25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Coro 3.6.2009 10:29

Re: No konečně!

Slušnost? Od vás to zní zajímavě. Nejsem Paroubkovec, ale jak se chováte, co o něm píšete včetně toho, jak se vyjadřujete o jeho voličích? To je slušnost? Proboha, a vy nám chcete vládnout? CORO

Ivan 3.6.2009 10:24

Re: To je ukázkový Jasánek.

Paroubek byl takovým hodně malým papalášem. KSČ si takové držela proto, protože potřebovala "nestraníky aktivně podporující politiku strany", případně pár členů jiných politických stran Národní fronty ve vedoucích funkcích.  Vedoucí restaurací, skladů, údržbářských dílen, domovních správ atd. na tom byli asi finančně lépe než náměstek RAJe.  Ten, protože nebyl v KSČ, si musel dávat mnohem větší pozor.

Mimochodem, jak hodnotíte kvalitu textu a pěvecké vystoupení "Brdské slavice" před americkým presidentem ve srovnání s ódou na Vítězný únor?

Václav 3.6.2009 10:23

Re: Milý malý Jiříku,

Promiňte, ale Vy tu kravinu na kvadrát s poplatky a ty perly o zadlužení myslíte fakt vážně? Svého času se o takových, co žrali komunistům propagandu i s navijákem říkalo, že jsou buďto blbí a nebo navedení. Jak je to u Vás?

nyrik 3.6.2009 10:23

Re: No konečně!

ano modry fašisto-diky ODS mame v kramě banany

SLAVA 3.6.2009 10:22

Re: JDĚME VOLIT - TO JE JEDINÁ CESTA,

Už jsme dospěli, jen se nedá slušně napsat, kde jsme se ocitli. Česká "pravice" podporuje konkurenci leda tak na trhu s úplatky a podniká se hlavně jednou nohou v politice. Vám ten marasmus zřejmě vyhovuje, mně ne.

Laco 3.6.2009 10:22

Re: Je mi to absolutně jedno

To je rozumný názor. To školné by ale stejně nikdy nepokrylo celé náklady. Školné by nikoho nemělo vyřadit, já si myslím, že by bylo velmi účinným a spravedlivým nístrojem autoregulace

nyrik 3.6.2009 10:20

modři svazaci

řvali-my to chceme platit-mysli tim snad SVOJE RODICE ne ?!-někteři z nich maji hluboko do kapsy-lichvařske najmy-nejdraši k poměru k platum v Evrpopě,zdražovani všeho ,postupně nedostupne lečeni--a tak po přečteni tohoto članku musim kostatovat ,že to napsal bud modry zfašizovany agitator nebo parchant z tunelařske rodiny;-O

Václav 3.6.2009 10:19

Re: To je ukázkový Jasánek.

Nezaměňujte prosím inteligenci a přizpůsobivost s podrazáctvím a lezením vrchnosti do zadnice, urážíte tím celou řadu slušných lidí, kterým příroda dala normální rovnou páteř.

Laco 3.6.2009 10:19

Re: Autore,

Používáte silná slova jako soukmenovci (to se tuším říkalo za nacistické okupace) a spodina, vypovídáte tím více o sobě než o druhých, ale o to nejde. Jestliže na jedné straně je spodina, jak byste Vy ohodnotil politickou kulturu a projev Paroubka, Ratha či Havla, který kandiduje do EP?

Vítek 3.6.2009 10:19

Re: Milý malý Jiříku,

mlátíte hloupostiZprvé mlátit fe´táky a omezence na Czechtechu není zas tak špatná věc,protože obtěžují 95% lidí a nedělají nic jiného než bordel.Co se zdrav.pojištění týče,je rozumnější zvýšit pojistné než platit poplatky, kteé jdou lékařům do kapes nebo se ztratí v nenávratnu.Navíc se takto vybere pro zdravotnictví víc peněz než polatky a víme kam jdou. Kecy o dluzích našich dětí je pouze výmysl Topolánka a vy jste mu na to skočili.Že ODS zadlužila stát jako nikdy předtím už neříká nikdo.

Jack 3.6.2009 10:18

Re: Procházka

Touché!

