29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Hrad 13.12.2009 10:12

Re: a kdo jsou pravicoví politici

Pan Vlk to syslí zcela přesně. Zasadový pravičák, pravicový politik už vůbec ne, nikdy neklesne tak hluboce, aby si třeba i omylem utíral rektum levou rukou. Když do prdele, tak pravicí!!!(Y)

MV 13.12.2009 10:15

Milý Karle,

najděte si na stránkách ODS životopisy jednotlivých pravicových umělců...v zásadě zjistíte, že se narodili a jejich život začíná vstupem do ODS.....u všech zcela chybí výčet jejich svazáckých funkcí a stranických funkcí jejich rodičů, studium a absolvování VÚMLu (bezpečně např. Válcav Klaus i Vlastík Tlustý) - prostě průměrný pravicový politik je bývalý svazácký funkcionář s oběma rodiči komunisty, který stejně oportunisticky jakoby dříve vstoupil do kSČ, tak nyní vstoupil do ODS...a bojuje 20 let po listopadu 1989 odvážně proti komunismu...

Karel 13.12.2009 10:26

Re: Milý Karle,

Tak jest. Je to tak, jen to některým (Vlkům) stále dokola uniká. Nasnadě je otázka - proč?

MV 13.12.2009 10:31

Domnívám se, že by byl hůře odměňován, kdyby to, čeho si samozřejmě dávno všiml, i publikoval...

PS: obdobnou politickou anamnézu mají samozřejmě i politikové ČSSD - ale tam je to samozřejmě logičtější a oni jaksi alespoň nejsou tak hloupí, aby proti komunistům tak zjevně amentně bojovali... 

Medvídek:-) 13.12.2009 10:46

Re: Milý Karle,

Jako vždy překrucuješ skutečnost. Jsi typické bolševické prase.

Každý kdo studoval za minulého režimu VŠ dělal povinně marxák. VUML studovali jen členi KSČ. Co jiného od bolševika čekat než kádrování nejméně do čtvrtého kolena, stejně jak to dělali náckové.

Doufám. že budeš nasraný až do konce svého života, bolševická zrůdo.

Karel 13.12.2009 11:01

Re: Milý Karle,

Ale no tak Medvídku... Chápu, že nemůžeš za rodiče a stydíš se za svoje členství v SSM (možná i svým chtáčem ke vstupu do KSČ, který jsi už nestihl) a minulostí. Tvoje zlá slina mi vůbec nevadí. Já (narozdíl od tebe)  jsem nebyl ani v KSČ, nestudoval VUML ani práva v Plzni.(dokonce jsem nebyl ani v SSM) V žádné straně jsem nikdy nebyl, takže svoje výtky prosím směřuj na své bratry z VUMLU či SSM a ODS či KDU-Čsl, top 09. Chápu Tě a je mi tě líto, protože toto je snad asi jediný způsob, který ti umožňuje si ulevit. Tvoje ukřivděná dušička to prostě potřebuje viď. Jen si posluž, ať ukážeš, jaký jsi navenek a jaký uvnitř. Karel

Medvídek:-) 13.12.2009 11:40

Re: Milý Karle,

Milý Karlíčku, k tomu, abys byl bolševik nepotřebuješ žádný glejt a ani legitku. To že legitku nepořebuješ ke svému bolševismu tady předvádíš ve svých příspěvcích dokonale, ukřivděná dušičko. ;-D

Karel 13.12.2009 11:52

Re: Milý Karle,

A hle - že by skutečný pravičák? Nemohu za to, že dle sebe soudíš druhé. Jak čtu, trefil jsem hřebíček na tvoji hlavičku že? Pofoukej si bolístku, já tvoje chrchle o bolševicích snesu, protože jím nejsem. Narozdíl od tebe jsem dokonce nepřisluhoval ani v Lidových milicích. Tvoje plky jakoby vypadly z jejich terminologie. Jen pokračuj ať se doma zasmějeme tvému "marnému boji" za očistu těch "tzv, pravicových všehoschopných zakuklených levičáků". Jen piš dál. Už se těším.

