluhy, to by pomohlo vyřešit vězení pro dlužníky, ale kde tak ohromný objekt sehnat! Jsou různé metody, jak donutit dlužníky splácet. Firem, které neplatí dluhy a firem, které kvůli tomu zkrachovaly jsou tisíce. Kudy z toho bludného kruhu ven? Nebát se rychleji a důsledněji vymáhat dluhy (chudáci soudci, budou muset pracovat rychle) a nebát se pravidla "Brácha nebrácha z hrušky dolů".

Kdyby pan Paroubek měl čisté svědomí, tak se nemusí vzrušovat, protože taková minela ODS by ho nadlouho vynesla na politickou špici, ale takhle stačí ČSSD odrovnat v očích veřejnosti dřív než něco vyšetří. Stále totiž platí "Není šprochu aby na něm nebylo pravdy trochu" (ověřeno při dřívějších kauzách, vždy na nich něco bylo, ale bohužel málo spíž žádná nebyla dotažena do konce tak, aby bylo možno věřejnosti říci bylo to tak a tak). Řešit problémy s nadhledem a elegancí a ne vyskakovat jako perpentykl umí jen skutečný politik, a to Paroubek není, blížil se tomu pan Zeman, ale protože neuměl řvát a pomlouvat, což se nehodilo jiným řvounům z ČSSD, tak musel z politiky pryč. I když ani jeho metody nebyly právě košér a osobně jsem je neuznával, ale byl to někdo.

Halama 22.9.2006 7:50

Re: Politická kultura

 nó ...Topolánek a Langr,to je elegance v té nejčistější podobě,že ???;-D;-D;-D

trojprsťák 22.9.2006 7:52

Re: Politická kultura

Vladimír Špidla byl zase slušný a tudíž byl PAN NIKDO.....

Prostě musíme si zvyknout na to, že slušnost (tedy u nás) se do politiky nehodí. Dost tomu napomáhají i média........

Jenda 23.9.2006 0:14

Re: Politická kultura

Zaprve, Topolanek nic nedluzil. Topolanek byl pouze rucitelem.

Zadruhe, nez nekoho poslete do vezeni pro dluzniky, byva zvykem vyzvat ho aby dluh vyrovnal. Hlavne v pripade, ze jde o rucitele. (Zkuste si zjistit co to slovo znamena, treba to zvladnete.)

Zatreti, kdopak to na prazskem magistrate odpovidal za finance?

PRASÍ DENT 22.9.2006 7:35

AUTORE

 Rovněž nemocen Paroubkofobií.....Jinak poslední odstavec by mohl být jistým řešením pro prolhanou kapří tlamičku Langera.....Ten ovšem nevystupuje, cobY obětˇ desinformace ....Ten je totiž dak dalece odkojen Klausostranickým Klausmilch, že si vyrábí desinformační materiály sám....Pokud takhle jedná pracvicově smýšlející vrcholový politik, pak jsou všichni jeho voliči pěkní zoufalci....

trojprsťák 22.9.2006 7:49

Re: AUTORE

Ale tobě to může být soudruhu přece jedno, jak smýšlejí normální lidé......

Babča 22.9.2006 14:43

Re: AUTORE

A jak se Vám líbil Zemanův kufřík?

trojprsťák 22.9.2006 7:17

Přátelé paroubkovic klanu, levičáci, víte proč prohrála ve Švédsku levice?

Přečtěte si třeba tento názor:  http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=221&r=nazorya&c=585775

Švédsko: Chci si rozhodovat sám o sobě.....

Přišla nás do grafického ateliéru ve Švédsku navštívit naše nezaměstnaná kamarádka Anna Christensonová. Právě se vrátila z Mallorky. Ateliér s ní rozvázal pracovní poměr, brala u nás čistého 13 tisíc švédských korun. „Je mi bez aktivity a bez lidí zle,“ řekla. Podporu v nezaměstnanosti brala 27letá Ankie 11 500, proto ta Mallorca. Týdenní dovolená na Mallorce ji na Last moment stála 1300, taxík na letiště stál 1458. Cesta na letiště ji stála víc než dovolená.

