28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
dhimmi 21.9.2009 10:25

Re: militantní bushisté nenávistného psa se předhánějí

Islámská nadace v Praze to s námi nevěřícími psy jistě myslí dobře.

Chris Kelvin 21.9.2009 9:57

Takže...

...vcelku jsem byl příznivcem radaru, směrem k Rusku bych byl velmi opatrný, ale Vlkovy články mi připadají zcela mimo. Co s tím....? :-)

Vaněk 21.9.2009 10:31

Re: Takže...

Zjistit, zda nejsi mimo Ty.

Chris Kelvin 21.9.2009 11:39

Re: Takže...

Nápodobně ve větším :-)

Niky 21.9.2009 9:52

Koukám,

že se pan Vlk také nechal koupit! Pane Vlku,jak jste přišel na to,že Klaus pojede do Moskvy? A proč jste zatajil,že Klaus je od včerejška v New Yorku? V srpnu 2008 na otázku redaktora Washington Post koho by si přál za nového amerického presidenta Václav Klaus odpověděl:přál bych si aby se novým americkým presidentem stal John Mc Cain! Mimochodem pane Vlku Václav Havel si přál Obamu a také to veřejně řekl!!!

wotan 21.9.2009 10:41

Re: Koukám,

Pan Vlk je chytřejší, než generalita US army--gratuluji!

liberal shark 21.9.2009 9:48

třeba nám to otevře oči

Snad se konečně přestaneme spoléhat tu na Západ, tu na Východ, a začneme se o naši bezpečnost a prosperitu starat sami. Je velmi snadné identifikovat naše sousedy jako přirozené spojence, kteří s námi sdílejí společný osud a obavy. Takový blok Polska, pobaltských států, Slovenska a ČR se nedá jen tak ignorovat. >-

vita 21.9.2009 9:55

Re: třeba nám to otevře oči

Přidejte Maďarsko - a začne to připomínat Visegrádskou čtyřku.

dhimmi 21.9.2009 10:01

Re: třeba nám to otevře oči

Jo začněme se starat sami,těch 7 tanků,12 letadel a 18 kanónů jistě každého agresora předem odradí od jeho plánů...

hank bukowsky 21.9.2009 10:07

Re: třeba nám to otevře oči

se vzbuďte a vypněte ten akční film

Ludva 21.9.2009 10:15

Re: třeba nám to otevře oči

Raději výcvik spolehlivých občanů, proti teroristům i kriminálníkům to nikdy neuškodí. Kdo z mladých umí střílet, pracovat s výbušninami, vojenskou technikou. A muslimové to umí. Co uděláte v případě mobilizace? Kam půjdete ?  Nějak dlouho se to necvičilo.

jirka.s. 21.9.2009 10:21

Re: třeba nám to otevře oči

Jojo, ludánku, ten výcvik "SPOLEHLIVÝCH" občanů, to už jsme tady jednou měli !!! Hergot, jakže se jim to říkalo ??? ;-P

vita 21.9.2009 10:26

Re: třeba nám to otevře oči

Voják základní služby?

jirka.s. 21.9.2009 11:41

Re: třeba nám to otevře oči

Nepřekvapuješ!!! Že ty tu pásku profláknutých milicí máš ještě nažehlenou doma??? (Y)

vita 21.9.2009 11:45

Ani ty nepřekvapuješ.

Jako obvykle nedokážeš porozumět přečtenému textu.

vita 21.9.2009 10:25

V případě mobilizace bude nejdřív třeba

vysvětlit mlamojům, že se na ně VZTAHUJE - obecná představa je, že se zrušením ZVS byla zrušena taky branná povinnost. Pak bude potřeba jim vysvětlit, kudy ze sapíku lítají kulky, jak se nabíjí, páskuje, jak se rozebírá, čistí a skládá, že nemá, opakuji - nemá! neomezenou kapacitu zásobníku jako Rambo... Že bude mít na rozdíl od Schwarzeneggera problém se zpětným rázem, na to přijde sám.

Nejhorší bude vysvětlit mlamojům, že rozkaz je rozkaz, nediskutuje se o něm, nedumá - ale plní. A to i v případě, že se mlamojovi nelíbí.

Zbytek už bude brnkačka. Pokud se to stihne.

Osobně bych radši velel četě povolanek, ty by mi aspoň nezdrhaly ze stojky na pivo nebo za ženskejma. Doufám...

jirka.s. 21.9.2009 11:47

Re: V případě mobilizace bude nejdřív třeba

Vita, v druhé řadě, třetí zprava!!!

Bánší 21.9.2009 15:17

Tímto způsobem válčí jen sebevražední idioti.

Doufám, že do podobných podniků na likvidaci obyvatelstva nebudu nikdy zatažen.

portwyn 21.9.2009 10:53

To by bylo řevu, kdyby se cvičilo

No, třeba v některých školách se základy CO (první pomoc, chování v krizových siruacích) už zase učí. Věrozvěsti svobody jim za to nadávají do soudruhů :-/

Petr Kohout 21.9.2009 9:45

Problémen není Rusko a jeho (případná) snaha nás přivtělit ke svému impériu.

