18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Lev 30.6.2006 11:36

Re: dneska si dáme milé děti opakování......

Zkus zapátrat také ve své familii chlapče, bude to jistě zajímavé. Určitě jsi z Prahy a tak se takovému přístupu nedivím. Dříve rudá a teď modrá. Hlavně nic nedělat a hrabat pod sebe.;-P

ucitelas 30.6.2006 12:45

Re: Re: dneska si dáme milé děti opakování......

co stím má co společného praha?

Psí vrah Čumil 30.6.2006 9:09

No ano, pěkné, pane Haasi -

- takže co s tím? 8-o

jirka.s. 30.6.2006 9:20

Re: No ano, pěkné, pane Haasi -

No co asi? Neskočit té svini bradavičnaté na špek.

Psí vrah Čumil 30.6.2006 9:27

Re: Re: No ano, pěkné, pane Haasi -

Vypadá to, milý laskavý příteli, že v tom případě bude třeba, aby pan Topolánek zkusil skočit na špek panu Filipovi. Nebo se bude muset s panem Paroubkem domluvit. Nebo toho bude muset nechat a předat žezlo někomu schopnějšímu... Ostatně s demisí dosavadní vlády nemůže pan Topolánek udělat už vůbec nic...:-)

Jara London 30.6.2006 9:47

Re: Re: Re: No ano, pěkné, pane Haasi -

Tupé Čumile, pochop, že  tě známe a víme, kdo tě platí za tyhle kydy.

podložený paroubek 30.6.2006 9:51

Re: Re: Re: Re: No ano, pěkné, pane Haasi -

toho platí Český rozhlas.

podložený paroubek 30.6.2006 10:06

Re: Re: Re: Re: Re: No ano, pěkné, pane Haasi -

Český rozhlas bolševikův RaJ

Psí vrah Čumil 30.6.2006 12:48

Re: Re: Re: Re: No ano, pěkné, pane Haasi -

Jémine, siláku londýnskej, kolik tě je? To je moc ošklivá choroba, když se jeden začně domnívat, že je ve skutečnosti celý zástup. S tím bych si nehrál. Zajděte si, Jarové, k příslušnému specialistovi, dnes se dá léčit ledasco, chemie je mocná...;-D

Jara London 30.6.2006 19:09

Re: Re: Re: Re: Re: No ano, pěkné, pane Haasi -

...... ??? No, vidím, že jsem se trefil.

jirka.s. 30.6.2006 10:30

Re: Re: Re: No ano, pěkné, pane Haasi -

Nejlépe někomu všeho schopnému,že?

JAG 30.6.2006 14:50

Prezident Klaus nepřijme demisi Paroubkovy vlády

Prezident Klaus nepřijme demisi Paroubkovy vlády. Prohlásil, že za momentální situace, kdy není funkční nová Sněmovna, ji považuje za nezodpovědný krok. 

Malý Aston 30.6.2006 9:08

Na ústavu nebo politická jednání nelze spoléhat!

Pan Paroubek přispěl k výkladu ústavy a zákonů nový prvek jednání tím,že zabránil volit svobodně zvoleným poslancům za bývalé ČSSD nyní ČSSD- Česká strana sociálně diktátorská. Jsem přesvědčen,že tvůrce Ústavy,pan Jičínský ponechal ve znění ještě několik kostlivců,které je možné vytáhnout a použít. Tyto nedemokratické činy nelze napadnout a nic neporušují,jen ještě více vzdalují politiku od občanů a voličů. Nikdo nemohl předpokládat,že při poměru 100:100 bude někdo z komunistické levice hlasovat pro volbu paní Němcové za ODS. Volba se stala znovu hádkou které vévodil pan Paroubek a pan Rath slovníkem,který používá jen lůza ulice a těmto také byla věnována.Příští volba bude stejná. V poměru hlasů nemá ani ČSSD naději,že bude pan Zaorálek zvolen.Do doby zvolení předsedy parlamnetu a ukončení schůze,nemůže pan Paroubek podat demisi.On ji může podat,ale musí být znovu vedením vlády pověřen.Pokud se najde nějaký přeběhlík z ODS nebo KDU nebo Zelených,je to možné. Materiálů,které vlastní pan Přikryl a pan Gross je jistě dostatek a mohou někoho vydírat.Může to být i taktika ze strany koalice. Jak to dopadne není známo ale jsem přesvědčen,že nejlepší výsledek bude úřadnická vláda a předčasné volby. Každý občan,volič se bude muset rozhodnout mezi dvěma směry. Chceme vládu komunistů a diktátorů nebo stranu nebo strany demokratické a je mi jedno,které jen aby byly demokratické.

