28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
qwerty 21.9.2009 2:34

Re: Snad jen Democraps jako Thyronx

Vždyť to říkám, je to pitomec ten thyronx.  Democrap a zarytej - ty jseš na podpoře tak dva roky, co ty štěnice?

Thyronx 21.9.2009 2:49

Re: Snad jen Democraps jako Thyronx

Sukat ovce je hnus, to neokecate! :-/

mil 21.9.2009 3:24

Re: Snad jen Democraps jako Thyronx

Máš svý zkušenosti, Thyronxi. Neuměj vařit, že jo!

Thyronx 21.9.2009 4:04

Re: Snad jen Democraps jako Thyronx

(Y)

Harpyje 21.9.2009 8:12

Re: Snad jen Democraps jako Thyronx

R^;-D

Kristoff 21.9.2009 1:21

ach jo

Větší blbost jsem ještě nečetl, to už převyšuje i míru ubohosti tohoto plátku. Ale člověk se pobaví ... 

Vašek 21.9.2009 1:22

Re: ach jo

Hloupému vše hloupé

ms 21.9.2009 1:16

Demokratická část společnosti pro ?

Od kdy menšina vnucující svůj postoj jako jediný dovolený a každého s jiným názorem urážející (agenti, bolševici, hlupáci) je demokratická ? Spíše totalitní část naší společnosti byla pro.

jan 21.9.2009 1:10

Někomu se zhroutil sen, že po rozkradení ČR se uchýlí na Floridu a USA jej budou chránit! Proč???

Došetřeme si domácí tunely a pochopme, že takovým zlodějům USA již nesvěří ani trafiku! To ji raději postaví na Urale u parťáků, co s nima zvládnou lépe Afganistán Irán i jiné problémové území! Velmoce se nenapadají!!!

Pragováci chováte se jako typičtí čeští kolaboranti, doufám že si to politicky již odnesete naprostou ignorací!!!  Troubům je zbytečné dávat pro jejich hlouposti prostor! Dost bylo nevzdělance Havla+spol.!!!

Pozorovatel123 21.9.2009 0:57

Není to choroba

Když čtu tyhle bláboly, za co všechno můžeme, mám dojem, že to musí být u našich novinářů nějaká duševní choroba vykládat vše a zásadně vždy tak, abychom vypadali jako kreténi

Opravdu to choroba není, stačí se podívat komu patří ty noviny, a pak platí koho chleba jíš, toho píseň zpíváš. Není na světě prodejnější profese než jsou novináři (a redaktoři). Mnohdy se sami nazývali také propagandisty což bylo docela přesné a výstižné. I v předchozí diskusi je zřejmé, že významě zvedla hlavu ta část, která po roce 1938 utvářela různé Vlajky a další kolaborantské organizace. Děkuji p Vlkovi, že jsou ještě lidé, kteří umějí nazvat skutečnost pravým jménem i když platí že historie se nikdy přesně neopakuje. Lidské vlastnosti jsou naopak poměrně typické.

jan 21.9.2009 0:56

Politika je lstivé svinstvo a do ní vstupují mimořádní šmejdi, proto to tak s námi vypadá,správa států a jejich společností provádí zločin, systém je nemocný!!! Vlády sebraly lidem peníze (inflací) a daly je těm,co krizi způsobili

Vysprchovaným Rusům máme věřit více, než těm opravdovým, co nám zajistili mír i částečnou svobodu, suroviny a zakázky k realizaci 15mil. občanů! Teď si myslíme, že zvládneme správu země sami, zde jsou výsledky: Aktiva -15 biliónů Kč zmizely a -2bilióny Kč dluhů! Tlachejme si svobodně hladový bez práce k rozkladu společnosti, ale svobodně!!!

Jirka 21.9.2009 1:23

Re: Politika je lstivé svinstvo a do ní vstupují mimořádní šmejdi, proto to tak s námi vypadá,správa států a jejich společností provádí zločin, systém je nemocný!!! Vlády sebraly lidem peníze (inflací) a daly je těm,co krizi způsobili

Hloupej Honza vyrazil na NP::-P

certik 21.9.2009 0:48

tyhle vylevy

Jak asi zvenku vypada zeme, kde jak neco nejde podle predstav vselijake degenerovane tzv. pravicove zumpy, tak se okamzite ozve pisteni Mnichov, Mnichov MNICHOV ZRADA ZRADA. Sami sobe si armadu rozpusti a co z ni zbyde jen pouzivaj jako zasterku pro rozkradani, ale zrady zrady mnichova mnichova maj plnou hubu. 

