27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Čunek kontra ČT

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
www racek 1.11.2007 12:32

Re: Re: v první řadě jde snad o pravdu - možná

ale zajímá. žil za 82 kč denně. tedy celá rodina. jeho vlastní údaje.

sdf 1.11.2007 12:44

Re: Re: Re: v první řadě jde snad o pravdu - možná

za 82 Kč denně žiju každý den

gerontusinza 1.11.2007 16:09

Jinak spíte pod mostem, neplatíte elektriku, plyn, telefon, net, doprava vás nezajímá...Re: Re: Re: Re: v první řadě jde snad o pravdu - možná

Tak takovéhle kouzelníky máme ve vládě a tito "užiteční " idioti ani nemohu vystát. Chlape, to je pod hranicí chudoby s šestičlenou rodinou.... Přestaňtwe kydat a račte počítat.....;-D

kritik 1.11.2007 13:03

2 mimu

Říkáte: Pokud pan Čunek zneužíval ....ať odstoupí.

Jenže pokud by to bylo na panu Čunkovi (a některých dalších na ruku jdoucích ex-soudruzích Salichovech) tak nic nezneužíval a neodstoupí, víme?

Takže v takovém podvodnickém prostředí mu někdo musel cuknout koberečkem (a dobře udělal).

Jen bych si přál, aby to bylo ve všech případech vlevo i vpravo ....

Schumacher 1.11.2007 14:32

....policistech a státních zástupcích, kteří věděli o skutečnostech nyní zveřejněných ČT a přesto vše zametli

Když oni to mají těžké. Jednou jejich vrchnost říká stíhat "tuneláře" pak zas nekriminalizovat "podnikatele". Jednou  jsou peskování, že nestíhají, pak, že stíhají. Podle toho jak se jejich vrchnost mění.

pepe 1.11.2007 10:37

nevim jak..

pro vas pane Barton, ale pro mne je vec zcela jasna. Jak to tak chodi i v jinych civilizovanych zemich, zpravodajec(ci), ktery proveroval(i) pana Cunka, usoudil(i) ze takovy clovek nema ve vysoke politice co pohledavat a podstoupil(i) svoje vysledky novinari, nebot mel(i) obavu o dalsim zameteni pod koberec. Ted se uvidi, co s tim politici udelaji. Dobry den...

Lucka 1.11.2007 10:18

Informace

Dnes jsme se o tom ráno s manželem bavili. V novinách začíná článek  slovy :Reportéři získali informace...  Já žasnu, jaké informace, často pod hlavičkou  "Přísně tajné" ještě reportéři "získají". Bankovní tajemství je bezcenný žvást, státem tajené informace jsou na titulních stranách novin. Teď neřeším, zda prokeclé info jsou o Paroubkové penězích, o Čunkových kontech nebo o lékařských zprávách. Prostě čučím, co všechno "tajného" kolem mne sviští. Asi si vyberu všechny prachy z banky a zakopu na zahradě, lékařské dokumenty o sobě rozstříhám na nudličky a radši si zreviduju daňová přiznání, zda je mám ještě doma v šanonu. Začínám se divit, ža leckteré mezinárodní a zahraniční instituce tu mají ještě odvahu sídlit, mohou mít brzy info o svých aktivitách na titulních stránkách novin, NATO už to zná...A bohužel to není jen věc novinářů či policie nebo nemocnic.Dnes je veřejné právě to, co má mít název tajné, a dobře to tedy rozhodně není.Teď nehodnotím morálnost aktérů kauz, ale ukecanost lidí, co mají na starosti regulérnost pravidel, případně jstou dikrétnost  něktrých faktů, mají to v popisu práce.

kritik 1.11.2007 12:57

Jó Lucko

za komoušů se na to dalo spolehnout, pan okresní tajemník byl nedostknutelný (a nic se o něm lid nedozvěděl), ale to bejvalo, víme? Demokracie není utajování věcí před lidem. Třeba si teď někdo vzpomene i na neexistující fond ve Švajcu!

