5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jan Misun 22.9.2006 15:26

Lži, pomluvy a pomluvy

Pane Wágnere, Váš článek si přečetla spousta lidí. Vy přitom v textu úmyslně lžete a dopouštíte se dezinformací. Výsledkem Vašeho psaní tedy je, že velké množství lidí získá nepravdivé informace, ze kterých si pak utváří vlastní názor a ten poté předávají dál. Přispíváte tak k šíření lží a nepravd v naší společnosti. Jistě, řeknete si, že tohle dnes dělá 95% novinářů. Ale jen proto to musíte dělat i Vy?

Opíráte se o článek Jana Kovalíka z Respektu. Ten je ovšem zcela lživý a žalovatelný.

Humanisté organizují projekt Adopce na dálku a díky tomuto projektu jdou do Afriky od adoptivních rodičů peníze například na školní vybavení pro děti. S panem Kovalíkem se ale ptáte, zda adoptivní rodiče "zárověň nepřispívají na pořádání akcí jako byly ony antirakeťácké pochody a zda tedy neplatí ze svých peněženek humanisty a další bolševické spolky". Proč se takto ptáte?? A stěžujete si že nebyly předloženy přesvědčivé důkazy, které by Vaše tvrzení vyvracely. Budu teď tedy chvíli mluvit Vaším jazykem. Takže se ptám. Nejste pedofilní nekrofil?? Nepředložil jste žádný přesvědčivý důkaz, že jím nejste.

Na závěr píšete "Nuže, nyní je podstata hnutí tzv. humanistů mnohem jasnější ...".

Cože? Z čeho je Vám ta podstata jasnější?? Kde jste předložil nějaký fakt?? Pouze odkazujete na již napsané lživé pomluvy a přidáváte k nim svoje. Pro informaci - Jsem odpůrce komunismu. O současném systému si myslím, že naši společnost ničí stejnou silou jako před lety komunismus. Považuji se za humanistu. V humanistickém hnutí mám přátele a vím o nich že jsou to lidé s dobrým srdcem, kteří obětují svůj čas a síly pro spoustu ušlechtilých projektů. R^

richtig 20.9.2006 12:28

Pro mika

Podle tve logiky kazdy, kdo neblaboli bolsevicke lzi, je automaticky pravicak. Spis bych rekl, ze si [Wagner] zachoval jeste zbytky zdraveho rozumu.

Mily Miku, je to presne naopak: Kdo ma nejake argumenty proti zakladne, je podle tebe (a vetsiny ostatnich pravicaku) automaticky bolsevik. Srovnej si to v hlave.

helena 20.9.2006 12:05

Presvedcte se o urovni p.Wagnera sami, viz nize

Nize uvedeny mail zaslal p.Wagner iniciative Ne zakladnam jako reakci na clanek, ktery zaslala do redakce (radobyobjektivniho) Neviditelneho psa. Clanek je uveden na nezakladnam . cz Posudte sami: =========== Hlavička původní zprávy ======== Odesílatel: Jiri Wagner <wag@volny.cz>

> Příjemce: Ne základnám <info@nezakladnam.cz>

> Předmět: CT 1 a protiraketová základna: jedna vlastovka jaro nedelá

> Datum: 7. srpna 2006, 0:17:38 ============= Začátek původní zprávy ========== Vzhledem k tomu, že vaše prohlášení obsahují naprosto lživé informace (dá-li se výmysl považovat za informaci, leda snad o mentální úrovni jeho autora), žádám vás, abyste redakci Neviditelného psa přestali obtěžovat svými - komunisty psanými - bláboly. Stručně řečeno, jděte se svými demagogiemi do p * r d * e le (= za kamarády do ulice Politických vězňů) a přestaňte obtěžovat slušné lidi. Jiří Wagner redaktor

Bedřich 20.9.2006 12:25

Re: Presvedcte se o urovni p.Wagnera sami, viz nize

Lepší reakce, než napsal p. Wagner se nedala napsat. R^

Prostě tyto lidi poslat do p....e a dál se s nimi nebavit. V čem je problém?

helena 20.9.2006 14:11

Re: Re: Presvedcte se o urovni p.Wagnera sami, viz nize

Pro: Bedrich

takhle podle vas vypada demokracie? Prave v tomhle je problem: kdo nesdili stejny nazor jako vy ma ji do p....? Ikdyz se pouzivaji jina slova a jine formy je to zase a jen totalitni mysleni....

fakír 19.9.2006 22:30

Pašku

Nevím co já mám společného s Haló Novinami. Já je nepíši, nevydávám a na rozdíl od vás je nečtu. Asi proto já vám vykám a vy mě tykáte. Ono je to spíš osobní viďte, nejde o rakety.

