2.7.2024 | Svátek má Patricie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jarka 19.8.2009 18:26

Re: tajtrdlík

To myslímvážně!

Jarka 19.8.2009 18:25

Re: tajtrdlík

Kája ale není hloupý, to jste ho špatně pochopil.

PIN 19.8.2009 18:13

Re: tajtrdlík

Kájo, to jste opravdu tak hloupý? Takové Štěpánek potřebuje.

Jarka 19.8.2009 18:05

Re: tajtrdlík

Neříkej mi tajtrlíku! Za prvně nevím, co to je, a za druhý mě to uráží. ;-D

Karel 22 19.8.2009 18:01

Re: tajtrdlík

Hezky mu to vyvrať, co napsal. Ale používej argumenty, vulgarismy používej pouze ve styku s pouťovým kolotočářským pinglem, protože jsi sám tajtrdlík, patrně máš službu v Liháči.

Vašík 19.8.2009 17:58

Re: ODS opět v předvolebním rauši.

Brzy , jazyk,  n a z ý v a t i  !!!!! Ale to se učilo za komoušů, tak to neplatí !

Karel 22 19.8.2009 17:57

Re: Volby v září vyhraje levice

On netvrdil, že autor je pravičák. Podsouvání někomu něco, co nikdy neřekl, je vlastnost typických levicových zmetků, jako jsi ty sám.  A klapačku mu sotva zavřeš - není důvod, proč se sockomoušů bát. (Y)(Y)

Mazák 19.8.2009 17:50

tajtrdlík

Tajtrdlíku, umíš i něco jiného než psát o tom, že socani jsou špatní a sedět přitom na státní židli, do které ti pomohli?

Diplomaticky řečeno, tvoje jednání je poněkud nevěrohodné. Řečeno bez obalu, seš pěknej grázlík zneužívající hlouposti národa. Vlastně ti nic jiného nezbývá. Ty totiž nic kloudného neumíš. V Lidovém domě by ti bylo lépe.

Mazák 19.8.2009 17:34

Re: Volby v září vyhraje levice

Pokud kritiky parazita Štěpánka považujete za levičáky, sdělte nám prosím, co je na panu Štěpánkovi pravicového. Jen vám připomenu, že téměř celý život saje z veřejného, byl poskokem ODS, poté byl zašitý v několika mediálních radách. Je tedy prokazatelné, že ze státní kasy odčerpal více, než čím do ní přispěl. Zajímá mě, co za tyto peníze pro tento stát Štěpánek udělal. Pokud na tyto moje otázky nemáte smysluplnou odpověď, pořádně si nafackujte a příště raději držte klapačku. Rv

hafusak2 19.8.2009 17:14

Re: ODS opět v předvolebním rauši.

Takhle něco věcného - nebylo by? Pomluvy a infantilní nadávky nedůstojné dospělého člověka mají být argumenty pro vítězství pravice?

Petr z Tábora 19.8.2009 17:05

Re: není reálné řešení

Těchňiku, moudrá slova. To Vaše dilema řeší spousta přemýšlivých lidí.  Ale neví pro koho se jako voliči rozhodnout + aby hlas nepropadl. Mně se z těch co mají šanci na parlament zdá nejrozumnější (nejmenší zlo) TOP09.

Karel 22 19.8.2009 17:02

Napsal jenom holá fakta - nic víc ani nic méně.

Karel 22 19.8.2009 17:01

Re: Volby v září vyhraje levice

A díky socanským dluhům budou mít ještě míň peněz. Pastelkovné si už vybrali a není z čeho brát. ;-D

kiwi 19.8.2009 16:53

Re: ODS opět v předvolebním rauši.

