14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Diskuse k článku

POLITIKA: Hlavní volební téma? Green Deal!

Zelená levice napříč evropskými státy jede na vítězné vlně. Daří se jí prosazovat její radikální sociálně inženýrský projekt Green Deal. Ale ještě je možné to zvrátit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Navrátil 28.8.2021 7:22

Babiš schvaluje bruselské zelené třeštění, protože je vydíratelný eurodotacemi. Politici opobloku to dělají dobrovolně a se svazáckým nadšením.

V. Mokrý 28.8.2021 6:59

A proč by ne !

+ k tomu nelegální i vnucovaní migranti

R. Langer 28.8.2021 6:05

Jo, ti taky udržovali lid v chudobě. Stejně jako to chcete vy, prolhaní Zelení bolševici! ;-€

J. Strakoš 28.8.2021 5:46

Možná před covidem, ale později to byly vrtulníkové peníze, které rozhazovali plnými hrstmi. Koneckonců závodníky taky neposuzujete podle startu, ale spíše podle celé sezóny.

Kompenzace a způsob rozdělování byly chaotické, navíc byly reakcí na restrikce - nebýt restrikcí, nebylo by třeba kompenzací.

V. Tichý 28.8.2021 4:20

A znáte někoho takového? Jinak Vaše protibabišovské bláboly jsou úsměvné. Najedné straně všichni křičí a nastavují ruce na "kompenzace" za covid a na druhé kritizují velký dluh. Jakoby si všicni zapomněli vzpomenout, že do začátku covidu byla babišova vláda velmi úspěšná v dluhové problematice. Rv!!

K. Machala 28.8.2021 2:59

Velmi dobře napsáno. Jen si nemyslím, že politici hážou flintu do žita, spíš jsou vydíráni anebo nefinančně upláceni anebo obojí.

J. Pankovic 28.8.2021 2:49

Takže: Babiš ne, Bartoš ne, Fiala ne, Pekarová taky ne, Hamajda tuplem ne, Jurečka ani omylem...

Tak nevím, pane Součku, nemyslíte doufám komunisty?

Potom zbývá už jenom Okamura a Majerová Zahradníková:-):-):-)

...anebo Bursík. Ten lidi naseje tak rychle, že bude brzy na vyšším místě a za krk ;-)

P. Rada 28.8.2021 1:30

Když už píšete o "partaji" čím to, že Vás nenapadli komunisté? Ti si také podobně jak Souček zakládali na uhlí, rozptylu externalit a nízkého nadhledu svých oveček.

Z. Koutecký 28.8.2021 0:44

Vy tady, pane Součku, vidíte nějakého kandidáta na premiéra, který se "nebude bát poslat Brusel k šípku"?Po všech těch zkušenostech s těmi všemi předchozími, včetně naší slavné Poslanecké sněmovny a našich posranců v Evropském parlamentu? To bych byl teda zvědav, kdo to je a ze které partaje.