3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pája 45 21.12.2008 7:54

Re: MIK

Konečně jste se projevil "miku". Už zase by jste věšel, vraždil a do koncentráku posílal, ale máme demokracii, jsme členy NATO a EU, tak na to raději zapomeňte. A když bez toho nemůžete být, tak využijte možnosti a přihlašte se na "práci" v "kampani" hodných hochů z USA /Afganistán, Irák, Somálsko atp.).

Babča 21.12.2008 14:44

Re: MIK

Ale houby, MIK jenom nazval ČSSR expresivním vyjádřením. Ten Váš příspěvek mi připomíná Dušana M. Pupáka blahé paměti: "Kho vy by chtěly praštit koštěty?" - ale Vám už to asi nic neřekne. Prostě vypusťte páru a vychladněte.

Mirek 20.12.2008 18:04

POLITIKA: ČSSD jde proti spojencům v NATO

a Klaus a ODS jde proti EU, je to jedna ku jedné tak o co vám jde vy šaškové, vy nejste politici.,.,.!!!

mik 20.12.2008 18:39

Re: POLITIKA: ČSSD jde proti spojencům v NATO

Spíš Klaus jde proti ODS a za zájmy KSČSSD  a Ruska.

Pája 45 21.12.2008 7:56

Re: MIK

Nějak rychle jste otočil, "miku", ještě včera váš guru, dnes nepřítel (myslím všeználka).

Peman 20.12.2008 17:44

Pingl odhodil masku

Pingl Paroubek a jeho zločinná banda konečně odhodili masku. Těch žvástů, co jsme od nich slyšeli na konto radaru: jsme v NATO, tam jsou naši spojenci, jen s Američany ne (jako by Američani nebyli hlavní článek NATO).... A do toho jejich demagogie s Lisabonskou smlouvou: skoro by si mohl jeden myslet, že Evropskou unii vynalezl Ping se Zaorálkem. Teď ale spojenci požadují skutek, vyplývající z našeho členství, a všechno je jinak. Z toho plyne jediné: socanští grázlové zřejmě mají jediný cíl: rozkládat struktury, do kterých jsme vstoupili, zevnitř. V čí žoldu a zájmu to asi dělají, ať si každý posoudí sám. Jisté podle mne je jedno: pro zájem českého národa se asi sotva najde v dějinách minulého století škodlivější ničema, než je Paroubek. Ve srovnání s ním třeba vrátit čest všem, které dosud národ odsoudil jako zrádce:  například Háchovi a dalším...

Jiřík 20.12.2008 18:36

Re: Pingl odhodil masku

Modrý hňupe,většina států s vojsky v A fganistánu přiznává selhání mise a uvažuje o brzkém stažení.Můžeš tam jít šířit západní civilizaci sám.Oni na ni ale zvysoka serou.....Jirkovi neříkej pinkle,bude Tvůj premier a když se Ti to nelíbí,můžeš jít jinam-třeba do toho Afganistánu

mik 20.12.2008 18:41

Re: Pingl odhodil masku

Oni na civilizaci ne.erou, Afghánci po ni touží, to jen rusům a arabským multimiliardářům jde o co největší zisky za ropu a proto systematicky vyvolávají bordel kde se dá. Proto krize budiž pochválena :-D >-

Peman 20.12.2008 18:43

Re: Pingl odhodil masku

Nevím, co jsi za kreaturu, v jednom se ale sakra mýlíš: gauner a pingl Paroubek MÝM premiérem nikdy nebude. Takový póvl je dobrý leda pro tebe. A pryč už vůbec nepůjdu, to spíš udělám všechno, aby pryč táhla taková zrádcovská pakáž, ke které patříš ty.

