2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
zoch 30.6.2006 22:02

Nepoučitelní

Aby se ODS dostala konečně k moci,je ochotna jít na ,a možná i za, hranici únosnosti.Ze závěru volební kampaně udělat nechutnou amorfní zapáchající břečku,která je k nepozřenít  to je také schopna ODS udělat. Že tím naruší celý průběh kampaně a poškodí nejen ty,proti kterým je akce namířena,je naprosto lhostejné......Střelba byla vedena ze všech myslitelných druhú zbraní a v maximální kadenci. A dostavil se úspěch ?  .........Je pochybný.

Od prvopočátku onoho památného večera ,kdy se završily volby a Paroubek měl onen úlet tvrdím to samé  : Paroubek tahá za delší konec  !  Vy resp. lidé v ODS jsou ale nepoučitelní, nedočkaví, uspěchaní a hlavně paličatí.

A čekáte za této situaci pomoc Klause ? Ten se v tom bude plácat jako vítr v bedně !! Chycen do vlastní pasti bude stále stavět na stejných teoriích,na stejné vizi a ODS nemůže již nic nového přinést,protože kráčí ve svých vlastních stopách.  Stal se člověkem bez fantazie,bez espritu,skoro bych se nebál napsat "vyšeptaná tabatěrka".Srovnejte si jeho kroky a vyjádření bezprostředně po volbách a postupujte dále časem až ke dnešku.  Státníkem nikdy nebyl,ale jako politik Mečiarovského typu byl dříve pro leckoho obávaným protivníkem. Postupně se ale stává odkecaným protivníkem a jako vždy sebere i nyní ODS s sebou. POKUD SE ODS NEVYROVNÁ S JEHO MÝTEM,nezbaví se zákopových bojovníků a nenahradí je lidmi z terénu,kteří si umějí vytvořit vlastní přístupy a řešení.

Vypsal bych zde,pane Haasi,klidně i zdůvodnění,proč že je Paroubkova pozice lepší a strategická,ale domnívám se,že Vy jste si toho dobře vědom. Jen jste možná nedocenil,co vše ještě může nastat a jaké jsou výhody kabinetní politiky. Stejně jako to nedocenil první den po volbách i ten VÁŠ člověk na Hradě.

vodník 30.6.2006 21:44

Paroubek v izolaci

Paroubek se svým jednáním,zejména vstřícností ke KSČ dostává do naprosté izolace a k jednání s ním budou ochotni opravdu jrn Filip s Grebeníčkem.Jde tak daleko,že prosazuje i přes nové skutečnosti Filipa do funkce mpř.PS atd..Důsledky pro jeho ČSSD budou velmi tristní,i když se neprojeví okamžitě.Snad jako jediný představitel států EU vyjádřil spokojennost s nově vznikající vládou na Slovensku. 13 měsíců byl pro ČSSD určitě velmi prospěšný,v současné době ji ale žene do uáhuby.;-O

marilka 30.6.2006 21:35

Paroubka nezastaví ani demokracie

Je docela překvapující, že i mezi celkem vzdělanými lidmi v Internetových diskusích, se pořád najdou Ti, kteří dokáží Paroubkovu politiku bránit. Nechápu8-o. Ačkoliv si nedělám iluze o morálce pravicových politiků. To co se děje nyní, tady od listopadu 89 nebylo.  Premiér se, aniž by se to příliš snažil skrývat,   snaží  obejít Ústavní zákon.  Asi věří, že se mu  podaří zůstat u moci okličkou, stejně jako se jeho manželka dostala k restituovaným lukám. 

Jsem zvědavá, co mu u českých voličů, ještě všechno projde.  S velkou obavou a s pasem pro každý případ v kapse;-(

penzista 30.6.2006 20:34

Pane Haasi

Vás výroky některých politologů překvapují, mne ne. Vždyť většina z nich se rekrutuje z řad bývalých učitelů marxismu-leninsmu.

ABC 30.6.2006 19:36

Pane Haasi,

ruku na srdce, tyhle osvětové články píšete sám, z vlastního přesvědčení?

