27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
hlídací pes 20.6.2007 9:49

Re: Re: Masarykovu dělnickou akademii

Jindra: Je to vidět  z Tvé gramatiky.

Plebej 19.6.2007 21:02

Re: Re: Souhlas!

Taky by mě velice zajímalo kdy,kde a v čem prokázal pan Čunek neschopnost být tam kde je.Prosím pane Vízku informujte nevědomého plebejce.Noviny nečtu,televizi nesleduji a jen sem a tam se podívám na NP.Občas se Vám povede i slušný příspěvek a nesouhlasím s Vašimi kritiky.Ale milý pane Vízku,nemáte Vy nakonec mindrák zneuznaného,který by to jistě uměl lépe?Takže prosím vysvětlete a poučte nás,kde je jádro pudla,co ten p.Čunek/kupodivu mu fandím/zase zvoral.Prosím fakta,ne plané řeči.Díky.Petře QR^

 

qwert 19.6.2007 11:17

patálie s Čuňkem - za pár let budou mít patáli všichni spořiví občané???

Pokud se nepletu, jde jen o neochotné vysvětlení původu 500 tisíc. Je to směšná částka, kterou dokáže spořivá rodina naspořit za 5-10 let.  Už se "těším" na dobu, kdy každý, kdo si naspořil, bude vystaven osočování.

Jouda 19.6.2007 7:01

Re: Re: Re: Re: Autore

Taky by melo byt nekde dolozeno z ceho zaplatil pan starosta Cunek ty kontejnerove byty,jestli za penize mesta,nebo za sve.To si vlastne  lide neuvedomuji,ze se tlaci nahoru po jejich hrbetech,coz vlastne delaji vsichni,kteri si velmi dobre uvedomuji jak se za nekolik let da zbohatnout v politickem zivote.200 poslancu,81senatoru dokaze divy.

celim 18.6.2007 23:07

Re: Re: Autore

Utřete si ty zvratky na košili! Pokud si pamatuji, tak Čunková řekla na dotaz, jestli doma měli před pěti roky půl milionu v hotovosti, že si na to nepamatuje a bulvár - tuším MF)nebo LN) napsali: Čunková popírá, že by doma někdy měli půl milionu v hotovosti! Tomu říkám dobře upravená pravda a tím nás novinářskej póvl krmí už půl roku!!

Blabol 18.6.2007 23:02

Problém demokracie je v tom,

že si její principy každý překroutí k obrazu svému.

Cedr 18.6.2007 22:41

Nemáte pravdu, pane Starý

Nový státní zástupce se nemohl dopředu seznámit se spisem - to by byl zásah do nezávislosti předchozího. Použít ukradené soukromé imaily, které se navíc dají snad zfalšovat, je ve standardních společnostech nepřípustné. A ta k.r..v.a Vesecká se na to odvolává.

Josef 18.6.2007 22:03

Re: Re: Re: Autore

Hele, Starej, nejak ti nerozumim! Sekretarka je jedinou svedkyni?!? Na tech trech tisicich strankach toho spisu jsou potom do nekonecna jen opakovany ty jeji svedectvi o te nacpane obalce? Co se divite protestum po zasahu Vesecke, vzdyt to co udelala neni jen podezrele, ale take velice hloupe. Takovy zasah se nedela uz z toho duvodu, ze by to spatne vypadalo. Kdyz jde o spinu, tak by se meli zdvihnout vsichni cestni a necynicti lide a nejen levice! Jsou v kodexu principy, ktere se zkratka neporusuji, at jde o cokoliv.

Mell 18.6.2007 21:36

Topolánek drží trumfy.

Pane Kaiser, nevím jestli patříte do kategorie novinář, politolog, nebo jen běžný tlachal, ale váš dnešní článek určitě patří do kategorie tlachání. O kauze Čunek bylo na stránkách českých novin napsáno stovky stran článků a komentářů a většinou to byly opisy záměrně zkreslených informací a různých dojmů. Chápu, že patříte k těm, kteří Čunka ve vládě nechtějí, ale nevím jestli patříte k těm, kteří  touží po rychlé změně doleva, nebo těm, co si myslí, že když Paroubkovi ustoupí, tak jim dá pokoj.

