3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
rozbroj 4.6.2009 17:36

Re: Vynikající

Vsadil bych krk,že tin co horujou pro pravici,byli za bolševika někam zalezlí astrachy pokalení!!!Panové pravičáci vemte zbrně a postřilejte tu lúzu.Vy to samozdřejmě neudělate,kdo by na vás dělal? Ono totíš práce není jen ty vaše nesmyslné a neuvěřitně přihlouplé kecy typy Jar.Sˇtětiny!!!!!!!!(Y)(Y)(Y)

franta 3.6.2009 17:39

autorovi

tak tohle pane autor-jste vy- tipický mladočeské naše porevoluční dítě upletené v posteli socialistické normalizace - a težce zdegenerované.O demoracii neinformované ale hlavně ji nežijící. Vyznávající pouze moc a prachy přesně jako jeho fotr

vládík 3.6.2009 18:16

Re: autorovi

Franta je evidentně inteligent.

bz 4.6.2009 5:55

Re: autorovi

Odku jste se vyloup, novinky.cz?

Tůček 3.6.2009 16:38

naší studenti, Klaus atd.

Pane procházka,

to nebyli naší studenti, ale znudění a zkažení mladíci nevážící si ničeho.

Jsem rád, že jste konečně pochopil našeho prezidenta.Doufám, že se Vám líbí i dnešní jeho výrok, kde vyzívá k neúčasti na polovolbách.Potom jste tedy opravdový demokrat.Sláva Vašemu institutu a běda demokracii.

Jiří 3.6.2009 16:29

Pan Klaus měl pravdu

Vážený pane, Klaus měl pravdu, jako již mnohokrát předtím. Jako jediný přesně označil tu hranici, přes kterou tito fanatici přešli. Jejich čin je nejen hloupý, ale především nemravný. Zaměstnávám docela dost maldých lidí, kteří studují různé vysoké školy. Žádný z nich, by se těchto lynchů nikdy nezúčastnil, protože to považují za velmi špatné a v podstatě zhoubné pro další vývoj společnosti. Promluvte si někdy, budete-li mít chvilku času, se skláři ze Světlé nad Sázavou a jejich dětmi o studiu a nadšení platit za něj. Já jsem s nimi hovořil a nebylo to moc veselé povídání.

3směsi 4.6.2009 11:36

Re: Pan Klaus měl pravdu

Pane Jiří, Vy to budete vědět, když se s těmi skláři znáte. Nevlastnil jejich podnik nějaký kapitalista z ciziny, kterému ho prodali bývalí manažeři (komunisti)? A který od Zemana dostal 10leté daňové prázdniny? A 100Kč denně na vytvoření jednoho pracovního místa? A  miliony za rekvalifikace? A pozemky k tomu za korunu? A neuplynulo třebas náhodou těch 10 let?

Zrcadlo 3.6.2009 16:20

Poznámka

Ten institut asi bude pěkná síla, když jeho zástupce takto uvažuje...  ... jako sranda by to bylo celkem dobrý, ale jinak asi dost nebezpečný strejc,....

tom 3.6.2009 16:19

Fašisto Víte

slyšel jste někdy, jaký má význam slovo demokracie? To není politika jedné strany a to té Vaší. Mě se to také nelíbí, že by vládla ČSSD, ale byl jsem dlouho v emigraci, která mě vychovala k respektování vítěze voleb. A to je ten, který dostane nejvíce hlasů. Ať se Vám to líbí nebo ne. Demokratický svět bude výsledek voleb respektovat. Vy ne, neboť fašista nemůže být demokrat. Pak ještě existuje možnost občanské války, která rozhodne o vítězi. To chcete? A pamatujte, že pak zvítězí opět lůza, která nemá co ztratit. Bohatýmu se nebude chtít tak lehce umírat. Koukněte do historie. Já o jejich vítězství nestojím, tak jim k tomu nebudu dávat příležitost. Vás potom zaslouženě pověsí na lucernu. Mě ne, já v ČR nejsem nucen bydlet a také nebydlím. Mám tam ale bohužel rodinné příslušníky.

