10.5.2024 | Svátek má Blažena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Psí vrah Čumil 195 113 18.6.2007 17:13

Re: Re: Re: Nebýt Čunka, tak byste autore

Milý pane Starý, pan Čunek politicky zemřel v pátek. A třeba mu kolegové z koalice vyválcují za nevídaných opatření nevinu, dříve nebo později je ten mrtvý potopí.

Jindra 18.6.2007 17:11

Re: Re: Autore

jestli musí chodit o nedělích ministrovat, není divu že si nepamatuje nějakej ten půl milionek, takovej člověk nemá na starosti jenom sebe a svou rodinu ale blaho všehomíra, tak se nedivte....

brblal 18.6.2007 17:05

Re: Ano, pane j.k., tahle památná pohřební řeč pana Čunka nad sebou samým je velepůvabná.

To tedy byla síla,jen co je pravda!Ale tady má Čunkovo křiváctví pořád dost obhájců.To bude tím,že vrána k vráně sedá.Jinak si to nedovedu vysvětlit.

brblal 18.6.2007 17:03

Re: Re: No snad by bylo dobré připomenout, že třebaže se pan premiér už taky od pana Čunka s odporem odvrací -

Renomované advokáty má Čuník,nikoliv bývalá sekretářka.Stále více vyplouvá na povrch komu a z jakého politického spektra nevadí pochybné transakce,tunelování,zlodějny,podvody ats.Je to ze strany ODS,která ve smlouvě s občany slibovala tvrtý boj proti korupci a úplatkářství.Ten boj se rychle rozplynul,jakmile se dotkl zájmů trojkolky.Když vidím ty tři šéfy stran sedět vedle sebe,dělá se mi nevolno.

jirka.s. 18.6.2007 16:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co bylo řečeno v Parlamentě 15.6.2007

Tak na tohle Vám, pane Starý, čumil a loula určitě neodpoví!

brblal 18.6.2007 16:55

Re: Autore

Starý je asi opravdu starý.Státní zástupce Jihlavy vaměnil vyšetřovatele ještě dřív,než se sám seznámil byť s první stránkou spisu.Vzpomínám,jak při sebemenším pochybení se ODS vždy dožadovala odstoupení vlády.Dnes nic takového nehrozí.Čunkovo majetky  n e o d p o v í d a j í  jeho příjmům a s péčí o čtyři děti,některé již studující na vysokých školách /nemalé výdaje/,jeho žena neví nic o úsporách 497.OOO a to je vše v pořádku?On se sám nějak nemohl rozpomenout,jak k penězům přišel atd,atd.Ale hlavně,Vesecká předala kauzu až poté,co již byl spis předán jak Čunkovi,tak jeho obhájcům k prostudování.Navíc,byl odňat na popud obhájců Čunka.To tu opravdu ještě nebylo.Takže,zametat,zametat za pomoci Vesecké a spol.

Jindra 18.6.2007 16:53

Re: Re: Re: Autore

Uvažování tímto směrem zcela jednoznačně vede k velkému mezinárodnímu Romovi, který udatného vsetínského starostu chce zničit. Ať už kradl nebo ne, je to blb k pohledání a jako takový by se měl pakovat.

Starý J. 18.6.2007 16:43

Re: Re: Autore

Snad máte pravdu v tom, že ta sekretářka SAMA není schopna tak vysoce politickou kauzu rozehrát. Jenže bohužel je stále jedinou svědkyní a kolem ní se všechno točí. Zřejmě je jen tím maňáskem, ale veledůležitým. Když vezmete ono QUI BONO?, pak adresa je jen jedna! A to, co se děje po zásahu Vesecké, rovněž míří jen jedním směrem!

loula 18.6.2007 16:38

Re: Autore

napsal jsem již víckrát, že nevěřím, že tato kauza se dílo zhrzené sekretářky. Tvrdit ale tak jednoznačně, kdo za tím stojí, to bych si skutečně netroufal. Doufám, že se to dozvíme, i když jsem značně na pochybách. Myslím, že nový vyšetřovatel to odloží, a tiše to zapadne. Což je ovšem škoda, protože by bylo velice potřeba odhalit ty postavy v pozadí, padni komu padni.