Přeci jenom - prezidenta si demokraticky volí a když chce někdo vyvraždit jejich chráněnce včetně žen a dětí, tak jdou do války (viz záchrana Jižních Osetinců před genocidou od Gruzínců). Problém je NĚMECKO a jeho po staletí trvající plán na vyhlazení Čechů. Proto musíme lést Rusům do zadku. Už proto, že tam je vedení stabilnější - na jako v USA, kde každý prezident pocházející z demokratické strany začíná své funkční období zradou nějakých tradičních spojenců USA.

dhimmi 21.9.2009 9:47

Re: Problémen není Rusko a jeho (případná) snaha nás přivtělit ke svému impériu.

;-D;-D;-D

liberal shark 21.9.2009 9:49

Re: Problémen není Rusko a jeho (případná) snaha nás přivtělit ke svému impériu.

Tento názor je, ehmmmm, poněkud nerealistický 8-o.

Josef K. 21.9.2009 10:16

Re: Problémen není Rusko a jeho (případná) snaha nás přivtělit ke svému impériu.

Pane Kohoute, jste obětí toho nejhloupějšího českého šovinismu a plačtivosti. Pokud jde o Rusko, moc o tom nevíte. Pokud jde o Německo už vůbec ne. Ostatně tato země má hodnoty postavené právě na dlouhodobém soužití s Němci. Ale v každém vztahu musejí být oba partneři dospělí.

Ašek 21.9.2009 9:39

všechno v pohodě

Jen šilenec by stavěl radary v Ruské gubernii.Naši důstojnici (študentici z ruské valečné školky)byli natěšení jak všechno napraskají jeho blahorodí.Škoda že se nedožiji toho,že Češi budou opravdu Evropané a zapad nas bude tak chapat.Asie začiná v Karlových Varech.Paroubek a jeho kamoši vam to brzy předvedou.Nepochybuji o tom že v čele gubernie bude stat také jeho veličenstvo Juka I.Volby budou až to bude pro Juku I přihodné.

Josef K. 21.9.2009 10:17

Re: všechno v pohodě

Souhlasím, bohužel.

vita 21.9.2009 9:39

Chytili jste se do vlastní pasti, Vlkové...

Ta dlouho jste vykládali, že Sv. Radar je SYMBOLEM a ZAKOTVENÍM - až jste tomu snad sami uvěřili.

Houby! Pro Američany to bylo technické zařízení, součást jejich obranného (a dosud nefungujícího) systému. Nic víc a nic míň. Rozhodli se přehodnotit rizika na základě nových a doufejme lepších informací - těžko mohou být horší, než lži, na jejichž základě vtrhl Bush do Iráku - a Sv. Radar do nich nezapadá.

Tím spíše, že do konce roku je potřeba dohodnout s Rusy aspoň to, že se o následnické smlouvě START I dohodnou. Víc se stejně nestihne, za úspěch bude třeba prohlásit i dohodu o prodloužení, pokud se jí podaří dosáhnout. Roky, kdy Bushova administrativa bohorovně na nějaké jednání kašlala a nezahájila ani přípravné práce, se dohnat nepodaří.

Prostě - USA zjistily, že potřebují spíš něco jiného než rozmísťovat prvky nefungujícího systému, rozpočtová kotva se nechytla, u Boeingů pragmaticky přestali prosazovat jeden systém a nabídli promptně nový a ještě lepší - a radarová základna v Česku nebude. Naši spojenci v NATO to pochopili, NATO ústy svého šéfa to přivítalo (aspoň vidíme, jak pravdivé byly všechny kecy o tom, že "přijetím radaru plníme své závazky vůči NATO"), nejdůležitější země EU i NATO si americké rozhodnutí pochvalují...

Jenom Vlci vyjí, že oni vědí všechno nejlíp a že je zle...

frantík 21.9.2009 9:17

Jen taková malá poznámečka

Gentleman obvykle netelefonuje lidem po půlnoci. Jenomže tahle rozjásaná partička co plácá po zádech britskou královnu, nemá na kvaltní punčochy a musí se nejdřív nacpat hambáčem, než se k tomu telefonu dostane, může přece všechno. Yes, we can je jejich heslo. Je vidět, že křupanství má zelenou. God bless America.

Ludva 21.9.2009 9:23

Re: Jen taková malá poznámečka

Mám dojem, že Fischer řekl, že byl ambasádou informován, že Obama bude volat. Takže asi nespal. A že to bylo v noci ? Jen pro nás - u Obamů bylo odpoledne.

M. Zima 21.9.2009 9:31

Takto byste

to tvrdé radarové jádro mást neměl. (Aby si ta mikrovlnná sekta ještě něco kolektivně neudělala)

A. Kofroň, veterinární pedagog 21.9.2009 15:32

Re: Jen taková malá poznámečka

milý vole, když je ve Washingtonu, D.C. poledne, tak je v Praze šest večer, tedy šest hodin rozdíl (GMT-1 ~ GMT+5).  Půlnoc v Praze je tedy šest večer ve Washingtonu. On ten Obama nejenom že není gentleman, on je také alternativně ynteligentní asi tak, jako vy.  Tím ovšem nechci řici, že jste tak inteligentní jako Barack.  To Vám zjevně nehrozí ani kdyby se k Vašemu IQ přidaly dvě místa.  Ledaže šest večer je u Vás odpoledne. V tom případě bych vám dlužil omluvu. Na  Barcka Husseina Obamu vám chybí jenom jedno místo.