25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pepazdepa 3.6.2009 15:03

Re: Pryč s levicí, přátelé čechonacionalismu

Schválně,zkus si představit svět bez levice.Jestli jsi mladý a zdravý,asi by se ti to moc líbilo.Ale bohužel každý stárne,tak bys asi v 55 letech dostal předvolání do krematoria,protože přece staří a nevýkonní nám náš rozlet brzdit nebudou!

Xawer_W 3.6.2009 9:23

Velmi pekne popsano!

Je az s podivem jak velkou popularitu prave tahle "vekslacka particka" mohla ziskat. Ze vsichni tak placou po casech kdy si k lizu sahli jen zelinari, reznici ci pinglove a kolotocari :-)) A clovek bez znamosti byl v podstate v pr....eli. Ted se z onech zelinaru a pinglu stali velkopodnikatele, vysoci urednici a veksl jede dal, uz ne za bony to je malo ten kseft je daleko vetsi. Zdravotnictvi, verejny stavby atd. panecku ty casy kdy se menily bony byl jen desetnikovej marias. No a on to casem nekdo bude muset zaplatit. Zajimavy je ze ty stary v podstate klidne priznaj, ze delali celej zivot pekny hov.. nic, ale hned rvou ze leta poctivy prace maji narok na radny duchod bezplatny acylpirin atd. Neni to vsechno nejak divny ???????????????????????????????????????? 

Malý Aston 3.6.2009 9:15

Tak jsem včera mrknul na Moravce a je to jasné!

Nejlepší byl Křivoústý, ten dobře zná, že jeho skalní příjdou a mohl si dovolit i srandičky. Jeho nápad poslat do Bruselu Kaluse byl vynikající. Za KDU naše klidná síla mluvila roumně jen ten socan neměl co říci a v každé větě se navážel do ODS jako by předpokládal že někoho z pravice přitáhne aby mu tam vhodil lísteček. Tak nasraného a útočného jedince jsem již dlouho neviděl. Zahradil mluvil věcně a na pokřikování socana nereagoval neboť ten debil co učil marxismus-leninismus a jejich ekonomickou teorii nebyl hoden diskuze. Pokud má BoBo pravdu a Lisabonská smlouva otevře cestu k sudeťákům tak se Doležel zblázní radostí. A tak si počkáme a uvidíme kolik občanů příjde k volbám a kdo vyhraje. Jen doufám, že přijdou všichni co házeli vajíčky a dostali pěstí do zubů od socanských fanatiků neboť to se nezapomíná po celý život. Tak jako řada důchodců nebude volit komanče ani socky u mladých to předpokládám ve 100%. Pár mladých socanů,komoušů a stalinistů jim to nevytrhne.;-P

Berkowitz 3.6.2009 9:23

Re: Tak jsem včera mrknul na Moravce a je to jasné!

Jak mladým příznivcům ODS závidím ten  zápal, přímo nadšení z toho, jak se těší na placení školného, zprivatizování takřka všeho, od zdr. počínaje a důch. systémem konče. Vše ale dočasu, do doby, kdy zjistí, že jako mouřeníni vyklonali svou špinavou práci a mohou jít ! Kam? No přece jako tažné muly táhnot dále káru kapitalizmu, kdy po nich nikdo ani neštěkne !

Sunny 3.6.2009 9:28

Re: Tak jsem včera mrknul na Moravce a je to jasné!

:-)Vy jste na tu ODS nějak nezdravě fixovanej...

Ivan 3.6.2009 9:37

Re: Tak jsem včera mrknul na Moravce a je to jasné!

No jo, na záviděnihodný rozhled a vědomosti spojené s vtipností pravice holt nemá. Tak musí jen závidět a nadávat. Případně organizovat vajíčkovou klaku ze spodiny společnosti. Je příznačné, že "Topolánek byl nejlepší premiér" volal v Praze nejhorlivěji dvanáctiletý kluk.

Když někdo háže vajíčka,  způsobuje škodu, ohrožuje ostatní lidi a brání jim poslechnout si řečníka na politickém shromáždění, tak to je pravičácký hrdina. Když slušný občan, který se nestojí o to čistit si šaty od vajíček,  takovému "hrdinovi" dá po hubě, tak je to "socanský fanatik".

Jen tak dále modří ptáci.

Malý Aston 3.6.2009 9:40

Re: Tak jsem včera mrknul na Moravce a je to jasné!