"Potřebujeme co nejrychleji sestavit vládu, kterou prezident jmenuje, a tím odstavíme kabinet Jiřího Paroubka. V tu chvíli můžeme i bez toho, že sněmovna vysloví novému kabinetu důvěru, uskutečnit první změny v jednotlivých resortech. A to hlavně v policii," uvedl jeden z účastníků zasedání špiček vítězné strany."

akuálně.cz 14:50 | 5.6.2006

král 30.6.2006 21:49

Re: Pane Haasi,

Jistě,jeden účastník vyslovil tento názor.To přece ale neznamená,že pan prezident se musí tímto názorem řídit.Navíc by to bylo v rozporu s Ústavou ČR.O tom je demokracie,že můžu s klidem vyslovit svůj názor.To se ale už socanů netýká,tam je názor vůdce zákonem a nikdo si nedovolí ani ceknout.Jó disciplína musí bejt.(Y);-€(Y)

jonáš 30.6.2006 18:57

No stejně je to divný

že těm všem expertům co volali po demisi Paroubka a co nejrychlejšim ustavení tý nový správný vlády trvalo přečtení jednoho odstavce ústavy celej měsíc .. příště, hoši, to musíte zmáknout za domácí úkol ještě před volbama, ať nám neděláte v civilizovanym světě ostudu ;-D

podložený paroubek 30.6.2006 15:33

Klaus demisi nepřijme

R^

Xenofobní Klausovec 30.6.2006 15:22

Od doby, kdy Zeman přestal být předsedou ČSSD,

nasazuje Neviditelný Pes psí hlavu každému předsedovi té strany. A to v podstatě od prvního dne, kdy se tím předsedou stane. Gros a Špidla tu byli ve funkci satanů ještě dříve, než si do té strakovky stihli sednout na židli. Nemám k ČSSD žádný vztah, ale nemohu se zbavit dojmu, že jste tu nějací zaujatí. Jsem zvědav, co budete říkiat o Paroubkovi, až dojedná vládně oposoční koalici  nekoalici ČSSDODS.

podložený paroubek 30.6.2006 15:35

Re: Od doby, kdy Zeman přestal být předsedou ČSSD,

byť jen hypoteticky - stále totéž.

Xenofobní Klausovec 30.6.2006 15:38

Re: Re: Od doby, kdy Zeman přestal být předsedou ČSSD,

To právě mám na mysli. Vaše spílání Paroubkovi vůbec nezávisí na tom, co dělá Paroubek. Předsedovi ČSSD byste nadávali, i kdyby jím byla Klausova tenisová raketa.

mik 30.6.2006 16:35

Re: Re: Re: Od doby, kdy Zeman přestal být předsedou ČSSD,

Spílání Paroubkovi právěže závisí na tom co dělá.Kdyby nedělal jednu sviňárnu za druhou nebylo by mu spíláno. Gross si veškeré spílání zasloužil taky. Špidla ne, ikdyž byl levičák jak poleno byl v porovnání s většinou socanů velmi slušný. A právě proto mu nejvíc nadávali levičáci, proto ho sami levičáci odstranili. Oni potřebují v čele dobytka, který maximálně škodí tomuto státu. Jedině to je totiž cesta zpět na východ.

Kantor 30.6.2006 17:48

Re: Re: Re: Re: Od doby, kdy Zeman přestal být předsedou ČSSD,

Od ježdění na východ je tu jinej.

AeroKarel 30.6.2006 16:50

Re: Re: Re: Od doby, kdy Zeman přestal být předsedou ČSSD,

Ale zajisté, od liberála těžko očekávat chválení předsedy dirigistické strany. Jenže Špidlovi nikdo nenadával za hulvátsví, hulvát nebyl. Levičák ano. A Paroubka s Grossem raději nekomentuji, ono je to slušně opravdu těžké.

kocour 30.6.2006 18:33

Re: Re: Re: Re: Od doby, kdy Zeman přestal být předsedou ČSSD,

Já Paroubka zprvu dokonce chválil, oproti Grossovi mi přišel jako premiér a ne jako školní chlapeček ... no, holt jsem se hodně spletl - oproti Paroubkovi byl Gross skvělej premiér a oproti Grossovi byl Špidla svatej. Já nevím, jak to ta ČSSD dělá, že každý další její premiér je řádově horší než tem předchozí.

divana 30.6.2006 20:14

Re: Re: Re: Re: Re: Od doby, kdy Zeman přestal být předsedou ČSSD,

je to skoro jako každý další vztah :-D

AeroKarel 30.6.2006 16:47

Re: Od doby, kdy Zeman přestal být předsedou ČSSD,

Ani to z něj neudělá nic jiného než je, mocichtivého hulváta s chováním bolševického papaláše.

