28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
brána 3.6.2009 9:28

Pryč s levicí, přátelé čechonacionalismu

A nenechme si toto označení znesvěcovat levicovými demagogy a defétisty.  Myšlenku demokratického českého nacionálního státu je možné při pevné vůli uskutečnit. 

Sunny 3.6.2009 9:28

Re: Tak jsem včera mrknul na Moravce a je to jasné!

:-)Vy jste na tu ODS nějak nezdravě fixovanej...

Xawer_W 3.6.2009 9:23

Velmi pekne popsano!

Je az s podivem jak velkou popularitu prave tahle "vekslacka particka" mohla ziskat. Ze vsichni tak placou po casech kdy si k lizu sahli jen zelinari, reznici ci pinglove a kolotocari :-)) A clovek bez znamosti byl v podstate v pr....eli. Ted se z onech zelinaru a pinglu stali velkopodnikatele, vysoci urednici a veksl jede dal, uz ne za bony to je malo ten kseft je daleko vetsi. Zdravotnictvi, verejny stavby atd. panecku ty casy kdy se menily bony byl jen desetnikovej marias. No a on to casem nekdo bude muset zaplatit. Zajimavy je ze ty stary v podstate klidne priznaj, ze delali celej zivot pekny hov.. nic, ale hned rvou ze leta poctivy prace maji narok na radny duchod bezplatny acylpirin atd. Neni to vsechno nejak divny ???????????????????????????????????????? 

Berkowitz 3.6.2009 9:23

Re: Tak jsem včera mrknul na Moravce a je to jasné!

Jak mladým příznivcům ODS závidím ten  zápal, přímo nadšení z toho, jak se těší na placení školného, zprivatizování takřka všeho, od zdr. počínaje a důch. systémem konče. Vše ale dočasu, do doby, kdy zjistí, že jako mouřeníni vyklonali svou špinavou práci a mohou jít ! Kam? No přece jako tažné muly táhnot dále káru kapitalizmu, kdy po nich nikdo ani neštěkne !

Hasan 3.6.2009 9:21

Re: Demagogický a prolhaný článek. HNUS !

To přesně děláte.To násilí které předvátíte je podle vás demokratická diskuse?

Vítek 3.6.2009 9:20

Re: Vítězství ČSSD

Honzíku, být tebou, vezmu si uzlík s buchtama a jdu do světa, protože s Tvým myšlením to jinak ani nepůjde. Demagogické kecy Ti jdou, ale skutečnost je fakt jiná. problémy nastávají vždy, když se k moci dostane ODS a pak trvá několik let, než se to dostane do správných kolejí a vrátí se vše, co bylo rozkradeno.

Vítek 3.6.2009 9:18

Re: Milý malý Jiříku,

dovedete si představit, že příznivci socanů by chodili na mitinky ODS a házeli rovněž? To by byly okamžitě policejní manévry a lidé by dostali nakládačku, jako na Czechtechu. Domnívám se však, že příznivci ostatních stran nejsou takoví burani. 

čtenář zdrojů 3.6.2009 9:17

Re: Oni to chtějí platit?

Ale oni to platit chtějí.;-)

Malý Aston 3.6.2009 9:17

Re: Ta spodina, která házela vejce u Anděla,

Ať to byl, kdo to byl měli dobrou trefu a pohled na zasraného Paroubka od vajíček byl báječný.:-P

Vítek 3.6.2009 9:15

Re: Ta spodina, která házela vejce u Anděla,

myslíte tím soukromé vysoké školy, které vychovávají budoucí nezaměstnatelné blbce?

čtenář zdrojů 3.6.2009 9:15

Re: Vítězství ČSSD

V letech 2007 a 2008 za vlády ODS vzrostl státní dluh o 198 miliard. A to tehdy ještě u nás nebyla krize. Ta vypukla až letos.

JE 3.6.2009 9:15

Milý malý Jiříku,

Puchejř na tom svém mítinku jen dostal, o co si koledoval. Jak se říká, kdo seje vítr (sprostotu, aroganci, lži), sklízí bouři (a někdy padají nejen kroupy ale přímo vejce)!

Malý Aston 3.6.2009 9:15

Tak jsem včera mrknul na Moravce a je to jasné!

Nejlepší byl Křivoústý, ten dobře zná, že jeho skalní příjdou a mohl si dovolit i srandičky. Jeho nápad poslat do Bruselu Kaluse byl vynikající. Za KDU naše klidná síla mluvila roumně jen ten socan neměl co říci a v každé větě se navážel do ODS jako by předpokládal že někoho z pravice přitáhne aby mu tam vhodil lísteček. Tak nasraného a útočného jedince jsem již dlouho neviděl. Zahradil mluvil věcně a na pokřikování socana nereagoval neboť ten debil co učil marxismus-leninismus a jejich ekonomickou teorii nebyl hoden diskuze. Pokud má BoBo pravdu a Lisabonská smlouva otevře cestu k sudeťákům tak se Doležel zblázní radostí. A tak si počkáme a uvidíme kolik občanů příjde k volbám a kdo vyhraje. Jen doufám, že přijdou všichni co házeli vajíčky a dostali pěstí do zubů od socanských fanatiků neboť to se nezapomíná po celý život. Tak jako řada důchodců nebude volit komanče ani socky u mladých to předpokládám ve 100%. Pár mladých socanů,komoušů a stalinistů jim to nevytrhne.;-P

Vítek 3.6.2009 9:14

Re: Demagogie novinářů

občany? Snad ulhané novináře, kteří se za úplatu přidávají na stranu vítězných politiků a tu druhou stranu vždy poserou.

Kočka 3.6.2009 9:12

Re: Oni to chtějí platit?