Otazka: Je vubec mozne zradit nekoho kdo sam pro sebe nehne ani prstem?

Helmut von Fartland 21.9.2009 0:59

Cesi hodne lidstvu pomohli

Vynalezli jsme kostku cukru, ruchadlo, polarografii a hlavne jsme v roce 1933 zachranili zivot americkemu prezidentovi Rooseveltovi. Cech Tonda Cermak pri tom zahynul. Ten vrah byl Ital a ted nas chce ten italsky pomrdny Berlusconi vydirat. To si opravdu nezaslouzime. 

certik 21.9.2009 1:21

Re: Cesi hodne lidstvu pomohli

No tak snad nejni ani treba pomahat lidstvu, staci zacit pomahat sami sobe. Tohle podelane kviceni o zrade zrade Mnichove Mnichove nam ovsem spise podrazi nohy.

Takhle halasne vyrvavat do sveta, ze tenhle narod si hodlal vzit nejakou americkou vojenskou instalaci jako rukojmi a "zaruku" vlastni svobody, (i kdyz teda pro tu svobodu na svy vlastni naklady ani nepohne prstem) a ted se tenhle desne chytrej plan pokazil a co chvilicku nam hrozi ze se kolektivne podelame pred Putinem, a kdo za to muze? Obama Obama ZRADA ZRADA MNICHOV MNICHOV...

Thyronx 21.9.2009 1:15

Re: tyhle vylevy

Takova zeme vypada pochopitelne strasne, ale utechou ji muze byt, ze se to ukrivdene narikani skoro 100% nedostane do zahranicnich sdelovacich prostredku.

Doufam, ale ze aspon v Rusku se tim pobavi! To je ode mne takova skodoliba facka pesti pres ceou hubu (byvalym) stoupencum radaru. V>-

Harpyje 21.9.2009 8:11

Re: tyhle vylevy

Ale dostane. Kdybyste ovládal nějakou cizí řeč, tak byste si o tom mohl přečíst. Je to od Vás velmi solidární, že sdílíte radost svých soudruhů v Rusku. S takovou upřímností se člověk málokdy setká.

Marcela 21.9.2009 10:53

Re: tyhle vylevy

Thyronxi, hajlující vlastenec,

kvetla 21.9.2009 0:47

Prostým Američanům je nějaká nevděčná ,pacifistická a věčně rozhádaná Evropa,navíc plná komunistů

v podstatě u zadku.Maximálně jsou jěště ochotni pomoci svým bratránkům v Anglii,a v nouzi opravdu veliké podpořit z nostalgie i Italii.Ale,že by Evropě věřili,to v žádném případě.A Obama to ví a podle toho tedy i jedná.Nějaká rozhádaná Evropa je jen přítěží,tak co by si zbytečně  pálil prsty,chce být přeci zvolen i v dalším období:-/

Jirka 21.9.2009 0:43

Když tak čtu dnešní diskusi,začínám vidět oranžově.

(Y)(Y)(Y)

nup 21.9.2009 0:36

Za koho to ještě píšou, Vlku?

Kdo jsou ti "my", kdo dostali po papuli? Nějaký Vlk, Vondra, Topolánek, Trautenberk, Parkanová, Töpfer, Havel, Neff, Klvaňa, ... ještě někdo? Kdo je těch zbývajících 90 pragováků? No, to jen tak na okraj.

Podstatné je, že je moc dobře, že přesdržku dostali. Ukázalo se, že i dnes se ještě nemusí vždycky vyplatit zatloukat, lhát, strašit, vykrucovat se, znovu lhát, arogantně pohrdat většinou voličů, psát zvací dopisy a znovu lhát.

P.I.Tomec 21.9.2009 4:10

Re: Za koho to ještě píšou, Vlku?

