23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gerontusinza 21.9.2009 13:53

Ale nerosvítí se mu......Re: Bouchnout hlavou do kandelábru...

R^R^

libero 21.9.2009 14:32

" Emigrantům, STBákům a jejich pomocníkům by se mělo dát pouze životní minimum a zákaz veřejného projevu. "

Tak co tu s gerontosaurem děláte?

jirka.s. 21.9.2009 15:08

Re: Bouchnout hlavou do kandelábru...

A co takhle dva tři Brufeny, grippene ??? Nebo ještě lépe celou tubu chlórpromazinu??? 8-o

Ibalgin 21.9.2009 18:57

Re: Bouchnout hlavou do kandelábru...

Dnes jste sežhral i tu užovku naloženou v denaturáku, prvoku.:-).

pavel 21.9.2009 13:37

A co teď, pane Vlku?

Jejkote, pane Vlk, poraďte, co s tím fantem? Vaše analýza situace mne tedy opravdu rozhodila. Kdo je tedy hernajs tím, o koho se může náš národ, ke kterému vzhlíží celý svět od Kamčatky přes Evropu a Ameriku až po Západní Samou, opřít? Tak ruský zablešený medvěd to nebude - to je jasné. Už jsme si to vyzkoušeli. Ani ti Francouzi nebo Angličané, svoloč jedna mnichovanská, proradná. O Němcích nemluvím, to bychom si teprv dali. Vypadalo to na USA, ale teď tedy nevím, nevím.  Když si ti zabednění Amíci mohli zvolit takové naivu do svého čela (a nevolili ho zdaleka jen černí), tak to s nimi bude taky asi špatně. Vždyť je tam spousta i těch "intošů" na univerzitách, že?  A oni nás prý teď mlátí, hlava nehlava pěstí přes celou hubu. Určitě k velké radosti Sarkyho, Rasmussena a dalších zrádců svobody. Vykašlem se na Amíky - aspoň do té doby, než všechny ty intoše a jim podobné živly smete revoluce geniálních kovbojů, kteří si našeho úžasného klimatického experta a prezidenta Klause pletou s Estonským prezidentem. A do té doby, spolu se stejně potlučenými Poláky se opřem o někoho jiného. Ale o koho? Koho byste tak navrhoval? Napadá mně někdo zblízka - třeba Malajsko. Co Vy na to?

Ale vážně, nějak mám pocit, zda jste tak trochu nedostal přes ústa jen Vy  a pár našich politiků, kteří lokajsky a podlézavě prosazovali něco, co ani USA nepovažovaly za nic zásadního a na čem jim prakticky nezáleželo. Máte pravdu - ti, co ten radar u nás prosazovali stůj co stůj, skutečně k újmě přišli. Ale nabili si sami. A teď tu opravdu stojí jak opaření a připadají si jak ti největší pitomci. (Zcela právem).

Tenhle národ (a ani Poláci) na hubu nedostali - naopak, v tomhle mají pocit, že po delší době zazněl zpoza oceánu konečně hlas rozumu.;-)

PetrK 21.9.2009 13:22

Minutus + sam = rudá pátá kolona

A ještě řada dalších.

sam 21.9.2009 13:27

Re: Minutus + sam = rudá pátá kolona

Jste směšný. Je mi líto, ale nesmyslná hesla a nálepky nejsou argumenty. Chápu ovšem, že to čtenáři PSA splývá a nerozlišuje :-)

Karel K 21.9.2009 13:20

Pane Vlk, jako opět, vedle mísy.

Radar měl sloužit hlavně pro obranu USA, platit to všecko měly USA a že Češi povětšněn USA nenávidí, ač je také ve čř roce osvobodilií, to ví i malé dítě. Navíc dávat radar do tak rozbordelené země, jako Jsou Čechy, to by udělal jen blázen. Tu facku   Češi sice nedostali, ale zasloužili by ji.