Vy nazíváte Topolánka diktátorem? Neberte tento post papaláši roku. Nevím, kdo si tady chce po volbách uchvátit osobní moc, nad přerozdělováním peněz na sport, kulturu, dotace z EU ..... Tím, pokud vím vyhrožuje ten jedinečný, všehoschopný defraudant z lihového domu Pablbek, aby mu něco mohlo uvíznout za nehty. Jestli vyhraje, tak potom jsem zvědavý, kdy splní, co všechno nasliboval. Naštěstí, ode mne neuvidí ani korunu. Konkrétně Vám přeji toho báječného diktátora a superekonoma z RAJe za premiéra a návdavkem státní bankrot.

Queribus 19.8.2009 16:50

Píši to jen nerad,

ale ten Štěpánek má pravdu...

Škodolibý 19.8.2009 16:43

Volby v září vyhraje levice

Když tady čtu ty nenávistné  výlevy levičáků musím jim připomenout, že volby v září sice vyhraje levice, ale ti kdož mají peníze je budou mít dál a ti kteří se o sebe neumějí postarat budou mit dál kulový a proto budou dál dštít oheň a síru, užírat se a zvyšovat si krevní tlak. Dobře jim tak!

hafusak2 19.8.2009 16:36

ODS opět v předvolebním rauši.

Nikdo pro vás neudělá víc, nežli my vám můžeme slíbit. Neslibujeme nic, protože jsme stejně nikdy nic nesplnili a kdybychom řekli veřejně co chystáme, nikdo by nás nevolil. Naším uvědomělým voličům stačí věřit Velkému Vůdci M. Topolánkovi, který nás všechny přivedek jásavým modrým zítřkům. Vůdce poručí - my poslechneme. ODS je ta strana, která totálně zničila průmysl kuponovou privatizací, zničila Poldi, ČKD a další velké podniky, zdevastovala Škodu Plzeň, do ciziny zašmelila i hospodaření energiemi a strategickými surovinami. Zpronevěřila zlatý poklad republiky, vydrancovala pokladny důchodů a zdravotnictví. Vtáhla nás do NATO, podvodníkovi umožnila zlikvidovat zámořské loďstvo a v bankovnictví udělala takový binec a dluhy, že to stálo stovky miliard. Po krachu "balíčků" krachla i vláda ODS a jejich spojenců, musela nastoupit úřednická vláda. ODS zlikvidovala fungující zemědělství i se zpracovatelským průmyslem a vydala stát napospas zahraničním obchodním řetězcům, které nás zásobují šmejdy z dovozu. ODS zprivatizovala státní a městské byty a vydala nájemníky libovůli soukromých majitelů. Zastavila státní výstavbu bytů a téměž zlikvidovala bytová družstva. ODS mezi stát a lékařská zařízení postavila parazitující zdravotní pojišťovny, které jen svou režií odsávají miliardy ročně. Nebýt jich, nebyly by poplatky a ve zdravotnictví by bylo více peněz. ODS po volbách 2006 stihla narubat dalších více než 250 miliard dluhů, opět zkracovala a opět musela být nahrazena úřednickou vládou.....A blíží se volby. Hlídejte si peněženky, ODS se opět bude chtít zahojit na obyčejných lidech ve prospěch horních deseti tisíc. Pozor na Topolánka, Langera, Nečase, Julínka a jejich spřežence Kocába, Kuchtovou, Parkanovou, Kalouska a další z těchto hrabošských band.

jirka.s. 19.8.2009 16:25

Re: CSSD opět v předvolebním rauši.

Nu, napsal jste to za mně! On ten náš sklerotik se strašně rád vystavuje do role  nestranného pozorovatele, ale ta rudá sláma u čouhá z obou laptí!!! ;-(

Milda 19.8.2009 16:00

Re: Štěpánku, Štěpánku

 Mě to připadá jako boj s větrnými mlýny. Vy socani musíte asi padnout na hubu, aby jste prohledli, co je ten Váš Jirka zač. Mrzí mě, že máme národ z tolika  blbů. Socani, aby vládli, nebudou váhat ani minutu, aby se spojili s komunistama. Udělají všechno, jen aby mohli vládnout. Teď Vás lákají a mažou med kolem huby. Zase jen sliby a sliby.Je vidět, že jim zase hodně lidí sedá na lep. Lidi prosím Vás vzdělávejte se a používejte mozek.

