18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
frantina 2.7.2006 15:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Na ústavu nebo politická jednání nelze spoléhat!

ostatně dneska v poledne na čt 1 se o tom zmínil i pan premiér,že bez nás komunistů,nebude o sestavování vlády či diskuzi o tom,ani řeč;hovořil o tom,že jednání,pokud bude,pak pouze za účasti všech pěti parlamentních stran;a to znamená,že to bude včetně komunistické strany;

Marie Dubanová 1.7.2006 20:04

Re: Re: Re: Na pozadí Kubiceho zprávy

Demokracie je systém pro slušné lidi,řekl TGM...

frantina 1.7.2006 20:01

Re: Re: Re: Re: Re: Na ústavu nebo politická jednání nelze spoléhat!

děkuji paní anno,máte naprostou pravdu - komunistická strana je zcela legální demokratickou stranou a já vůbec nechápu důvod - útoků,které jsou proti komunistické straně a tedy i proti nám,jejím voličům vedené;všichni se musí smiřovat s tím,že se komunistická strana - stane a to v brzské době opět vládní stranou;

anna 30.6.2006 22:55

Re: Re: Re: Re: Na ústavu nebo politická jednání nelze spoléhat!

pokud je komunistická strana legální jako že je, pak nechápu vaše rizhořčení nad tím, že ji někdo volí a tím pádem mají i jejich voliči co říci do povolební situace u nás. Nemám je sice ráda ale takovouhle věc bych nikdy neuváděla.

loizik 30.6.2006 22:28

Presne. Jestli Sejna nepochopil co je Narodni Fronta a clanek 4 tehdejsi Ustavy

je mentalne nedostatecny. Pokud to pochopil, tim hur. Chapu ze nekdo podepsal prihlasku do strany, pokud se chtel jakkoliv realizovat a nenicit budoucnost svym detem, spousta lidi tak ucinila aniz by nekomu v ramci sveho "komoustvi" skodila. Ale k BRKOUNUM nikdo lizt nemusel, to byla zcela dobrovolna participace na nomenklature.

zoch 30.6.2006 22:02

Nepoučitelní

Aby se ODS dostala konečně k moci,je ochotna jít na ,a možná i za, hranici únosnosti.Ze závěru volební kampaně udělat nechutnou amorfní zapáchající břečku,která je k nepozřenít  to je také schopna ODS udělat. Že tím naruší celý průběh kampaně a poškodí nejen ty,proti kterým je akce namířena,je naprosto lhostejné......Střelba byla vedena ze všech myslitelných druhú zbraní a v maximální kadenci. A dostavil se úspěch ?  .........Je pochybný.

Od prvopočátku onoho památného večera ,kdy se završily volby a Paroubek měl onen úlet tvrdím to samé  : Paroubek tahá za delší konec  !  Vy resp. lidé v ODS jsou ale nepoučitelní, nedočkaví, uspěchaní a hlavně paličatí.

A čekáte za této situaci pomoc Klause ? Ten se v tom bude plácat jako vítr v bedně !! Chycen do vlastní pasti bude stále stavět na stejných teoriích,na stejné vizi a ODS nemůže již nic nového přinést,protože kráčí ve svých vlastních stopách.  Stal se člověkem bez fantazie,bez espritu,skoro bych se nebál napsat "vyšeptaná tabatěrka".Srovnejte si jeho kroky a vyjádření bezprostředně po volbách a postupujte dále časem až ke dnešku.  Státníkem nikdy nebyl,ale jako politik Mečiarovského typu byl dříve pro leckoho obávaným protivníkem. Postupně se ale stává odkecaným protivníkem a jako vždy sebere i nyní ODS s sebou. POKUD SE ODS NEVYROVNÁ S JEHO MÝTEM,nezbaví se zákopových bojovníků a nenahradí je lidmi z terénu,kteří si umějí vytvořit vlastní přístupy a řešení.

