26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Dale Cooper 19.9.2006 3:53

Link

www.sds.cz

Dale Cooper 19.9.2006 3:52

SDS

Strana demokratického socialismu není o nic méně demokratičtější než ODS nebo lidovci. KSM jsou stalinistická sebranka a ta Humanistická strana to je spíš úsměvné.

Bystander 19.9.2006 1:22

Ne raketové základně na našem území.

Volil jsem ODS, jsem nevěřící (a tedy podle koránu nepřítel vyznavačů islámu), je mi hodně přes šedesát, takže nepatřím ani mezi mladé levicové blázny, Paroubka vyloženě nesnáším, Američany mám rád, ale přesto nechci aby na našem území rozhodoval o odpálení raket někdo jiný než my. Při vší úctě k  americké technice a zásluhám ve WW2 musím připomenout jejich zbrklé jednání - "humanitární" bombardování Srbska, jehož výsledkem je  islamizace Kosova, napadení Iráku, kde je dnes situace daleko horší než byla za Saddáma Husajna.

Ještě nedávno se mluvilo o tom, že  proti základně je přes 80% obyvatel.

K rozbití jednoty národa byla zřejmě zvolena metoda per partes a  postupná ostrakizace těch, kteří se základnou nesouhlasí.   Je mi líto, že  jsem na stejné straně barikády s  komunisty a Paroubkem,  ale  nestojím o druhé Quantánamo.

 

doxa 19.9.2006 1:25

Nestojíte o druhé Guantanámo?

Fidel Castro nestojí ani o to první.

J.G. Pašek 19.9.2006 3:40

Bystendere, Fidél byl 33, když začal r. 1956 panovat na Kubě . . . .

Letos mu je 80 . . . . myslíš si, že Fidél věkem zmoudřel?   . . . Mladej blbec - starej blbec.

gerontusinza 19.9.2006 9:21

Jak je to u vás? Re: Bystendere, Fidél byl 33, když začal r. 1956 panovat na Kubě . . . .

Vzhledem k výlevu je asi má otázka zbytečná. Omlouvám se.:-/

čtenář 19.9.2006 5:22

Re: Ne raketové základně na našem území.

Jaký je rozdíl mezi Guantanamem a Fidelovou Kubou ? Guantanamo je, na rozdíl od Kuby, veřejně deklarováno jako vězení. ;-D

Analyzator 19.9.2006 7:58

Re: Ne raketové základně na našem území.

Diky za nazor, plne ho podporuji.

jirka.s. 19.9.2006 10:20

Re: Ne raketové základně na našem území.

Přes všechny Vaše zmíněné přednosti, mám k jednomu Vašemu názoru výhradu.Pokud by totiž měli o odpálení nějaké rakety rozhodovat naši čačtí čeští vojáci a nedej bůh ještě i politici, tak už bude dávno po jakékoliv válce.

JM0 19.9.2006 10:26

Re: Ne raketové základně na našem území.

Jenom technická poznámka: mluví se tu o raketách, kterými by se měly sestřelovat balistické jaderné rakety. Za letu. A když už je ta atomofka jednou ve vzduchu .. nemyslel jste to tak, že vyhlásíme referendum, jestli po ní střílet nebo ne, že ne?

A k těm 80% .. je to docela klidně možné, ale .. on to někdo počítal? Na mně to zatím dělá dojem "já a kámoš to tak chceme - tak to přece musej' všichni" .. proběhl nějaký průzkum?

gerontusinza 19.9.2006 14:16

Jistě, proto taky Vondra šílí, ale aby vystoupil že takové blbce on zastupovat nebude, to ne. Re: Re: Ne raketové základně na našem území.

Tak se to referendum prostě zakáže, a jeho bohorovnost s nedostatečným vzděláním bude myslet za nás. Vondro jdi do (Y) a zůstaň tam.

Kobylka Lajda 19.9.2006 16:32

Re: Jistě, proto taky Vondra šílí, ale aby vystoupil že takové blbce on zastupovat nebude, to ne. Re: Re: Ne raketové základně na našem území.

Geronte, měl byste jít mladší generaci příkladem a nebýt takový sprosťák. Demokracie je diskuse. Vám to už může být jedno, zda tu základna bude nebo ne, máte to za pár, mladí na to mají jiný názor. USA na rozdíl od těch ruských šupáků, co nás 2x osvobodili, platí a ještě něco vybuduje a zaměstná lidi.  Já jsem pro raketovou základnu a do(Y) jdi Ty, jenže do které - Filipovy nebo Parubovy? No hlavně, že budeš mít na stáří příbytek a budeš v teple. ;-D;-D;-D

jirka.s. 19.9.2006 18:29

Re: Re: Jistě, proto taky Vondra šílí, ale aby vystoupil že takové blbce on zastupovat nebude, to ne. Re: Re: Ne raketové základně na našem území.

Milá kobylko! Vysvětlovat něco gerontosaurovi je jako házet perly sv*ním, ale v jeho případě je to eufemismus a naprosto zbytečně vynaložená energie a čas. On má totiž velice omezený slovník a na Psu se velice rád exhibuje právě jenom proto, že tady má takový bohatý výběr smajlíků, i když i z nich má jenom některé oblíbence.

Kobylka Lajda 19.9.2006 19:29

Re: Re: Re: Jistě, proto taky Vondra šílí, ale aby vystoupil že takové blbce on zastupovat nebude, to ne. Re: Re: Ne raketové základně na našem území.