Karel 22 19.8.2009 15:46

Re: autorovi

Bez vulgarit, nadávek a napadání těch druhých? S argumenty do diskuze? Kladete příliš náročné požadavky na fankluby oranžového a rudého X_I_NDLU. Paroubek ví moc dobře, proč se k těmhle primitivům obrací - takových je u nás většina. Viz poslední výzkumy CVVM. Rudooranžoví mají většinu. Vítejte v Maďarsku.Rv(Y)

Ludva 19.8.2009 15:42

Re: Smyslů zbavený pan Štěpánek

A co má být ? Ti jejich pracovníci snad nedostali zaplaceno ? Jak se běžně děje u našich "podnikatelů".

PIN 19.8.2009 15:40

Re: Zloděj křičí chyťte zloděje....

Tak! R^ Štěpánek prostě jen zneužívá hlouposti a neinformovanosti prostého lidu. Stejně jako ČSSD. Hlupáci si myslí, že nadáváním na socany a volbou ODS nade vším vyzrají. Pan Štěpánek je důkazem, že se tragicky mýlí. Není rozdíl mezi ČSSD a ODS.

Öman 19.8.2009 15:29

Re: autorovi

Čučím jak puk, že mr. PUK je tady jedinný moudrý a neomylný. Všichni ostatní jsme pitomci a hlupáci. Měl byste - vy jedinný s mozkem - kandidovat - nejlépe na (oranžového) boha! ;-D

těchňik 19.8.2009 15:28

Re: není reálné řešení

To není pesimizmus, ale realizmus (nikoliv však socialistický ;-) ). Osobně s tím bojuji (v rámci možností jednotlivce) co se dá, a myslím, že oproti většině s dost velkou vehemencí.

MGM 19.8.2009 15:27

Re: Smyslů zbavený pan Štěpánek

To je opravdu zajímavé, nám žádné zákazníky neodlákaly. Či vy jste snad režisér nebo dokonce spolumajitel Barrandova? Já osobně si nepřeji ze svých daní podporovat jiné firmy. Ony to vůči mě také nedělají.

Öman 19.8.2009 15:25

Re: Zloděj křičí chyťte zloděje....

Mluvíš jen za sebe, zelený (pardon rudý) skřete ;-D

Öman 19.8.2009 15:24

Re: Smyslů zbavený pan Štěpánek

A stačí si porovnat, které továrny s pobídkami po jejich vyčerpání balí kufry ;-P

Öman 19.8.2009 15:23

Re: Pro voliče ČSSD - velmi stručný scénář (část 1)

Vy prosté fakto! 200 mld. byly jen ČSSD každoročně navrhované roční schodky rozpočtu. To, že zemi zadlužili JEN 4x tolik co zmiňujete (bez metodik), považuji docela za úspěch. Je štěstí, že neměli ve svém prožírání budoucnosti tak docela volnou ruku. Socani jsou a budou banda zlodějů i kdybyste se na své rudé uši stavěl ;-P

Ludva 19.8.2009 15:18

Smyslů zbavený pan Štěpánek

Jak to dopadá bez investičních pobídek je vidět na filmovém průmyslu. Deset evropských zemí pobídky zavedly a totálně nám odlákaly zákazníky. A stačí si porovnat, jaké továrny se  postavily za investičních pobídek vlád ČSSD a později za Topolánka.

MICHELL 19.8.2009 15:17

Tak to je.

Souhlas s p. Štěpánkem.

Kdo chce zde vládu p. Medvěděva, Putina a spol. bude volit KSČM nebo její matku ČSSD. Kdo chce vládu EU a NATO volí ODS,TOP09. Toť vše, netřeba se zde handrkovat a napadat.