2.7.2024 | Svátek má Patricie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mogul 19.8.2009 9:19

Re: Článek je sice zcela přesný, bohužel já mám dlouhou řadu důvodů nevioli ani ODS

Volit jednoznačně ano. A pokud vám socialistický hurá styl nesedí a ODS je pro vás, tak jako pro mě, už nadmíru zdiskreditovaná, počkal bych, co nabídne TOP 09.

Rad 19.8.2009 9:17

Toto je pravda

velká pravda a nic než pravda. a jsemzvědav, až to maďarsko sem dorazí. socky budou řvát, že za to může ods a čez a podnikatelé, kteří málo odvádí do "společného". ale to není společné, protože z toho berou jen někteří. jak to, že těm vyžírkám není hamba a ještě vyřvávají, že mají nárok? proboha jaký nárok? okrádat bližního? jenže až nebude co rozdávat, tak se budou dávky krátit, jako v maďarsku. socani to tak prostě chtějí.

Mogul 19.8.2009 9:17

Re: předvolební rauš

Blbne vám CapsLock. A nejen to.

Mirteh 19.8.2009 9:15

Škoda,

že jste do svého velmi rozumného a pravdivého příspěvku zbytečně zamontoval ten blábol o normálním trhu s byty a mobilitou pracovní síly. To, co se o tom pořád mudruje, je naprosto scestné, jelikož llidi by se za prací i přestěhovali, ale nemají šanci získat bydlení. A týká se to hlavně lidí - zaměstnanců- , kteří mají šanci na tak mizerné platy, že těžko mohou uvažovat o získání bytu za zlodějské " tržní nájemné". Tržní totiž znamená, že máte možnost si vybrat, buď vezmu, nebo nevezmu, což v situaci, kdy nemáte kde bydlet, vzít musíte, čili musíte taky přistoupit na jakoukoli nehoráznou částku. Taky jsem bydlela v podnájmu, vím o čem mluvím, to není tržní cena, ale pokřivená cena, ovšem obecním úřadům se taky hodila, aby se zvyšovalo neúměrně nájemné, že ano. Podívejte se, jak se daří družstvům vlastníků a kolik platí do fondu oprav, a co jsou schopni v těch bývalých obecních bytech si opravit a dát do pořádku.

Lišák FOX 19.8.2009 9:07

Článek je sice zcela přesný, bohužel já mám dlouhou řadu důvodů nevioli ani ODS

Otázka potom pro mě zní koho volit, jestli vůbec.

beda 19.8.2009 9:05

předvolební rauš

Tak takovou blbost co píše štěpánek to je jen vykladní skřín názorů ODS. Vy odesáci jste vymysleli tento kapitALISMUS A S VELKYM OPĚVOVÁNÍM JSTE TADY VÍTALI ZAHRANIČNÍ INVESTORY A BYLI JSTE RÁDI,ŽE KRACHOVALI STARÉ ČESKÉ FIRMY.vY ods jste podporovali napojení naší ekonomiky na globální světovou ekonomiku.A toto jevysledek.Ti kapitalisti vůbec nemají radi čechy a nikoho oni jdou jen tam kde to více nese a ne jak vy jste si mysleli,že oni vám tady pomohou zaměstnat lidi a zvyší životní uroven.Tak nepište takové blbosti o čssd.I když je poravda ,že ti čssd se chovají tak jako vy.Obě strany v tom máte prsty s tím vaším neskonALÝM obdivem ke kapitalismu.

Jarka 19.8.2009 9:03

Re: Boboš Štěpánek je takovej blb, že se ani na jachtu nevešel...

To není dáma, ale chlápek s ujetým mozkem, už mu na to neskákejte - též Topolánkovo dědoušek apod. ;-D

Vaclav 19.8.2009 8:38

Re: Díky tajtrlíku.

SR^

dulcibelka 19.8.2009 8:38

Hezké. To zas bude řev...z Liháku.

Mogul 19.8.2009 8:37

Fandové socialistů

Fandové socialistů tady zuřivě štěkají, ovšem na nějaký kloudný argument se nezmůžou. To je jenom "Vy furt vyzdvihujete jedinou správnou stranu" (ukažte mi v článku kde), "jste bolševik" (sic!), "vaše babička se zapletla s továrníkovým švagrem" (klasika), popřípadě nejoblíbenější šlágr "šmarjá, jak von je blbej!". Milí levičáci, pan Štěpánek, ať už je to kdokoliv a jeho zásluhy jakékoliv, má pravdu. Stačí zalovit v paměti, popřípadě nastudovat naší nedávnou historii z mnoha dostupných zdrojů. Máte-li věcné argumenty, sem s nimi. Nemáte-li je, pak se smiřte s tím, že průzkumy označující pravicové voliče za vzdělanější, mají holt pravdu.