Lucka 3.11.2007 17:52

Re: Jó Lucko

Milej zlatej, zatímco tajemník měl někde konto, můj děda velkostatkář za to, že měl legální konto, seděl na Mírově.A teď mám to konto já. No ale, to neznamená, že bych si přála, aby takovej kvákal jako Vy,kritiku, znal jeho výši. Na to si té nabyté demokracie vážím dost, než aby mi tu někdo vykládal, že je to normální, že bankovní tajemství není tajemstvím. A ty hrdinský kecy si nechte od cesty, já tedy na rozdíl od mnohých jiných o žádného tajemníka strany znova nestojím, trefil jsete vedle.

Buvol 1.11.2007 10:16

Řekl bych, že trapné je především to, že novináři musí suplovat práci orgánů činných v trestném řízení ............

Buvol 1.11.2007 10:17

Re: Řekl bych, že trapné je především to, že novináři musí suplovat práci orgánů činných v trestném řízení ............

... kteří se evidentně snažily zamést tuto kauzu pod koberec!

jirka.s. 1.11.2007 10:39

Re: Re: Nádhera, ..vole!

... kteří se evidentně snažily ...

Buvol 1.11.2007 11:03

Re: Re: Re: Nádhera, ..vole!

.... které se evidentně snažily.... v rychlost se udělá lehce nějaký překlep ....

jirka.s. 1.11.2007 11:20

Re: Re: Re: Re: Nádhera, ..vole!

Práce kvapná, málo platná! Ale ono to asi nebude v té rychlosti, že? ;-D

kritik 1.11.2007 12:54

Jirko S.

To víte sám nejlépe, že?

VLADIMÍR 1.11.2007 16:42

Re: Re: Re: Nádhera, ..vole!

Vy, asi budete sprostej magor (Y)

Aron 1.11.2007 10:11

Investigace

Tak už začíná být jasné, proč BIS šmírovala toho redaktora ČT, který natočil o Čunkovi reportáž.

čtenář zdrojů 1.11.2007 9:45

klasický modrý Bartoň

1. Kubiceho zpráva a v ní dodnes nevyšetřovaná obvinění ČSSD a Paroubka, Grossovy peníze na byt vyštourané novináři. V novinách omílané kamarádství Grossové a Barkové, kvůli kterému lidovci málem odešli z koalice. Doležel a Péťa nachytaní skrytou kamerou televize Nova. Aktivity Paroubkové, která nikdy nebyla politikem

Tohle všechno propírali novináři v posledních 3 letech a modráci včetně Bartoně tomu nejen pobaveně přihlíželi, ale občas si ještě z chutí přiložili polínko.

No a teď se zájem novinářů obrátil na stávající vládní garnituru. Bartoni, musíte si zvyknout, že k vládnutí patří i zájem novinářských hyen. Vlastně pardón - hlídacích psů demokracie. Sakra, co to plácám - hlídací psi to byli, kdy šmírovali socany. Teď, když šmírují modráky a jejich politické satelity, jsou to novinářské hyeny.

Sam Křepelka 1.11.2007 10:40

Re: klasický modrý Bartoň

Život je holt změna !

chládek 1.11.2007 15:02

Re: klasický modrý Bartoň

Nevyšetřovaná Kubiceho zpráva - vy jste se snad zbláznil, vždyŤ yla zpracovaná na zakázku ODS a ta má teď ministra vnitro, tak co? Že by stačilo jen ovlivnění volebního výsledku a pak odpusťme si co jsme si? Otázka je co se mělo vyšetřovat, jestli v tom nejeli taky nějací naši, to víte zloději jsou napříč politickým spektrem.  

loula 1.11.2007 9:45

Vážený pane autore,

Banky jsou v tom nevině, Cunek sám prohlásil, že tyto informace jsou z jeho vyšetřovacího spisu. takže jde o typický umik z policejí dokumentace ( není to poprvé ani naposledy - mimochodem, pozastavoval jste se nad nejslavnějším únikem - Kubice?). Tyto úniky mě vadí, stejně jako mě vadí, že toto všechno Salichov věděl a pranic mu to nevadilo.

