28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Xaver 82.117 21.9.2009 11:27

Jasně, my nic, my muzikanti....

70% lidí tu je proti radaru. geopolitická bezpečnost je nezajímá. A tak dáváme světu na vědomí, jaký jsme partner. Takže až zas bude nějaká malá legrace, kdo nám pomůže, když my umíme jen podrážet, kverulovat a vyčůránkovat? A to jsem pro radar. Ale neberu to ukřivděne jako Obamovu facku. Prostě se jen nedivím, že za licoměrnost se platí.

3směsi 21.9.2009 11:55

Re: Jasně, my nic, my muzikanti....

70%?? Odkud toto číslo pošlo, prosím?

nup 21.9.2009 12:13

Re: Jasně, my nic, my muzikanti....

To by mě taky zajímalo, protože proti cizí základně je nejmíň 75 % lidí.

Xaver 82.117 21.9.2009 15:00

Jo, bohužel jo....

Pro smrt Horákové byla taky spousta lidí... Asi si měla vzít lepčí advokáty....;-(;-)

Historik 21.9.2009 11:12

Ale pořád platí, že Rusko možná schlamstne Čína

Má desetkrát více obyvatel a je národnostně homogenní.

Jinak má autor zcela pravdu. Akorát nenapsal, že jsme právě tak pitomí, jako když jsme roku 1946 dali 40% hlasů komunistům. Možná bychom jim, se Stalinem za zády, v uchopení moci nezabránili, ale nebyli bychom za voly a snáze bychom využili různých možností uvolnění jako Poláci a Maďaři.

.

cb 21.9.2009 11:19

Re: Ale pořád platí, že Rusko možná schlamstne Čína

Schlamestne, ale az za desitky let a jen Sibir se surovinama. Prece se nebude starat o ty ochlasty v zapadnim Rusku.

Xaver 82.117 21.9.2009 11:28

V souvislosti s radarem jsme zase jednou ukázali, jak umíme volit.

Chris Kelvin 21.9.2009 11:36

Re: Ale pořád platí, že Rusko možná schlamstne Čína

Čína a národnostně homogenní? Nevím, nevím, Historiku, ale to, že má někdo šikmé oči ještě neznamená, že je příslušníkem jednoho národa ;-)

Už jenom to, že se tam používají dva hlavní jazyky o něčem svědčí.

sam 21.9.2009 13:34

Re: Ale pořád platí, že Rusko možná schlamstne Čína

Čína národnostně homogenní? Pan historik, aneb jeden český důchodce, je úplně mimo.

Z historie píšu , pane Historiku, nedostatečnou ! ;-DRv

Jiří Hrbek 21.9.2009 11:10

Zrada? Ne tak docela

Jestliže průzkumy více než naznačují, že v referendu by byl radar odmítnut, a ani parlament smlouvu neratifikoval, tak jsou úvahy o "zradě" mimo mísu. Něco jiného by bylo, kdyby Česko radar chtělo (viz chybná argumentace Mnichovem, tam by totiž byla ČSR bojovala, nebýt postoje Francie a na ní navázané Velké Británie). Argument, že pan Vlk či pan Hrbek či další dámy a pánové by radar přivítali, v demokracii neplatí, pokud standardní instituce vyjadřují postoj státu odlišně.

Takže pokud facka, tak zasloužená. Nic na tom nemění domněnka autora, že vize menšiny, která byla pro radar, je do budoucna správná a pro Česko jednoznačně prospěšná. Na tom, že se neuskuteční, máme sami významný podíl.

jirka.s. 21.9.2009 11:18

Re: Zrada? Ne tak docela

Souhlasím, facka to byla naprosto zasloužená! Kdo by se zahazoval s připosránkama a bandou rudých zmetků!!! Ovšem pouze co se týče Česka! Ještě jsem v téhle přiboudlé diskuzi nezaznamenal zmínku o páně Vlkově poznámce, jak se asi cítili Poláci ausgerechnet onoho potupného 17. září !!! Ať si tady říká o huseinovi kdo chce co chce, buď je připitomnělým produktem rádoby exkluzivních amerických univerzit a nebo, což by bylo horší, to udělal naprosto záměrně, aby dal zcela jasně najevo, s kým se, coby v podstatě americký socan, chce v příštích letech paktovat!!! ;-(

KHB 21.9.2009 11:45

Re: Zrada? Ne tak docela

Tak odporné pomluvy Američanů a Afroameričanů jsem ještě neviděl! ;-€

jirka.s. 21.9.2009 11:54

Re: Zrada? Ne tak docela

Nu, řeč tady byla zatím jenom o jednom, že??? ;-P

Pešek 21.9.2009 11:59

Re: Zrada? Ne tak docela

V čem vidíte odpornou pomluvu KHB?

