29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Hanka 23.8.2009 21:55

I ti zloduši

podle Vás od roku 1989 u nás vládla pouze ČSSD /není slušné používat slovo socani/. Z které planety jste přiletěl? Co privatizace? Kuponové knížky? Pokud si pamatuji, nejvíce podniků bylo prodáno cizincům a spekulantům za vlády ODS. A těch úvěrů na podniky, které jsme zaplatili. Tolik něco z historie a tak z nás prosím nedělejte hlupce. Zdravím a přeji lepší paměť.

Pamětník 2 20.8.2009 11:09

Re: není reálné řešení

Paní Jelínková,ono to není jednoduché se do politiky dostat.I když všichni tvrdí jak je to náročná práce,nemyslím si,že o ní není zájem.Vy jste pořád přesvědčená o čestných lidech?Svého času jsem měl přítele,poměrně hodně vysoce postaveného politika,který mi řekl,že pokud se člověk nepřízpusobí,nemá šanci na přežití.A proč ti "čestní"po ztrátě pozic,zrazují své voliče a přebíhají do jiných stran?A není jich málo.

Wotan 20.8.2009 10:59

MAFIE

Když vidím Topolánka a jeho mafiánskou partu, je mě na ZVRACENI, u nás máme kapitalismus Mafiánský!!

Pamětník 2 20.8.2009 9:39

Re: Píši to jen nerad,

Paní Jelínková,platím také poctivě poplatky,bohužel mé obvyklé dávky léků se zdražují i bez poplatku 30,-Kč.U některých léků(velmi běžných a bez receptu),stopla cena řádově o desítky procent.To bych do souvislosti s oranžovými chudinkami nedával.Beru řadu léků na vysoký tlak a spolu se ženou i další.Poplatek neodmítám,ale ceny léků rostou.Jen se o tomto růstu víc přesvěčte.Tím nechci tvrdit,že příspěvek by se vybírat neměl.Slbují všichni a málokdo co splní.Blbečci i neblbečci.

Pamětník 2 20.8.2009 8:50

Re: CSSD opět v předvolebním rauši.

Již několikrát jsem ám napsal,že mimo vulgarity a urážení toho moc nesvedete.Jak říkal Werich:Nejhorší srážka je s blbcem.Pokud mu chybí i základní vychování,tak se to znásobuje.Šetřete si svá "moudra" na někoho jiného.Nejen,že nejste vtipný,ale i jednoduše hloupý.Provokujete a když se Vám to nedaří nastupuje osvědčená zbraň komunistů.Potom se vyžíváte v urážkách,nadávkách a hlavně nevíte co chcete.Od Vás nikdo solidní diskusi neviděl.Občas si projděte své příspěvky a zjistíte,co je Vaší předností.Ale máme všichni nějaké právo a když se nám to nelíbí,nemusíme to číst.Mně na Vašich názorech nezáleží,neprovokují mne a proto bude dobré,když si opravdu svá   "moudra",necháte pro ,ty,kterým Vaše vulgarita vyhovuje.Včetně té rudé slámy.Jste přímo ukázkový typ člověka,který je zaslepen svou"pravdou" a ti,kteří jí nechtějí respektovat jsou darebáci.Naučte se alespoň trochu slušnému chování,protože anonymita Vám dává prostor ktomu,že si léčíte své mindráky.Vy,ale nikdy ničím nebudete.Když jsem Vám zase potvrdil,že jsem to,co si myslíte,tak si mne nevšímejte.Mne nevytočíte,protože mi  nestojíte ani za diskusi.Jediné co jsem Vám,kdy připomenul bylo Vaše hulváctví.Myslím si,že nejsem sám.Tak se "nezahazujte" s lidmi jako já a hledejte si sobě rovné.Určitě Vám bude lépe.Přece svůj intelekt nebudete ničit s člověkem kterému čouhá smradlavá rudá sláma z laptí.Vzhledem ke svému věku už by jste měl mít rozum.

Škodolibý 19.8.2009 23:19

Re: Volby v září vyhraje levice

Výplata? Co to je? Jo, to je, jak se tomu říká, to musí člověk být zaměstnaný. Tak to já nepotřebuju. Mě nic nestrhávají. A co si ti, co musí pracovat zvolili, to mají.Jinak, pane Láďo, respektujte, že hloupých je víc (podle pana Frýborta asi 60%) a podle toho to u nás vypadá.

Láďa 19.8.2009 22:43

Nebýt Tajtrdlíka...

