28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Tino 3.6.2009 11:02

Re: A jedna takypravda!

Pravda jen částečná. Nedělejte si iluze, že vám levice zajistí nějaký blahobyt. Po odvolení či neodvolení pěkně budete shánět jakoukoliv možnost přijít k penězům. Ty vám totiž nadiktují váš budoucí život.

Chcete-li se stát mizerně sociálně udržovaným otrokem, pak jistě víte jak na to. Takových je velká síla. Posléze po vítězném tažení levice příjde nutný ekonomický krach a bude to jen o tom, kdo ztratí víc. Ti co mají houbeles, neztratí mnoho. Jen do rachoty nuceně zvesela každý den jak důlní osel poběží. To totiž bude ten radostný přínos - potěšení z dobře vykonané práce, ovšem s odměnou mizivou.

Takže jásejte, že nemusíte ani volit a robota vám bude zajištěna!Rv

ClownVadim 3.6.2009 16:04

Re: A jedna pravda

Hm.Blábol anarchistů a Vesmírných lidí.Pročpak se asi diktatury svobodným volbám tak brání co?!

Ryba 3.6.2009 10:49

Obecná platnost?

Jestliže má být ptavdou to, co tvrdí autorka, pak tedy z principů čistě logických, lze vyvodit, že nárok na existenci mají i ostatní nátlakové subjekty, jako je Strana dělnická  a Národní, případně i další, které ještě k takové destrukci elementárních principů ani nepřistopily. 

Spektrum povolených (trpěných)  politických vandalizmů dosud nebylo zdaleko vyčerpáno.

Virtuál 3.6.2009 10:48

Mezi Paroubka a ČSSD lze ! vložit rovnítko.

Byl jsem přísedícím u prvních svobodných voleb po roce 1989.S jásotem jsem sčítal všechny nekomunistické hlasy včetně těch socdemáckých a abych se přiznal, právě z těch jsem měl radost do okamžiku, než mne z omylu vyvedl můj otec, pamětník jak socdemáků, tak i voleb prvorepublikových.Sociální demokraty z I.republiky přirovnal k prvorepublikovým komunistům.Tvrdil, že rozdíl mezi nimi byl neznatelný.Nechtěl jsem tomu věřit do doby, kdy se dostali k moci u nás po 89. roce a Paroubek mi svými způsoby a praktikami otcův poznatek jen potvrdil.

dhimmi 3.6.2009 11:10

Re: Mezi Paroubka a ČSSD lze ! vložit rovnítko.

Ale například v civilizovanějších zemích jako je třeba NORSKO nebo ŠVÉDSKO je soc. demokracie opravdu tím čím má být-moderní levicí.

Laco 3.6.2009 11:13

Re: Mezi Paroubka a ČSSD lze ! vložit rovnítko.

Jsou země, kde se ani kokmunistická strana nezprofanovala a může být považována za stranu demokratickou. To rozhodně není náš případ

dhimmi 3.6.2009 11:16

Re: Mezi Paroubka a ČSSD lze ! vložit rovnítko.

To bude ale jen tím,že se tam komouši nikdy nestali pány nad životy svých spoluobčanů.

Laco 3.6.2009 11:20

Re: Mezi Paroubka a ČSSD lze ! vložit rovnítko.

Jistě a navíc nespadli do područí moskevských bolševiků.  I u nás žili komunisté, kterých si lze vážit, například Vladislav Vančura. Poslední šanci prohráli čeští komunisté po roce 1969. V té době (tedy, o pár let později) na politickou scénu vpluvá Bratr Paroubek

ClownVadim 3.6.2009 16:14

Re: Mezi Paroubka a ČSSD lze ! vložit rovnítko.

Pokud si projdete dobový tisk a pročtete například parlamentní archiv se záznamy schůzí,tak zjistíte,že mezi socdem a komunisty byl hodně velký rozdíl.Váš otec zřejmě za 1.republiky sympatizoval se stranami víc napravo,takže tyhle dvě strany házel do jednoho pytle.Ale je to to samé jako dávat dohromady některou z demokratických sudeto-německých stran s SdP.

Větší vlastenec 3.6.2009 10:40

Chcete platit, studentíci ? Tak si to teda pěkně zaplatíte !!!