jirka.s. 30.6.2006 9:22

Re: Na ústavu nebo politická jednání nelze spoléhat!

Není co dodat!!!!!

Vocílka 30.6.2006 10:05

Re: Na ústavu nebo politická jednání nelze spoléhat!

Proto by paní Němcová měla urychleně vyjednat podporu KSČM.

Milaz 30.6.2006 10:40

Re: Na ústavu nebo politická jednání nelze spoléhat!

Já se přikláním pro vládu ODS s podporou ČSSD - oposmlouva II.  Domnívám se, že podporovat menšinovou vládu (100 na 100 sice není menšina, ale  na vyslovení důvěry to není) složenou z více stran a dohadovat se s vícero politickými subjekty, je mnohem komplikovanější, než se dohadovat jen s ODS. Navíc je Paroubek povinován svým voličům (1728827 človíčků), aby prosazoval myšlenky soc. dem.. Někomu se nemusejí zdát správné, ale 32% lidí ANO! Proč by měl ustoupit ODS bez boje - PROČ ?!?

Pete Brich 30.6.2006 11:11

Re: Re: Na ústavu nebo politická jednání nelze spoléhat!

Na dalších 40 let poslední svobodné volby.

PB

frantina 30.6.2006 13:38

Re: Re: Na ústavu nebo politická jednání nelze spoléhat!

ale to velice lituji,volila jsem komunisty a vůbec se mě hrubě nelíbí,že mým hlasem - opakuji,mým hlasem který jsem dala komunistům,disponuje ČSSD,tedy její předseda,od koho dostal toto dispoziční oprávnění?určitě to není pouze můj názor?nikde o tom není žádný oficiální doklad a jakou máme,my komunističtí voliči,záruku - že komunistická strana,tedy  její voliči nebudou použiti(či zneužiti)pouze jako"berlička či pomocník" - k dalšímu vládnutí ČSSD a komunisté budou,nikoliv součástí vlády,ale opět pouze opozicí?

jirka.s. 30.6.2006 13:46

Re: Re: Re: Na ústavu nebo politická jednání nelze spoléhat!

Kdo s čím zachází, tím také schází. O zneužívání moci jste přeci vyučili takové borce jako je soudruh Jičínský právě vy, komouši. A co se týče záruk, vám, komoušům bych dal jednu jedinou, 5000 Kč pohřebného.

frantina 30.6.2006 13:59

Re: Re: Re: Re: Na ústavu nebo politická jednání nelze spoléhat!

ale to už se nás netýká,my jsme jiná komunistická strana a to demokratická;ve volbách jsme získali 12,81 % hlasů a tím - svých nepominutelných 26 křesel - a z toho logicky vyplývající právo podílet se na vládě ČR;

AeroKarel 30.6.2006 14:16

"my jsme jiná komunistická strana a to demokratická"

To je ještě lepší vtip než háže alternativní všeznalec Žako .......

frantina 30.6.2006 14:24

Re: "my jsme jiná komunistická strana a to demokratická"

ale,ale to není ani zdaleka vtip,to je prosím holý fakt se kterým se musíte všichni smířit...

jirka.s. 30.6.2006 21:14

Re: Re: "my jsme jiná komunistická strana a to demokratická"

To je ten váš tragický komoušský omyl, že si myslíte , že někdo musí něco udělat jak si představujete vy, komunistické svině.

jirka.s. 30.6.2006 21:18

Re: Re: "my jsme jiná komunistická strana a to demokratická"

Musíme vás, komouše, akorát nakopat co nejdříve do prdele!!!!!!

