24.5.2024 | Svátek má Jana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
richtig 19.9.2006 13:39

Re: Re: Slabé argumenty užitečného idiota Wágnera

Ja si myslim, ze jste to spis nepochopil vy, jediny ucel Wagnerova clanku je obhajovat zakladnu na nasem uzemi. Nic jineho. A ze k tomu nedokaze pouzit rozumne argumenty (aby taky ano, kdyz zadne nejsou) a namisto toho se snazi zdiskreditovat jeji odpurce, je proste jeho vec. Krome toho, to ze Wagner nekoho oznaci za extremistu, jeste nic neznamena. To za prve. A za druhe, to ze to rikaji "extremiste", jeste nutne neznamena,  ze to nemusi byt pravda. Ja znam spoustu lidi, kteri v zadnem pripade extremiste nejsou a proti zakladne se stavi stejne vehementne. Navic vam asi uniklo, ze proti zakldne se stavi i zastupci pravice, a to zdaleka ne jenom te extremni (ta ale kupodivu taky) ale napr. zastupitele ODS v tech lokalitach, kterych se to tyka.

gerontusinza 19.9.2006 9:09

Pane Wágnere

píšete blbosti. Vy řešíte nějaké malé straničky a ve svém lihovém oparu záměrně přehlížíte, že o vaše chrastění zbraněmi nemá zájem 3/4 národa. A protože debily vašeho typu hned napadne že tomu se musí zabránit, tak demokracie nebo nedemokracie, vy prostě to těm pomýleným  blbcům ukážete, Základna bude a bude! Jen pište dál, ať si národ vychutná vaši přitroublost.

jirka.s. 19.9.2006 9:59

Re: Pane Wágnere

Opět jsi nezklamal, gerontosaure! Ale horšíš se, pouze jenom jednou debilové, jednou blbci a jednou přitroublost.Na génia tvého druhu chabé.

Ale také něco k tvému slintu. Každá strana začínala jako malá. Pro strany podobného typu, které popisuje pan Wagner, většinou postačila jedna menší hospoda. Když se pak štamgasti ožrali na patřičnou úroveň, založili stranu. (viz KSČ i NSDAP)

gerontusinza 19.9.2006 13:25

Vy voleRe: Re: Pane Wágnere

;-(vy už jste tak neskutečný blb, že to nemá obdoby. Vy mě taky(Y)

jirka.s. 19.9.2006 16:09

Re: Vy voleRe: Re: Pane Wágnere

Proč taky? Já tě nikam neposílám, tobě už stejně koukaj jenom fusekle.

Kobylka Lajda 19.9.2006 20:06

Re: Re: Vy voleRe: Re: Pane Wágnere

On je tak už zmatený, že  mně napsal totéž, ačkoliv z mé strany o tom nebyla řeč. Už trpí samomluvou. To je ze zatrpklosti - když je někdo celý život komouš a mohl točit s lidmi, jak se mu zachtělo, tak teď musí mít notnou dávku agresivity, že už nikdy nebude po jeho. Moskva daleko, SSSR už neexistuje, nikdo nepřispěchá na pomoc. Doma ho stará posadí k netu, aby byl od senila pokoj, nebo mu utne nějakou po papuli, tož se nediv, že se odreagovává. Já mu posílám smejlíky smejlíkovaté(úsměvné) a on takhle?:-(:-(Rv

Článek pana Wágnera je zajímavý,  dobrý a obsahuje pro mne nové cenné informace.

Kobylka Lajda 19.9.2006 20:11

Re: Pane Wágnere

My si především vychutnáváme tvoji přitroublost. A běž si za maminou zachrastit zbraní!;-D;-D

tris 19.9.2006 8:53

Proti zakladne levicaci?

Proti základně je dle průzkumů 80% obyvatelstva. Tedy hodně napříč politikou. Tento článek ale nebyl napsán jako vyvrácení argumentace proti základnám, ale za účelem diskreditace nějaké malé strany, která proti nim protestuje, že?