šimon klein 3.6.2009 17:37

Re: Fašisto Víte

ano máte pravdu.....i německý lid si demokraticky Hitlera zvolil a demokratický svět to respektoval.....a opravdu - ta občanská válka se nekonala, jen světová.....bože - i tohle má asi volební právo.....naštěstí snad jinde.

Tony 3.6.2009 21:27

Re: Fašisto Víte

Člověk, který se vyznává z lásky k demokracii, nenazývá obvykle svého politického oponenta slovem fašisto. To za prvé. Za druhé, posledním vítězem parlamentních voleb byla ODS, pokud Vám to v tom zahraničí uteklo, tak připomínám.

BTW, z úrovně Vašeho příspěvku usuzuji, že jste měl za sebou perný den, tak běžte spát, ať Vám to jde zítra s krumpáčem pěkně od ruky.

Vašek 3.6.2009 16:00

Logika postavená na hlavu

Absolventi VŠ ve vyšším podílu pocházejí z lépe situovaných rodin, pro které úhrada školních nákladů je přijatelná.Z toho pak vyplývá, že vydělávající rodiče z méně bohatých rodin ve vyšším podílu hradí studium těm bohatým. Jde o zmatení, které socialisty usvědčuje, že jim nejde o principiálnost, ale o čistý populismus. Jedinné spravedlivé řešení je vlastní úhrada nadstavbové školy, která je podmínkou pro vyšší postavení ve společnosti, přičemž k zajištění dostupnosti pro všechny je třeba řešit výhodnými půjčkami splatnými po dosažení přiměřených příjmů s úroky na úrovni pouhé inflace. Divím se těm volitelům Paroubka z nižších vrstev, kteří tak bez reptání financují svými daněmi studium bohatým.

:-))) 3.6.2009 21:04

Re: Logika postavená na hlavu

;-DJasná páka. Jenže Paroubkovo volič je tak jednoduchý, že mu tohle nedojde.

Tony 3.6.2009 21:29

Re: Logika postavená na hlavu

Bingo!

I když, já jsem také příklad toho, že syn z (nuceně) dělnické rodiny může vystudovat. Ale vydělat si při studiu nebyl problém.

pes 3.6.2009 15:48

zlatí komanči

kde jsou ty časy zlatí komunisti>-VVR^

dino 3.6.2009 15:54

Re: zlatí komanči

Ať táhnou do prd.le i s tebou !

dhimmi 3.6.2009 16:00

Re: zlatí komanči

Jo zlatí komunisti,to byla super doba-vojna 2 roky v MICHALOVCÍCH,perfektní zboží v obchodech,jednou za půl roku se dala sehnat i čočka,skvělé zájezdy do NDR a CCCP,vše pečlivě hlídala naše VB ,STB,PSVB a ty nadupané káry na cestách-ŽIGULÍKY,WARTBURGY,TRABANTY,DACIE.ŠKODA 120.No škoda že je to už pryč.

ceskej Honza 3.6.2009 16:21

Re: zlatí komanči

Vy drzej soudruhu si je muzete volit.  Zato kdyz vládli oni o svobodné volbe nebyla rec.

Asi jste dementní mladík, nebo zapometlivý starík. Urcite nic normálního, kdyz jste schopen napsat takovej hnus.

A znectil jste ceskou vlajku.

pes 3.6.2009 15:41

jděte do konečníku

pravičácito jsou ptáci všechno marný vivat paroubek máte to spočitany (Y)>-Rv

Ludva 3.6.2009 14:55

Jestli někdo pošlapal demokracii,

tak to byl Topolánek. Demokratickými volbami většinu nezískal, tak si ji koupil. Nic horšího neexistuje, protože volič je pak za idiota. Proti tomu jsou vajíčka čajíčkem. Řekl mu to i pan prezident a pravicoví novináři to prostě vidět nechtějí. Pro své stříbrné.

