27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
lipolt 18.6.2007 11:56

Re: Jandák včera prohlásil

Jandák měl opět pravdu: čuňkiáda je mana z nebes - co by si bez ní socdem počala! Je to bič na kolaici a vládu a národ se tomu chechtá!

tomas pansky 18.6.2007 3:22

... opet malo muziky a proc take? Pan autor ...

... se tak jako vetsina pisatelu na techto strankach moc nenamahal nam priblizit fakta. Naopak plujice v proudu tradice vetsiny novin nam presentuje smesici individualnich dojmu a predpovedi. ... Herdek, to uz tu v Cechach neni skutecne pisatel - novinar, ktery neni liny se ptat a ziskavat fakta, ktera se nechaji overit a takto tedy pomahat hlidat pravo a demokracii? Tady se ukazuje, jak krehka a neustalena "demokracie" je u nas zivena. Samozrejme za socialisti chteji prenest vec na parlamentni uroven. Vedi, ze timto krokem by se jim podarilo zranit lidovce, oslabit Topolanka, a prinutit spolecnost zapomenout na jejich vlastni kauzu s neplacenim faktur (pripad Altner). ... Dale bych rad poradil panu autorovi se vice zajimat o jednotlivce, kteri zpusobili procesni chyby. I v tomto pripade uz jich bylo mnoho. Nechtel byste se na to podivat a poreferovat, co se stane prokuratorovi, ktery prekroci sve pravomoci nebo zpusobi procesni chybu ... tady jsou lehce vyhledatelna fakta, ze kterych bychom po zverejneni ale vsichni mohli zvracet.

j.k. 18.6.2007 8:46

Re: ... opet malo muziky a proc take? Pan autor ...

R^

TOM 18.6.2007 9:29

Ne plujíce,

kruci, to je množné číslo, ale pluje. Nepoužívej termity, které neznáš, je to velké rizoto.

AD 18.6.2007 1:22

Další (doplňte dle uvážení)

Proč se pořád šíří lži o načasování, když NSZ vydalo rozhodnutí již 4.6.

clay 18.6.2007 1:11

cha cha další blb na novinovém nebi

další výzkum to nepotvrdil a dal černoprdeuníkům 8 procent;-D

JC 18.6.2007 0:56

K věrohodnosti průzkumů "veřejného" mínění :

Jsem přesvědčen, že v této skrz naskrz zkorumpované  zemi platí pořekadlo: kdo maže, ten jede. Agentury veřejné mínění nemapují, ale vytvářejí. Stylem tety Kateřiny: "častá krůpěj i kámen proráží". 

Majstrštykem agentur je vstup Zelených do Parlamentu. V předvolebních diskuzních pořadech působili zástupci této strany nevěrohodně, spíše jako trapní diletanti. Přesto agentury informovaly o jejich neustále stoupajících preferencích (zřejmě financoval stejný investor, jako v případě Unie Svobody).

A tak se ve vládě a dalších státních institucích roztahují a o našich životech rozhodují: ambiciózní člověk, který  stačil obejít už několik politických stran, kazašská ochránkyně profesionálních povalečů, zástupkyně rakouských ekoteroristů, majitel firmy na výrobu větrníků, hysterka, ochotná pro moc a slávu zahrát jakékoli divadlo.

Kdyby bylo možno věřit agenturám, pak bych za příčinu poklesu obliby  KDU-ČSL  považoval Kalouskovu "reformu".  Což není žádná reforma, ale jen prachsprosté zdražení všeho potřebného k životu lidem, kteří se živí prací - hlavně mladým rodinám, důchodcům a  zdravotně postiženým. Je otázkou, jestli p. Kalousek nenastavil tu svou "reformu" takto asociálně záměrně - po dohodě s ČSSD. S tím, že Paroubkovi touto cestou získá voliče.

Petr 18.6.2007 2:16

Re: K věrohodnosti průzkumů "veřejného" mínění :

KDU-ČSL je stejně nehybná strana jako KSČM. I kdyby Čunek byl odsouzen a s ním třeba i celé vedení,  tak bigotní moravské babičky a dědoušci jim hlasy stejně dají. Velké výkyvy v jejich preferencích plynou asi z nerovnoměrnosti výběrového vzorku tázaných, v Čechách to bude blízké nule, naopak na jižné Moravě možná až 10%. 

Petr Q. 18.6.2007 17:36

Re: Re: K věrohodnosti průzkumů "veřejného" mínění :

Jsi ty ale "Kuzma Kuzmič", Petře.

Petr H 18.6.2007 2:18

Re: K věrohodnosti průzkumů "veřejného" mínění :

Největším volebním sponzorem melounů byla reklamní! agentura Medea,jejíž ředitel Soukup se po jmenování Kuchtové ministryní školství stal jejím ekonomickým náměstkem,čili rozděluje tamní x-miliardové zakázky.Je tedy celkem možné,že i z těchto peněz státu se financují anti-temelín demonstrace.Hezký Kocourkov.

Papouch 18.6.2007 12:48

Re: Re: K věrohodnosti průzkumů "veřejného" mínění :

Medea je agentura medialni, ne reklamni

huhu 18.6.2007 0:24

starého psa novým kouskům nenaučíš

jediným řešením je změna volebního systému na většinový. tak aby každý zastupitel byl závislý především přímo na svých voličích ne straně

Kelar 18.6.2007 0:42

Čunek má osobní mandát

Ale právě tak byl senátor Čunek zvolen - on osobně svými voliči ze Vsetína. A ti mu stále věří, protože ho znají.

stréc 18.6.2007 0:51

Re: Čunek má osobní mandát

To nevadí, stejně by to bylo lepší tak, jak píše huhu -- já mu věřim ;-)

p 18.6.2007 17:29

Re: Re: Čunek má osobní mandát

To neděláš dobře, strécu!

huhu 18.6.2007 1:20

Re: Čunek má osobní mandát

nepíšu o Čunkovi, ale o lidovcích. A jinak ano, Čunkovi ti, kteří ho znají tj. jeho voliči zjevně věří.....;-)

Hroch 18.6.2007 8:03

Re: starého psa novým kouskům nenaučíš

to je trochu složitější:

- čistě teoreticky může být ve dvousetčleném parlamentu 200 různých stran - je didět v senátu, že je tam počet stran větší bež v dolní komoře

- žádný volební systém nevyloučí vliv neschopných populistů, a ti jsou v ČR ve všech stranám ve většině

Petr Q. 18.6.2007 20:31

Re: starého psa novým kouskům nenaučíš

Upozornění  na čirý logický nesmysl, z produkce jakéhosi huhua.