Emi 1.11.2007 10:28

Re: Vážený pane autore,

Tyto informace nebyly pro případ korupce relevantní. Za praní špinavých peněz, či něco jiného nebyla podána žaloba. Zatímco justiční cesty jsou někdy hrbolaté, aby se po nich nemohlo uhánět třeba i špatným směrem, novináři se při profláknutí tajných materiálů nemusí řídit žádnými pravidly. A to je taky o morálce. Ahoj.

Von 1.11.2007 9:44

Je to tedy "dilema",

ale pane Bartoni, právě proto, aby opozice nemohla vytlouklat z takovýchto afér svůj politický kapitál /a samozřejmě nejen proto!/, nemají lidé jako pan Čunek na svých místech co pohledávat. Jenže - čistého člověka, který se žene do politiky abys u nás hledal v poledene s lucernou!

Kylchap 1.11.2007 9:43

Nadávat

na internetu se smí jenom Paróbkovi, že pane autore? O tempora o mores!

Petr Benes 1.11.2007 9:43

Nevim co se divite,

kazde tajemstvi se da koupit, v tomhle tu mame opravdu trzni prostredi. ;-)

Ludva 1.11.2007 9:42

Vy ho obhajujete ?

Pokud jste novinář, tak zvláštní. Kdo ten případ sledoval, jak se měnila vysvětlení pana místopředsedy o původu jeho peněz, tak má jasno. Nejprve si nevzpomínal, pak si vzpomenul, že uložil úspory ze slamníku do banky, která zkrachovala a že je pak dostal zpátky. No a najednou, když se provalilo, že takové úspory by si nenaspořil ani kdyby se živil jen trávou, tak se z části peněz staly peníze v úschově, které vlastně nejsou jeho. Opravdu věrohodný politik, že pane Bartoni.

Ccecil 1.11.2007 9:29

Obávám se že jakékoliv odtajňování je zcela zbytečné

Voliči levice mají jasno a neuvěří, ani kdyby viděli. Naopak to může způsobit, že dá novinářům spousty materiálu, ve kterém se už nějaké to pochybení najde, nebo vykonstruuje.

čtenář zdrojů 1.11.2007 9:52

Ccecile

Však voliči modráků měli také jasno při Kubiceho zprávě, či Grossových financích. Teď zas mají pro změnu nejasno.

Z čím kdo zachází ......;-P

Aleš 1.11.2007 9:15

pane Bartoni

vy stále ještě věříte panu Čunkovi, v reportáží a v pondělí- žádné dávky jsem nebral, žalobu na ČT v úterý , ve středu žaloba na neznámého pachatele za únik informací ze spisu. No nic  ve vašem věku  je to velmi úsměvné!!

  Alarmující nejsou ony dávky, vždyť je velmi pravděpodobné, že se p. Čunek k oněm 3.5 mil Kč dostal až počátkem listopadu- alarmující je- co je to za peníze a odkud připluly a kam odpluly!!

 A vzhledem k závažnosti této skutečnosti   a vzhledem k tomu, že tato informace je minimálně několik měsíců stará , je součástí spisu  A  NEPOCHYBNĚ ANI PANI vESECKOU, ANI PANA COUFALA ANI PANA SALICHOVA ANI TROCHU NEVZRUŠILA A NEVZBUDILA POZORNOST ŽE TU NĚCO SMRDÍ.

Ale vás vzrušuje únik informací ze spisu .

Psí vrah Čumil 1.11.2007 9:14

Jóóóhohohohhóóóó... pane autore, vy jste skoro stejný srandista,

jako pověstný pan Čunek. nechtěli byste udělat spolu komickou dvojku?;-D;-D;-D