Medvídek:-) 13.12.2009 12:04

Re: Milý Karle,

Není to s tou trefou poněkud jinak? Ty s reagoval na můj příspěvek, coby potrefená husa, ač nebyl určen přímo tobě. ;-D Jsi evidentně produk husákovského režimu, prosáklý bolševikem do morku kostí.

Karel 13.12.2009 14:14

Re: Milý Karle,

Mýlíš se, ale máš na to právo. Z tvých slov je patrná jediná skutečnost. Nenávist. Nenávidíš a hned začínáš tykat, obdobně, jako komunisté. Oni také neříkali vy vole, ale ty vole. Zapomněl ses viď. To nevadí, já ti odpouštím tvoje slova, neboť lidem se slabým duchem se má odpouštět, jak to konečně i dodnes dělají přírodní národy v Americe severní i jižní, v Africe atd. Nech se prohlédnout lékařem - nenávist tě dožene a onemocníš ještě více.

Medvídek:-) 13.12.2009 14:16

Re: Milý Karle,

Demagogie. Nevíš kudy kam, Husákův produkte.

IH 13.12.2009 11:13

Re: Milý Karle, upřesním

Marxákem skutečně musel projít každý vysokoškolák, VUML studovali všichni kdo lezli komunistům do pr..., takže dost nekomunisti, aby se k nim dostali. To je asi i příběh našeho prezidenta.

Karel 13.12.2009 11:29

Re: Milý Karle, upřesním

 to jistě, ale ne každý z vysokoškoláků dostal možnost studia na Cornellově univerzite v USA, ne každý mohl studovat v období let 1968 - 1972 v Itálii a zahraničí.  Ne každý musel být komunista, jak píšeš, kdo mohl studovat v tzv. imperialistické cizině. Byl to záměr KSČ, aby při změnách měli i lidi tzv "neprovařené".  Znám dost vysokoškolských studentů, kteří sice museli skládat zkoušky z Marxismu a obdobných ideologií, ale do strany později nevstoupili či z ní rychle vystoupili. A je jich dost. Naproti tomu znám i ty, kteří dělali z vysokoškolským titulem u myčů oken, popelářů atd. Nemělo by se zevšeobecňovat, ale brát v úvahu i fakta a skutečnosti. Ne každý komunista studoval VUML. Opět další polopravda. Byli ale také tzv kádrové rezervy, které pro případ změny v neprospěch komunistů, se mohli vymlouvat, že komunisty nikdy nebyli. A zapomněl si na celou další řadu lidí a sice těch, kteří sice v KSČ nebyli, ale tajně spolupracovali s okupační sovětskou armádou a také byli spolupracovníky s KGB. Ti rovněž nemuseli být členy KSČ. To jsou, bohužel, dnes opomíjená fakta a pakliže je neznáš, nic ti nebrání se pokusit obeznámit se s nima.

Medvídek:-) 13.12.2009 11:42

Re: Milý Karle, upřesním

Myslíš tu pýčovinu co koluje jako žádost o vstup do KSČ, kterou údajně podal Klaus? ;-D

Karel 13.12.2009 13:45

Re: Milý Karle, upřesním

Nikoli Medvídku. Jednalo se kupřílůadu o jeho listopadové vystoupení roku 1989 v ORF (pro informaci - rakouská TV) - před tzv, "sametovou revolucí" (rozuměj -výměnou kádrů), kdy zde hovořili zástupci, Maďarska, Polska, NDR a také náš pan Klaus. Tam jej totiž v úvodu představili jako oficiálního mluvčího vlády tehdejší ČSSR. a tématem diskusního pořadu byl tehdejší stav v jednotlivých zemích. Tedy ještě před tou výměnou kádrů u nás s názvem "sametová revoluce". Konečně před volbami v roce 1996 u nás se pana Klause naši novináři na toto jeho vystoupení v ORF  ptali (odvysílala v prime timu) ČT 1 ve svém zpravodajství a jeho odpovědí byla otázka na novináře : "...na a co?".  > Stačí se totiž více zajímat o fakta. Mimochodem v teletextu ČT 1 byl zvěřejněna pasáž z belgického tisku "La Libre Belgique", kde reportérka listu Dupreyová popisuje chování a reakce pana Klause v TV ORF. Takže mimo jiné i odtud pane Medvídku. Šlo by jistě nalézt mnohé navíc. A propó - kdopak asi poslal ty nábojnice senátorům při poslední volbě pana Klause prezidentem. Cenzura? Neschopnost Policie?.  nebo něco úplně jiného? Víte Vy něco o vyšetření této provokace? Bručí za to někdo, jak pan Dr.Langer sliboval Bursíkovi?