Starý J. 18.6.2007 16:33

Re: Re: Nebýt Čunka, tak byste autore

Ano smrdí zde Čumile, odporně smrdí některé věci. Ale naprosto jiné, než si myslíte Vy. Je to smrad živých, až velmi živých jedinců, těch, co kauzu řídí a živí!

Starý J. 18.6.2007 16:31

Re: No snad by bylo dobré připomenout, že třebaže se pan premiér už taky od pana Čunka s odporem odvrací -

Možná to není ani tak s odporem, ale z pudu sebezáchovy! Třeba si důrazně uvědomil, že odporná mafie Paroubek - státní zástupci - policie má ještě obrovskou sílu zlikvidovat kohokoli tím nejhnusnějším způsobem. O tom propojení mluvil také včera a je zřetelně vidět na celé Čunkokauze, kde nejde o žádný úplatek (ten je směšný, i kdyby byl), ale nejtvrdší politický boj. Z Čunkovy řeči je naprosto zřejmé, jak dotyčnáměnila a zvyšovala obvinění, jak doslova vydírala. A zkuste odpovědět na Astonovu (Malý) otázku, jak se bezvýznamná sekretářka, bez peněz (jak si stěžuje) dostala do rukou renomovaných advokátů z Prahy? Jak ji napadlo svěřit e do rukou advokátů z Prahy, advokátů, které ani Vy byste nezaplatil?

Starý J. 18.6.2007 16:21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co bylo řečeno v Parlamentě 15.6.2007

Velice správný postřeh Astone! Nic neznamenající vsetínská sekretářka je od samého začátku v péči renomovaných pražských advokátů, na které při svém platu (jak si stěžuje) a významu, rozhodně nemá! Jak vůbec se dostala do Prahy a jak ji to napadlo?

Jindra 18.6.2007 16:10

Re: Masarykovu dělnickou akademii

Nemějte obavy, zůstal jsem vzděláním nparosto nedodčen....;-D

Starý J. 18.6.2007 15:59

Re: Re: Komentátor Jiří Hanák - 2.část

Vízku, ví, že jste to nepsal Vy. Ale zřejmě to považujete za vrchol novinářského umění a vystihnutí situace.

A proto se zeptám: Kolik asi řečí uměl elektrikář Škromach, jehož největší kousek před nástupem politické dráhy ministra bylo přizabití nějakých krav po jím instalované elektrické ohradě?

Starý J. 18.6.2007 15:43

Autore

Kdepak jste přišel k názoru, že ....se protipražácký afekt nešťastně propojil s představou, že po Čunkovi jde metropolitní elita.....

Na jedné straně píšete, jak se lidovci bojí o 4 křesla ve vládě a na druhé naznačujete, že akce proti Čunkovi jsou dílem lidí ve vlatních řadách KDU.

Hysterický řev sockomunistů poté, co Vesecká předala kauzu do Jihlavy a tamnější zástupce vyměnil i vyšetřovatele, přesně ukazuje, komu se zhroutila pečlivě aranžovaná dlouhodobá kauza Čunek. Vždy platí - komu kauza slouží? Myslíte, že prospívá samotným lidovcům a že ve vnitrotranickém boji jsou v současné době schopni jít až tak daleko? Snad by to mohli jedině být ti, na něž se v Topolánkově vládě nedostaly koryta a mají je přislíbeny ve vládě někoho jiného. Jenže daleko víc o pád Topolánkovy vlády jde tomu, kdo chce sestavit vládu novou! Je to tak těžké?

Psí vrah Čumil 18.6.2007 15:21

Re: Nebýt Čunka, tak byste autore

Ale měl, třeba o naší politické jedničce Topolánkovi. Ale v tomhle mrtvolném smradu je třeba odlišit nejprve mrtvé od živých.

nepolitik 18.6.2007 14:36

Nebýt Čunka, tak byste autore

neměl o čem psát. Já se osobně řídím heslem. Dočkej času, jako husa klasu. a proto si raději počkám jak celá kauza dopadne. Hloupé závěry novinářů jsou nanic. Rv

honzah 18.6.2007 14:22

Re: Co Čunek - to js spíš legrační figurka

Ta letní Kalouskova eskapád byl obratný taktický manévr, předem věděl, že to neprojde. A buďme rádi, že je ministrem financí Kalousek - Tlustý nebo Sobotka totiž financím vůbec nerozuměj.