A k článku. Mě je Humanistická či jiná strana ukradená ale bráním a bránit budu její právo na demokratickou existenci stejně jako její právo na projevy nesouhlasu  s  politikou právě vládnoucí strany. Na rozdíl od vás  jsem zažíval na vlastní kůži co to znamená nesouhlasit s politikou totalitního státu a přestože nejsem takový hrdina jako dnešní internetoví komunistobijci své jsem si užil a nebylo to moc příjemné. Také si velice dobře pamatuji jak Rudé právo mluvilo o tom jak poctiví občané platí ze svých peněz "kriminální živly a obhájce emigrantských kruhů". Mám k tomu averzi na celý život. Pojem záměrně dehonestující Antirakeťáci pane Pašku platí pro 83% obyvatel téhle země. A připadá mi stejně pitomý jako pojem antikomunista opět oblíbený v Rudém Právu.

A ještě něco. Poznámka, spíš než pro vás, tak pro ostatní emigranty pokud toto čtou, protože vy pane Pašku pokud vím nikdy žádnou diskuzi nevedete a cizí názory a priori odmítáte natož, abyste se nad nimi zamyslel: Otázka raket a cizích vojáků je pro obyvatele ČR velice citlivá. Způsob jakým je prosazovaná je naprosto hloupý. Demokratická diskuze veškerá žádná. Jen příkaz ze zhora. Zatím se podařilo vyvolat největší odmítavé postoje k USA od pádu komunismu.  A  díky panu Vondrovi i k chartistům a k emigrantům v USA. Pro mnohé tady jste jen  kolaboranti  co na nás posílají okupanty. Mě osobně je to velmi líto. Což mi věřit můžete nebo nemusíte. Ale je to tak. Pokud se ty rakety prosadí takovým způsobem jakým se to děje nebude to vítězství ani USA ani pravice ale jen extrémistů. Navíc je k celé záležitosti ohledně základen připojen aspekt diskuze o referendu které by mělo být jedním z nástrojů občanů proti rozhodnutím naprosto neodvolatelných a beztresných politiků. Asi tak.

J. Pašek 19.9.2006 23:43

Nevím o čem je tvůj 1. odstavec a obsahu 2. odstavci rozumím . . .

a velice jsem toho dobře vědom.  Jak jsem vždy psal, já USA základny v ČR nechci. Když ano, tak v Polsku . . . .

Co si myslíš o mně coby emigrantovi není důležité. Příště ale ovládej tvoje emoce, když komunikuješ se svými spoluobčany kteří neskáčou jak pískáš, jako jsi tady napadnul pana Wagnera. Ten emigrant není . . . . doporučuji ti číst Haló noviny. Měl by jsi vědět co tvůj nepřítel píše a myslí si . . . . v některých krajích 18% blbečků volilo pro KSČM a máte je nalezlé v Senátu a EU Bruselu . . . . 

George 19.9.2006 21:51

Hodně silných slov a trochu málo faktů...

Osobní stanovisko mnoha mých známých a mne samotného k americké základně v ČR nemá s pravicí nebo levicí vůbec nic společného. 

Každý publicista, který chce potlačit otevřenou diskuzi s maximální účastí občanů, odborníků a také politických stran , v níž bude veřejnost velmi důkladně seznámena se všemi aspekty/ pokud nejsou tajné, což uznávám /,  jen nahrává situaci, kdy převaha našich občanů bude ovlivněna přímočarostí nátlaku. Každy tlak budí protitlak a bylo by moudré nejdřív reálně informovat lidi.