Marat 21.9.2009 13:31

Re: Pane Vlk, jako opět, vedle mísy.

Karle, já nad takovou tuposti žasnu. Jste schopen vůbec pochopit, že USA se dokáže ubránit samo i bez radaru v ČR? Jste schopen pochopit, že na to má víc jak dost technických prostředku?

Češi dostali to co si zalouží, co si tak přálí.

Doufám, že ani v budoucnu USA neudělá pro obranu ČR vůbec nic.

sam 21.9.2009 13:39

Re: Pane Vlk, jako opět, vedle mísy.

Ani zradarem USA neudělaly pro obranu ČR nic. K obraně Evropy zařízení totiž nebylo vůbec určeno. Pro ČR a Evropu rizika pouze zvyšovalo. A český národ, pokud by zde zařízení bylo, by neměl sebemenší šanci politiku USA ovlivnit, i kdyby byla pro nás zničující, protože zájmy velmoci a vazala nejsou totožné. Pokud by zbrojní lobby dosadila k moci dalšího Bushe a ten napadal jiné země, slízli bychom to za něj neměli bychom šanci... Bohužel ani ovlivnit svůj osud

Karel K 21.9.2009 15:10

Re: Pane Vlk, jako opět, vedle mísy.

Tu tupost si nech pro sebe -  a nauč se číst. Vyvraciš něco, co jsem nenapsal a defakto to, co píšeš, s tím jsme plně souhlasím.

pra 21.9.2009 13:20

OBAMA - vítěz americké superstar

Obama, když byl v Praze, tak ho na jeho "zásadním" projevu zajímalo, aby za ním bylo hezké panorama Prahy.  Škoda, že místo něj nepřijel Michael Jackson, ten uměl alespoň "zásadně" zpívat.  

Jo a jeho poslední telefonát našemu premierovi by šel volně přeložit: Právě jsem se posral.

Thyronx 21.9.2009 13:26

Re: OBAMA - vítěz americké superstar

Blbe!

pra 21.9.2009 13:47

Re: OBAMA - vítěz americké superstar

Děkuji za pochvalu, od bolševika vždy potěší, když mi dá najevo, že jsem trefil do černého. 

Thyronx 21.9.2009 14:31

Re: OBAMA - vítěz americké superstar

Ja jsem si vzdy myslel, ze bolsevici jsou ti, kdo kritizuji prezidenta USA, ale rad si to necham od kdejakeho neinformovaneho proradarcika z Horni Dolni vysvetlit! ;-D;-D;-D(Y)

Marcela 21.9.2009 15:48

Re: OBAMA - vítěz americké superstar

Thyronxi, ta holá pe rdel je Váš podpis? Bolševik se pozná podle jednání. Že je zrovna americkým prezidentem na věci nic nemění.

yorik 21.9.2009 13:10

A ke všemu je úplně černej,

je to vůbec možné pane Vlku. On se jmenuje Hussein a je ke všemu černej. Jak se může neárijskej typ takhle vyšvihnout. :-/

sam 21.9.2009 13:13

Re: A ke všemu je úplně černej,

to je otázka i pro herr Doleschala z árijských Lidovek, kde hájí (musí, neb jí jejich chleba) zájmy Landsmanšaftu

Marat 21.9.2009 13:34

Re: A ke všemu je úplně černej,

sam je ocas.

sam 21.9.2009 13:57

Re: A ke všemu je úplně černej,

a ty pravidelný čtenář Psa .-)

Pája 21.9.2009 13:00

chudák

zvládl jsm o přečíst jen do poloviny,pak jsem se rozplakal a skrz slzy hrozil pěstičkou na východ k těm zlotřilým Rusům...