Josef 18.6.2007 14:04

Re: Souhlas!

Svoboda dělá mrtvého brouka,protože ho dělal vždycky.

Psí vrah Čumil 18.6.2007 13:43

No snad by bylo dobré připomenout, že třebaže se pan premiér už taky od pana Čunka s odporem odvrací -

ona je to fakt síla - v důsledku své skvělé koaliční politiky dosáhl kýženého výsledku: sjednotil se s panem vicepremiérem do nerozeznatelné hmoty zvané Čunkolánek.

Malý Aston 18.6.2007 13:31

Re: Re: Re: Ano, pane j.k., tahle památná pohřební řeč pana Čunka nad sebou samým je velepůvabná.

Ona se uklidí až bude prověřena činnost pana Obsta a toho policajta.:-D

Malý Aston 18.6.2007 13:30

Re: Re: Re: Re: Re: Co bylo řečeno v Parlamentě 15.6.2007

Pan Čunek dobře si vědom toho,že jeho politická likvidace je již neodvratná uvedl to co uvedl.Může mi někdo napsat jak Marcelka z myslivny,v hlubokých lesích vsetínských se dostala k těm advokátům pražským?A dále mne zajímá,co vyvodí paní Vesecká a policejní prezident z porušování zákonů,kterých se dopustili při vyšetřování jejich podřízení a jak funguje kontrolní mechanismus nad policajty a prokurátory?(státními zástupci) Mám dojem,že název Státní zástupce je odvozen od slova Stát a ne Paroubek nebo Rath.Pokud nemám pravdu tak přejmenovat na Paroubkův zástupce.:-D

Psí vrah Čumil 18.6.2007 13:28

Re: Re: Ano, pane j.k., tahle památná pohřební řeč pana Čunka nad sebou samým je velepůvabná.

Kildně se zamýšlejte. Ale už si tu smrdutou věc proboha uklidte. Jak dlouho tu ještě budeme čuchat její výpary?

Blabol 18.6.2007 13:26

Čunek, druhý muž, vlády je možná vinen, ale třeba také ne

Bohužel, Topolánkovo ohodlání k přečasným volbám skončilo přeběhnutím dua M+P s Dalíkovou pomocí. Důležitější otázkou je, proč Topolánek již nechce předčasné volby. Nemůžu souhlasit s autorem, že se jedná o Topolánkovu bázeň. Zřejmě se u něj jedná o vážnou obavu, aby nedopadl jako Čunek.

Malý Aston 18.6.2007 13:18

Re: Ano, pane j.k., tahle památná pohřební řeč pana Čunka nad sebou samým je velepůvabná.

Zřejmě to byla poslední řeč pana Čunka.Zatím do něho řezali jen komančové u socek a komančové u komančů včetně prostitujících novinářů.On musel držet hubu a přitom advokát Marcelky mohl pouštět informace Paroubkovi a Rathovi bez problémů.Já být poslancem u socek nebo komoušů,tak se zamyslím nad jeho projevem a uvědomím si,dneska Čunek a zítra jen když zvednu obočí proti Paroubkovi .:-D

j.k. 18.6.2007 13:14

není to ten F.Vízek přezdívaný "čunkožrout" ??

;-D

Malý Aston 18.6.2007 13:13

Re: Re: Co Čunek - to js spíš legrační figurka

Cesty Páně a našich politiků se nedají odhadnout.Když si připustíme,jaké dárečky mu tam posadili Zelení možná že potřeboval někoho,kdo se dobře vyzná v čachrech-machrech naší politické reprezentace(sebranky).A Kalousek je velký hráč opírající se o všechno,co nám občanům ještě neřekli.Ale pořád lepší než Paroubek premiér a Filip ministr obrany.:-D

Psí vrah Čumil 18.6.2007 13:13

Ano, pane j.k., tahle památná pohřební řeč pana Čunka nad sebou samým je velepůvabná.