Pane Tajtrdlíku, nebýt ubožáků vašeho typu, kteří akorát špiní pravici, socani už dnes mohli být nezajímavou stranou na hranici 5 %. Jak dlouho tu ještě budete smrdět, než se konečně odeberete na smětiště dějin? No jo, do důchodu ještě pár let zbývá, škoda.

Láďa 19.8.2009 22:35

Re: Volby v září vyhraje levice

Nemusíte být závistivý. Ale pokud je vám jedno, co se děje s penězi, které vám strhnou z výplaty, jste patrně blbý.

Láďa 19.8.2009 22:33

Re: podle reakcí

Přesně tak, sežral jste to panu Štěpánkovi i s navijákem. Takové blby on potřebuje.

Láďa 19.8.2009 22:32

Re: Štěpánek se má za peníze od ODS dobře

Pozor, nejsou žádné peníze ODS. Jsou to naše peníze, které ten duševní mrzák požírá.

mráz 19.8.2009 22:16

Štěpánek se má za peníze od ODS dobře

Jak jinak si vysvětlit jeho agitační bláboly. Nebo, že by paranoi.......

jirka.s. 19.8.2009 22:03

Re: CSSD opět v předvolebním rauši.

Nu, opět jsi naprosto zbytečně potvrdil to, co jsem výše napsal ve zkratce! Jenom snad připodotknu, že už ti ta rudá sláma v těch laptích dokonce pěkně smrdí!!!  ;-(

živnostník 19.8.2009 21:53

Re: není reálné řešení

Rovnice nemá řešení, protože čestní politici by se prostě nesnažili uplácet voliče nereálnými předvolebními sliby a jinými levárnami, takže by je volilo jen to minimum lidí, kteží se uplácet nenechají a při volbách racionálně uvažují, ovšem jejichž volební síla je právě jen jeden hlas jako u těch, kteří se vlivem vlastní blbosti a jiných negativních lidských vlastností (např. závisti) nechají politicky předvolebně korumpovat a manipulovat. A to vás jako nenapadlo, nééé?! Nebo spíš mé mé mé!

Jenom takovou jedovatější poznámku nakonec - dle tónu vašeho příspěvku se nazdávám, že patříte k té sortě lidí, která si ani žádné lepší politiky nezaslouží. A co jste pro věc ráčila udělat sama?

Kiwi 19.8.2009 21:23

Re: ODS opět v předvolebním rauši.

Sorry, teké jsem to viděl, pozdě. Děkuji za korekturu.

jeff 19.8.2009 21:10

Re: a zase jeden......

je to k nevíře, ale že by holohlavost měla negativní vliv na funkci mozku?

Jerome 19.8.2009 21:08

Re: Pane Štěpánku

Františku, poněkud trapně ses postavil na kabel. Udělej malinko úkrok vpravo. Tam ten kabel končí, ale vlevo pokračuje do velikého stáda bezhlavých.....

jeff 19.8.2009 21:02

podle reakcí

místních rudooranžových dutých hlav je zřejmé, že ste to terefil přesně.

Franta 19.8.2009 20:52

Pane Štěpánku

gratuluji, získal jste 1.místo v soutěži o hňupa roku

Jelínková 19.8.2009 20:36

Re: není reálné řešení

Co kdyby jste vy šel dělat politiku a zístal další čestné politiky pro práci ve stranách a sněmovně ,né !!!!!!

Jelínková 19.8.2009 20:30

Re: Píši to jen nerad,

Je jasné,že pan Štepánek má pravdu ,ale co dělat,když náš tak vychvalovaný velechytrý národ dá na sliby blbečků,protože potřebuje  30 Kč.Vždy platím 30 Kč a to jsem ještě zjistila po 4 měsících,co jsem nebyla u doktora,že obvyklou dávku léků mám s podstatně menším doplatkem,dík Julínkově reformě.O tom ty oranžové chudinky raději nemluví8-o;-)!!

Bezevlas 19.8.2009 19:59

a zase jeden......

Ten chlap bude svými bláboly otravovat snad věčně

slava 19.8.2009 19:27

Re: Napsal jenom holá fakta - nic víc ani nic méně.

Holá ano, ale fakta ne.

slava 19.8.2009 19:26

Re: Jak se věci mají

Vy o vývoji státního dluhu nevíte vůbec nic.  A proč je "ten komunistický dobytek tak prolhaný" - to má být Štěpánek? - nevím.