„Budu volit pravici, socialisté Švédsko brzdí,“ dodala. Jak řekla, tak nejen ona udělala a poprvé od konce druhé světové války, kdy téměř nepřetržitě vládla sociální demokracie, vyhrála pravice Carla Bildta. Psal se rok 1991. U vlády vydrželi do roku 1994 a další volby Bildt prohrál. Zvítězila sociální demokracie Görana Perssona, který prohrál minulý víkend. Vyhrál Frederik (tak se jmenoval Bedřich Smetana, když žil v Göteborgu) Reinfeldt.

Vy byste také chtěli žít v takové zemi? Pokud ano, tak volte vždy Paroubka.....

I-Worm 22.9.2006 7:43

Napsal Machiavelli

Lidé totiž rádi mění vládu v domnění, že si tím polepší, zatímco teprve zkušenost jim ukáže, že si vlastně pohoršili.

Ono to bude nějak podobně i s tím Švédskem...

bruno 22.9.2006 9:19

Re: Přátelé paroubkovic klanu, levičáci, víte proč prohrála ve Švédsku levice?

Kdo by nechtěl žít v blahobytu a nic pro to neudělat?Ležet doma u televize nebo jet za sociální dávky k moři, v zimě na hory, proč ne?Nenamáhat hlavu ani tělo, věnovat se jen svým koníčkům a mít plný stůl, doma teplo a světlo a nějaké kapesné. Otázka ale zní, kdo na to bude vydělávat? Když všichni budeme relaxovat, tak nás jedině musí živit Brusel. Až se tyto komunistické nápady rozšíří i tam, pak jedině Marťani, až oni přijdou na totéž, pak nevím. Takové perpetuum mobile, kdy by se někde objevovaly nějaké prostředky, které by nikdo nevytvořil, neexistují. Každý kdo chce něco mít, musí pro společnost něco vytvořit, odvést nějakou práci, ktorou od nich někdo koupí ( výjimkou jsou lidé nemocní, děti a senioři).To je myslím vyzkoušené a je to i spravedlivé. Žádné rovnostářské a komunistické pokusy nevedly k blahobytu, naopak ( viz Kuba ). Socialismus a komunismus podporují jen ti, kteří by takového systému využívali na úkor těch, kteří by pracovali i na ně. Proto tyto modely jsou dlouhodobě neudržitelné a západní Evropa od nich ustupuje, protože ani v těchto bohatýych zemích se neosvědčily.

Jura Jurax 22.9.2006 9:30

Re: Re: Přátelé paroubkovic klanu, levičáci, víte proč prohrála ve Švédsku levice?

Přesné. Ovšem nečekaně mnoho lidí postrádá mozkovou kapacitu nezbytnou pro pochopení těchto prostých pravd. A tudíž volí KSČSSD.

XX 22.9.2006 9:35

Re: Re: Přátelé paroubkovic klanu, levičáci, víte proč prohrála ve Švédsku levice?

Milý hlupáčku, děkujeme ti za skvělou ekonomickou přednášku na úrovni obecné školy. Akorát nevím, kdo tady pořád chce ten komunismus. Já jsem členem ČSSD, ale že by někdo od nás po něčem takovém toužil??!! (Nota bene můj táta musle kvůli komoušům deset let živořit, tak si dovedeš představit, jak máme KSČM rádi. To o sbližování ČSSD a KSČM je fikce zblblíků, kteří se nechali vystrašit vylhanou krasomluvou Topolánků, Nečasů, Němcových atd. Mohlu-li tě uklidnit, milý hlupáčku, tak ti snad postačí ujištění, že ČSSD rozhodně neusiluje o návrat k totalitě ani k beztřídní společnosti ani ke spoelčnůmu vlastnictví ani ke schůzování a národní frontě... Nevěř těm, kdo ti tohle nakukal. je to jen propaganda, nic víc, a ta s normálním člověkem nic neudělá. Tak čau a už se do toho nepleť.  

