28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
exulant 21.9.2009 19:07

Re: Já bych z toho takovou hysterii nedělal.

nejen ze za miliardy, ale na dluh!!!!

Náčelník Skvrnitý ocas 21.9.2009 7:43

Naříkat umíme

Autor se snaží okecat skutečnost, že 70% Čechů bylo (je) proti radaru a řečmi o nevhodnosti umístění u Plzně se vlastně prozradil, že sám taky s radarem nesouhlasí, navzdory dalšímu okecávání. Záleží v této situaci na tom, jestli u Plzně nebo u Hodonína? Pane autore, zařadil jste se mezi levicové intelektuály, po nichž tolik plivete.

Naříkat umíme (teď třeba ústy autora příspěvku) dokonale. Přiznat si, že si za všechno můžeme sami, umí jen málokdo. Ať žije česká vychcanost!!

Karel 22 21.9.2009 8:03

Re: Naříkat umíme

70% = 50% voličů bolševiků a 20% těch, kteří kašlou na volby. Lempl jako lempl. Užitečným idiotům se omlouvám - jsou v tom čísle rovněž obsaženi - v rámci statistické chyby. ;-P

Martin Vlk 21.9.2009 8:07

Re: Naříkat umíme

70% občanů je pro obnovení trestu smrti, 95% pro zrušení daní a 100% pro pivo zdarma.

Fakt se vám zdá řídit stát podle momentálních nápadů tetky z Horní Dolní?

Náčelník Skvrnitý ocas 21.9.2009 8:12

Re: Naříkat umíme

Můžete mít pravdu, ale kdo vysvětlí Američanům, že 70% je vlastně 40% a že to tak nemyslíme? To by nedokázal ani Jiří Dimitrov.

Kobylka Lajda 21.9.2009 8:19

Re: Naříkat umíme

;-D;-DR^ Třeba ještě připomenout, kdo protesty proti radaru organizoval, byly to samé obskurní organizace a spolky s napojením na KSČ,  STB a KGB. Ať autor příspěvku, který uvádí procenta proti, mluví jen za sebe a neopírá se o pochybné statistické údaje. Lid je tak blbý, že vždy je spíše PROTI něčemu, než PRO, protože tvořit něco kladného je vždy namáhavé, destrukce je vždy snadnější. V tom byli komouši mistři. Obrana vlasti je potřebná a je to věc nutná. Já už nechci, aby moje děti a vnuci žili v "komunistickýmn ráji". Hihihi, nebude radar, budou radary nebo něco jiného. Juch!;-D;-D;-D

Kobylka Lajda 21.9.2009 8:22

Re: Naříkat umíme

pardon, budou RAKETY

jirka.s. 21.9.2009 9:29

Re: Naříkat umíme

Že Vy jste měla na mysli všechnu tuhle pakáž:

Humanistické hnutí ,Mezinárodní mírové hnutí ,Centrum kultur ,Socialistická Solidarita ,Hnutí za přímou demokracii ,Humanistická strana, Komunita pro lidský rozvoj, Socialistický kruh ,Česká mírová společnost ,Obrana životního prostředí ,Společnost Berty Suttnerové ,České národní hnutí za mír a lidská práva ,o.s. Vojáci proti válce ,Nesehnutí ,o.s. Mladí zelení ,ZO Strany zelených Domažlice ,.Islámská nadace v Praze ,Sdružení Zdravý životní styl ,proFem ,Strana rovnost šancí ,GITA - Genderová informační tisková agentura ,Iniciativa ženských a genderově senzitivních nezisk. organizací ,Agentura GAIA ,Jihočeské matky ,hnutí Země především, Svaz palestinských studentů ,Ekumenická akademie ,o.s. Podněty.cz ,Sustainable.cz - internetový portál pro trvale udržitelný život, Strana zdravého rozumu ,Strana 4 vize ,publikační server Nový směr ,Hnutí na podporu dobrovolných hasičů a dalších dobrovolníků Evropská unie pro lidská práva ,International Commission of Conscience ,Křesťanskosociální hnutí ,SOP - Socialistická organizace, pracujicích ,Palestinský klub ,Pražská organizace Mladých sociálních demokratů ,Socialistická alternativa Budoucnost ,Křesťanský dialog ,Autentičtí sociální demokraté ,Hnutí za spravedlivou společnost a lásku k bližnímu ,Všeobecný svaz muslimských studentů v ČR Muslimská unie ,o.s. Slovanský výbor ,Česká strana národně sociální ,Levý blok ,REVO - organizace revoluční mládeže ,o.s. Horní mlýn ,Společnost Julia Fučíka ,Ček Árya Sabhá - Árjasamádž České republiky ,Ostravský levicový klub

exulant 21.9.2009 19:09

Re: Naříkat umíme

Perfektni seznam uzitecnych idiotu jak je klasifikoval vecny VIL(Uljanov).