Mistr Jan Hus 20.12.2008 18:46

Re: Pingl odhodil masku

R^R^R^

jirka.s. 20.12.2008 18:53

Re: Pingl odhodil masku

Ano, správně, v lihovém domě se, jiříku, už sešel sosácký mozkový trust a novelizace § 103 je už téměř hotová! předkládat se nebude ani k prvnímu čtení (natož ke třetímu), protože bude mít vlastně pouze jeden odstavec: "Jakákoliv urážka našeho nejvyššího, vyšší mocí nám určeného, se trestá doživotním čtením Minut s Paroubkem . Za obzvláště nechutné urážky ( například "pingle") se trest zostřen jedním dnem půstu týdně! " ;-)

Franta 20.12.2008 19:06

Re: Pingl odhodil masku

R^

KOLOMBO 20.12.2008 20:49

Re: Pingl odhodil masku

Zvlášť afghánky se už těší, že zase nebudou muset do školy a nebude jim hrozit rakovina kůže z přílišného slunění. Ať žije solidarita! A taky bysme měli co nerdříve schválit 'antidiskriminační' zákon a opřít se do problému domácího násilí, aby všichni viděli, jak dbáme na rovná práva všech a jak nejsme rasisti! A jak jsme stateční - Svarý Jiří by záviděl!

ascari 21.12.2008 10:34

Re: Pingl odhodil masku

jejda vy do toho pingla nejspíš budete zamilovaný.Váš vkus je vaše věc,ale on už si našel tu blondýnu.

Babča 21.12.2008 14:46

Re: Pingl odhodil masku

Možná bude i průserový premiér, ale PINGLE je to nejslušnější, jak ho může člověk nazvat. Proč by kvůli debilovi měl někdo odcházet jinam? I debil jednou skončí...

mik 20.12.2008 18:42

Re: Pingl odhodil masku

Pingl spěchá na volby protože chápe, že čas pracuje proti němu :-D

Landys 20.12.2008 17:28

Zkrátka, být dobrými spojenci za všech okolností !

;-€Pánové, pletete si spojenectví s vlezdořiťstvím. Transatlantickým horlivcům Topolánkovi, Sašovi a panu knížeti bylo do teďka celé NATO (tedy jeho evropská část) ukradené, tak se alespoň neohánějte věrností  tomuto uskupení. Chtěli jsme být sólo američtější než všichni ostatní a  nabízeli  separé věrné  služby  tomuto novému velkému bratru. Pořád máte někteří plnou hubu bolševiků a Ruska, a při tom vám uniklo, že daleko největším nebezpečím pro svět jsou nápady amerických studenoválečnických neokonzervativců. Těmto, popostrčeným  zbrojmistry, hrkne co chvíli v bedně, prohlásí někoho za zlého diktátora (ale pozor, jsou i hodní diktátoři : náš diktátor - dobrý diktátor !), všechno tam pak rozmlátí - a my  s ostatními   věrnými jdeme pak za vznešených prohlášení vojensky pomáhat (a skládáme se na humanitární pomoci). Mirek se prý velmi stydí, že  ve Sněmovně neprošla další mise. Do teďka, když měl své  jisté, dělal si z opozice srandu a zvedal prostředník, teď bude hrát  na city.  Rv

mik 20.12.2008 18:44

Re: Zkrátka, být dobrými spojenci za všech okolností !

Je komické jak každý putinovský řiťolezec obviňuje z řiťolezectví všechny, kdo putinovi nelezou do análu. To je asi jako když blázni obviňují všechny okolo, že se zbláznili.

AS Rusko 21.12.2008 9:26

Re: Zkrátka, být dobrými spojenci za všech okolností !

Jak hodnotíte dobu Putinovy vlády v porovnání s jeho předchůdci Jelcinem a Gorbačovem?(Solženicynova odpověď) : 

form;31vik09b.jpg]Gorbačovova vláda byla politicky neuvěřitelně naivní, nezkušená a nezodpovědná vůči vlastní zemi. On nevládl, on bezmyšlenkovitě odevzdal moc. Následný obdiv ze strany Západu ho jen utvrdil ve víře, že postupoval správně. Ale řekněme si jasně, že to byl Gorbačov, a ne Jelcin, jak se teď často tvrdí, kdo jako první dal občanům naší země svobodu slova a pohybu.