MRKEV 30.6.2006 20:17

Re: Od doby, kdy Zeman přestal být předsedou ČSSD,

To je proto, že Neviditelný Pes je proti ČSSD zaujatý. Proto nenašel nic dobrého na vynikajícím premiérovi Špidlovi (který nyní uplatňuje své rozsáhlé schopnosti až v Evropské Unii) ani ještě lepším Grossovi ani nejlepším Paroubkovi.

I-Worm 30.6.2006 13:05

Tak pravil Zarathustra

Ten Paroubek by měl být nadobro odstraněn. Věru, k zlosti když podá demisi, k zlosti když nepodá...

AeroKarel 30.6.2006 14:23

Re: Tak pravil Zarathustra

asi tak .......

Holt to asi bude chtít předčasné volby ........

KAREL 30.6.2006 12:11

PANE HAAS-NECHTE PRÁVNÍ VĚCI PRÁVNÍKŮM-VAŠE BLÁBOLY JEN MATOU LIDI-VY VŠAK VŠE POUŽIJETE KE ŠPINĚNÍ PAROUBKA-APROPO-VŽDYT ODS NĚKOLIKRÁT VYZÝVALA VLÁDU DEMISI

ucitelas 30.6.2006 12:41

Re: PANE HAAS-NECHTE PRÁVNÍ VĚCI PRÁVNÍKŮM-VAŠE BLÁBOLY JEN MATOU LIDI-VY VŠAK VŠE POUŽIJETE KE ŠPINĚNÍ PAROUBKA-APROPO-VŽDYT ODS NĚKOLIKRÁT VYZÝVALA VLÁDU DEMISI

včem spočívá varle označení blábol.kde je v tom článku blábol.to že některým slovům varle nerozumíš ty , nemusí být ten článek špatný.Jasné varle?

Marie Dubanová 30.6.2006 14:22

Re: PANE HAAS-NECHTE PRÁVNÍ VĚCI PRÁVNÍKŮM-VAŠE BLÁBOLY JEN MATOU LIDI-VY VŠAK VŠE POUŽIJETE KE ŠPINĚNÍ PAROUBKA-APROPO-VŽDYT ODS NĚKOLIKRÁT VYZÝVALA VLÁDU DEMISI

pane Karle a co kdybyste si občas přečetl Zákon č.1/1993 Sb.tedy Ústavu ČR - takto základní zákon země,který je,samozřejmě i pro právníky,ale především pro nás pro občany,abychom věděli,cože všechno občan může a politik naopak musí;;hovoří o tom čl.2.odst.4):Každý občan může činit,co není zákonem zakázáno;politici naopak:čl.3)Státní moc slouží všem občanům,lze ji uplatňovat jen v případech,v mezích a způsoby které stanoví zákon;mohu jen doporučit, je to velice poučné čtení;

JAG 30.6.2006 14:50

Prezident Klaus nepřijme demisi Paroubkovy vlády

Prezident Klaus nepřijme demisi Paroubkovy vlády. Prohlásil, že za momentální situace, kdy není funkční nová Sněmovna, ji považuje za nezodpovědný krok.

Marie Dubanová 30.6.2006 15:06

Re: Prezident Klaus nepřijme demisi Paroubkovy vlády

perfektní........

I-Worm 30.6.2006 15:20

Re: Prezident Klaus nepřijme demisi Paroubkovy vlády

A takovejch demonstrací kvůli tomu bylo... Není to od Klause velezrada?

Xenofobní Klausovec 30.6.2006 15:25

Re: Prezident Klaus nepřijme demisi Paroubkovy vlády

Tedy Vám se ten Paroubek nezavděčí vůbec ničím. Před týdnem jste demostrovali, aby okamžitě odstoupil, a teď, když Vás teda poslechl, tak mu to zase zakazujete.

Marie Dubanová 30.6.2006 15:48

Re: Re: Prezident Klaus nepřijme demisi Paroubkovy vlády

no jó,lidem se nezavděčíte,to víte lidi nevědí co chtějí...

Ken 30.6.2006 17:39

Re: Re: Prezident Klaus nepřijme demisi Paroubkovy vlády

Uvítal bych, kdyby se odstěhoval na Kubu. Na pořád. To bych mu byl moc vděčný. Tam budou potřebovat brzy nové vedení.

Josefína 30.6.2006 20:21

Re: Re: Re: Prezident Klaus nepřijme demisi Paroubkovy vlády

Kdo na Kubu? Klaus, nebo Paroubek?