26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Cedr 3.6.2009 10:04

Re: Ta spodina, která házela vejce u Anděla,

Souhlas - také to tak vidím.

Ivan 3.6.2009 10:04

Re: Tak jsem včera mrknul na Moravce a je to jasné!

Pokud na mně hodíte vajíčko, dostanete taky nakládačku. Svobodný člověk si svou svobodu brání a chrání svůj majetek i pěstmi.

Jiřík 3.6.2009 10:03

Re: Ta spodina, která házela vejce u Anděla,

R^R^R^_modří fanatici pravdu neradi.To prý byla studentnská elita;-D

Laco 3.6.2009 10:02

Re: Autore,

Co z Vašeho textu mělo být věcným argumentem?

Ivan 3.6.2009 10:02

Re: To je ukázkový Jasánek.

Jak jste proboha přišel na takové fantasmagorické představy? Vy jste tady asi před rokem 1989 nežil.

Normální občané brali požadavky režimu na "ideologicky správné postoje" jako test inteligence. Inteligentní jedinci věděli, jaké odpovědi a jaká stanoviska se od nich očekávají a přizpůsobili se. (Jedním z nejdůležitějších kritérií inteligence je schopnost adaptace, tedy přizpůsobení.) Méně přizpůsobiví a tedy méně inteligentní se pouštěli do zbytečných a nesmyslných sporů s režimem.

Důležité bylo jen to, aby člověk svými vyjádřeními nikoho jiného nepoškodil.

Opravdu si myslíte, že absolventi VUMLu byli "prodchnuti vírou v marx-leninismus"? Jako programátor jsem byl několikrát nucen projednávat na ministerstvu vnitra technické podrobnosti požadovaných programů pro výpočet mezd atp.. Nikde jsem neslyšel tolik protistátních vtipů jako tam. Když jsem se ptal, kolik by za takový vtip bylo, tak mně řekli, že třeba i dva roky, ale oni přece ten stát neohrozí.

Převrat v roce 1989 byl přece organizován zevnitř KSČ tou skupinou v hospodářských funkcích, která potřebovala dosáhnout toho, aby majetek, se kterým disponovala a de facto byl její, byl její také de jure. Aby syn ředitele fabriky mohl tu fabriku zdědit atd..  Disidenti byli jen maskou pro veřejnost. Když Gorbačov takový převrat možnil v SSSR, vytvořil pro něho podmínky i v ČSSR.

Václav 3.6.2009 10:00

Re: Ta spodina, která házela vejce u Anděla,

A teď prosíme tu o Červené Karkulce.

Jiřík 3.6.2009 9:59

Autore,

Z Vašeho článku čiší odhodlání,jak ve filmech o svazácích z 50tých let.Jsou to "krásné"fráze,nicméně Těm fanatickým Modrým pitomc ům na NP tím určitě po ránu uděláte radost.Jim stačí málo,hodně málo,a to Váš výblitek splňuje.Instituce kde pracujete,musí být hodně "vážená".Tipuji,že fasáda i vnitřek budovy bude modrý.Jen pište Vy malý šplhounku,takoví lidé mají zelenou(oprava-modrou)

jkotek 3.6.2009 9:54

Re: Milý malý Jiříku,

S hazenim vajec zacala CSSD pod vedenim Falbra. Nebo jste zapomel na vajicka hazena oranzovymi odborari? Ted se to Jyrkovi vraci.

Laco 3.6.2009 9:53

Re: Malý Astone

Vaše jistota je pevná jak skála, na které Jiří Paroubek staví své socialistické sny

Drobek 3.6.2009 9:53

No konečně!

Konečně se našel autor, který zařadil PaHrobkovce a spol. tak kam opravdu patří a odkud vzešli. Voličům ČSSD asi skutečně chybí ten úžasný pocit, kdy nastoupí před Tuzex a tatíček PaHrobek a jeho pohůnci jim zde milostvě prodají Bony 1:5 aby si mohli koupit takový zázrak techniky jako ke třeba motorová pila nebo nedejbóže DVD! Proč? Protože bývalý vysoký činovník RaJ nemohl být nikým jiným a nikým jiným nikdy nebude! Vše okolo RaJ a podobných státních podniků nebyli nic jiného než veksláci a taxikáři co si mysleli, že jsou pány tvorstva (těm slušným se omlouvám!!!).

K moci se tu dere lůza nejhoršího kalibru! Ten kdo chce aby mu bývalý vekslák vládnul, volí ČSSD! Proti těmhle jsou zelení (strana politického odpadu a osobností typu nula) pouzí břídilové...

Autorovi děkuji za trefný článek!

Všem přeji pevné zdraví!