Medvídek:-) 13.12.2009 14:10

Re: Milý Karle, upřesním

To listopadové vystoupení jsem neviděl, takže se k němu nemohu vyjádřit, na rozdíl od tebe, který jsi snad byl u všeho. :-)

Najdi si na webu o čem Langr mluvil, když zmiňoval ono tebou uváděné bručení. Nevím zda je to u tebe neznalost a nebo záměrné překrucování skutečnosti. No, u husákova produktu jako jsi ty je možné obé.

Pokud bych myslel a psal stejným způsobem jako ty, tak napíši, žes ty nábojnice poslal ty, osobně.;-D

Medvídek:-) 13.12.2009 14:14

Re: Milý Karle, upřesním

Vidím, že myslíš za jiné (IH IP: 90.177.180.xxx) jako rodná strana ;-D

Karel 13.12.2009 14:24

Re: Milý Karle, upřesním

Ha ha, pokusil jsem se vzít si příklad z Tebe Medvídku. A čípak jsi dítě Ty? Mne si pasoval na dítě husákova režimu (mimochodem to museli dle stejné logiky být i Tvoje rodiče). No ale věz - odpouštím Ti. Blbost zůstane i v modrém hávu blbostí, byť by tvrdila že ne. A že to máš dost popletené, no je vidět že ta tvoje ideologie vítězí nad zdravým rozumem. Jsi prostě génius nad nějž není. Ale, takových mudrců tu už bylo. Co třečba JUDr. Benda nebo JUDr. Řápková. Pozdravuj je na dalším Vašem sletu exkomunistů.

Medvídek:-) 13.12.2009 14:43

Re: Milý Karle, upřesním

Tak co husákův produkte, už sis našel Langrovo bručení?;-D Nebo stále trváš na svých lžích, ty vítězící ideologie nad zdravým rozumem? ;-D

PROKOP BUBEN 13.12.2009 9:05

NO ANO

Autor měl ještě vyjmenovat atributy pravicovosti, abychom mohli porovnat ideál, kterého snad není třeba absolutně dosáhnout se smutnou zkušeností.....Když se potká Klausův slouha Weigel s ledasčeho schopným Šloufem, aby ukuli mafiozní volbu prezidenta, je třeba ty, kteří tuto skutečnost odhalili ztrestat......Kdo z novodobých podvodníků a lapků v kravatách byl potrestán.....Bolševičtí zločinci se mohou smát svým obětem a komunisté mistrují v parlamentu a jinde....

JaS 13.12.2009 9:51

Re: NO ANO

Tady vůbec nejde o pravicovost a levicovost! Jedna parta se aspoň trochu snaží, druhá parta slouží pár lumpům, kterým nejde o nic jiného než o uchvácení moci - to není žádný levicový názor. Problém je v tom, že bezskrupulózní lump má své taktické úvahy mnohem jednodušší, protože se vůbec neohlíží na to, že by mohl při uskutečňování svých snah někomu ublížit nebo něco zkazit. Proti takovému "partneru" se jedná dost obtížně. Pak se na druhé straně (ODS) taky začnou prosazovat spíš ti horší jedinci, kteří by si na solidní politické aréně nemohli ani škrtnout, protože na solidní politické scéně hraje velkou roli udržení důvěryhodnosti. Tady důvěryhodnost není žádná a přesto to politiky nijak neohrožuje, je jim to fuk.