Musím znovu připomenout jeden z demokratických principů. Pana Čunka zvolili voliči v demokratických volbách senátorem, zástupci voličů ho zvolili předsedou strany KDU-ČSL a na základě koaličních jednání je vicepremiérem. Jeho voliči mu věří a jim se bude zodpovídat. Nesnažte se dokazovat, že o něm budou rozhodovat voliči Paroubka nebo Filipa. Politická zodpovědnost pana Topolánka je, zda podlehne tlaku levice a některým přemoudřelým ze své strany na odvolání Čunka a bude tím riskovat padnutí vlády, nebo si uvědomí, že vše je to jen obyčejná politická hra, ve které on drží  trumfy.

Petr Q. 18.6.2007 20:37

Re: Re: Nebýt Čunka, tak byste autore

Nejvydatnějším zdrojem smradu je tvůj orgán, kterým produkuješ své  "myšlenky" - Čumíle.

Blabol 18.6.2007 20:36

Dobrá rada drahá a tak radím:

Při uplácení je důležité vyhodit částku dostatečně vysoko a dotyčný potřebný si vás již najde. Důležité je vše provádět veřejně, aby každý věděl, oč vám jde a kolik jste ochotni dát. Netvařte se provinile a zahanbeně, mohli byste to šeredně odskákat. Opakujte, že jde o podporu domácího podnikatelského sektoru. Dobré také je, být členem parlamentní politické strany. Pak můžete argumentovat vysokým počtem nových pracovních míst a bezpečností země.

Petr Q. 18.6.2007 20:31

Re: starého psa novým kouskům nenaučíš

Upozornění  na čirý logický nesmysl, z produkce jakéhosi huhua.

Petr Q. 18.6.2007 20:24

Re: Re: Ano, pane j.k., tahle památná pohřební řeč pana Čunka nad sebou samým je velepůvabná.

Chválím tvůj vytříbený vkus při volbě přezdívky, pod níž zde prezentuješ své nausea-texty - brblale.

Petr Q. 18.6.2007 20:21

Re: Re: Re: Ano, pane j.k., tahle památná pohřební řeč pana Čunka nad sebou samým je velepůvabná.

Smrdutou věcí jsou zde pouze tvoje "psí kšíry", Čumile.

Petr Q. 18.6.2007 20:16

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co bylo řečeno v Parlamentě 15.6.2007

Pijáku, prohlédl jsem tvé sebeostuzení.

"Budete zřejmě opilý, soudruhu Tuleji (alias Pijáku) ničemu z vaší řeči nerozumím".

Po tomto citátu, vypůjčeném od klasiků kontrolní otázka: Rozumíte - Pijáku - ještě vůbec sám sobě? Z vašeho nausea-textu je patrná extremní  "opilost"  resp. nestřídmá nepřátelská zaujatost; vy svůj blud nevidíte pouze dvakrát, jak se sluší na  "standardní" opilce, nýbrž hned nekonečněkrát (viz  expresivní  "zostudiv všechny ... prohlédnut všemi").

Radím - zkuste vystřízlivět; svět pak vypadá docela jinak. (Mohu připusti, že ne vždy nutně lépe, ale rozhodně pravdivěji.)

Pijják 18.6.2007 18:50

Dík

Dík za důkaz o cenzurování PP.

Pijják 18.6.2007 18:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co bylo řečeno v Parlamentě 15.6.2007

Vážený Malý Astone, nevíte nic. Snažíte se jen přehodit hnůj z jednoho chléva na sousedův. A to není kompaktibilní se slušným novinářem. P. Čunek, zostudiv již všechny a prohlédnut již všemi, provokuje tvrzením: Budu vládnout třeba za mřížemi.

Pijják 18.6.2007 18:37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co bylo řečeno v Parlamentě 15.6.2007

Vážený Astone, styďte se! Víte, jak se říká takovým novinářům, ke kterým se hlásíte? Nevíte zhola nic. Snažíte se hnůj z vlastního chlívku vhodit sousedovi. Čunek, ač prohlédnut už všemi, drze provokuje tvrzením, že bude vládnout třeba za mřížemi!