Vypsal bych zde,pane Haasi,klidně i zdůvodnění,proč že je Paroubkova pozice lepší a strategická,ale domnívám se,že Vy jste si toho dobře vědom. Jen jste možná nedocenil,co vše ještě může nastat a jaké jsou výhody kabinetní politiky. Stejně jako to nedocenil první den po volbách i ten VÁŠ člověk na Hradě.

král 30.6.2006 21:49

Re: Pane Haasi,

Jistě,jeden účastník vyslovil tento názor.To přece ale neznamená,že pan prezident se musí tímto názorem řídit.Navíc by to bylo v rozporu s Ústavou ČR.O tom je demokracie,že můžu s klidem vyslovit svůj názor.To se ale už socanů netýká,tam je názor vůdce zákonem a nikdo si nedovolí ani ceknout.Jó disciplína musí bejt.(Y);-€(Y)

vodník 30.6.2006 21:44

Paroubek v izolaci

Paroubek se svým jednáním,zejména vstřícností ke KSČ dostává do naprosté izolace a k jednání s ním budou ochotni opravdu jrn Filip s Grebeníčkem.Jde tak daleko,že prosazuje i přes nové skutečnosti Filipa do funkce mpř.PS atd..Důsledky pro jeho ČSSD budou velmi tristní,i když se neprojeví okamžitě.Snad jako jediný představitel států EU vyjádřil spokojennost s nově vznikající vládou na Slovensku. 13 měsíců byl pro ČSSD určitě velmi prospěšný,v současné době ji ale žene do uáhuby.;-O

marilka 30.6.2006 21:35

Paroubka nezastaví ani demokracie

Je docela překvapující, že i mezi celkem vzdělanými lidmi v Internetových diskusích, se pořád najdou Ti, kteří dokáží Paroubkovu politiku bránit. Nechápu8-o. Ačkoliv si nedělám iluze o morálce pravicových politiků. To co se děje nyní, tady od listopadu 89 nebylo.  Premiér se, aniž by se to příliš snažil skrývat,   snaží  obejít Ústavní zákon.  Asi věří, že se mu  podaří zůstat u moci okličkou, stejně jako se jeho manželka dostala k restituovaným lukám. 

Jsem zvědavá, co mu u českých voličů, ještě všechno projde.  S velkou obavou a s pasem pro každý případ v kapse;-(

mike 30.6.2006 21:22

Re: Re: Re: Re: Re: odbornik zasne a nevzdelany lid tresti zrak

No a jak ta vec dokazala komentar pred opravou preklepu a dokoncenim posledniho radku uz je mimo me chapani. Odeslal jsem ho samozrejme uplny. Hmm, mozna to bude tim, ze jsem asi tak v tomhle stavu vypnul JanaScript. Ta ohavnost je totiz napsana tak priserne, ze mi zere 100% casu procesoru :-/

mike 30.6.2006 21:19

Re: Re: Re: Re: odbornik zasne a nevzdelany lid tresti zrak

Enter samozrejme nemackam. Po prvnim pokusu jsem udelal "go back", dopsal posledni vetu a odeslal. No a ten dementi script tam ty konce radky pridal sam. Stejne to udela, kdyz se udela odnekud Cpy&Paste, prestoze jde o jeden radek. Ve FireFoxu, nehodlam kvuli

jirka.s. 30.6.2006 21:18

Re: Re: "my jsme jiná komunistická strana a to demokratická"

Musíme vás, komouše, akorát nakopat co nejdříve do prdele!!!!!!

mike 30.6.2006 21:15

Re: Re: Re: Re: odbornik zasne a nevzdelany lid tresti zrak

Diky za vysvetleni, normalne to smysl dava, ale situace po volbach by prece jen mohla byt osetrena specialne. Aspon jako programator bych to udelal ;-) Vazba demise na konec ustavujici schuze je jasna, ale proc by nemohla byt demise uz predtim vzhledem k tomu, ze po volbach uz stara vlada nema mandat? Nova vlada by samozrejme musela ziskat duvedu az od nove PS a to do 30 dnu od sveho jmenovani a bez odhledu na konec ustavujici schuze PS. Pokud by do te doby neskoncila, vlada by automaticky padla.

Postoj VK je v tehle situaci samozrejme pochopitelny. Ovsem Puchejr se musi dobre bavit.

Jo, pouzivam FireFox. Tahle silenost mne nestve jen jako uzivatele, ale i z hlediska profesionalniho. Nesnasim fusery a ve svem oboru obzvlaste.

jirka.s. 30.6.2006 21:14

Re: Re: "my jsme jiná komunistická strana a to demokratická"

To je ten váš tragický komoušský omyl, že si myslíte , že někdo musí něco udělat jak si představujete vy, komunistické svině.

Jara London 30.6.2006 21:00

Re: Re: Na pozadí Kubiceho zprávy

Synu, viditelně netušíte, co to demokracie je a jak těžké je ji udržovat. No, budete mít, co jste chtěli. Gratuluji.

