29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jura Jurax 12.12.2009 20:14

Pravicová strana u nás být může

ale pravicových voličů je málo. Lidí, vyznávajících zásadu neberte mi moje peníze a nebudete se o mne muset starat, lidí vědoucích, že nejspolehlivější pomocnou ruku naleznou na konci vlastního ramene.

éolo 12.12.2009 20:38

Re: Pravicová strana u nás být může

 Svatá slova .

mv 12.12.2009 20:42

a nejspolehlivějším sexuálním partnerem je taky on sám sobě, že....

éolo 12.12.2009 20:46

Re: a nejspolehlivějším sexuálním partnerem je taky on sám sobě, že....

 Proti tomuto Vašemu názoru ,pokud jej máte podložený vlastní zkušeností, vcelku nelze nic namítnout.

AeroKarel 12.12.2009 21:19

Re: a nejspolehlivějším sexuálním partnerem je taky on sám sobě, že....

Ostatně, ani bych se těm ženským nedivil, kdy na něj ani klacíkem.

Eva D. 13.12.2009 16:28

Re: a nejspolehlivějším sexuálním partnerem je taky on sám sobě, že....

;-D Aero KarleR^

Eva D. 13.12.2009 16:27

Re: Pravicová strana u nás být může

R^R^R^

éolo 12.12.2009 20:11

Vhodný kandidát.

 Já bych viděl pro mne nejpřijatelnějšího, chytrého, elegantního, znalého jazyků, slušného vystupování a pravicového smýšlení, komunismem nepoznamenaného, typicky českého... Tomio Okamuru

éolo 12.12.2009 20:19

Re: Vhodný kandidát.

 Ministry by mu mohli dělat např,  Jančura, Abbásová ,Jágr ,Pospíšil...další nechám na vás.

MV 12.12.2009 19:43

Pravicovou stranu v ČR nelze založit pro nadměrnou inteligenci pravicových voličů...

  Hledá se předseda pravicové strany, inteligentní elegán s důrazem na konzervativní hodnoty, vysoké etické úrovně, majetný, čistotný, pohledný, fotogenický. VŠ v západních zemích podmínkou, sportovec (lyžování, golf, squash), s vysokým mravním cítěním. Plynule anglicky, rusky, francouzsky nebo německy. Čistý trestní rejstřík. 

  Uchazeči se hlásí na www.ods.cz - vyplnit přiložený dotazník, podrobné CV. Fotka se ztopořeným pérem podmínkou.  

Bizon 12.12.2009 19:57

Re: Pravicovou stranu v ČR nelze založit pro nadměrnou inteligenci pravicových voličů...

Co takhle blb z horní dolní Ken Vodrážka nebo snad Podrážka, když už vám nestačí exibicionista topolánek s náckovským slovníkem, se slepičím mozkem a s největším minipérem v Evropě, jak se mohli všichni přesvědčit po jeho návštěvě u Berlusconiho ....

MV 12.12.2009 20:04

ODS se má modernizovat...To znamená, že bude klást důraz na konzervativní hodnoty.....

Například budou vyloučeni všichni, kdo nemají zkušenosti z poílitické práce, tj. neměi funkci v SSM....

Bizon 12.12.2009 20:10

Re: ODS se má modernizovat...To znamená, že bude klást důraz na konzervativní hodnoty.....

Vlajkonoš topolánek splnuje na stdeset procent ..

Kazan 12.12.2009 22:52

Re: Pravicovou stranu v ČR nelze založit pro nadměrnou inteligenci pravicových voličů...

Bizone, už jsi trapný. Vrať se do své hospody mezi své rovné.

Bizon 12.12.2009 20:02

Re: Pravicovou stranu v ČR nelze založit pro nadměrnou inteligenci pravicových voličů...

A nebo snad mgstr. řápková? obrswině, která kopíruje čunka, to lidovecký prase?!

Monte Christo 12.12.2009 20:05

Re: Pravicovou stranu v ČR nelze založit pro nadměrnou inteligenci pravicových voličů...

Jiz jsem se prihlasil...Fotku jsem zaslal...Avsak jaksi jsem nebyl prijat pro demokraticke nazory...Proto tedy spise volim cestu po ktere mi prikazuje jit osud...Snad cesi vyhraji boj o svou zemi a konecne ukaze tem nasim politikum,ze hlas lidu je ten ktery tady ma sve prava...Monte Christo Ma zeme Me srdce

Bizon 12.12.2009 20:08

Re: Pravicovou stranu v ČR nelze založit pro nadměrnou inteligenci pravicových voličů...