cb 21.9.2009 11:59

Re: Zrada? Ne tak docela

Odkdy je Babrak Obama afroamericna? Nema s amerikou nic spolecneho.

certik 21.9.2009 11:59

Re: Zrada? Ne tak docela

Vubec tahle myšlenka, že za bezpečnost a svobodu téhle země má odpovídat vojenská instalace nějaké úplně jiné země (která se navrch mílovými kroky žene do hyperinflace a masových nepokojů), zatímco občané této země si budou dále sedět na rukou, ta má grády. Doprovázená tímhle prasečím podělaným kvičením o ZRADĚ ZRADĚ MNICHOVU MNICHOVU obzvlášť.

Kdo si nepomůže sám tomu jsou spojenci na prd. Kdo neustále kvičí o zradě, ten spojence nebude mít vůbec žádné.

sam 21.9.2009 13:02

Re: Zrada? Ne tak docela

někteří z nás už neumí rovně stát, žít, snažit se budovat vyvážené vztahy se všemi a spoléhat hlavně sami na sebe. To jsou pravicové myšlenky...

baci 21.9.2009 11:06

šírá rus

to snad patří k naturelu USA prezidentů vyjma Reagana-zkoušet,že se půjde s Rusi domluvit normální diplomatickou cestou-to ale nejde.Něco ze Solženicyna :"Putin zdědil zpřevracenou a vyděšenou zemi chudých a demoralizovaných lidí. A začal s tím jediným, co se dělat dalo: s pomalou a postupnou restaurací. Jeho úsilí nebylo hned zaznamenáno ani oceněno. Jen těžko ostatně najdeme v dějinách příklady, kdy snahu vlády jedné země znovu získat ztracenou sílu přijaly jiné vlády pozitivně" Lepe je číst Richarda Pipese poradce prezidenta Reagana,který byl tvůrcem politiky "říše zla" http://bakala.bigbloger.lidovky.cz/c/47587/Sira-Rus-a-co-ja-na-to.htm

sam 21.9.2009 11:03

Vlku,

Vlku, ke zradaru ti dost řekli jiní. Jsi dědek, uvažující v intencích studené války a nezměníš se. A když většina uvažuje jinak, mohou za to agenti. Přesto, že vláda dala PR firmě 15 mega na ovlivňování veřejného mínění a média pořád chrlila svá zradarová moudra. Nepatříš do současného světa.

Přesto ti chci něco říct. Jsi takový ideový řiť*lezec, , že považuješ vše, co tvůj nový Velký Bratr udělá ( vyjma snah o odzbrojení a přátelské vztahy s ostatním světem),  za správné. Sem spadá i dovoz, výcvik, financování a politická podpora islamistům z celého světa (včetně Usámy Ládína i domácím muslimům na Balkáně. Máš radost, že Usáci tam islám podporovali a bombardovali ty, co se jeho expanzi bránili.  Tady máš něco o Aliji Izetbegovičovi, který byl u nás, aby se před lidmi zdůvodnilo usácké napadení  jiného státu, byl vydáván za demokrata. 8-o

Když jeho rodina přišla do Sarajeva v roce 1940, Alija dokončil studium na gymnáziu. Během druhé světové války, která se v Bosně a Hercegovině rozhořela naplno v roce 1941, byl aktivní v muslimských organizacích. Po skončení konfliktu se stal členem islamistické organizace Mladi muslimani, kvůli účasti na jejích akcích byl posléze odsouzen na tři roky vězení. Po skončení trestu studoval práva a diplom získal roku 1956. Poté pracoval jako podnikový právník.

sam 21.9.2009 11:04

Re: Vlku,

V továrně "Bosna" zůstal následujících 30 let, v letech osmedsátých se pak jako autor "Islámské deklarace"  dostává do problémů a je odsouzen za šíření islámského nacionalismu na 14 let(!). Celý proces, který je označen za dosti politický, přispěl k rozšíření povědomí mezi muslimy o Izetbegovićovi, což po roce 1990 a opuštění mocenského monopolu SKJ vedlo k růstu jeho popularity. V období liberálních proměn v SFRJ byl v roce 1988 omilostněn a mohl tak opustit zenické vězení.