Laco 3.6.2009 9:51

Re: Je mi to absolutně jedno

A dnes studium nikdo neplatí? Podmínkou pro zavedení školného by byly půjčky, které by se splácely po ukončení školy. Máme "atraktivní" obory, jejichž absolventi prakticky nemají šanci na uplatnění. Školné by podobné disproporce mohly vyřešit, ať si každá sám rozhodne zda chce investovat své peníze do vzdělání, které neuplatní, nebo do vzdělání v oboru, kterým sebude živit

čtenář zdrojů 3.6.2009 9:50

Malý Astone

přijeďte ke mě a hoďte po mě demokraticky a svobodně vejce. Věřte tomu, že ode mě za to dostanete po hubě - demokracie nedemokracie.;-D

Ivan 3.6.2009 9:48

Re: Ta spodina, která házela vejce u Anděla,

Zatím kolem sebe pozoruji to, že sympatizanti ČSSD jsou většinou tak kolem 35 - 40 let a většinou mají technické vysokoškolské vzdělání (tedy žádní blbci ze škol pro politruky ODS nebo nezaměstnatelné "managory").  Na politická shromáždění ovšem nechodí a na průzkumy veřejného mínění neodpovídají. 

Pokud má ODS o voličské základně ČSSD stejně mizernou představu jako Vy, tak se jejím "úspěchům" v posledních krajských volbách nedivím. A to má ČSSD ještě ohromnou rezervu v tom, že nepoužívá v kampani v takové míře demagogii a lži, jako to dělá ODS.

Malý Aston 3.6.2009 9:46

Re: To je ukázkový Jasánek.

Když poslouchám Ratha, Paroubka a jejich přítele Drymla nemáte pravdu. To oni jsou Jasánci, nadchnuti vírou  marx-leninismu. Šak celé vedení snad mimo Sobotky mají VUML. A Jiřík co se chudák narozpracovával usnesení ÚV KSČ do podmínek strany Socialistické až ho Kučera dokonce vyznamenal. A že kluci byli oddaní myšlence komunismu dokonce je nechali šéfovat Národní Frontu. A být v čele Národní Fronty, to musel být každý jedinec pěkná sv.ně.:-P

Mirek 3.6.2009 9:45

Je mi to absolutně jedno

 Placení školného je mi absolutně ukradené. Nebylo by  rozumnější zeptat se rodičů jestli chtějí platit školné, ale je možné že ti kteří tam tak nadšeně vykřikovali o placení si rádi vydělají na brigádách. V tom případě se školným souhlasím a uvítám ho.  Přece ale rodičú trochu lituji.

xxxxKubeš 3.6.2009 9:45

Autorovi

R^

viktor 3.6.2009 9:44

kolotoč diktátorů

Strany se nám představují jako zájmová uskupení stále stejných zkorumpovaných jedinců hájících nade vše svůj osobní zájem. Bez ohledu na volební program diktují veřejnosti plány, jež s nikým neprojednali a jsou více v zájmu někoho jiného než vlastního lidu. Členská základna strany jde také v zájmu jejího vrcholového vedení přes noc účelově zdvojnásobit což by nedokázal ani David Copperfield a to tak pružně,  že se občan nestačí ani divit. Jedno je společné. Většina zůčastněných je přesvědčena, že zaručené posty a výhody včetně imunity vůči včemu včetně voličů  mají zaručenu  nejen do penze, ale minimálně do smrti se státním funusem. Důvěryhodnost podporují ústřední postavy demokratického dění vždy připravené k demokratické službě veřejnosti, všudepřítomní  páni lobbisté, osobní přátelé vrcholových rádobypolitiků.. Postavy pohybující se sice jen v zákulisí, ale o to důležitější, než samy strany. Řemeslo je to důvěrné a vysoce profitové, skoro tak jako dříve veksláci. Veřejnost by měla zbystřit, už teď určitě přijímají zakázky na podsunutí preferencí od výrobců čehokoliv, jak autožárovek , autozástěrek až  např. po výrobce vojenských padáků. Jsou jedinci  tak zdatní, že dostanou-li příležitost během roku dokáží položit na lopatky i společnost formátu domácího leteckého přepravce. Zbystři voliči a žádej o přímé preference pánů Dalíka a Tvrdíka , možná i Langra aby kvalita zákulisních pletich konečně zvítězila nad arogancí moci profláklých a neschopných stranických lídrů kteří si již teď rozdělují vládné a parlamentní posty. Pan Paroubek má pana Tvrdíka stále za zadkem, aby snad něco neuteklo. Pro většinu voličů je to demonstrace dění do budoucna a jasné připomenutí, kdo ve skutečnosti slouží lidu. Bohužel se to týká i p. Dalíka s p. Topolánkem.