Přátelé a soudruzi, jak se říká mezi naším lidem, chybami se učí jen chytrý. Blbec je opakuje.

Proto se ptám : Jsme blbí ? A hned si odpovídám, přátelé a soudruzi : NEJSME ! R^  My nebudeme opakovat chyby našich starších soudruhů, my ne ! Shovívavost, měkkost, polovičatost - nic takového ať od nás nikdo nečeká ! Plané jsou naděje buržoasie, my si tentokrát nebudeme hřát zmije na prsou !  ;-€  Žádní dnešní havlové, schwarzenberci a jiní podobní (Y) nebudou tiše kout pikle celá příští desetiletí, nebudou se nám smát za zády do očí !

Přátelé a soudruzi, očista našich vysokých škol tentokrát musí být důkladná ! Železným koštětem vymeteme všechnu modrou špínu z kabinetů i poslucháren, laboratoří i knihoven.

Jestli chtějí reakční studentíci platit, tak si to tedy zaplatí ! Ale něco jiného a jinak, než by si ve svém povýšenectví přáli. ;-D  Prostě, po našem volebním vítězství bude opět školství a zdravotnictví bezplatné. Nebude stát vůbec nic, a taky za to opět bude stát !

>-  Volte důslednou očistu školství a kultury od reakčních živlů !  Volte ČSSD a KSČM !  >-

nyrik 3.6.2009 10:47

Re: Chcete platit, studentíci ? Tak si to teda pěkně zaplatíte !!!

trapna modra propaganda-a ještě napiš ,že diky ODS mame babany

pertinax 3.6.2009 11:33

Re: Chcete platit, studentíci ? Tak si to teda pěkně zaplatíte !!!

No když si to přejete: Díky ODS máme babany. Ale, prosím pěkně, co je to BABAN?

lotrhou 3.6.2009 10:48

Re: Chcete platit, studentíci ? Tak si to teda pěkně zaplatíte !!!

vymetat železným koštětem? táhni ty rudá špíno :-).

Coro 3.6.2009 10:49

Re: Chcete platit, studentíci ? Tak si to teda pěkně zaplatíte !!!

Ne ne, to nebude rudá špína, to bude provokace ze strany pravičáka. CORO

Coro 3.6.2009 10:48

Re: Chcete platit, studentíci ? Tak si to teda pěkně zaplatíte !!!

Kolik ti Topolánek zaplatil za tuhletu antireklamu reklamu?? Samozřejmě , že studenti chtějí platit, jasně to řekli, jsem pro. A´t platí. Alespon nebudou po večerech posedávat a chlastat, nebudou o víkendech jezdit na chaty rodičů či chodit na párty, budou pracovat a vydělávat na studia. A to je přeci správné, nebo ne? CORO

lotrhou 3.6.2009 10:53

Re: Chcete platit, studentíci ? Tak si to teda pěkně zaplatíte !!!

ale jděte pane... to je paroubkova taktika....

:-) 3.6.2009 10:58

Re: Chcete platit, studentíci ? Tak si to teda pěkně zaplatíte !!!

Zatím tu děláš reklamu hlavně ty, těm sým blábolům.

Ahasver 3.6.2009 10:53

Re: Chcete platit, studentíci ? Tak si to teda pěkně zaplatíte !!!

Voni jsou tak chytrej. A na to přišli sami?:-o:-o:-o

dhimmi 3.6.2009 11:00

Re: Chcete platit, studentíci ? Tak si to teda pěkně zaplatíte !!!

Typická reakce bachorových fanoušků,když si někdo dělá srandu z KSČSSD,tak je to určitě propaganda placená modrými tuneláři.

Tino 3.6.2009 10:39

Autor je idealista

Jestli si kdo myslí že většina mladých je stejného názoru s autorem tohoto článku, pak je na omylu a to osudném. Není totiž každý mladá(á) v pozici autora a tak se protlouká jak to jde. A ono to jde i lehoučko s pomocí sociálních zajištěností. Velmi mnoho mladých prostě o politice nepřemýšlí den ze dne a je jim šumafuk celý Topolánek i Paroubek. Mnozí se shánějí jen po marijánce či po chlastu a práci s výdělkem se vyhýbají dokud to jde.