Václav 21.9.2009 8:12

Re: Naříkat umíme

Nic ve zlém, ale 90 a něco procent Čechů ví o protibalistické obraně naprosté kulové a tudíž jejich názor má relevanci 0, jednu velkou naprostou nulu. Je to podobná absurdita, jako kdyby chtěli kecat do molekulární genetiky, neurochirurgie, jaderné bezpečnosti a nebo něčeho podobného. Víte, i když si 99% blbů bude myslet, že 1+1=3, tak pravdu má to zbylé procento mající za výsledek 2.

socan 21.9.2009 7:40

Cekal

jsem vlnu kvikotu, ale p. Vlk prekonal vsechna ma ocekavani. Krásné souvětí: "Obama není žádný myslitel, ale spíš jen reklamní bublina vytvořená píáristy" nám říká jednak cosi podstatného o funkci prezidenta US - je to reklamní panák pro (předvolební) zábavu lidu, skutečná moc se skrývá za ním. První věta souvětí v kontextu zbytku článku přímo útočí na Obamovu inteligenci - nemohu si pomoci, ale po osmi letech vlády Bushe Blekoty Jr. je docela příjemné, když maňásek dokáže pronést něco víc než větu holou.  Když už jsme u Obami, tak si skutečně myslím, že je srab, ale rozhodně ne proto, že zrušil projekt, na který zkrátka nemá škváru, ale proto, že jde tak šíleně na ruku nenažranejm krysám z Wall street. Prachy vydupaný z amerických občanů, které původně měl slíbené Raytheon, vyfoukli mazaní bankéři :). Pokud to tímhle stylem půjde dál, požerou se dvě největší chobotnice navzájem - o tom se mi zatím nezdálo ani v tom nejdivočejším snu.

Martin Vlk 21.9.2009 8:11

Re: Cekal

Za doby Bushe blekoty nedošlo po 11.9. k ŽÁDNÉMU dalšímu teroristickému útoku na území USA.

Bezpečnostní experti (Mossad atd.) odhadují, že Obama se svého 11.9. dočká do tří let a tento útok bude pravděpodobně jaderný.

Podávat ruku bezpáteřným gaunerům, jejichž jediným cílem je nás vyhladit (Korea, Írán, Palestinci atd) je hodně velká blbost. V nejlepším si s ní utřou zadek.

Aleš 21.9.2009 7:32

naprostý mimoň!!

1. Paralela s Mnichov- vrchol trapnosti  2.  Osobně jsem  byl pro radar. Ale česká vláda stáhla projednání smlouvy z parlamentu a 70% lidí bylo proti radaru. Ne USA , ale češi nechtěli raDAR. 3. Stavba radaru byla zrušena zejména z vojenských a ekonomických  důvodů- mnohem vyšší riziko raket krátkého a středního doletu než dlouhého,  problematická efektivnost a vysoké náklady. 4. Obama dělá politika jednání a ne konfrontace a snaží se o dohodu  snížení počtu jadrných zbraní, k tomu potřebuje souhlas Ruska!

 Nejvyšší čas na novinářský odpočinek, takový blábol se hned tak nenajde!!

 

Karel 22 21.9.2009 8:12

Re: naprostý mimoň!!

Ad 1. Paralela sedí, jedná se o totéž jenom v jiném čase.

Ad 2. 90% lidí je proti trestu smrti, proti placení daní atd. atd. Co s tím?

Ad 3. Já slyšel úplně jiné zdůvodnění. Odkud čerpáte?

Ad 4. Politika konfrontace ze strany Reagana pomohla západu vyhrát studenou válku. Bez prohry SSSR by tady nikdo nemohl na webu svobodně diskutovat. A jenom bych připomněl 70. léta - tzv. éru UVOLŇOVÁNÍ v Evropě a ve světě. Komouši tady vesele zavírali lidi a řídila to Moskva.

Závěr : "Blábol" je zcela na místě, nějak rychle zapomínáme.

Hnyk 21.9.2009 7:29

Proč

Proč by USA ve strategických vztazích k Rusku měly brát ohled na zemi Vlků... a Jyrků... a chlapů s gulema co vykřikují, že americká ekonomika je cesta do pekla... A kde 70% lidí je proti Američanům.