Však já si ho hlídám a dávám mu cenné rady. Je to můj favorit, ale asi opravdu je zbytečné mu něco vysvětlovat. Ale já to beru jako strašnou srandu, protože komu není shůry dáno, bývá často humorným terčem pro čtenáře. Já vždy řehtám na celou stáj!;-D Ale zase nemíním blbosti vyklízet pole.

doxa 19.9.2006 1:13

Průkopníci totality se vždy ohánějí demokracií a humanismem

Vilém 19.9.2006 0:20

Několik poznámek

Pan Wágner nedávno věnoval jeden ne zrovna krátký článek stážnostem, že na něm jako na editorovi NP někdo chtěl, aby poskytl prostor argumentaci proti americké základně. Pan Wágner žadatele nazýval idiotem etc. Podle mne byl žadatel jen naivní, prostě netušil, že NP se dávno změnil v ubohou hlásnou troubu bulvární pravice.

Zato pan Wágner se zřejmě v rámci stejného metru pro všechny dožaduje vystupování stoupenců základny na demonstraci jejích odpůrců. Do které inteligenční kategorie tedy sám spadá, je zcela zjevné.

Humanistická strana je na vkus pana Wágnera málo krvelačná, dokonce se opovažuje protestovat proti zbytečnému vraždění. Mezi jaké lidi pan Wágner spadá, je zcela zjevné.

pepa 19.9.2006 0:42

Re: Několik poznámek

ten článek jsem četl. štětina stoupenec myšlenky pro základnu? opravdu? ten poslední odstaveček je pouze tvůj názor - do svědomí bych se ti hrabat nechtěl ;-P

mik 19.9.2006 0:48

Re: Několik poznámek

Podle tve logiky kazdy, kdo neblaboli bolsevicke lzi, je automaticky pravicak.

Spis bych rekl, ze si zachoval jeste zbytky zdraveho rozumu.

mik 19.9.2006 0:50

Re: Několik poznámek

A jeste jedna vec - takove strany jako jsou "humanisti" ve sve podstate nasili silne podporuji. Jejich pacifisticke blaboly se tykaji jen tech, co brani nasi civilizaci, nikoliv tech co nani utoci - at jsou to islamofasouni nebo bolsevici.

J.G. Pašek 19.9.2006 1:14

Re: Několik poznámek

http://neviditelnypes.zpravy.cz/spolecnost-uzitecni-idioti-s-papirovou-raketou-fuj-/p_spolecnost.asp?c=A060815_224657_p_spolecnost_wag

Wiléme, tady je ten článek pana Wágnera o kterém tady vykládáš. Přečti si prví dva odstavce a zamysli se, kdo byl hulvát.  Pročpak nepožádali vedle souseda Lidovky zveřejnit co chtěli zveřejnit v NP? Lidovky jsou naškmo doleva a určitě by to tam redakce zveřejnila. Zajisté zde na NP bylo zveřejněno několik  anti-USA základna v ČR článků.

 Zkus napsat komentář do HALÓ Noviny, kde komouši plivou denně anti-USA kyselinu sírovou . . . . zkus napsat komentář do rudých Britských Listů či rudého Guardianu. . . . napiš komentář do Al-Jazeera který jim "nevoní," jak s tebou vyběhnou a když napíšeš takové 3, zablokují tvojí e-mail adresu . . . . . . 

Vzpomínám když rudá Jita Splítková byla redaktorka NP, jak prskala na USA . . . . ta by určitě těm pošukům vyhověla. Zaplaťpánbůh, že máme NP jaký dnes je . . . . .

Já osobně jsem proti USA základně v ČR . . .  chci, aby byla v Polsku.

xxx3 19.9.2006 1:31

Re: Re: Několik poznámek

VIdite vsude kolem sebe rudo :) asi to bude rudy zakal...

J.G. Pašek 19.9.2006 2:57

Koukám, ty se podepisuješ křížkama jako jako negramotnej cikán . . . . určitě echt levičák . . .

Prdlajs. Co je rudý vidím rudý = pomatený levičáci  . . . .

čtenář 19.9.2006 5:28

Re: Několik poznámek

Po zkušenostech s komunismem si troufám tvrdit, že tzv. Humanistická strana protestuje proti zbytečnému vraždění jenom proto, že to vraždění nemůže provádět sama. Možná by trochu změnila klienty své péče a určitě by zvýšila jejich počet. Nepřeháním ani trochu, neztratil jsem paměť......

Michal 19.9.2006 9:07

Re: Několik poznámek

Kdyby podobní "humanisti" zvitězili před dvaceti a více lety v západní Evropě, měli bychom tady místo podobné debaty ruský koncentrák nazývaný socialistická demokracie.

Kdo se nechce bránit nebezpečí je idiot - a nebezpečí nejsou USA!

Vilém 19.9.2006 11:57

Re: Re: Několik poznámek

Obávám se, že zde vycházíte z bezpředmětných hledisek, a i kdybyste měl pravdu, nemá situace před dvaceti lety co dělat se současností - Bushova politika představuje přímé nebezpečí pro civilizovaný vývoj ve světě, a pořídit si sem americkou základnu je velmi povážlivé - není zdaleka jasné, jaká rizika by představovala.

RomanL 19.9.2006 15:00

Re: Re: Re: Několik poznámek

To máte pravdu, situace před dvaceti lety nemá vůbec co dělat se současností. Tehdy přece náš klid a mír bránily úplně jiné základny, ne?