Jinak důvodů proč ne je více - nechápu, proč by na našem území měla existovat nějaká skupina lidí, na které se nevztahuje česká legislativa. (resp. jinak: ať se na ně nevztahuje. Proč ale nemůžu koupit pozemek a chovat se stejně jako amíci?) Nemám chuť se stát terčem teroristů ve stylu: "od vás na nás lítají rakety, vy za to můžete". Začínám z toho mít pocit jako z černých baronů.

Vodník 19.9.2006 9:05

Re: "Tento článek ale nebyl napsán jako vyvrácení argumentace proti základnám, ale za účelem diskreditace nějaké malé strany, která proti nim protestuje"

Trisu, já myslím, že pravdu má Vilém o něco níže: tento plátek se stal ubohou hlásnou troubou české tzv. "pravice", ve skutečnosti rádobypravicových adorantů Ameriky, vedených Vondrou, kteří zde zcela bezostyšně volají po omezaní naší suverenity, protože si už český stát nedovedou představit jinak než pod kuratelou. Takže pokud toto volání spojí s usílím o likvidaci levicové(?) pidistrany, zabijí dvě mouchy jednou ranou. Jak píše Bystander, odpor k základnám nemá se skutečnou politickou orientací (levice vs. pravice) nic společného.

briza 19.9.2006 10:03

Re: Proti zakladne levicaci?

Presne tento pocit z toho clanku mam take. Rv

JM0 19.9.2006 12:43

od vás NA NÁS lítají rakety

tak znova: už víte někdo definitivně, co by to tu mělo být za základnu?

martindeporres 19.9.2006 8:27

To Bystander.

Je bohužel tradicí v naší zemi, že se komouši a podobný  ksindl ve své demagogii zmocňují společenských témat, ze kterých jde vytřískat politický kapitál. Bohužel práve v případě základny jim dost hloupě nahrávají její stoupenci,  kterí nejsou schopni rozumné argumentace proč by tu být měla a jejich mlžení a nepravdivá fakta jsou vodou na mlýn  právě komoušům. Kdyby ODS  na rovinu řekla bude tu základna proto a proto a bude za to to a to, tahle diskuse by se odehrávala na jiné úrovni. Jinak s Vámi musím souhlasit do puntíku.

Mirek Šejna 19.9.2006 8:09

Pane Wagnere,

já snad založím iniciativu za vybudování ne jedné, ale 50 amerických základen na našem území. Každé měsro nad 50 tisíc obyvatel by mělo mít svoji americkou základku. No a konečně by byl klid a Wagner by měl pocit bezpečí, který mu dnes tak chybí. Mě osobně je úplně jedno, zda tady budou americké základny či nikoli. Dokonce by mi tu nevadily ani základny ostatních členů NATO. Třeba základna slovenská, polská, německá nebo turecká. A na Slovensku by zas mohla být základna maďarská, aby ten náš severoatlantický internacionalismus byl dokonalý. No a poblíž Washingtonu bychom zas mohli recipročně postavit  základnu českou, aby i Američané věděli, jak příjemné je mít za humny spřátelenou armádu.

jirka.s. 19.9.2006 10:05

Re: Pane Wagnere,

Ale my přece už vojenskou základnu v New Yorku máme!!!! Přece tvůj strejda jetelový generál tam na tom pracuje už skoro 40 let. To tam ještě nestihl za tu dobu  dopravit ani naše albatrosy?  Ale ono je asi bezpečnější kšeftovat s hadrama typu "Vše za 10 doláčů".(Y)(Y)(Y)

Kobylka Lajda 19.9.2006 19:51

Re: Pane Wagnere,

Obdivuji rozsah tvého myšlení i starostí. To je jako bys napsal, že hlavní město Solnohrad je Solnohrad. To je jako by si děcka hrála na slovní fotbal - mánkote, je vůbec možné, že se dospělý chlap zabývá takovými pičovinami?8-oRv

kritik 19.9.2006 6:56

zobecňovat je riziko

platí to i na glosátora?

franta 19.9.2006 4:59

Wagnere, dekuji, ale mekne ti nejen mozek

chces snad mit cerny vnoucata a dcerunku jednou tydne prefiknutou? Muzou ti odbagrovat barak protoze bude vadit v ceste, vse nepostizitelne a mimo zakon. Tyhle kecy o levici a pravici jsou jako smradlavy nohy. Otazka co z toho je mimo misu. Muzes povolne vegetovat pod Rimem, nebo byt svuj.