Karel 22 19.8.2009 8:32

Nejsem volič ODS

To, že stát bude cálovat dluhy z peněz, které vybere od občanů, je jasné snad každému - na to nemusí zbožňovat ODS. Stát není fabrika a nic nevydělává - jenom přerozděluje to, co vybere na daních a povinném pojištění.. Asi je to pro socanské 30ti korunové bezmozky vysoká matika. A protože mají volební právo, zopakují si maďarskou cestu ke krachu - i se zbožňovateli ODS a ostatním obyvatelstvem. Žádné vyjímky nebudou - kromě pohlavárů partají, poslanců a ministrů. Ti jsou a vždycky budou za vodou.:-/

Karel 22 19.8.2009 8:27

Re: V předvolebním rauši je hlavně Štěpánek

Jeho analýza stavu je naopak velmi přesná. A oranžovorudé zvracení tady v diskuzi dokazuje, že trefil do černého. Což mu tak jeho argumenty vyvracet - hezky jeden po druhém? To by nešlo? Vy sockomouší neumíte diskutovat, jenom tady blijete. Rv(Y)

Vítek 19.8.2009 8:25

Re: Pan Štěpánek ...

nemůže to pochopit, protože nezbožňuje ODS. To pochopí jen jejich příznivci.

5P 19.8.2009 8:24

Re: Je zajímave.

Tedy nevím Štěpánka nijak neobhajuji. Ale napsal jste to jako Jaroslav Hašek ve Švejkovi " To je syn toho zavražděnýho. To bude asi také pěknej lump." A na ten zbytek nemá cenu ani reagovat.

Karel 22 19.8.2009 8:21

Článek je o socanech, nikoliv o ODS.

A teď z jiného soudku - co vlastně napsal autor špatně? Vynechej blití a piš k věci.;-€

Karel 22 19.8.2009 8:19

Re: Pan Štěpánek ...

Buď tenhle příspěvek patří k jinému článku nebo je to pouhý zvratek oranžového primitiva, který se nechce podívat pravdě do očí. Patrně ti, socane, nedošlo, že dluhy socanů budeš platit i ty, s ostatními voliči socanů, ale i komoušů, ODS, atd. atd. Je to pro tebe těžké pochopit? RvRv

jana 19.8.2009 8:19

Re: Štěpánku, Štěpánku

Jenže těch rozumných je tady čím dál tím míň. Začínám mít opravdový strach. Navíc z některých oranžovaných názorů kouká i dost inteligence.

xxx 19.8.2009 8:14

Pan Štěpánek ...

... je skutečný vzdělanec a znalec. Jinak by nemohl svůj článek stylizovat v duchu klasické oslavné básně E.F.buriana "Třicet let lásky a obdivu k SSSR".

fox 19.8.2009 8:08

Re: Štěpánku, Štěpánku

Stupidní příspěvky,které přes prázdniny polevily se opět vrací.Socky se vrátily z dovolených u moře?

Vítek 19.8.2009 8:05

Re: Díky tajtrlíku.

taky jsem to pochopil tak, že všichni politici jsou prasata, mimo příznivců ODS. Ti jsou inteligentní, pracovití, čestní a taky bohatí.

fox 19.8.2009 8:05

ČSSD opět v předvolebním rauši

Ano,to je přesné.Asi by se to mělo dát na bilboardy.Zatím je tam jen ta šílená kráva Zubová s radarem,knihovnou atd.Kráva,kráva.A Frank?To je vůl.

Vítek 19.8.2009 8:03

Tvrdý ODSák Štěpánek

opět vyštěkl jednu nesmyslnost, která nemá žádný význam. Připomíná mi nto šíleného Bartoně. Politici ODS neslibují????? 

j 19.8.2009 8:02

Re: Zalezte

vy jste jak kolovrátek

Diana 19.8.2009 7:54

Re: Díky tajtrlíku.

Franku - bingo!!!!!!

Frank 19.8.2009 7:44

Díky tajtrlíku.

Tak jsem se opět dozvěděl, že jediný chytrý jste vy. Kolikátý že to jste na kandidátce? O ČSSD žádná, ale v ODS jsou jenom chytří lidé. Nechápu, proč to ještě voliči nepochopili. Čestnost, slušnost a morálka jsou vlastnosti jim vlastní. A když se tajtrlíku budete snažit ještě více, tak příští rok vás Topolánek možná vezme na jachtu. Bartoň už tam flek má.

Diana 19.8.2009 7:44

Zalezte

Pane Štěpánku, už konečně jednou zalezte. Neuméte nic jiného než špinit ČSSD a vyzdvihovat jedinoiu správnou stranu. Kecy ale nemají cenu, skutky mluví a když ČSSD předávala vládu, byli jsme na tom dobře, ovšem stačilo několik málo měsíců a modráci svými "reformami" zničili a rozkradli, co se dalo. Fakta hovoří jasně a kdybyste nebyl líný si je zjišťovat, pak poznáte to samé. Jenomže vy pravdu dobře znáte, ale protože se vám prostě nehodí do krámu, budete stále a pořád papouškovat modré kydy.

karlos-král 19.8.2009 7:17

Re: Boboš Štěpánek je takovej blb, že se ani na jachtu nevešel...

M.voličko o tvé inteligenci se dá silně pochybovat.Jak táto dáma každého kdo nesdíli jeji názory/názory sockomoušů/je blb.

j 19.8.2009 7:16

Re: Je zajímave.

a ještě jste zapoměl dodat, že za světovou krizy nemůžete, tak proč na ni máte doplácet:-)

Děda 19.8.2009 7:15

Re: Štěpánku, máš pravdu,

Protože se rychleji rozmnožují než chytří

Vilda 19.8.2009 7:11

Re: pěkný příspěvek

Souhlas a poslední odstavec tučně!!