Proti komu se budeme chránit ? Proti Iránu, Pakistánu, Číně, Severní Koreji + desetitisícům potencionálních atentátníků ? Proč  USA nelikviduje narůstající nebezpečí např. z Iránu podobně jako postupovalo v Iráku ? Klesl počet odpůrců západu po válce v Iráku ? Kdo může podat informace o stanovisku Ruska k celkové situaci ? Kdo dodává všechny ty zbraně hnutím a státům včetně slušivých uniforem a dostatku střeliva ? Já to nevím, takže nevím přesně, kdo je můj nepřítel, koho bude ten radar hlídat. Ale rád bych to věděl.

fakír 19.9.2006 17:16

nesmyslný článek

mít na různé věci různé názory je základem demokracie. Pokud pane Wagnere se vám toto společenské uspořádání nelíbí tak se odstěhujte na Kubu.

Ani nevíte jak je skličující číst šestnáct let po pádu totality takovéhle články plné normalizačního slovníku.

J.G. Pašek 19.9.2006 17:40

Fakíre, pan Wágner a NP si je vědom výhod demokracie . . .

jako si je uvědomuje pan Filip, Grebeníček a jejich Haló noviny, kde ALE KSČM komentáře a různé názory nedovolují . . . .  . . určitě tam najdeš tvému oku líbezné anti-USA sentimenty a tirády, kde jich je každý habaděj . . .  . to jsou internet noviny pro tebe.

J.G. Pašek 19.9.2006 17:49

Re: Fakíre, pan Wágner a NP si je vědom výhod demokracie . . .

Jo a chtěl jsem dodat . . . . 

Fakíre napsal jsi  . . ." Ani nevíte jak je skličující číst šestnáct let po pádu totality takovéhle články plné normalizačního slovníku."

Fakíre, ani nevíte jak je skličující pro Paška číst 16 let po pádu totality články v "Haló noviny" . . . . . 

 

ZW 19.9.2006 18:21

Re: Fakíre, pan Wágner a NP si je vědom výhod demokracie . . .

Pane Pašku, proč si pořád myslíte, že ten, kdo není dvakrát nadšený z US raketové základny za svými humny, musí být nutně antiamerikanista a dokonce navíc bolševik. Pokud vím, Ameriku v minulosti proslavily docela jinačí ideje, než současné "Je proti nám, kdo není s námi."

Nebo vy v tom máte nějaký osobní zájem? Vy tam chcete otevřít pobočku KFC, nebo proč cítíte potřebu mydlit do všech, kteří se nechtějí dobrovolně postavit do jednotné a radostné lajny nadšených souhlasičů?

J.G. Pašek 19.9.2006 18:38

Madam, v mém předešlém komentáři a také minulých jsem napsal, že jsem proti . . .

USA základně v ČR . . . . a také jsem tam napsal, že si přeji, aby byla v Polsku . . . . nechci, aby se moje daně utrácely v ČR.

Já jsem reagoval na nejapný komentář Fakíra, který hudroval na pana Wágnera kterého posílal na Kubu . . . . . a z čeho se Fakírovi dělá nevolno . . . .

ZW 19.9.2006 19:20

Re: Madam, v mém předešlém komentáři a také minulých jsem napsal, že jsem proti . . .

Reagoval jsem na formulaci "určitě tam najdeš tvému oku líbezné anti-USA sentimenty".

A nejsem ani madam...

čtenář 19.9.2006 18:49

Re: Re: Fakíre, pan Wágner a NP si je vědom výhod demokracie . . .

A proč má pan Pašek souhlasně přikyvovat s vámi ?! ;-D

ZW 19.9.2006 19:21

Re: Re: Re: Fakíre, pan Wágner a NP si je vědom výhod demokracie . . .

Šak nemusí, máme demokracii, ne?

Kobylka Lajda 19.9.2006 19:10

Re: nesmyslný článek

Demokracii ti chválím, ale nevím, v čem je článek p. Wagnera  totalitní. Já mám na to čuch, a nezdá se mi to. Nutnost obrany našeho civilizačního okruhu bude stále naléhavější, proto se zřízením raketové základny souhlasím. Aspoň budu mít klid při žraní sena.;-D;-D

ZW 19.9.2006 19:24

Re: Re: nesmyslný článek

Ten článek není ani tak totalitní, jako spíš demagogický. I když by rád vyvolal dojem "jednotného" a apriorního souhlasu.