I. 21.9.2009 7:29

Velmi

dobrý, pravdivý,  i když smutný článek. Díky pane Vlku.

Jarda 21.9.2009 7:28

Obamův obrat

Článek je trochu přípliš agresivně napsaný, ale... Je faktem, že Amerika po nás něco chtěla, česká vláda vyplýtvala nemálo politického kapitálu na jeho nepopulární prosazení, no a nakonec je Obama hodil přes palubu. Tak tomu se říká kopanec spojencům. A takovéhle kopance rozdává Obama neustále od počátku svého prezidentování na všechny strany. A to má ještě 3 roky před sebou - super výhled. Kolipak ještě natiskne dolarů, kolika totalitním vládcům se ještě pokloní a kolik svých tradičních podporovatelů pošle do háje?

Lovap 21.9.2009 8:18

Re: Obamův obrat

No .. uvedomte si, že veľké krajiny môžu a malé krajiny musia. To hovorí za všetko

hnusnik 21.9.2009 7:23

Hezky si se

rozpovídal ! Ale o tom,co se veskutečnosti nahoře děje nemá páru nikdo z nás a ani ty ne,kolego dědku.

Josef Vrátil 21.9.2009 7:11

Jo, jo...

A velezrádce Tamáš už slaví u Putina a popíjí vodku...

Jokohama 21.9.2009 6:57

Vlku,

s tím mnichovem, to je hodně blbá paralela. Tehdy jsme o pomoc stáli! Dnes je to úplně o něčem jiném. S hochštaplery, kteří nejprve radar chtějí a po čase zase dští síru proti němu, s takovými magory se rozumně jednat nedá. Na ty je nejlepe se vy*rat! Jinak koukám, že se z Vás stává nebezpečný grafoman;-D

honzak 21.9.2009 6:56

nezbývá než doufat, že

si Američani toho paňáka zastřelí a bude od něj pokoj. Zbytek je na nás - nevolit rudozelenooranžové zmetky.

Jindra S. 21.9.2009 6:50

Může ze to vždy někdo jiný

Pane Vlku, to je ale ubohý článek - hodný maximálně hospody po několika pivech.

Co jsme čekali? Že USA nám polezou pořád do zadku? Není to náhodnou tak, že jsme jim nejdříve radar slíbili a poté (stejnými ústy ;-)) zase odmítli a jistota, že ho tady budou mít v pozdější době a v případě potřeby nějak klesla.

Jak dlouho už vypouštějí informace, že mají technologii, která umí obdobnou funkcionalitu bez statických radarů (na kolik je to pravda je druhá věc)? Ale očividně raději spolehnou na ni než na stát, ve kterém možný budoucí premiér není dvakrát stabilní ve svých názorech.

Prostě si za to můžeme sami - až budeme od začátku do konce konzistentní v názorech - tedy "Ano, chceme radar", "Ano, vyčleníme pro něj místo ", "Ano, stále ho chceme i když Rusko mele něco o bezpečnosti" - a teprve potom nám USA řeknou, že si to rozmysleli - pak můžeme psát obdobné články.

Jezek 21.9.2009 6:41

Možná máte pravdu

, ale jestli nejste jako ti generálové, co bojují a vyhrávají minulé bitvy. Taky se říká, když se vda perou, třetí (muslimové) se směje. Tam je pravé nebezpečí a proto i nesouhlasím s tím odsudkem Srbů. Jsou to naši přirození spojenci.

děteněkam 21.9.2009 6:38

Moc pravdivé, moc smutné.

Netřeba nic dodávat.

Martina 21.9.2009 5:41

Bože můj, to je ubohost!

Nic, než ubohost, pane Vlku!Rv

Brabec 21.9.2009 5:23

Výborný článek

Díky, mluvíte mi z duše

tosz 21.9.2009 6:38

Re: Výborný článek

Americký prezident, narozený v Keni, muslim, koupený Rusama. Kam kráčíme? Do (Y)

Klakson 21.9.2009 5:19

Starý Vlk zamrzl v konfliktu Východ-Západ.

A už jako studenoválečník i umře. Škoda, jinak má vcelku rozumné postřehy.

Svatopluk 21.9.2009 3:46

Výborné, ale co to žvaníte o Klausovi ?

Zjevně jste v tomto MIMOŘÁDNĚ neinformovaný. Líčení Klause jako proruského a protidemokratického je hlavní úspěch KGB a EU.

Takhle daleko to totiž jde.