Karel 22 3.6.2009 9:41

Re: Milý malý Jiříku,

Ať si klidně socani chodí na mítinky ODS a hážou čím chtějí. Czechtech je dobrá připomínka na místě - takhle se bude oranžový buran chovat po vyhraných volbách. A návod, jak je vyhrát? Stačí slíbit 13. důchod. Důchodců je víc než těch mladých, takže - BINGO. Dluhy budou platit naše děti a ještě jejich děti. SKvělým tahem byla taky sázka 30,- KČ na nemyslící blbce. Teď už Rath plánuje zvýšení zdravotního pojistného - to bude dražší než 30,- KČ měsíčně. Doufám, že jsou socani spokojení, alespoň tady neslyším na tohle téma žádné kvičení. (Y)(Y)

Jirka 3.6.2009 9:41

Re: Vítězství ČSSD

myslím, že to bylo přesně naopak. Zeman (ten hlavně) se dost nadřel, než dal ten bordel po Klaunovi do pořádku. Od října 2009 čeká úklid na Paroubka.

Malý Aston 3.6.2009 9:40

Re: Tak jsem včera mrknul na Moravce a je to jasné!

Mladí vajíčky a socani pěkně pěstmi do zubů. Ale musíte si přiznat i když velmi nerad. Byl to pěkný pohled na pocákané socany.:-P

Ivan 3.6.2009 9:40

Re: Milý malý Jiříku,

ODS už zapomněla na to, jak odpovídala "na levý hák odpovíme pravým hákem" a dostala ve volbách K.O.  Zase zkouší sprosťárnu, tentokrát s vajíčky. Uvidíme, jak to slušní občané ocení ve volbách (ne v těch do evropského parlamentu, ale v podzimních). Zatím vítr sela vždycky jen pravice a jednu bouři už sklidila. Asi to nestačilo.

Jirka 3.6.2009 9:39

Re: Milý malý Jiříku,

Kočka, to je ten chlap, který vyhral lukrativní zakázky pro Langerovo ministerstvo vnitra?

Ivan 3.6.2009 9:37

Re: Tak jsem včera mrknul na Moravce a je to jasné!

No jo, na záviděnihodný rozhled a vědomosti spojené s vtipností pravice holt nemá. Tak musí jen závidět a nadávat. Případně organizovat vajíčkovou klaku ze spodiny společnosti. Je příznačné, že "Topolánek byl nejlepší premiér" volal v Praze nejhorlivěji dvanáctiletý kluk.

Když někdo háže vajíčka,  způsobuje škodu, ohrožuje ostatní lidi a brání jim poslechnout si řečníka na politickém shromáždění, tak to je pravičácký hrdina. Když slušný občan, který se nestojí o to čistit si šaty od vajíček,  takovému "hrdinovi" dá po hubě, tak je to "socanský fanatik".

Jen tak dále modří ptáci.

Karel 22 3.6.2009 9:37

Re: Vítězství ČSSD

Ano - vzrostl díky mandatorním výdajům, které tvoří 80% rozpočtu. S těmi se hýbat nedá - jedině změnou zákona. Se sockomouši v oarlamentu samozřejmě nemožné.

Sunny 3.6.2009 9:34

Re: Vítězství ČSSD

Všiml jste si dobře. On totiž vždycky někdo musí udělat tu nepopulární práci a pokusit se dát to po sockách trošku do pořádku. Od socanů úsporné balíčky nečekejte, ti přeci tvrdí, že zdroje jsou a dluhy se neplatí.

Karel 22 3.6.2009 9:33

Re: Ta spodina, která házela vejce u Anděla,

Tu spodinu s vejci přitáhla spodina na tribuně. Nebýt agresivního hulvátství socanských špiček, měli by tam akorát své hajlující důchodce.

drew 3.6.2009 9:32

Re: Oni to chtějí platit?

Nikdo přece neřekl, že musíte volit některou ze 4 (či 5) největších stran, možností je přece celá řadaR^

Sunny 3.6.2009 9:31

Re: Milý malý Jiříku,

V minulých volbách Paroubkem organizované komando Kočkovic hochů jezdilo narušovat mítinky konkurence po celé republice. To vám nevadí? Takže burani se teď jenom dočkali odvety.

Ivan 3.6.2009 9:30

To je ukázkový Jasánek.

Ještě by ty své výblitky měl zveršovat.

Ivan 3.6.2009 9:29

Re: Oni to chtějí platit?

Kdo "oni"?  Myslíte těch pár ubožáků zfanatizovaných žvásty ODS? Ať si to ti rádoby studenti soukromých škol vychovávajících nezaměstnatelné trouby zaplatí, když po tom touží. Možná jim to tatíček privatizér zacvakne.