Petr Q. 18.6.2007 18:12

Re: Je zde mnoho věcí, které koalici znevěrohodňují!

Pozoruhodný postřeh, Franto.

Doporučuji věnovat pozornost primárním faktům, které vy, obdobně jako hlučná většina, tak pečlivě ignorujete: Proč (jakým právem) bylo vyšetřování a dohled vůbec předáno do "osvědčeného" Přerova, kde se navíc vyšetřování vcelku triviálního případu vleklo několik měsíců a spis má údajně 3.500 stran. Z postupu vyšetřování přespříliš čiší urputná snaha Čunka za každou cenu potopit; to jste nepostřehl? proč asi?

Jste vy (a vám podobní) schopen(i) pochopit resp "rozdejchat", že se sluší chyby napravovat a ne je hromadit a činit předmětem uctívání???

Petr Q. 18.6.2007 17:50

Re: Souhlas!

Můžete mě (a snad to bude zajímat i další) - pane Vízku - vysvětlit v čem má spočívat Čunkovi připisovaná neschopnost a poučit mě, jak by měl, dle vašeho gusta, 1/ vypadat ideální schopný politik, 2/ který z českých politiků se tomuto ideálu blíží a proč. Děkuji za věcnou (neideologizovanou) odpověď, pokud budete tak laskav.

brblal 18.6.2007 17:37

Re: Re: Re: Komentátor Jiří Hanák - 2.část

Zkušeností měl stejnějako první ministr vnitra Ruml,jehož otec nosil Gotwalda na ramenou.Ruml měl bohaté zkušenosti,když popásal jako bača ovce na Slovenkých stráních.Ale to byl člen elity-ODS.tam to jednak nevadí a jednak se to nemá připomínat.

Petr Q. 18.6.2007 17:36

Re: Re: K věrohodnosti průzkumů "veřejného" mínění :

Jsi ty ale "Kuzma Kuzmič", Petře.

Karim 18.6.2007 17:34

RENOMOVANEHO ADVOKATA ma i Urbanova.....

Novak pry sice pije, ale jako byvaly ministr ODS ma v justici spoustu znamych a za slusne penize odvadi dukladnou praci.  Patrne i ve spolupraci s mafii byvalych ksc u PCR SM. 

Vada ODS je evidentne to, ze si netroufa vyjet po pozoruhodnych pripadech hrabosstvi politiku CSSD (Maldek, Jansta, Kraus), mozna ze strachu, ze i jeji nektere cleny by bylo mozno namocit.    Zurivy boj se vede o Cunkuv pulmilion, ze Mladek a Jansta zorganizovaly a n;preprali pres CAIB   bezprizornych 195 mega na Antilach - to  PCR jiz rok setri a pro jistotu nechce pochopit, o co slo, s vypovedi Mladka a Jansty je vsak "zcela spokojena".  Konec koncu jde o byvale zaslouzile tvrde stalinisty - na ty nemuze vyjet tak tvrde jako na katolika Cunka.  

brblal 18.6.2007 17:33

Re: Hele, příteli Vízku, Otíka sem netahejte

Asi Tebou a nezaslouženě.Jenže Ty máš ty stranické klapky,viď a ty nedovolí,aby jsi viděl věci ve více souvislostech.Tvůj úkol modrostraky je jediný:kydat,kydat a zase kydat.

p 18.6.2007 17:29

Re: Re: Čunek má osobní mandát

To neděláš dobře, strécu!

Karim 18.6.2007 17:23

Cunkova zena je zubarka, lide kteri se divi majetku Cunkovic rodiny.....

...budto maji neustale zdrave zuby, nebo nechapou kolik u zubare za co mplati, nebo jsou tak trochu pokrytci.

Samozrejme ze sposuta soukromych zubaru neplati dane tak jak by mela.  To je ale sport rozsireny i mezi jinymi politiky - procpak socdem Mladek dela pro "svycarskou" firmu Taluda?  Proc do ni leje penize horem dolem socdem Jansta? Jakpak budou jansta a MLADEK DANIT 195 MEGA, KTERE SE Z PALMARE csob OCITLO NA aNTILACH?   Kde danil Michal Kraus a Egon Lansky? Kaloskovi dal papirove byt tchan  (ksc mafista) - jak ten sve prijmy danil?  Nijak.   