martindeporres 19.9.2006 8:35

Re: Wagnere, dekuji, ale mekne ti nejen mozek

Osobně budu mít raději vnoučata černá než muslimská - velký průser by bylo, kdyby se naplnily  obě varianty současně. A mám za to, že i vy několikrát za týden přefiknete něčí dceru :-). BOhužel je fakt, že nutnost základny je odůvodňována tak diletantsky, že podezíravý český človíček nutně musí zavětřit, co je v tom za levotu. Asi si US myslí že jsme skutečně právě slezli za stromů a mají nás  za podřadný národ z doby kamenné. To je to, co mě na tom štve asi nejvíc.

gerontusinza 19.9.2006 9:18

Pane, vy je budete mít nejen černá ale i muslimská. V USA islám Re: Re: Wagnere, dekuji, ale mekne ti nejen mozek

převládá u afroameričanů. Nemám nic proti základně NATO s evropskými zákony, ale nikoli výsostné území USA na našem území, kdy nelze ovlivnit jeho zapojení do jakékoli války, které si jejich vláda vymyslí. To může chtít jen blb, gauner a Vondra.

martindeporres 19.9.2006 9:32

Re: Pane, vy je budete mít nejen černá ale i muslimská. V USA islám Re: Re: Wagnere, dekuji, ale mekne ti nejen mozek

Muslimská je budu mít pouze v případě, že mí synové přestoupí na Korán, což rozhodně  nehrozí.  Proti případné snaše  černošce  nebudu mít moc námitek, některý jsou celkem pěkný holky.  A vaše poslední věta R^R^R^. Otázkou je jen, co je Vondra.

gerontusinza 19.9.2006 13:28

Sakra proč nemám pomruce slušnou odpověď.Re: Re: Pane, vy je budete mít nejen černá ale i muslimská. V USA islám Re: Re: Wagnere, dekuji, ale mekne ti nejen mozek

;-)Tak aspoň pošlu úsměv.;-)

jirka.s. 19.9.2006 10:11

Re: Wagnere, dekuji, ale mekne ti nejen mozek

Silně pochybuji, že pan Wagner bude mít dceru jako ty, totiž takovou co by za dolar podržela každému. Jest též příznačné, že víš jak smrdí nohy. Ne každý si je myje jenom jednou za rok jako ty. Jinak na odbagrované baráky nemusíme čekat až se začne stavět americká základna. Stačí zajet do Nošovic. Už se těším, jak tam ta socanská "zahraniční investice" krachne.

gerontusinza 19.9.2006 13:42

Vám tak smrdí z huby, že se snad jmenujete Vondra.Re: Re: Wagnere, dekuji, ale mekne ti nejen mozek

(Y)

jirka.s. 19.9.2006 16:12

Re: Vám tak smrdí z huby, že se snad jmenujete Vondra.Re: Re: Wagnere, dekuji, ale mekne ti nejen mozek

Nějak se ti už zužuje repertoár (pozor, to není nadávka!). Už máš návaly do hlavy? Myslím krve.

Kobylka Lajda 19.9.2006 16:43

Re: Re: Wagnere, dekuji, ale mekne ti nejen mozek

Geront je naprosté pako. Odbagrovaných a zničených vesnic v pohraničí bylo 1200, byly to úhledné a pracovité obce. Nastěhovala se tam rudá chamraď a nastala zkáza.My pláčeme pro Lidice a Ležáky, kdo jednou bude číst seznamy zaniklých obcí? Odbagrovaných. A to i za socanské vlády, která nachystala zkázu Jiřetína, Nošovic, znárodňovací a vyvlastňovací zákon jako bič na soukromníky atd. Geront ať se neplete do věcí, které už jeho věku nepříslušejí - důležité je uspořádat rodokmen, napsat závěť, setřídit fotky, řádně je označit, aby dětičky věděli, kdo je kdo a ne se motat do celosvětových problémů.  Panu Wagnerovi zcela určitě NE, ale gerontovi MĚKNE OBOJÍ. ;-D;-D;-D