anna 30.6.2006 22:55

Re: Re: Re: Re: Na ústavu nebo politická jednání nelze spoléhat!

pokud je komunistická strana legální jako že je, pak nechápu vaše rizhořčení nad tím, že ji někdo volí a tím pádem mají i jejich voliči co říci do povolební situace u nás. Nemám je sice ráda ale takovouhle věc bych nikdy neuváděla.

frantina 1.7.2006 20:01

Re: Re: Re: Re: Re: Na ústavu nebo politická jednání nelze spoléhat!

děkuji paní anno,máte naprostou pravdu - komunistická strana je zcela legální demokratickou stranou a já vůbec nechápu důvod - útoků,které jsou proti komunistické straně a tedy i proti nám,jejím voličům vedené;všichni se musí smiřovat s tím,že se komunistická strana - stane a to v brzské době opět vládní stranou;

frantina 2.7.2006 15:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Na ústavu nebo politická jednání nelze spoléhat!

ostatně dneska v poledne na čt 1 se o tom zmínil i pan premiér,že bez nás komunistů,nebude o sestavování vlády či diskuzi o tom,ani řeč;hovořil o tom,že jednání,pokud bude,pak pouze za účasti všech pěti parlamentních stran;a to znamená,že to bude včetně komunistické strany;

Jara London 30.6.2006 8:58

Na pozadí Kubiceho zprávy

tato diskuse ztrácí smysl. Současná situace je zásadním signálem o selhání demokratického systému ČR, který by měl stát na zásadách práva a svobody občanů. ČSSD se stala bolševiskou stranou se vším všudy, včetně vražd nepohodlných lidí a svědků a přímé či nepřímé likvidace politických odpůrců. Zločinci a psychopati, kteří se nevoleni, nezváni nikým jiným než svými zkorumpovanými stranickými soudruhy vyšvihli do čela této země, bezostyšně kradou, urážejí slušné občany a hrají si na pány světa. A udělají vše pro to, aby se u moci a peněz udrželi. Otázka zní - co s tím? Problém demokracie je ve zranitelnosti. Fašismus se dostal k moci v Německu rovněž demokratickou cestou. Konce všichni známe. Je načase, aby se demokracie začala bránit. Pro začátek důkladným vyšetřováním toho, co Kubice a jeho tým zjistili. Pokud je čtvrtina pravdivá, pak je to ne na demisi vlády, ale okamžité odvolání premiéra a jeho vydání tomu, čemu se říkávalo "světská spravedlnost".

Malý Aston 30.6.2006 9:22

Re: Na pozadí Kubiceho zprávy

Souhlasím a doplňuji. Pan Přikryl,kamarád Grosse a Paroubka,nyní vedoucí nějaké nadace u České policie,v dubnu tohoto roku se snažil u protikorupční policie,formou udání směřovat vyšetřování proti Topolánkovi a Kalouskovi. Tento fakt,byl potvrzen při šetření zprávy,kterou předložil pan Kubice. To znamená,že zprávu je možné považovat za pravdivou. Nyní je na policii,pokud ještě může svobodně pracovat,aby prověřila i jiné zloděje.Jsem přesvědčen,že policisté,vedeni panem Kubicou,bez ohledu na důsledky,které jim hrozí pokud Paroubek zůstane u moci včetně Bublana a Husáka,věci prošetří a dotáhnou až do fáze obvinění.Dnes končí lhůta na vrácení 500mil.Kč,které panu Sobotkovi někdo někam poslal a on neví kam. Státní zástupkyně,pokud nebudou vráceny bude převod považovat za trestný čin a já doufám,že pan Sobotka půjde jao Svoboda,Součková a jiní čekatelé do nápravného zařízení. Dnešní politická situace je v rukou policie aby prověřila,zda prezident má pana Paroubka nadále pověřit řízením vlády , a policie ostatní  poslat tam,kam patří.

jirka.s. 30.6.2006 9:26

Re: Re: Na pozadí Kubiceho zprávy

Představa soudruha Sobotky (rádoby ministra) jak vykukuje zpoza mříží je sice velice lákavá, ale bohužel, stále nevidím osoby ani nástroje jak ho tam dostat.