.. jo a co se týče jazykových předpokladů, tak tyhle tři kreatury, které jsem výše jmenoval, neumí ani správně česky!

Bizon 12.12.2009 19:41

Všude jinde ve světě by byl takový topolánek za své excesy už dávno z politiky vykopnut a případně skončil v kriminále !

Vladimir 12.12.2009 19:11

Vevrka v kolečku

P. Vlk má sice v mnoha argumentech pravdu, ale kupodivu z nich vyvozuje špatné závěry. Čím to, že soudruh z lesa se takto může mýlit ?

Poněkud mne zaráží , že Vlk nedokáže než plivat a slintat na levici (levičáky), aniž by jakkoliv rozebral a poničil jejich argumenty - jak z hlediska ekonomického,logického,  morálního, národního ... Pravice prý byla vždycky konzervativní - a tedy tíhnoucí k pořádku, náboženství (víře), či křesťanského étosu. Vizí pravice bývávalo "motivovat všechny občany k práci a odpovědnosti každého za svou rodinu, ale umožnit všem důstojný život - křesťanský étos", zatímco nyní ti, co si říkají "praví" se projevůjí jen jako arogantní sobci, kteří se neštítí ze společného (erár) nakeťasit do vlastní kapsy a ti ostatní ať chcípnou ...

A takové pravici Vlk fandí. To je opravdu nic než fuj.  Sociální situace u nás (v ČR), ale i v EU, ba i ve světě se podobá situaci v polovině 19 století, kdy brutální kapitalismus odíral miliony dělníků (podle práva !?) , kdy umožňoval hrstce bohatnout nad poměry a bez odpovědnosti za společnost vyvolávat ekonomické krize (prý je to zákonitost :-) a kdy někteří, jako Marx s Béďou nasraní vymýšleli urychlené, násilné změny poměrů.

LadaHaksna 12.12.2009 20:00

Re: Veverka v kolečku

Máš problémy s porozuměním textu. Vlk říká, že tu žádnou pravici nemáme.

Vladimir 12.12.2009 22:21

Re: Veverka v kolečku

Nečteš pozorně a nerozlišuješ pojmy.

viz: "Aféry, většinou vyprodukované se záměrem ODS a pravici poškodit, se na ni hrnou ze všech stran"

"U nás se ukázalo, že má pravdu naše stará zkušenost. V Čechách žádná skutečně pravicová strana není. Neb tu nejsou žádní skuteční pravicoví voliči"

Autor píše, že tu není SKUTEČNĚ PRAVICOVÁ STRANA - viz 2. věta, ovšem v 1. větě tvrdí, že PRAVICE (včetně ODS) JE POŠKOZOVÁNA.

V celé tirádě se ovšem  neustále otírá  o socany a haní  levici domácí i levici na Slovensku (Fico). Bushe oceňuje jako pravičáka, kterému "levicoví" demokrati mydlili schody i když každý jedinec s IQ > 100 odsuzoval jak Bushe, tak celou republikánskou politiku. Obamu pak považuje za levičáka !!! To je prostě naprosto nehorázné nepochopení politiky a postavení člověka ve společnosti. 

Kolumbo 12.12.2009 20:47

Re: Vevrka v kolečku

Levičáků je na světě tolik, že by se měli bez pravičáků snadno obejít. Proč "boj" a proč "proti kapitalismu" když si levice může zřídit svůj, privátní socialismus. Nemusí od "kapitalistů"  nic kupovat a při své proklamované "solidaritě" bude mít nad individualistickými pravičáky navrch i v případě čistě tržních, obchodních vztahů bez jakékoli vynucené solidarity. Levičáci mne v r. 1989 docela podtrhli - naivně jsem se domníval, že budou dál budovat svůj "spravedlivější společenský řád" , já budu mít pokoj od nich a oni ode mne, nebudem si vzájemně povinováni žádnou solidaritou stejně jako to platí třeba pro mne a obyvatele souostroví Tonga. Bohužel,  s levičáky se dohodnout nelze, s nimi lze pouze bojovat - buďto se ctí padnout nebo je všechny vystřílet. Ale žít v míru s nimi nelze, neboť se vás budou vždy snažit "zahrnout" a obrat, ať o jejich společnost stojíte nebo ne. Je s podivem, že si nejsou schopni uvědomit svou nesnášenlivost a agresivitu, naopak ji považují za cosi ušlechtilého. Než společnost "třicetikorunáčů", byl bych raděj trosečníkem v Patagonii. Howgh.