Nikdo prozatim neobzaloval pi Cunkovou, ze by neplatila jakoukoliv cast dani.  Vsechno se toci kolem pul mega uplatku - silne to vypada, ze muze jit o spiknuti zhrzene sekretarky-odborarky  a extremne zaujatych sympatizantu socdem-ksc-stb.  Samozrejme neni vylouceno, ze to Cunek vzal - ale zda se, ze ma papir na to ze penize jsou odjinud -  tim by asi - nejit o Cunka - pripad v tichosti padl. 

Ohromny "uspech"  7-leteho intenzivniho pronasledovani  Hucina napovida, ze Hucinovy teze o vsehoschopne  stbacke mafii v severomoravske PCR a justici jsou pravdive.    

Duvera ze stbacti mamlasi u severomroavske PCR a SZ maji skvele vybudovany pripad proti Cunkovi je obdivuhodna - zrovna tak je mozne, ze maji na 3.5 tisice stranach totalni h.... a jen se v nem chteji par let valet - viz pripad Hucin.     Rozhodne by bylo zajimave videt, jak tenn pul mega ma zuctovan H+B - mam podezreni ze dobre, jinak uz by "zdroje"  pustily do novim nejake historky a sef H+B uz by mel na krku zaloby taky.  Jestli tohle nema PCT osetrene a jen honi vodu - tak je na vode postaveny cely pripad.  Coz by v historii PCR nebylo nic divneho.    

Starý J. 18.6.2007 17:18

Re: Re: Ano, pane j.k., tahle památná pohřební řeč pana Čunka nad sebou samým je velepůvabná.

Ano - vrána k vráně sedá. Takže každý máme doma dostatečně nakradeno a jsme křiví jedna báseň! To tedy je skutečně síla!

Starý J. 18.6.2007 17:16

Re: Re: Re: No snad by bylo dobré připomenout, že třebaže se pan premiér už taky od pana Čunka s odporem odvrací -

No na Vás asi nemá cenu reagovat.  Jak se Vám dělá nevolno, tak asi normalního pohledu nebudete moc schopen!

brblal 18.6.2007 17:16

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co bylo řečeno v Parlamentě 15.6.2007

Pane Starý,už lžete jak ten Čunek.Ty ronomované advokáty má Čunek,víte to velice dobře ale proč byste si nemohl přisadit.Je vidět,kolik zastánců má pan ministr.Od Klause,přes Topolánka,Veseckou,Stětinu až k Vám a podobným.Všichni vyhrožujete ,prozident,policii,Štětina Obstovi a vyšetřujícímu,Čunek a Vsetínský úřad bývalé sekretářce.Tak nehovořte o Paroubkovi ale o těchto lidech.Ale to Vy nedokážete.Asi jste na jedné lodi,patříte mezi tuneláře,zloděje a ty,kteří si ze státu udělali dojnou krávu.

Starý J. 18.6.2007 17:13

Re: Re: Autore

A Vy zase budete mladý! Státní zástupce má právo vybrat si vyšetřovatele, navíc asi dobře věděl, co ten starý vyšetřovatel udělal blbě. Navíc Vesecká neměla k dispozici kopie e-mailů mezi vyšetřovatelem a Urbanou dříve. Snad víte, kdy byly získány. Jejich pravost potvrdili také všichni novináři, kteří si s Urbanovou dopisovali. Soud by to na základě práce vyšetřovatele stejně musel uložit k ledu, jenže to už by byl Čunek od Topolánka z vlády vyšoupnut, čili cíle by bylo dosaženo! Či stále věříte, že jde o korupci půl milionu?

A pokud namítáte, že jeho majetky neodpovídaji příjmům - to nevím, přesné údaje neznám. Jen bezpečně vím, že Grossovy také neodpovídaly a jeho kauza byla odložena, Krausova maminka doma jistě také neměla půl milionu dolarů a jeho kauza byla odložena, Rathovy přijmy také neodpovídají dvěma domácnostem a třem nemovitostem a poliklinice atd., atd.....Tak bychom mohli pokračovat!