Mladí vajíčky a socani pěkně pěstmi do zubů. Ale musíte si přiznat i když velmi nerad. Byl to pěkný pohled na pocákané socany.:-P

čtenář zdrojů 3.6.2009 9:50

Malý Astone

přijeďte ke mě a hoďte po mě demokraticky a svobodně vejce. Věřte tomu, že ode mě za to dostanete po hubě - demokracie nedemokracie.;-D

Laco 3.6.2009 9:53

Re: Malý Astone

Vaše jistota je pevná jak skála, na které Jiří Paroubek staví své socialistické sny

SLAVA 3.6.2009 10:15

Re: Malý Astone

Další užitečný idiot, který nezná význam slova socialistický.

Ivan 3.6.2009 10:04

Re: Tak jsem včera mrknul na Moravce a je to jasné!

Pokud na mně hodíte vajíčko, dostanete taky nakládačku. Svobodný člověk si svou svobodu brání a chrání svůj majetek i pěstmi.

Jirka 3.6.2009 9:05

Ta spodina, která házela vejce u Anděla,

nebyli ve většině případů studenti. A těch pár "studentů" bylo z podřadných škol typu Vysoká škola finanční a správní (nebo jak se ten humus jmenuje).

JE 3.6.2009 9:15

Milý malý Jiříku,

Puchejř na tom svém mítinku jen dostal, o co si koledoval. Jak se říká, kdo seje vítr (sprostotu, aroganci, lži), sklízí bouři (a někdy padají nejen kroupy ale přímo vejce)!

Vítek 3.6.2009 9:18

Re: Milý malý Jiříku,

dovedete si představit, že příznivci socanů by chodili na mitinky ODS a házeli rovněž? To by byly okamžitě policejní manévry a lidé by dostali nakládačku, jako na Czechtechu. Domnívám se však, že příznivci ostatních stran nejsou takoví burani. 

Sunny 3.6.2009 9:31

Re: Milý malý Jiříku,

V minulých volbách Paroubkem organizované komando Kočkovic hochů jezdilo narušovat mítinky konkurence po celé republice. To vám nevadí? Takže burani se teď jenom dočkali odvety.

Jirka 3.6.2009 9:39

Re: Milý malý Jiříku,

Kočka, to je ten chlap, který vyhral lukrativní zakázky pro Langerovo ministerstvo vnitra?

Karel 22 3.6.2009 9:41

Re: Milý malý Jiříku,

Ať si klidně socani chodí na mítinky ODS a hážou čím chtějí. Czechtech je dobrá připomínka na místě - takhle se bude oranžový buran chovat po vyhraných volbách. A návod, jak je vyhrát? Stačí slíbit 13. důchod. Důchodců je víc než těch mladých, takže - BINGO. Dluhy budou platit naše děti a ještě jejich děti. SKvělým tahem byla taky sázka 30,- KČ na nemyslící blbce. Teď už Rath plánuje zvýšení zdravotního pojistného - to bude dražší než 30,- KČ měsíčně. Doufám, že jsou socani spokojení, alespoň tady neslyším na tohle téma žádné kvičení. (Y)(Y)

Vítek 3.6.2009 10:19

Re: Milý malý Jiříku,

mlátíte hloupostiZprvé mlátit fe´táky a omezence na Czechtechu není zas tak špatná věc,protože obtěžují 95% lidí a nedělají nic jiného než bordel.Co se zdrav.pojištění týče,je rozumnější zvýšit pojistné než platit poplatky, kteé jdou lékařům do kapes nebo se ztratí v nenávratnu.Navíc se takto vybere pro zdravotnictví víc peněz než polatky a víme kam jdou. Kecy o dluzích našich dětí je pouze výmysl Topolánka a vy jste mu na to skočili.Že ODS zadlužila stát jako nikdy předtím už neříká nikdo.

Václav 3.6.2009 10:23

Re: Milý malý Jiříku,

Promiňte, ale Vy tu kravinu na kvadrát s poplatky a ty perly o zadlužení myslíte fakt vážně? Svého času se o takových, co žrali komunistům propagandu i s navijákem říkalo, že jsou buďto blbí a nebo navedení. Jak je to u Vás?

Ivan 3.6.2009 10:38

Re: Milý malý Jiříku,

Milý malý Karle.

