1.7.2024 | Svátek má Jaroslava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
karel. 19.8.2009 7:08

Je zajímave.

Je zajimave že člověk ktery se podilel na prohrane arbitraži o televizi Nova ma starosti o daňove poplatniky. Měl by si uvědomit, že na všechny ty rozkradačky bylo zadělano už za prvni vlady ODS a že vlada padla prakticky před krachem celeho hospodařstvi. Druha vlada ODS přejimala hospodařstvi v dobre kondici ale svymi populistickymi daňovymi zakony ve prospěch nejbohatšich opět rozvratila hospodařstvi. Nejlepši vizitkou kvality vlady bylo prohlašeni že se nas krize nedotkne a schvaleni komickeho rozpočtu. Už jenom schvaleni tohoto rozpočtu je varovanim před navratem takove vlady.

Petr z Tábora 19.8.2009 7:01

pěkný příspěvek

Pěkný příspěvek pane Štěpánku. Pro mnoho lidí je třeba tato fakta opakovat.

V neděli byla zajímavá ekonomická diskuse na ČT1v pořadu p.Moravce s naprosto rozumnými byť částečně rozdílnými názory diskutujících. To vše do okamžiku, kdy se moderátor snažil z pana Havla dostat informace, kde by na ten svůj rozdávací program vzali peníze.  Ten pokračoval politickou agitací, jak se tomu už rok věnují. Byl schopen říci jedinou konkrétní věc, že "by musela šetřit všechna ministerstva". Sociální demokracie slibuje víceméně každému co chce slyšet a doufá, že většina je tak hloupých, že jim na to opět skočí. Po volbách buď své sliby nesplní anebo skončíme jak Argentina a další.

NIcméně mé věty neberte jako podporu ODS. Ta ví, že boj proti krizi znamená utažení opasků, čímž by si odradili voliče a tak víceméně mlčí.

Anti :°-( 19.8.2009 6:58

Re: Boboš Štěpánek je takovej blb, že se ani na jachtu nevešel...

Štěpánek to má v hlavě srovnané, ale vám patrně chybí 3/4 mozku.

Tumpach 19.8.2009 6:32

Re: Boboš Štěpánek je takovej blb, že se ani na jachtu nevešel...

To ty, rudá kur*ičko, seš na ků(ý)lu denodenně, že?;-D

Hubený 19.8.2009 6:31

Re: Boboš Štěpánek je takovej blb, že se ani na jachtu nevešel...

;-DR^

Tumpach 19.8.2009 6:30

Ježíšikriste!

Jak to, že opět! A vůbec. Uvědomujete si, vy zabedněnci, jakou neplacenou reklamu, svým neustálým žvaněním o socanech, jim děláte? Představte si, vy jejich hloupí kritici, že by po nich ani pes neštěk´. Kdo by pak mezi spodinu rozhlašoval jejich volební neprogram? Asi jenom oni sami. Tak do toho, hlupáci, ať ČSSD vyhraje volby!8-o

Fiter 19.8.2009 6:17

Re: Štěpánku, Štěpánku

Pane Štěpánku my všichni co přemýšlíme na rozdíl od socanských voličů víme,že Váš článek je pravda od Ado Z. S potěšením jsem si přečetl kritiku anonymních socanských obdivovatelů a je fakt jak potrefená husa kejhá.

EVa 19.8.2009 5:59

Štěpánku, máš pravdu,

ale uznání v této diskusi nenajdeš. Blbů je víc.

Modrá volička 19.8.2009 4:49

Boboš Štěpánek je takovej blb, že se ani na jachtu nevešel...

Chlapec se snaží dohnat.....

slava 19.8.2009 4:03

V předvolebním rauši je hlavně Štěpánek

Snaží se sice jak může shrnout ty agitační bláboly na jednu hromadu, ale moc mu to nejde. Prostě tajtrlík jako vždy. :-D

Helmut von Fartland 19.8.2009 3:18

Neverte slibum ČSSD

Jsou to stejni kapitaliste jako ODS. Navic s. Klaus by tomu zabranil. Jak, to nevim, ale jsem o tom presvedcen

Martin Drnek 19.8.2009 2:26

Re: Štěpánku, Štěpánku

A kdo všechno má zdrhat, já taky?;-)

zed 19.8.2009 2:17

Prosím, volte ČSSD

vy všichni, kdo chcete za pár let slyšet ve zprávách: "...soudruh Jiří Paroubek přijel na soudružskou návštěvu Sovětského Svazu, kde bude jednat o dodávkách ropy, zemního plynu a agentů FSB do České sociálně demokratické republiky."

++++++ 19.8.2009 1:13

Re: Štěpánku, Štěpánku

Štěpánku, Štěpánku, se raději poptej, zda zkrachovaná cestovka ODS je připojištěna. Na jachtu Tě blbe nevezmou, až budeš zdrhat, zaplaveš si.;-)

veit 19.8.2009 0:09

Štěpánku, Štěpánku

Štěpánku, Štěpánku, že vy jste zase nedával pozor: Byla ČSSD ta strana, za jejíž vlády se vykradly banky? Byla Čssd ta strana, za jejíž vlády se rozkradla velká část průmyslu a ostatních statků (Krejčíř, Pitr, Kožený, Kellner......)? Byla ČSSD ta strana, která žila z Lájose Bácse, Singha a jiných virtuálních sponzorů. Kolik berete za své tlachy?