V Jelcinově období se k lidským životům přistupovalo stejně nezodpovědně, ale projevovalo se to jinak. Jelcin se snažil co nejrychleji proměnit státní vlastnictví v soukromé, a tak rozpoutal obrovský rozprodej národního dědictví v hodnotě mnoha miliard. Jelikož si chtěl zajistit podporu regionálních představitelů, volal doslova po separatismu a podepisoval zákony, které podpořily kolaps ruského státu. To pochopitelně připravilo Rusko o jeho historickou roli, ke které se tak těžce dopracovalo, a snížilo to jeho postavení v mezinárodním společenství. Tomu všemu Západ tleskal ještě hlasitěji.

Putin zdědil zpřevracenou a vyděšenou zemi chudých a demoralizovaných lidí. A začal s tím jediným, co se dělat dalo: s pomalou a postupnou restaurací. Jeho úsilí nebylo hned zaznamenáno ani oceněno. Jen těžko ostatně najdeme v dějinách příklady, kdy snahu vlády jedné země znovu získat ztracenou sílu přijaly jiné vlády pozitivně.

LV 20.12.2008 17:15

je mi padesát

a jsem čím dál víc zdrcen. Politická realita mne přímo deptá. Žil jsem 30let za komunistů a s levicí jsem nadosmrti vyrovnán. Ale cítím se v tom sám a bezmocný.....

Přichází doba Paroubka a Ratha. Nevyhnutelně a neúprosně. A já tomu nemohu zabránit..!!! Asi tak nějak bylo mému dědovi, prosperujícímu podnikateli, na přelomu let 1947-8.

Začínám převádět aktiva na děti a do zahraničí. Přežil jsem (s nenávistí v srdci) 30 let komunismu a zas se k tomu umění vrátím... ale je mi to tak líto!

Jiřík 20.12.2008 18:43

Re: je mi padesát

Jsi nejen bezmocný,ale i tupý namyšlený blb odmítající realitu.To vaše,Buď bude vládnout ODS,nebo přijde konec světa,je úsměvné.Pokračuj v balení,národ to přežije,a nebreč,je Ti 5O,jsi už velký kluk.Najdeš si jinou hračku než naši zlodějskou pravici.Něco Ti na ni pošlu.Tak neplač a hezké Vánoce....

Vašek 20.12.2008 18:49

Re: je mi padesát

Tupý a namyšlený blb jsi hlavně ty! A ještě k tomu arogantní hulvát! David Rath - tvůj vzor, že?

Vašek(jiný) 20.12.2008 19:35

Re: je mi padesát

Jenom nejásej,Ty určitě nebudeš mezi těmi,kteří zase  budou mít užitek ze svých již připravených zlodějen typu 5 na stole v českých,biolíh,Setuza,Směnky Krejčíře,Peťa z Budišova,Pitra,Mrázek,Tunel Liberta atd,atd.Ty ´jsi takové obyčejné h...o,které Roko a společníci potřebují,aby mohli vládnout.Že závidíš úspěšnějším,kteří volí ODS je pro Tebe chabá útěcha,z troho nemáš vůbec nic.Jo to takový milionářský socialista Drráth s příjmem kolem 3OOtKč/měs. a majetkem mnoha milionů,ten se z té politiky má jinačí užitek.Jen ho vol pěkně dál,jeho úspěch je i Tvým úspěchem!!!!