Hlásí se další pragovák. Děkuji, pane Vlku.

horalka 21.9.2009 8:32

Re: Za koho to ještě píšou, Vlku?

tady taky jedna...

Marcela 21.9.2009 10:49

Re: Za koho to ještě píšou, Vlku?

třeba mluví pan Vlk  za mne. A zcela učitě nejsem sama. zrádců a kolaborantů jako jste Vy je třeba se bát.

nup 21.9.2009 11:27

Re: Za koho to ještě píšou, Vlku?

Zrádců a kolaborantů jako jste Vy je třeba se nebát. A pro vás všechny další pragováky: je moc dobře, že jste přesdržku dostali.

MILA 21.9.2009 0:30

tak teda neeee. Nevolil jsem Obamu ale neblbnete

nebyt odporu vetsiny ceskeho naroda, radar uz by byl davno odklepnuty. Ale cesi - alespon  vetsina - se dnes raduje. Radar by byl vicemene k nicemu, neni to zas takova skoda, proti rusum uz by byl doopravdy na nic, ale tim odporem Cesko bude ZASE hozeno pres palubu, jako na Jalte, a taky vlastni vinou.

Bohuzel uz dnes nikdo nepomysli proc ta Jalta, - ne-prijmuli jsme Marshalluv plan, cimz jsme se sami odrizli od Zapadu, dnes totez, a Klaus na to ze zalibenim cumi, leze spise do Kremlu, a hlavne kouma o pocasi

badaxe 21.9.2009 11:17

Re: tak teda neeee. Nevolil jsem Obamu ale neblbnete

To kam "leze" Klaus, je víceméně jedno, na rozdíl třeba od Francie se směřování státu nedělá z hradu, ale ze strakovky, tedy sídla vlády, případně z parlamentu. Pokud jde o Jaltu, ta se konala v únoru 1945 a Marshallův plán byl Kongresem USA přijat až v dubnu 1948, takže to jestli jsme se dostali v Jaltě do sovětské sféry s tímhle plánem nijak nesouvisí. Moýná byste si měl trochu nastudovat hiostorii když o ní chcete něco psát, nevypadal byste jako tatrman

KHB 21.9.2009 11:51

Re: tak teda neeee. Nevolil jsem Obamu ale neblbnete

Však on taky o nějakém Marshallově plánu slyšel jenom od Topolánka. ;-D

Vladimir 21.9.2009 0:27

zbyly ještě zuby ...

Tak těší mne, že někdo dostal facku přes celou hubu, ale já to nejsem. Facku dostalo pár pitomých pravičáků (Topol, Vondra, Havel, Vidím, Schwarzenberg, Parkanová, ...), kteří se tuze snažili, ale přecenili svou důležitost ... Obama dal přednost dobrým vztahům s Ruskem, protože s Ruskem můžou USA lépe vládnout světu (konkrétně jde Obamovi súrně o Afgánistán,.Irán). My jim v tom pomoct nemůžeme a proč by oni brali vrabce , když můžou mít holuba, že ...Takže to můžeme chápat jako obchod, ale je tupost od plačících pravičáků tvrdit, že nás USA zradily. ČR by radarem nic nezískala (dlouhodobě). Respekt od jiných partnerů lze získat nikoliv pochlebováním a lezením do zadku , ale obranou svých zájmů. V tomto případě ty naše zájmy jsou - mít dobré vztahy jak s EU, tak s USA, tak s Ruskem. S Ruskem nejen kvůli plynu a ropě, ale též kvůli obrovskému trhu,  na kterém se můžeme trochu uplatnit, což je dobré zvláště v době krize (ale nejen v době ..) ..Takže jenom tuponi typu Vidíma.a Topola (a Vlka) můžou to rozhodnutí brát jako újmu.

Navíc ten radárek tu chtěli postavit proti vůli 70 % lidí. Je politováníhodné, když vláda nebere ohled na mínění lidí. Pryč s takovou vládou a nikdy víc ...Pryč s takovými hlupáky, kteří nerozumí zahraniční politice a kafrají do ní ... 

MILA 21.9.2009 0:31

Re: zbyly ještě zuby ...

tak vidite, Vladimir Iljic z Ceska promluvil - vy tady zelite Obamova rozhodnuti