Co to ta "Islámská deklarace" vlastně je? Je to vize celosvětového chalifátu (!), ovládaného islámem. Izetbegovič zde svého osobního přítele Usámu bin Ládína, kterého tehdy ještě Usáci podporovali, protože v Bosně a Kosovu jeho islámská komanda vyvražďovala křesťany v US zájmu, myšlenkově předběhl o dobrých 20 let.  A nelze se divit nemuslimům, že bránili svou svobodu, své domovy a budoucnost svých dětí. Jako polootroci "dhimmi" v islámském státě už kdysi žili a vědí, co to znamená. ... Laskavě si přečti, o čem ona "Islámská deklarace" pojednává a jaký je v ní osud nevěřících, tedy "dhimmi". Je to tam jasně řečeno ...

Dnes se v Bosně džihádisté z al Kaidy, svého času podporovaní USA, usadili a oženili. Čtyři tisíce... USA geopoliticky pronikly do oblasti a islám dostal za odměnu za dobré služby území. Do země proudí wahhábističtí kazatelé ze Saudské Arábie. Množí se útoky na nemuslimy i liberální muslimy kvůli  hudbě, oblečení, jídlu atd...  I 2 z únosců 11 září prošli US výcvikovými tábory pro islamisty v Bosně (lze to dohledat)...

sam 21.9.2009 11:04

Re: Vlku,

Kvůli svým praštěným idejím a svému vnímání světa z doby před 20ti lety jsi ani nezaznamenal, že komunismus v Evropě je pryč a je tu jiné nebezpečí.  Díky tvému Velkému Bratru agresivní islám pevně zakotvil v Evropě, rozmáhá se dál a dál a klepe už i na naše dveře.  Holocaust křesťanů v Turecku, které je mimochodem lidská práva nepráva usácký spojenec, přes utlačování a průběžné vraždění té hrstky křesťanů, která tam zbyla a utlačování poslední národnostní menšiny, Kurdů, budiž varováním ! ... Ty  však novou realitu nikdy nepochopíš a klidně z vrozené blbosti nebo z počínající demence obětuješ celý národ... (Y)Rv Ty si tu breč jak chceš, ale my nechceme být šachovým políčkem bez možnosti ovlivnit svůj osud v šachové hře USA k ostatnímu světu, chceme řešit SOUČASNÉ problémy a o své budoucnosti rozhodovat sami ! VV>-

dhimmi 21.9.2009 11:11

Re: Vlku,

Jo je sice pravda,že v oblasti bývalé Jugoslávie nasekaly USA spoustu chyb,ale nějak zapomínáte na to,kdo je pro muslimy /přesto že v Bílém domě sedí ten srá./ nepřítelem číslo 1.Jsou to a budou USA,které představují pro džihádisty toho pravého SATANA.

sam 21.9.2009 11:13

Re: Vlku,

dělají chyby soustavně a pořád. I se zradarem. To je ta potíž...

A vlastizrádci typu vlka nepřemýšlejí a chyby svého Velkéno Bratra omlouvají. Nic je nevyléčí, až hořký konec, pokud ta chyba bude jednou fatální.. Rv!

dhimmi 21.9.2009 11:22

Re: Vlku,

Kdo je nedělá?A vlastizrádci jsou ti,kteří si pozvou do svého sídla generála ze země,která ČR neustále vyhrožuje.

sam 21.9.2009 12:36

Re: Vlku,

Která země ČR neustále vyhrožuje? Povídejte ! Nepleťte si ovšem usácký zradar s ČR, to jsou 2 odlišné věci. 

Historik 21.9.2009 11:38

Proč nadáváte Američanům???

Ti v bývalé Jugoslávii zasáhli až tehdy, kdy se díky neschopnosti Evropanů řešit vlastní problémy začal konflikt neúnosně rozrůstat.

A co říkáte překotnému uznání nezávislosti Chorvatska Německem tuším r. 1991, což byl krok, před kterým speciálně Václav Klaus silně varoval. A měl pravdu.

sam 21.9.2009 13:04

Re: Proč nadáváte Američanům???

konflikt se rozrůstal díky podpoře USA tamních bojůvek jimi protěžovaných stran. Bez válek by nebylo možno etnicky dočistit to, co se nezdařilo v II. světové. Kupř. US emisar Zimermann přesvědčil Izetbegoviče, aby zapřel svůj podpis pod dohodou o kantonizaci Bosny se slibem, že později získá Bosnu celou.

jirka.s. 21.9.2009 11:22

Re: Vlku,

Jojo, komunismus je možná z EU pryč, ale komoušů nám tady zůstalo jak nasr/áno !!! ;-(

Pamětník 21.9.2009 11:01

Drsné

Drsné, ale pravdivé. Jenže kolik "Vlků" má odvahu říci tomuto nemyslícímu národu pravdu a nastavit zrcadlo?

sam 21.9.2009 11:04

Re: Drsné

nastavil zrcadlo pouze sám sobě. Dost škaredý obraz...