Kobylka Lajda 19.9.2006 17:08

Re: Re: Re: Wagnere, dekuji, ale mekne ti nejen mozek

Omluva mateřštině: dětičky věděly

gerontusinza 19.9.2006 17:56

Jo ty úhledné obce se sakra napracovaly jak píšete..Re: Re: Re: Wagnere, dekuji, ale mekne ti nejen mozek

Vy blbá náno, vám by měly postavit pomník. Káčam, které nepochopí rozdíl vystřílených a odbagrovaných obcí, by měli odebrat hlasovací právo.  Ale naneštěstí  tohle nehrozí, tak je nutné vyvážet nejen voly a i hovězí vašeho pohlaví. Jen otec vašich dětí ať se na vaši nemoc zaměří. Blbost bývá dědičná, ale naštěstí medicína dnes dokáže zázraky. Jinak vy mě taky(Y)

jirka.s. 19.9.2006 18:16

Re: Jo ty úhledné obce se sakra napracovaly jak píšete..Re: Re: Re: Wagnere, dekuji, ale mekne ti nejen mozek

Velice správně a hlavně decentně k dámě. Chlap na úrovni se hned pozná. Dokonce i ta úroveň je patrná na první pohled. Paroubek zavedl čtvrtou cenovou, ale těžko bychom tě tam asi hledali. Líbí se mi na tobě tvá razance a přímočarost. Kdo tě nepochopí, bác, a hlasovací právo je v (Y). A jinak, každý nemůže mít to štěstí a mít doktora v rodině. Ty ho určitě také nemáš, protože by mu stavovská čest nedovolila tě nechat běhat bez zábran po světě. Konec konců, s tebou by si neporadil ani pan profesor Höschl, jedině snad Chocholoušek.

P.S. Nemohl bys, prosím, specifikovat, kdo by měly postavit ten pomník? Přece bys to nenechal zas jenom na těch ženských.

Kobylka Lajda 19.9.2006 19:46

Re: Jo ty úhledné obce se sakra napracovaly jak píšete..Re: Re: Re: Wagnere, dekuji, ale mekne ti nejen mozek

Já jsem koňské, žádné vepřové ani hovězí. Lepší pomník mně, než vám, protože pomník BLBOSTI si asi neobjedná žádné město nebo víska. Že je blbost dědičná - souhlasím - na vás to sedí jako ulité. Místo námahy, kterou věnoval otec do vašeho početí, měl raději nasekat 1000 sáhů dřeva, bylo by to užitečnější. Nestarej se o moje pohlaví a nepokoušej se omezovat moje občanská práva.Ty jsi tak blbý, že ani nevíš, že kůň není hovězí! Otcové mých dětí (podle plemenné knihy) jsou velmi spokojení, jsem čistokrevná, není proč se zaměřovat na nějaké odchylky od normálu. Zato ty jsi úchyl, kterého medicína nezachrání. Ale piš dál, protože by tu nebyla taková sranda. Jen se zamýšlím, proč už nejsi vyvezen do zahraničí - tím myslím ty voly, co posílal sv. Václav do Němec. Šup tam s tebou - ale spíš na východ!;-D;-D;-D

Kobylka Lajda 19.9.2006 17:05

Re: Wagnere, dekuji, ale mekne ti nejen mozek

No, vidíš Frantíku, odbagrovat barák Ti muže především vláda KSČSSD, už na to nachystala zákon (veřejný zájem). Jestli máš paměť, tak rusáci v r. 1968 bourali auty i tanky do domů - a náhrada žádná. Amíci platí!! A proč se tak bojíš o dcerunku, snad není rozhoďnožka? To jako, že by ti ty vnoučata udělali Amíci? Zas výhoda - dcerunka získá amer. občanství. Proč všichni lezou za prací, na studia, na výlety, na návštěvy do USA a ne třeba pomoci s. Lukašenkovi? Určitě nosíš džínsy - to také není východní vynález.  Jezdíš fárem, životní styl chceš mít jak v Beverly Hills   a ne třeba jako ve Smolensku nebo v Pskově. A nohy si umývej denně, k tomu i pohlaví vlažnou vodou, to nepřijdeš o nervy! A bacha, aby ti dcera sama dobrovolně nevegetovala pod amikem.;-D;-D;-D