KOLOMBO 20.12.2008 21:00

Re: je mi padesát

idiote jiříku - to jen ty a tobě podobní si myslí, že všichni musejí dělat totéž a kdo vyhraje 'volby¨tak bere všechno. většinu věcí si lidi můžou dělat sami, dobrovolně, bez státu. stát nechť platí policajty a staví silnice, zdravotnictví podle svých představ si mohou socani zřídit sami a nenutit je všem! Jim přece nikdo nic nevnucuje - já bych z vašeho 'solidárního' spolku do minuty vypadl, kdybyste mi to dovolili. Vy ¨demokrati' používáte demokracie k maskování nvlastního násilí. Vám nikdo nic zlého nedělá, sami jste banda závistivých a nenažraných lotrů. celá vaše ideologie je jenom ospravedlňováním vlastních povah a lumpáren. A pokud jde o Afghánistán, vás tam někdo posílá? Ti vojáci tam nejdou dobrovolně? Pokud vám jde o prachy, vzdávám se své zdravotní pojistky a namísto léčení vašeho svrabu příslušný obnos věnuju na misi v Afghánistánu.

LV 20.12.2008 21:50

jiříku jiříku...

ano, odmítám přijmout realitu. Tu, která přichází. Realitu Paroubkovu.

Ano, jsem namyšlený blb. Já trouba si chtěl vydělat, polepšit si za své. Žít za své a nikomu neškodit. A dařilo se. Splnil jsem si dokonce i jeden dávný dětský sen... A pak jsem chtěl dát taky dětem něco do začátku. Alespoň na bydlení. Jsem namyšlený blb. Neb přichází doba dluhů, které se neplatí, doba rozdávání z mého. Doba masopustu na můj účet. A já namyšlený blb tuším, že se ještě dožiju příchodu exekutora. V tom přeneseném slova smyslu. Na Island už přišel. V Maďarsku klepe na dveře....

Ano, slav Jiříku. Vítězíte, u dochtora se fakt platit nebude... Ale za čas zjistíš, že ti znehodnotili měnu, okradli tě skrytě, inflací, kterou je (polo)totalitní levice schopna řídit. Že co sis chystal na stáří je jaksi v p... a dětem odkazuješ jakési bezcené papírky. Ale Jyrka vládne a vládne a chleba se zdražovat nebude, soudruzi. A těch pár kverulantů postihla revoluční spravedlnost po zásluze, ono kdo nejde s námi, jde proti nám. Jiříku, něco už pamatuji... čest soudruhu!

Babča 21.12.2008 14:57

Re: jiříku jiříku...

Bohužel, musím se plně připojit. Už jsem uvažovala, proč teď nedemonstrují všichni normální, kteří vidí, že to zase jse do řitě a bude hůř, ale i já už se zmohu spíš na myšlenky o odchodu někam jinam, že tu nechci být s tak dementními spoluobčany... Je to bezmoc a přece bychom měli být schopní dát se slyšet - tak jako to umějí ti tupější. Zlu se nemá ustupovat - ale já nevidím, co mohu proti němu dělat, nebo jak?

Proč s etenhle národ nechá tak ublbnout očividným gaunerem? Modré chyby k tomu hrozmě moc přispěly, ale přece jen...

Mistr Jan Hus 20.12.2008 15:52

Myslíte ty darebáky, kteří zabíjeli Srby? To jsou naši spojenci?

;-€;-O

Harpyje 20.12.2008 17:08

Re: Myslíte ty darebáky, kteří zabíjeli Srby? To jsou naši spojenci?

Darebák jsi ty, onuce bolševická! (Y)

Mistr Jan Hus 20.12.2008 18:46

Re: Myslíte ty darebáky, kteří zabíjeli Srby? To jsou naši spojenci?

Drž hubu, modré prase.;-€;-O

jirka.s. 20.12.2008 19:04

Re: Myslíte ty darebáky, kteří zabíjeli Srby? To jsou naši spojenci?

Hezké, hnuse, takové, lidově demokratické!!!;-P

Mohl bych taky pěkně po demokraticku ???

"Už si konečně, ty rudou skoliózou zkřivený komoušký přírodní zmetku, ucpi tu svou páchnoucí kloaku, nebo co že to máš vlastně pod tou rudou bramborou, kde normální lidi mají nos!" ;-D;-D;-D

LÍBÍ , HNUSE ? Je to pro tebe dost "demokratické"?