Mirek 3.6.2009 10:17

Re: Je mi to absolutně jedno

 Pane možná máte pravdu. Já souhlasím pokud lidé chtějí platit školné tak ať platí. Protože, ale mé děti školné neplatili, nevadí mi že nějáká část daní jde na studenty.

SLAVA 3.6.2009 10:17

Re: Výborně napsáno,

No jasně, už ho vidím, jak v EP prosazuje chartu zakazující komunismus.

adélka 3.6.2009 10:16

JDĚME VOLIT - TO JE JEDINÁ CESTA,

Jediným prostředkem jak se zbavit komančů ;-€a paroubkovců ;-€je JÍT VOLIT. Vůbec si nemyslím, že Topolánek je úžasnej nebo tak něco. Myslím si ale, že VOLÍME SMĚR - bu'd pravice nebo levice..... A klidně budu platit poplatky u lékaře nebo školné za děti když si na to vydělám. A věřím, že bude-li podporováno podnikání a zdravá tržní konkurence musíme k tomu dospět!!!!!!

Sue 3.6.2009 10:16

Re: No konečně!

překlep - patří tam radost

geo 3.6.2009 10:16

Re: No konečně!

SOUDRUZI VZDY BYLI A BUDOU RUDI, OUZE RUDI. DNES LEHCE ORANZOVI

SLAVA 3.6.2009 10:15

Re: Malý Astone

Další užitečný idiot, který nezná význam slova socialistický.

Sue 3.6.2009 10:15

Re: No konečně!

Samozřejmě souhlasím s Vítem Procházkou i s fajn komentářem o lůze z RAj - Drobek - velmi trefné. Mám k tomu dvě věci - 1) vážený Coro - všimněte si Vašeho projevu a projevu Vám podobných - obvykle plné zášti a nadávek, proč nazývá velká část z Vašich řad nás voliče pravice odesáckými soudruhy apod.?, proč nám nadáváte, my se obvykle vyjadřujeme slušně, věcně a dost často i na úrovni.  Do diskuse patří argumenty věcné, nikoliv hnusné.  2) jen stručně - jsem kantor - a mládež mi poslední tři týdny dělá samou adost - to je naše naděje do budoucna.  Přeji Vám a Vašim "spolubojovníkům" slušné chování, zdravý rozum a špetku objektivity (ale asi marně :-)))

     

Václav 3.6.2009 10:13

Re: Ta spodina, která házela vejce u Anděla,

No, pár našich studentů, co tam byli, sice nemetali vajíčka a spokojili se z transparentem, nicméně za tyhle Vaše kydy by Vám doporučeně aj expres střihli takovou přes hubu, že byste si to hodně dlouho pamatoval. Vám to asi musí hodně vadit, že jádro voličů pana Paroubka jsou lidé převážně s nižším vzděláním, co?

Laco 3.6.2009 10:13

Re: Je mi to absolutně jedno

Možná jsem to nevyjádřil dostatečně srozumitelně.  Zeptám se tedy jinak. Podle Vás je správné, že školy jsou finanovány podle počtu studentů a nijak se nebere v potaz, zda jsou studenti toho či onoho oboru vůbec potřeba, jestli se uživí v oboru, který vystudovali?  Není to plýtvání? To studium platí ze svých daní všichni bez rozdílu. Můžete navrhnout lepší mechanismus než autoregulaci, kterou si budou řídit  svým rozhdonutím sami studenti?

Jiřík 3.6.2009 10:12

Re: Autore,

Jak na takovou hovadinu reagovat věcně?Přečtěte si stupidní a nadšené reakce svých soukmenovců.O čem se tady už 14dní žvaní?O vypatlaných kretenech házejících vejce a narušujících zákon o shromažďování.Je li v tomto státě spodina,jsou to takoví příznvci ODS a další co jim tleskají a básní něco o probuzené generaci.Policie se bojí zasáhnout díky atmosféře vytvořené prolhanými medii.A Vy chcete vést diskusi-vedťe ji dál tak jak to děláte-agresivitou,manipulací  a hulvátstvím proti opozičním názorům.Všeho do času....