Každý stát by si měl uvědomit, že v dnešní době ho drží inteligence, ne kopáči ani zbohatlíci . Proto raději školné nezavádět. Když můžeme živit různé zloděje a lenochy, proč nedopřát mladým vzdělání. Kdo si myslí, že vystudovat je jen tak, ať si to sám vyzkouší.

čtenář zdrojů 3.6.2009 9:11

Vážený Laco

nikoli. Jen narozdíl od té naší sebejisté pravicové mládeže vím, co všechno stát za mládež platí. Proto doufám, že v rámci úspor ve státním rozpočtu dopřejí socani naší mládeži to, po čem mládež volá, a zavedou výše uvedené poplatky.

Pavla B. 3.6.2009 9:10

Re: Procházka

;-DR^

lada.sal 3.6.2009 9:09

Re: Oni to chtějí platit?

Patrně vám nedochází, že je úplně fuk, kdo tady rozkrade ještě to, co tu zbylo. A že k tomu mají ODS i ČSSD nesporné vlohy, o tom není pochyb. A volit lidovcové korouhvičky nebo Filipovy stalinisty by byl už naprostý konec! Pak je třeba mít na paměti, že musíme myslet na budoucnost. Kdo zaplatí naše dluhy. KSČSSD jede v jasné linii: "po nás potopa", hlavně když budeme u koryta. Hned a teď. A babo raď.

Pavla B. 3.6.2009 9:08

Re: Oni to chtějí platit?

Socani bohužel tohle nikdy nesplní, i když by to bylo docela potřeba.....

Laco 3.6.2009 9:08

Re: Bohužel

Protože nevolitelný Paroubek má za zády nerozbornou základnu komunistických hlasů a patrně komplet odbory (dříve ROH), které provádějí takové kousky jako byla demonstrace proti minulé vládě. Pokud volím ODS, tak ani ne tak pro ODS jako proti Paroubkovi (a neříkám, že proti ČSSD)

Jirka 3.6.2009 9:07

Re: Vítězství ČSSD

Je zajímavé, že k ekonomickému kolapsu dochází v Česku výhradně za vlád ODS. Ať již měnová krize a balíčky na jaře 1997 (Klaus), kolaps bankovního socialismu (Klaus), nynější rekordní propady HDP a rekorní rozpočtový schodek  (Topolina a Kalousek).

Pája 3.6.2009 9:07

Re: „My to chceme platit!“

Ano, ještě uvědomělejší než ve Francii. Tam se naopak chystají na protesty proti Sarkozyho reformám.

dulcibelka 3.6.2009 9:06

Re: „My to chceme platit!“

To nepochybně. Po podzimním drtivém vítězství bude všechno zadarmo, vydřidušští kapitalisté s hanbou vyhnáni a nastane tu RaJ na zemi!

občan 3.6.2009 9:05

Re: Oni to chtějí platit?

no,je to drsné,ale celkem přiměřené.Myslí,že tak či onak k tomu stejně jednoho dne dojde.Ty částky jsou ještě poměrně malé a nepokrývají skutečné náklady.Spoluúčast státu je minimálně ve stejné výši.

Jirka 3.6.2009 9:05

Ta spodina, která házela vejce u Anděla,

nebyli ve většině případů studenti. A těch pár "studentů" bylo z podřadných škol typu Vysoká škola finanční a správní (nebo jak se ten humus jmenuje).

honza 3.6.2009 9:03

Vítězství ČSSD

ve volbách sice nejspíš povede ke kolapsu zdravotnictví, důchodového systému, obrovskému zadlužení a nechá-li je občan dostatečně dlouho u vesla, tak i ke státnímu bankrotu. Ale oni za to přece nebudou moct! Za prvé jen dají lidem, co chtějí. Za druhé za to bude moct ODS. Za třetí na vině bude světová krize. A letenky za Krejčířem mají možná rezervovány už teď.

Muzzle 3.6.2009 9:03

Re: Procházka

O systému studi v USA toho moc nevíte, že? Tam totiž funguje velmi rozsáhlý systém stipendií. Takže zmíněnou částku tam za studia nezaplatí nikdo ani náhodou.

Dále také evidentně nechápete, že vyšší vzdělání chápouz studující v USA jako investici do svých budoucích velmi nadprůměrných příjmů. Takže většina z absolventů vysokých škol v USA má na zaplacení uvedené částky naspořeno během celkem krátkých cca 5ti let. (Zjistěte si průměrný roční příjem absolventa vysoké školy v USA po nástupu do zaměstnání.)

Ovšem v USA je absolvent vysoké školy vážený člověk, který okamžitě může získat plat vysoko nad celostátním průměrem, kam se méně kvalifikovaní stěží dopracují vlastní pílí a zkušenostmi i po dlouhé době (a většina nikdy).

V čechách díky rovnostářství a neúctě ke vzdělání má nekvalifikovaný manuální pracovník zhruba stejnou mzdu jako jeho vysokoškolsky vzdělaný vrstevník. A to je naše hanba!

yorik 3.6.2009 9:00

Co ten K.H. Borovský komu udělal,

že ho pánbůh trestá takto i po smrti.

lada.sal 3.6.2009 9:00

Re: Bohužel

Ono je totiž jasné, že není koho volit!!!

lada.sal 3.6.2009 8:59

Pane bože!

Prokristapána, copak si to ten pupkáč nezaslouží??? V jednom kuse bude oblbovat lidi (a bohužel mu jich to hodně spolkne). Jak jinak toho gaunera donutit, aby se chyt za frňák, když se s ním diskutovat nedá, protože on - dle zásad svých ksčvzorů - k diskusi nikoho nepustí?