Ono nám ekonomicky přituhlo. Je tá krize a už nějaký dva roky nejni z těch podpor možný vegetovat. Teď už dokonce není ani ta práce z které by se dalo jako poslední možnost vyžít. A mladí v obrovském množství začínají se starými nadávat, cože je to za bor-el, když stát jim nejistí život. A na to přesně hraje Paroubek! Takže ještě chvilku a pak mladí půjdou coby proletariát v jednom šiku k volbám.

No mně se tohle taky nelíbí, ale je třeba si přiznávat pravdu, aby se nedělaly blbé kroky v té politice pravice. Žvaněním pravicových tezí a podceňováním politického protivníka rozhodně nově vzniklá partaj nic neuhraje. Jedině ostudnou porážku.

Tak co na ty kecy starýho řekne mladý? No nebudu si dělat iluze, že mladý tohle vůbec čte. Takže hoj autore! Sejdeme se po volbách. Já jsem pesimista co do vašeho vítězného tažení!

nyrik 3.6.2009 10:20

modři svazaci

řvali-my to chceme platit-mysli tim snad SVOJE RODICE ne ?!-někteři z nich maji hluboko do kapsy-lichvařske najmy-nejdraši k poměru k platum v Evrpopě,zdražovani všeho ,postupně nedostupne lečeni--a tak po přečteni tohoto članku musim kostatovat ,že to napsal bud modry zfašizovany agitator nebo parchant z tunelařske rodiny;-O

Coro 3.6.2009 10:33

Re: modři svazaci

Ano, svazáci. Já jsem tehdy v SSM nebyl, ale pamatuji si to jejich arogantní chování. A jejich děti jsou agresivní ještě více. Jestli chjí platit, ať platí. Vždy´t nemusí pořád chlastat, žrát a tloustnout, mohou i pracovat. CORO

hm 3.6.2009 10:39

Re: modři svazaci

Ještě je tu možnost,že to psal magor.Kominíci s oblibou získávali vzdělání na institutech.

Dle úrovně zástupce ředitele soudím,že tento institut je něco podobného.Instituty tehdy

řešily možnost získání vysokoškolského diplomu pro ty,kteří třeba v mládí mohli šít

pouze kalhoty a saka by nezvládli.A tak se rodili doktoří,jako třeba pan Bílak,že.

yt 3.6.2009 10:42

Re: modři svazaci

Můžete mi předložit nějakou "fašizující" myšlenku z toho článku? a na lichvářské nájmy se zeptejte oranžového poslance Křečka.

lotrhou 3.6.2009 10:52

Re: modři svazaci

mluvte jen za sebe pane.  někdo za sebe opravdu rád zaplatí. že to rudoši dělat nechtějí- to je o vás známo už dlouho.

adélka 3.6.2009 10:16

JDĚME VOLIT - TO JE JEDINÁ CESTA,

Jediným prostředkem jak se zbavit komančů ;-€a paroubkovců ;-€je JÍT VOLIT. Vůbec si nemyslím, že Topolánek je úžasnej nebo tak něco. Myslím si ale, že VOLÍME SMĚR - bu'd pravice nebo levice..... A klidně budu platit poplatky u lékaře nebo školné za děti když si na to vydělám. A věřím, že bude-li podporováno podnikání a zdravá tržní konkurence musíme k tomu dospět!!!!!!

SLAVA 3.6.2009 10:22

Re: JDĚME VOLIT - TO JE JEDINÁ CESTA,

Už jsme dospěli, jen se nedá slušně napsat, kde jsme se ocitli. Česká "pravice" podporuje konkurenci leda tak na trhu s úplatky a podniká se hlavně jednou nohou v politice. Vám ten marasmus zřejmě vyhovuje, mně ne.

Coro 3.6.2009 10:30

Re: JDĚME VOLIT - TO JE JEDINÁ CESTA,

Co je pravice a co je levice? Vždyt ODS je v mnohém levicovější než ČSSD. CORO

bovrti 3.6.2009 10:33

Re: JDĚME VOLIT - TO JE JEDINÁ CESTA,

Takže nezbývá nám chudákům než volit pravicového Paroubka.

Coro 3.6.2009 10:38

Re: JDĚME VOLIT - TO JE JEDINÁ CESTA,

To jsem neřekl. Je tu plno jiných stran. CORO