Tom 22.9.2006 9:47

Re: Re: Re: Přátelé paroubkovic klanu, levičáci, víte proč prohrála ve Švédsku levice?

Milý chytráčku! Jsem zřejmě nenormální a hloupý, když věřím sbližování ČSSD a KSČM. Nicméně Tě ujistím, že mě nepřesvědčila aní Němcová ani Nečas s Topolánkem. Přesvědčil mě nějaký Paroubek, předseda ČSSD, kdybys náhodou nevěděl. Přesvědčil mě konkrétními činy a nejvíc svým povolebním projevem. Pokud jsi, milý chytráčku, alespoň někdy sledoval dějiny naší země, připomene Ti třeba jistého Klementa Gottwalda. Takže klidně fandi své ČSSD, ale netvrď mi, že jde o propagandu. Nebo za ten projev snad může ODS?

bruno 22.9.2006 12:47

Re: Re: Re: Přátelé paroubkovic klanu, levičáci, víte proč prohrála ve Švédsku levice?

Není třeba ekonomických přednášek. Je to vyjádřeno docela srozumitelně pro každého. Kdo volí ČSSD, dělá to s vědomím jejího spřažení s KSČ, to je dnes jisté podle vlády KSČSSD za poslední rok a podle veřejně prezentovaných názorů i činů poslance Paroubka.K tomu by musel být člověk hluchý a slepý, aby to popřel nebo by musel být zaslepený ideologií a demagogií poslance Paroubka, možná je to tvůj případ, možná máš z ČSSD dohozené kšefty nebo se živíš ze státního rozpočtu, dotací apod. Ti lidé, kteří pracují a vydělávají, mají pochopitelný zájem na tom, aby mohli nakládat s tím, co vydělají svobodně ( to podporují pravicové strany kdekoliv na světě ) a naopak ti, kteří žijí z cizí práce, budou vždy podporovat, aby stát vytahoval z kapes těch pracovitých co nejvíce a pak jim tyto peníze bezpracně přiděloval ( to jsou směry politiky levicové ). Je na tom něco složitého? Určitě píšeš někde z dobrého místa na úřadě, kde se nepřetrhneš pokud už nemáš dnes padla, kde jen buzeruješ lidi, kteří pracují, máš placenou dovolenou, na zdravotní a sociální odvody ti přispívá zaměstnavatel, máš placenou nemocenskou, možná i obědy v jídelně a z fondu kulturních a sociálních potřeb ti platí zájezdy nebo divadelní představení, možná i nějakou bezúročnou půjčku poskytnou, že? To je Havaj za cizí peníze? I ten internet ti platí daňoví poplatníci. Tak se zamysli než začneš kritizovat druhé, ty socialisto.

jirka.s. 22.9.2006 15:59

Re: Re: Re: Přátelé paroubkovic klanu, levičáci, víte proč prohrála ve Švédsku levice?

Někde na dnešní diskuzi někdo vyjádřil své nepochopení pro poslance i pro obyčejné členy ČSSD, že jsou ochotni nechat sebou tak manipulovat svým nejvyšším , z vůle boží nám seslaným. Pokud jste si přečetli onem blábol XX, tak je vám už, doufám, jasné proč tomu tak je.

watcher 22.9.2006 7:11

Autor je blb

Bez argumentu, ale s nataženým gramofonem nadávek. Pes by se měl zamyslet nad tím, co všechno je ochoten zveřejnit.

Halama 22.9.2006 7:10

Další Paroubkobijec,

už se ani nebudu ptát,co Vám Paroubek udělal ?Zdá se že N.P. se stává  stranickým plátkem ODS, bohužel,jěště horším než jsou Halló noviny KSČM.Modří ptáci přebírají vlastně to nejhorší z komunistické ideologie - lži,polopravdy a pod.Vůbec se nedivím,že jim klesají preference.Jen tak dál.Budete nakonec jěště horší než komouši.Blahopřeji.:-(:-(:-(