Kobylka Lajda 19.9.2006 19:31

Re: Re: Re: nesmyslný článek

Ale my všichni tady jsme tak trochu demagogové. Než se naučíme demokracii, to potrvá!! 8-o

Vodník 19.9.2006 19:34

Re: Re: Re: Re: nesmyslný článek

Zlatá slova! Do kamene tesat!

www racek 19.9.2006 16:44

tak vám nevím, pane wagner, proč vedete takovou kampaň

proti lidem, kteří mají opačný názor. přesvědčte je argumenty, třeba že ty rakety sestřelí muslimské rakety, co budou mířit na nas, nebo že ti amričané když vylezou z těch sil budou podléhat našim zákonům a bručet v našem vězení, když něco provedou, ostatně jako všude na světě.

že to tak není? no jo, chybička se vloudí.

Kobylka Lajda 19.9.2006 19:12

Re: tak vám nevím, pane wagner, proč vedete takovou kampaň

Racku, dávej bacha, ať Ti teroristická raketa neustřelí ocas. Ty bys tu základnu měl podporovat, co je racek bez ocasu?;-D

RomanL 19.9.2006 15:34

Tak tedy podle 80% národa

nám nic nehrozí. No já bych tedy v tom případě navrhoval referendum za úplné zrušení armády, vždyť ta vlastně stejně nikdy ani nebojovala, no a když ji nebudeme mít, tak nás zaručeně nikdo nenapadne, protože pro nikoho nebudeme představovat sebemenší hrozbu. Také bych potom okamžitě vystoupil z NATO, které stejně šíří jenom tu prokletou "imperialistickou demokracii", která ještě nikomu ke štěstí nepomohla. Potom bychom se mohli postavit hrdě čelem k okolnímu světu jako skutečně svobodná demokratická země s mírovou politikou a být připraveni na uzavření mírových smluv se všemi státy, které mají v dnešní době ekonomické, náboženské či mocenské problémy a s útočným paktem NATO nemohou z pozice slabšího nijak vyjednávat. Mohli bychom se tak stát takovým "mostem porozumění", který by spojoval celé národy!

A ušetřený peníz za "dnes rádoby národní bezpečnost" bych rozdělil levicovým poslancům a jejich voličům, protože jedině oni nesobecky myslí na světlou budoucnost a životy nás všech. Howgh!

občan z kraje města 19.9.2006 15:52

ještě bychom mohli požádat EU

o dotace na výstavbu mešit:-D

RomanL 19.9.2006 15:58

Re: ještě bychom mohli požádat EU

Ano, to rozhodně, určitě by to prospělo multikulturnímu rozhledu naší společnosti, abychom se seznámili s tou skutečnou a slušnou tváří islámu, o které u nás praktick nikdo nic neví, a ne s tím co nám stále ukazují ta zmanipulovaná proizraelská média v rukou sionistů!

občan z kraje města 19.9.2006 16:06

Také bychom mohli financovat s ESF

školení našich budoucích ideových vůdců v Pakistánských madrasách;-D

Kobylka Lajda 19.9.2006 19:35

Re: Re: ještě bychom mohli požádat EU

Ty popleto! Založ nadaci nebo nějaký fond a shromažďuj peníze na stavění mešit a můžeš na ně chodit i vyzpěvovat na minaretu.  Já na islámu žádnou slušnou tvář  neznám a mám zájem aby mohamedánů bylo v ČR a Evropě co nejméně. Izraele si vážím, udělal z pouště kvetoucí a prosperující zem. Je přirozené, že ji brání. Go, Izrael, go!VV

H.K. 19.9.2006 16:32

Re: Tak tedy podle 80% národa

Nebylo by špatné podpořit tyto nositele dobra a vyslät je do světa, aby šířili svoje humanistické myšlenky. Oni jsou od přirození skromní a tak by jsme udělali sbírku a zaplatili cestu tam.

www racek 19.9.2006 16:46

Re: Tak tedy podle 80% národa

milý romane, ty rakety nejsou určeny k naší ochraně, ani k ochraně evropy. poláci to třeba už vědí a začínají klást požadavky. a jejich president sám řekl, že z té představy není příliš nadšený. ale ne, my hned všechyn prohlásíme za komouše. dřív se říkalo válečné štváče ...

ZW 19.9.2006 17:05

Re: Re: Tak tedy podle 80% národa

Dnes doporučuji onu nadávku užívat v podobě "mírový štváč".