D.P. 30.6.2006 20:46

Re: Re: to jsou věci

Ať udělá Paroubek, co udělá, vždycky je to špatně! Ano, tak to prostě je8-o

Josef 30.6.2006 20:44

Re: demokracie pláče

V ODS je to přesně to samé. V tom právě spočívá ta politika. Když nerozumíte těmto základním věcem, tak do toho nemluvte. Takto se hlasuje všude, i v nepolitických sférách. My je prostě přehlasujeme! A vo tom to prostě je.

Josef 30.6.2006 20:40

Re: Na pozadí Kubiceho zprávy

Jaká demokracie se má bránit? To je těch 2 mil. voličů, co volili ODS a pod., z 8,3 mil. registrovaných voličů. Těch mizerných 24% dospělého nespokojeného národa má být tím demo - krátos.

penzista 30.6.2006 20:34

Pane Haasi

Vás výroky některých politologů překvapují, mne ne. Vždyť většina z nich se rekrutuje z řad bývalých učitelů marxismu-leninsmu.

Josefína 30.6.2006 20:21

Re: Re: Re: Prezident Klaus nepřijme demisi Paroubkovy vlády

Kdo na Kubu? Klaus, nebo Paroubek?

MRKEV 30.6.2006 20:17

Re: Od doby, kdy Zeman přestal být předsedou ČSSD,

To je proto, že Neviditelný Pes je proti ČSSD zaujatý. Proto nenašel nic dobrého na vynikajícím premiérovi Špidlovi (který nyní uplatňuje své rozsáhlé schopnosti až v Evropské Unii) ani ještě lepším Grossovi ani nejlepším Paroubkovi.

divana 30.6.2006 20:14

Re: Re: Re: Re: Re: Od doby, kdy Zeman přestal být předsedou ČSSD,

je to skoro jako každý další vztah :-D

ABC 30.6.2006 19:36

Pane Haasi,

ruku na srdce, tyhle osvětové články píšete sám, z vlastního přesvědčení?

"Potřebujeme co nejrychleji sestavit vládu, kterou prezident jmenuje, a tím odstavíme kabinet Jiřího Paroubka. V tu chvíli můžeme i bez toho, že sněmovna vysloví novému kabinetu důvěru, uskutečnit první změny v jednotlivých resortech. A to hlavně v policii," uvedl jeden z účastníků zasedání špiček vítězné strany."

akuálně.cz 14:50 | 5.6.2006

Jara London 30.6.2006 19:09

Re: Re: Re: Re: Re: No ano, pěkné, pane Haasi -

...... ??? No, vidím, že jsem se trefil.

jonáš 30.6.2006 18:57

No stejně je to divný

že těm všem expertům co volali po demisi Paroubka a co nejrychlejšim ustavení tý nový správný vlády trvalo přečtení jednoho odstavce ústavy celej měsíc .. příště, hoši, to musíte zmáknout za domácí úkol ještě před volbama, ať nám neděláte v civilizovanym světě ostudu ;-D

kocour 30.6.2006 18:33

Re: Re: Re: Re: Od doby, kdy Zeman přestal být předsedou ČSSD,

Já Paroubka zprvu dokonce chválil, oproti Grossovi mi přišel jako premiér a ne jako školní chlapeček ... no, holt jsem se hodně spletl - oproti Paroubkovi byl Gross skvělej premiér a oproti Grossovi byl Špidla svatej. Já nevím, jak to ta ČSSD dělá, že každý další její premiér je řádově horší než tem předchozí.

Kantor 30.6.2006 17:48

Re: Re: Re: Re: Od doby, kdy Zeman přestal být předsedou ČSSD,

Od ježdění na východ je tu jinej.

Ken 30.6.2006 17:39

Re: Re: Prezident Klaus nepřijme demisi Paroubkovy vlády

Uvítal bych, kdyby se odstěhoval na Kubu. Na pořád. To bych mu byl moc vděčný. Tam budou potřebovat brzy nové vedení.

AeroKarel 30.6.2006 16:53

Re: AeroKarle

Jo, až mne najdete v seznamu takovéhle organizace, můžete se přihlásit u mne třeba o 50 000Kč. V tomto oboru mám svědomí čisté. Naposledy Junák, víte-li co to je.

AeroKarel 30.6.2006 16:50

Re: Re: Re: Od doby, kdy Zeman přestal být předsedou ČSSD,

Ale zajisté, od liberála těžko očekávat chválení předsedy dirigistické strany. Jenže Špidlovi nikdo nenadával za hulvátsví, hulvát nebyl. Levičák ano. A Paroubka s Grossem raději nekomentuji, ono je to slušně opravdu těžké.