Marcela 21.9.2009 15:43

Re: chudák

musíte se víc učit Pájo, abyste byl schopný přečíst článek do konce. Ti zlotřilí Rusáci už mají nakročeno.

vita 21.9.2009 12:58

Tak znova:

1) Nikdy nešlo ze strany USA o "vykolíkování claimu", ale jen a pouze o vyhození rozpočtové kotvy pro firmy Boeing a Raytheon. Ten symbol ukotvení v atlantickém prostoru udělali ze Sv. Radaru mizerní novináři typu Astona - a Vlci. Pro USA to žádný symbol nikdy nebyl.

2) Z reakce představitelů významných států NATO a samotné NATO ústy jejího šéfa lze snadno odvodit, jak moc šlo o plnění závazků vůči NATO a jak spíše o řiťolezení USA. Bude ještě někdo z místních PRistů vykládat, jak je ten štít, potažmo radar záležitostí NATO? Už by asi bylo příliš vidět na tu lež, že?

3) Boeing vzdal vcelku nesmyslné trvání na neudržitelném systému a pragmaticky navrhl jiný - lepší ((C) Tornádo Lů), který sežere další prostředky a snad (snad!) je na rozdíl od toho Bushem prosazovaného aspoň částečně funkční. Úspěšné rozstřelení družice ukazuje na funčknost (něco takového PRO nikdy nepředvedla), trojnásobné jištění na nepříliš velkou důvěru v ni...

Takže 4) vcelku nic se neděje, akorát zarytí radarčíci přišli o ikonu a vztekle pláčí, bušíce pěstičkami do země. A bojí se, bojí - ovšem vlastního strašáka. Čerta, kterého sami namalovali na zeď.

Třeste se dál, radarčíci...

sam 21.9.2009 13:07

Re: Tak znova:

radarčíci se bojí o sebe. Vsadili na prázný symbol, který pro USA symbolem nikdy nebyl, vše. A teď jich část, co nemohou nic ztratit, jako Vlk nebo Neff brečí a obviňuje druhé, a část, jako militantní kníže Trautenberg povídají, že to byla vždy záležitost USa a oni nic...  

Thyronx 21.9.2009 13:26

Re: Tak znova:

R^

honzak 21.9.2009 13:53

Re: Tak znova:

považuji tě za celkem inteligentního přispěvatele. V tomto případě si ale myslím, že nemáš úplně pravdu. Ona FYZICKÁ přítomnost americké armády je možná důležitější, než přesnost a rychlost výpočtu dráhy střely z radarem zjištěných údajů. Říká totiž jasně, kde je Krakonošovo a kde Trautenberkovo.

sam 21.9.2009 13:58

Re: Tak znova:

Trautenberk hájí zájmy Bilderbergu a ne naše. V Krakonošovém jsme všichni křesťané. Bohužel, někteří to ještě nechápou

vita 21.9.2009 14:46

Re: Tak znova:

Velmi přesně to řekla ona přítomnost americké armády na Kubě, že?

K vytyčení Krakonošovo-Trautenberkovo máme NATO a EU. Obé jsme svými bilaterálními smlouvami s USA narušovali. Už bychom se měli naučit držet smlouvy.

Ivan 21.9.2009 14:54

Re: Tak znova:

  Konečně někdo uhodil hřebík na hlavičku.Hlavní je přítomnost Us-boys u nás,o to tu jde.Američtí vojáci tu mají být zárukou neměnnosti pol. poměrů u nás na "věčné časy".Ostatně premiér Topolánek,neblahé paměti,to vyjádřil naprosto přesně: "Je mi naprosto jedno,jestli tu budou američtí vojáci jako obsluha radaru,nebo tu budou hlídat sklad s bagančaty.Já je tu prostě chci".

   Jen bych připomenul jedno ze "svatých hesel" roku 1989. JIŽ NIKDY NEPŘIPUSTÍME PŘÍTOMNOST CIZÍCH VOJÁKÚ  NA NAŠEM ÚZEMÍ.

sam 21.9.2009 15:21

Re: Tak znova:

Tupol a jeho suita chtějí banánovou republiku středoamerického typu. Jenže u nás nerostou banány :-/