MV 13.12.2009 10:04

Ano, pan Topolánek se jak na Sardinii, tak v Toskánsku na jachtě, i Evropským parlamentu (USA on the Road to Hell)

hrozně snažil a Paroubek mu v tom hnusně bránil....

A to jak na Sardinii, tak v Toskáně i v tom Evropským parlamentě....A te´dka Topolánka dokonce, při projednávání rozpočtu, Paroubek poslal do USA.

Paroubkova parta opravdu zkazí kdeco zvláště Topolánkovi, který se tak snažil...

PS - zcela vážně: těmito úvahami vašeho typu se ODS z těch sr.ček  nedostane...

Karel 13.12.2009 10:20

Re: Ano, pan Topolánek se jak na Sardinii, tak v Toskánsku na jachtě, i Evropským parlamentu (USA on the Road to Hell)

Tak nevím, ten Paroubek snad může i za to, že každý den vychází Slunce, že Topolánek musí vyměšovat i dýchat.

Lidi, kdyby nebylo toho tak ... Paroubka - žili bychom ještě vůbec? Vždyť on vlastně řídí podle vás úplně všechno a může (když tak čtu všechny ty vaše vyjádření) snad úplně za všechno. Ne že bych ho nekritizoval taky, ale nevěřím tomu, že by měl až tak velikou moc, jakoju mu neustále mnozí přisuzujete.

A co ti ostatní? Politici všech mořných ražení a stěhování se ze strany do strany - ti jsou úpně bez viny? Ti snad mají generální pardon?

MV 13.12.2009 10:32

Re: Ano, pan Topolánek se jak na Sardinii, tak v Toskánsku na jachtě, i Evropským parlamentu (USA on the Road to Hell)

R^

PROKOP BUBEN 13.12.2009 10:11

Re: NO ANO

Takže jedinec prosazující jistou solidnost, jistou spravedlnost, jistou slušnost a skutečnou zodpovědnost není pravicově smýšlející, ale bláznivý, pohrdáním hodný snílek......Vždycky jsem si myslel, že v oblbování jsou výkonější socialisté, ovšem veleknězové konzumu tahající za špagátky loutek politiků a konečně i jimi řízených mas evidentně v tomto směru vedou....

Karel 13.12.2009 10:47

Re: NO ANO

Jistě, neznalost "špinavých peněz" a trh vše vyřeší. Vyčeši, že? Jan pravil tatíček Klaus - nejde o žádnou krizi, ale o rýmu. V tom lze spatřovat ta genialita vůdce národa.

Medvídek:-) 13.12.2009 12:09

Re: NO ANO

V tomto příspěvku přesně předvádíš svoji pokroucenou povahu, sockomouši. Vytrženo z kontextu to vypadá poněkud jinak než bylo řečeno ve skutečnosti. Co se ale divit karlíčkovi, produktu husákova režimu, který tento produk naučil jen lhát, podvádět a přikrádat.

Kudela 13.12.2009 8:12

ba ba,

ODS cintá a Vlk mele jako koza před smrtí! Kde by se tady, ty naivko, vzali profesionální pravičáci, v národu zdecimovaném bolševismem? Vždyť jsou to všechno, od Havla, Klause a dalších, komunističtí kašpaři, kteří se snažili dělat nepolitickou politiku. Jediné, co všichni,  včetně Paroubka a jeho levicové kamarily dokonale ovládají, je bezbřehé žvanění, které jim v mnoha případech na oblbení blbého národa, bohatě stačí. Každý národ má takovou vládu a politiky jaké si zaslouží. A tento národ si zatím nic lepšího nezaslouží. A dobře mu tak! :-(

matů 13.12.2009 9:16

Re: ba ba,

A budeme mít ještě lepší,kdo si počká,ten se dočká,teprve potom se budete divit (myslím pravice).

Sluníčko 13.12.2009 6:22

Začíná krásná neděle

a zde je v psí boudě tolik pesimizmu, výčítek a nářků. Ptám se "proč soudruzi"? Když se máme tak, jak jsme se nikdy neměli.:-D:-P;-);-P;-D:-)