Pamětník 2 19.8.2009 19:07

Re: Píši to jen nerad,

Ale on má pravdu i "nenáviděný" Havel,hlavně proto,že kritizuje Paroubka.Je však známo,že pokud bývalý prezident Havel někoho pochválí,rovná se to polibku smrti.Nebylo by pro veřejnost prospěšnější,kdyby ho chválil?Na Havla by nadávalo podstatně více lidí,ale byla by záruka,že Paroubek padne.

živnostník 19.8.2009 19:04

Re: není reálné řešení

TOP09 - také jsem o té straně uvažoval, ale osobně nemůžu na Kalouskovi  překousnout že vyčachroval hnusným politickým handlem se socany minimální daň (velkou to lumpárnu ) výměnou za to, že nebudou majetková přiznání. Lidovci minimální daň odhlasovali 100% hlasů, a to ani socani nebyli všichni pro - někteří se zdrželi.

Martin 19.8.2009 18:58

Re: Píši to jen nerad,

Omyl,ten píše jenom na objednávku,čím víc lží,tím vyšší honorář.Rv

kamil 19.8.2009 18:57

pane štěpánku-už jsem si myslel,že jste emigroval-a ono ne-zase nás unavujete vašimi bláboly-je neuvěřitelné,kam na ty chorobné výmysly chodíte-jděte do háje-lidé vám nevěří-jste jako tibetský modlitelní mlýnek-melete bláboly pořád dokola-jen modří p

Honza II 19.8.2009 18:55

Když se podívám...

na včerejší článek Krejčího a porovnám ho s článkem Štěpánka,je to jako by ho opsali od stejného objednatele - už je to trapné.

Pamětník 2 19.8.2009 18:37

Re: CSSD opět v předvolebním rauši.

Jméno máte hezké,chování poněkud horší.Stejně tak Jirka s.,který mn nepřekvapuje.Vola v žádném případě jsem nikdy nedělal ,sláma bot mi také netrčí,ale to vysvětlení o zdravotnictví byste mi mohli vysvětlit.Rád se nechám poučit od opravdových vzdělanců,kteří reagují typickým hulvátským způsobem.Pokud by jste mi to Franto Mrázku-Hořický dokázal vysvětlit beru,Nebo mi vysvětlete proč byl pan Julínek odvolán?Od jeho doby jsem bohužel neviděl nikoho,kdo by něco řešil.Jenom se kváká.K Jirkovi s.nic nemám,protože na tohoto  diskutéra už mám svůj názor,který jsem mu několikrát dal najevo.Lidé,kteří diskutují vulgárně(,k čemuž jste se také dnes odhodlal)    jsou mi lhostejní a navíc mne nemohou ani rozčílit,což bude jejich cíl.K otázkám se vyjadřuji na základě nějakého poznání a ne poučovat.Tak si myslím přístě by to šlo i bez toho vola.Tak jsem ještě nenazval nikoho,ani ty co jim čouhá sláma z bot a rádi se předvádí.Úvahy pana Štěpánka jsou vedeny snahou vybít se na Paroubkovi a k tomu ho nepotřebuji ,protože si úsudek o KAŽDÉM politikovi udělám sám,aniž bych ho nazýval volem!Svůj názor jsem tlumočil i za minulého režimu a podle toho jsem byl oceňován.Jak je vidět komunistický režim se na myšlení lidí opravdu podepsal.Zase se snaží uplatňovat jen jedna vrstva lidí,kteří si myslí,že mají pravdu.Ostatní jsou hlupáci a nově také volové,(chtěl bych se mýlit,ale nebude to snadné)

Škodolibý 19.8.2009 18:27

Re: Volby v září vyhraje levice

Díky pane Karle 22. A pro pana MAZÁKA: kolik pan Štěpánek odčerpal a přispěl do státní kasy mě vůbec nezajímá, tak jako mě to nezajímá u jiných. Nejsem závistivý. Doufám, že je to smysluplná odpověď.  Zbytečně si zvedáte adrenalin a to je zdraví škodlivé. Takže ještě jednou: volby v září vyhraje levice a my se budem podílet (ač jsme volili ODS) na tom malinkém kousku výhod z toho všeho, co pan Paroubek nasliboval:  t.zv. 13 důchod, zrušení poplatků ve zdravotnictví a už asi nic víc. Je to málo, ale my na tom nejsme závislí, jako Vy, máme svoje. Dejte návrh,. aby tyto "výhody" dostali jen voliči levice.