éolo 12.12.2009 21:08

Re: Vevrka v kolečku

 Sním o pěší pouti do Santiaga. V případě vítězství soc.dem, půjdu to několikrát.

éolo 12.12.2009 19:00

Rozpočet seškrtat na polovinu !

Jediná cesta jak s tím něco udělat ,je usilovat o podporu či vytvoření strany, která bude mít zásadní program ve snížení příjmů státu. Tyto příjmy, jdoucí přes státní rozpočet jsou rabovány politickými klany všech barev. Tato kořist je natolik tučná, že ovládá media, politiku a celý veřejný prostor a vytváří virtuální realitu ,která v konečném důsledku skončí státním bankrotem. Každý, kdo se živí vlastní prací, nechápe a ani chápat nemůže opulentní a drzé mrhání, vydíráním získaných prostředků od plátců daní. Náklady na jakékoli státem zadávané zakázky jsou natolik vzdálené jakýmkoli reálným a pochopitelným nákladům, že jsou nevyvratitelným důkazem o krádeži a korupci mimořádného rozsahu. Jediná šance je zvolit alternativu a alespoň zloděje vyměnit, když už je nemůžeme potřít. Můj hlas bude mít ten ,kdo slíbí, že začne dusit rozpočet co do velikosti a tak zmenší manévrovací prostor zlodějům.

Bizon 12.12.2009 19:08

Re: Rozpočet seškrtat na polovinu !

Jestli se má něco v rozpočtu škrtat, tak by to mělo být hlavně modré lobovné, zkrátka mělo by se hlavně zabránit jeho vykrádání "podnikateli" typu řebíček, dalík aspol. !!

Divím se, že pan Vlk tohle nevidí a hlavně, že nevidí, jak jsou na to lidi, kteří jsou nuceni živit se prací, nas raní !!

éolo 12.12.2009 19:17

Re: Rozpočet seškrtat na polovinu !

 Bizone prosím o širší barevné spektrum. Grossův skvělý obchod který spočíval v tom, že záhadně nakoupil na úvěr podhodnocené akcie firmy, kterou předtím svým rozhodnutím ve vládě jako premiér ČSSD podpořil, aby je obratem za mnohonásobnou cenu prodal, a tato firma vzápětí zbankrotovala, je výsměchem neuvěřitelného a nikde na světě viděného chucpe. Tento čin se jmenuje krádež.  Kradou obě strany a je třeba zvolit kohokoli jiného než tyto i za cenu možného zklamání. Ostatně mnoho od jakýchkoli politiků neočekávám, chci mále, aby se vystřídali.

Bizon 12.12.2009 19:28

Re: Rozpočet seškrtat na polovinu !

Gross ale musel okamžitě táhnout! a Svoboda se Snopkovou, naivní "privátoři" dokonce skončili naléta v kriminále! Ale topolánek "chce být zase premiérem" a gangster řebíček si kupuje domy v Itálii a byt v Dubaji !

éolo 12.12.2009 19:36

Re: Rozpočet seškrtat na polovinu !

 Z Langra ,Dalíka a především Řebíčka je mi skutečně na blití. To si neumí ta ODS alespoň zamést v tom svém vykřičeném domě?

Bizon 12.12.2009 19:33

Pan Vlk je tentokrát úplně mimo, když považuje ODS za pravicovou stranu !! Dnešní ODS není nic jiného než gang nebo mafie bezohledných gangsterů, kteří chtějí uloupit pardon "zprivatizovat" zbytek státního majetku !!

Liberta 12.12.2009 19:36

Re: Rozpočet seškrtat na polovinu !

éolo, odporujete si. Tvrdíte, že napříč všemi politickými barvami všichni rabují státní rozpočet. Má se tomu zabránit tím, že se politici "vystřídají". - Za koho je chcete střídat, když už teď všichni rabují? 8-o

Je to samozřejmě jinak. Klíčová dvojka (tj. ČSSD a ODS) funguje systémem "každý chvilku tahá pilku". Proto mohou rabovat skutečně všichni - je to věc dohody. Dnes rabují jedni, zítra druzí., navzájem se kryjí a tolerují. Je lhostejné, zda zadává veřejnou zakázku státní správa řízená levicí nebo pravicí - vždy bude předražená, vždy bude nebezpečí její manipulace. - To, co něco vyřeší, jsou mechanismy důsledné a účinné kontroly a tvrdých sankcí z pozice NEZÁVISLÉHO subjeku.