Vítek 3.6.2009 15:09

Re: Jestli někdo pošlapal demokracii,

stanete se tečem modrozobců, tohle jste napsat neměl!

von 3.6.2009 15:17

Re: Jestli někdo pošlapal demokracii,

Ludvo - zřejmě jste jednak viděl, jak pan Topolánek "prodává" něco "kupujícím" přeběhlíkům a druhak jste jásal, když po vobách jásal předčasně přítel Paroubek! No - proti gustu ...atd...

kmotrdrobek 3.6.2009 15:19

Re: Jestli někdo pošlapal demokracii,

 Otázka zní, kdo se nechal koupit, ten je vinen a druhá proč tehdy nebyla snaha z Lidového domu podstoupit předčasné volby. Snad že by Paroubkův projev po volbách byl příliš čerstvý a volby by dopadly zřetelnějším výsledkem. Nebo chtěl sestavovat vládu sám, ale to by byl Jirka v pozici kupujícího. A jak by to dopadlo, nebýt Kubiceho zprávy. A mohla ta zpráva 3 dny před volbami ovlivnit jejich výsledky?. Kdo ví. Já bych to neviděl tak jednoznačně jako vy.Kmotrdrobek>-!!!!

dhimmi 3.6.2009 15:19

Re: Jestli někdo pošlapal demokracii,

A kolik zaplatil JYRKA ZUBAJDĚ ?

dhimmi 3.6.2009 15:25

Re: Jestli někdo pošlapal demokracii,

Asi dost,když je celá OSTRAVA zamořená bilboardy této velké odpůrkyně amerických imperialistů.Něco šoupnul i RATH  tomu jejímu velkému "umělci" a snad i MEDVĚD s VOLOĎOU taky pár rublů přihodili.

Ludva 3.6.2009 16:05

Re: Jestli někdo pošlapal demokracii,

Nedělám si iluze, že by to Paroubek neudělal taky. Ale všichni se snad poučili a budou si dávat větší pozor.

NevericiTomas 3.6.2009 16:07

Re: Jestli někdo pošlapal demokracii,

Vis Ludviku, v absolutnim poctu hlasu koalice vcelku vyrazne zvitezila. ZE to nakonec bylo 100:100 je dano nasim volebnim systemem- Ten take umoznuje poslancum opustit svuj poslanecky klub. Jestli ti vadi ze to Melcak s Pohankou udelali, melo by ti vadit ze KSCSSD mela stejne mandatu jako ti kdo meli vice hlasu volicu...Je to na tebe moc slozity Ludvo?

Ludva 3.6.2009 16:37

Re: Jestli někdo pošlapal demokracii,

Tak ať změní volební systém, nemám s ním nic společného. Dokonce bych podporoval systém jednoho volebního obvodu, aby měl každý hlas stejnou váhu. Stejně lidi volí strany, nikoliv jednotlivce.

Petr 3.6.2009 14:43

Demokratické principy? A kdo je porušil první?

Řekl bych, že to byly sami politici. Během celý kampaně před eurovolbama nám jen lžou. Nikde jsem neviděl transparenty od ODS nebo ČSSD, který by nás nabádali k tomu, abychom je volili do EU ale vždy je na nich jen něco pomluvačnýho o druhý straně. Timhle vyprovokovali vaječné útoky. Jak se chovají oni, tak se chovají lidé. Dobře tohle téma komentoval i malej Jarda na www.malejjarda.cz

Vernys 3.6.2009 14:50

Re: Demokratické principy? A kdo je porušil první?

R^ souhlas... je jedno jestli je to ta nebo ta strana, kampaně se příliš netýkají voleb do EP ale vzájemného urážení a osočování. tím, že kampaň ČSSD je o poznání agresivnější stáhl Paroubek (a samozřejmě nejen tím) znechucení ve formě vajíček na sebe...

z okon povyhádzat a ješce vo vzduchu do rici nakopat. Všetkých.;-)