SLAVA 3.6.2009 10:11

Re: Autore,

Tady není čím ani proti čemu argumentovat. Blábol je prostě blábol.

viktor 3.6.2009 10:10

Re: Je mi to absolutně jedno

Je více než jasné,že systém bez zodpovědnosti za náklady nemůže trvale přežít. Není možné, aby jedinec vystudoval na náklady státu a zmizel ve světě aniž by vrátil byŤ 1 Kč.  Zatím žádná strana nemá jasnou koncepci, ačkoliv to není tak složité. Stát by měl dát garance na stipendium ve výši školného po dobu zákl. studia pro každého studenta . Tok pěněz stejně proudí ze státního rozpočtu, takto přes fiktivní účet stipendia. Je k diskuzi, zda nízkoúroková půjčka by byla např. na 10 let, zda by stát studentu jež zůstane v republice část prominul, pro výtečné ýsledky další část a pod. Mělo by ale platit jednoznačně.  Student jež nehodlá tomuto státu nic vracet ani formou zaměstnání by se měl za studium za jasných pravidel plně vypořádat. Tak by se postupně stávající studna výdajů mohla změnit na jasný systém se sociální garancí pro každého. Není důvodu, aby student jehož rodiče si to mohou dovolit se průběžně vyplácel a byl trvale bez závazků vůči tomuto státu.

Václav 3.6.2009 10:10

Re: Ta spodina, která házela vejce u Anděla,

Abych to upřesnil. Jsem absolvent ČVUT, takže klasický technický vzdělaný člověk a věkově v pásmu, které jste uvedl. Na mojí Alma mater dokonce na část učím, takže mám docela obstojný přehled o politických sympatiích jak pedagogů tak studentů. Z ODS a ogara s gulama tu sice není většina lidí odvázaná ale ČSSD slibotechna s r.o. je na tom podstatně hůře. Ať chcete nebo ne, zatím všechny průzkumy svorně ukazují na to, že mezi vzdělanějšími lidmi jsou příznivci ČSSD silně v menšině a přelhávat to podobnými výkřiky nemá význam.

Laco 3.6.2009 10:09

Re: S hrůzou....

Můj názor je, že pošuk jste Vy

Vilík 3.6.2009 10:08

Výborně napsáno,

děkuji a podepisuji. I když budu volit Štětinu. Držím palce!  

Mirek 3.6.2009 10:08

Re: Je mi to absolutně jedno

Pane  je to sobecké, ale měto je to skutečně jedno, protože já mám ditka nedávno vystudované. Proto ale vím co to obnáší. Pokud jste přesvědčeni o placení plaťte.

Laco 3.6.2009 10:07

Re: To je ukázkový Jasánek.

Potíž byla, že moc měli nenormální občané (tehdy soudruzi). Někdo se holt angažoval, jeden takový psal tehdy oslavné ódy o "Vítězném únoru". Stručně řečeno, považujete Jiřího Paroubka za normálního občana nebo za papaláše?

hank bukowsky 3.6.2009 10:07

S hrůzou....

panáčku agitačnej, nejvyšší čas si nechat pauzu od virtuality a projít se po opravdové ulici.

Česko tají dech..., Slováci trnou v hrůze..., USA ohromeni... svět je v šoku... a politruk s hrůzou čte - opravdu? Nebo je někdo pošuk?

Coro 3.6.2009 10:06

Re: No konečně!

Modrý soudruhu, přehlédl jste, stejně jako modrý soudruh autor, jedinou věc. Kde dochází argumenty, přichází násilí. Vše to bylo perfekně organizovaný, právě z vaší ODSácké strany. A studenti to ani nepoznali, chudáci. Strach z cizího názoru, násilí v ulicích, to je jediné, o co studentům šlo. Vykřikovat něco o totalitě toho druhého, a nezamést si před vlastním prahem, to už je opravdu naivita, nebo promyšlení tah. Studenti se vzhlídli v tomto mužovi, evidentně ho podporují. A to je pro demokracii a vůbec naší zem, velmi, ale opravdu velmi, nebezpečné. Já už nechci soudruhu totalitu, proto už vůbec ne ČSSD a vaší ODS a ani tu línou studentskou lemru. CORO