Ze současného státního dluhu asi 1000 miliard Kč vzniklo za dvou volebních období vlády ČSSD zhruba 200 miliard.  Za prvého období vlády ODS (za Klause) vznikl dluh 600 miliard schovaný vhodnou metodikou mimo státní rozpočet. (Údaj několikrát i veřejně potvrzený např. současným ministrem financí Janotou a zjistitelný z dat Statistického úřadu.) Po nástupu vlády ČSSD byla změněna metodika určující, co je státní rozpočet a 600 miliard se tak ocitlo v rozpočtu jako státní dluh ( když de facto tímto dluhem celou dobu bylo).  Pak k těm 600 miliardám přibylo 200 miliard za ona dvě volební období vlády ČSSD. Za současné necelé jedno volební období udělala ODS státní dluh 200 miliard.  Dohromady tedy 1000 miliard.

Takže pokud máte jen špetičku soudnosti, tak ty burany  hledejte jinde.

jkotek 3.6.2009 9:54

Re: Milý malý Jiříku,

S hazenim vajec zacala CSSD pod vedenim Falbra. Nebo jste zapomel na vajicka hazena oranzovymi odborari? Ted se to Jyrkovi vraci.

Ivan 3.6.2009 9:40

Re: Milý malý Jiříku,

ODS už zapomněla na to, jak odpovídala "na levý hák odpovíme pravým hákem" a dostala ve volbách K.O.  Zase zkouší sprosťárnu, tentokrát s vajíčky. Uvidíme, jak to slušní občané ocení ve volbách (ne v těch do evropského parlamentu, ale v podzimních). Zatím vítr sela vždycky jen pravice a jednu bouři už sklidila. Asi to nestačilo.

Vítek 3.6.2009 9:15

Re: Ta spodina, která házela vejce u Anděla,

myslíte tím soukromé vysoké školy, které vychovávají budoucí nezaměstnatelné blbce?

Malý Aston 3.6.2009 9:17

Re: Ta spodina, která házela vejce u Anděla,

Ať to byl, kdo to byl měli dobrou trefu a pohled na zasraného Paroubka od vajíček byl báječný.:-P

Karel 22 3.6.2009 9:33

Re: Ta spodina, která házela vejce u Anděla,

Tu spodinu s vejci přitáhla spodina na tribuně. Nebýt agresivního hulvátství socanských špiček, měli by tam akorát své hajlující důchodce.

Ivan 3.6.2009 9:48

Re: Ta spodina, která házela vejce u Anděla,

Zatím kolem sebe pozoruji to, že sympatizanti ČSSD jsou většinou tak kolem 35 - 40 let a většinou mají technické vysokoškolské vzdělání (tedy žádní blbci ze škol pro politruky ODS nebo nezaměstnatelné "managory").  Na politická shromáždění ovšem nechodí a na průzkumy veřejného mínění neodpovídají. 

Pokud má ODS o voličské základně ČSSD stejně mizernou představu jako Vy, tak se jejím "úspěchům" v posledních krajských volbách nedivím. A to má ČSSD ještě ohromnou rezervu v tom, že nepoužívá v kampani v takové míře demagogii a lži, jako to dělá ODS.

Václav 3.6.2009 10:00

Re: Ta spodina, která házela vejce u Anděla,

A teď prosíme tu o Červené Karkulce.

Cedr 3.6.2009 10:04

Re: Ta spodina, která házela vejce u Anděla,

Souhlas - také to tak vidím.

Václav 3.6.2009 10:10

Re: Ta spodina, která házela vejce u Anděla,

Abych to upřesnil. Jsem absolvent ČVUT, takže klasický technický vzdělaný člověk a věkově v pásmu, které jste uvedl. Na mojí Alma mater dokonce na část učím, takže mám docela obstojný přehled o politických sympatiích jak pedagogů tak studentů. Z ODS a ogara s gulama tu sice není většina lidí odvázaná ale ČSSD slibotechna s r.o. je na tom podstatně hůře. Ať chcete nebo ne, zatím všechny průzkumy svorně ukazují na to, že mezi vzdělanějšími lidmi jsou příznivci ČSSD silně v menšině a přelhávat to podobnými výkřiky nemá význam.

Jiřík 3.6.2009 10:03

Re: Ta spodina, která házela vejce u Anděla,

R^R^R^_modří fanatici pravdu neradi.To prý byla studentnská elita;-D