Málokomu se podaří pronést řeč nad vlastním hrobem.

j.k. 18.6.2007 13:10

Re: Re: Re: Re: Co bylo řečeno v Parlamentě 15.6.2007

Opět podivná náhoda - konec této anabáze se udál 30. 10. 2006, tedy necelý den a půl poté, co jsem byl už zvolen senátorem, kdy byl proveden úřední záznam kapitánem Šošovičkou. Tento úřední záznam zní takto: Dne 30. 10. byl kontaktován JUDr. Novák z advokátní kanceláře Brož a Sokol a byla dohodnuta schůzka. Na schůzce JUDr. Novák uvedl, že jeho klientka Marcela Urbanová ví o tom, že starosta Vsetína Jiří Čunek dostal od společnosti HB Real úplatek ve výši 500 tisíc korun. Dále předložil písemnost, kde bylo uvedeno, že starosta si z této částky uložil 497 tisíc korun. Byl vznesen dotaz, proč v trestním oznámení neuvedla skutečnosti ve věci úplatku. K tomu uvedl, že Urbanová nechce být vedena jako oznamovatel. K její osobě se JUDr. Novák vyjádřil velmi zdrženlivě. Uvedl, že se mu Urbanová zdá být zvláštní, a blíže se nechtěl vyjádřit. Řekl, že v této věci dělá jenom pošťáka.

Vážené poslankyně a poslanci, já jsem vás nechtěl unavovat, ale takto začal celý ten příběh mnoho let dopředu. Já jsem přesvědčen o tom, že shoda termínů vždy ve věci nějaké konkrétní žádosti, která má ekonomický podtext, doufám, že jiný ne, s trestním oznámením je zcela zřejmá. Jsem přesvědčen, že kdybych se senátorem nestal, nebylo by žádné trestní oznámení, které bylo pět let poté, kdy se měl stát údajný čin, ani by nemohlo eskalovat.

Zdržím se toho, abych popisoval kuriózní postupy v případu, protože je živý. To nechám na orgánech činných v trestním řízení. Nicméně jsem přesvědčen a mám pro to mnoho poznatků, že v té věci - a to říká paní Urbanová sama - ona už je jenom divákem.

Děkuji vám.

j.k. 18.6.2007 13:09

Re: Re: Re: Co bylo řečeno v Parlamentě 15.6.2007

V případě, že nedojde ke změně vašeho postoje vůči paní Urbanové a k úpravě výše jejího osobního příplatku do podoby před 19. 12. 2003, tak po poradě se svou klientkou jsem připraven podniknout další kroky k tomu, aby k jejímu znevažování a znevýhodňování nedošlo.

Teď jsem vám přečetl dopis, který jsem dostal jako první avízo, že bych se měl s paní sekretářkou nějakým rozumným způsobem dohodnout, a jak jste si jistě ráčili všimnout, větší a první část zajímala nejen mou klientku, ale i jejího právního zástupce, úprava jejího platu, poté do toho byl vnesen nějaký sexuální podtext s upozorněním na to, abych si dal pozor, že já to budu dokazovat, a pak teprve jsem byl upozorněn na to, že když se zachovám, jak chtějí, žádné problémy nebudou.

Nechci zlehčovat tuto okolnost poznámkami, které jsem zaslechl, že tak se chová jenom žena, která profesionálně za peníze prodává své tělo. To já hodnotit nebudu. Jisté je, že v červnu 2005 paní sekretářka se sama rozhodla odejít. Odešla a začala podnikat v budově města, kde si pronajala prostor v prvním patře po zlikvidované restauraci a začala sama tady restauraci provozovat. Samozřejmě s tím měla problém.

Já už chci říci jen poslední věc ke svým kolegům. Den předtím, než městská rada pod mým vedením měla rozhodovat o tom, že se jí dramaticky sníží nájem, o což žádala, a také o jiné žádosti, kterou měla, jsem dostal dopis, který mi donesla osobně na sekretariát otevřený. V tomto dopise popisuje opět své sexuální zážitky, které se mnou měla, útrapy, které se mnou měla. Tyto sexuální zážitky jsou ale velmi detailní a podrobné. Ještě mě stihla upozornit na to, že pokud se tak nestane a nebude jí vyhověno, tak potom ať nečekám, že budu znovu zvolen starostou města, případně - věděla, že budu kandidovat - do Senátu.