29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Malý Aston 21.8.2006 11:40

Re: S přeražené páteře si ODS problémy nikdy nedělala, tak vo co GO?

Víte já když čtu ty články mladých demokratů,nebo komunistů,nebo bývalých prominentů bolševika,kteří se tetelí blahem,že zase budou vládnout a vzpomenu si na jejich vládu od roku 1948 do roku 1989 tak se usmívám. To tady již všechno bylo. Ti schopní a pracovití se měli i za bolševika dobře,nyní se mají výborně.Ta lůza,která nic neměla,nebude mít zase nic a může tady vládnout Paroubek nebo Filip,nebo si povolají Jakeše.Tužku,telefon a moč snad ještě udrží.Je mi jasné,že státní dluhy,žebračenky a vše co doprovází vládu socanů nebo bolševiků Vám vyhovuje.Jenže v těchto volbách zvítězila pravice,bolševici uhráli remízu. Jste skutečně přesvědčeni o tom,že občané chtějí vládu bolševiků z ČSSD+KSČM?

I-Worm 21.8.2006 11:40

Re: Bravo !!!

Kdo ví... Vždyt' ani ten Gandalf nechtěl prsten moci. A to byl mocný čaroděj...

I-Worm 21.8.2006 11:38

Re: Re: ale haasicku, vy maly truhlicku

vono toho na ni až tak moc nezbylo, takže to zase takovou práci nedalo.

Jarda C. 21.8.2006 11:38

Re: však on už pan Paroubek vhodného adepta na vnitro vybere...

Musí být až za hrob věrný ČSSD, stejně jako Topolánkovi dodaný osobní strážce;-€. Upřímný Staník jistě s výběrem pomůže, tuhle oblast má stále  v malíku.

Chorwin 21.8.2006 11:38

Bravo !!!

Naprosto přesné !!!

Autor by měl být předsedou ODS !!! Potom by to konečně bylo o demokracii a volbách.    

jonáš 21.8.2006 11:37

Re: Dolů!

No, Martine, nikdy neřikej nikdy .. muj nápad to neni, ale to, čí je autor poradce, a že dotyčnému není Topolánek zrovna osobou blízkou, ba i to že jsou mu jiní bližší, jsou fakta veřejně známá a indicie relevantní. Kujme pikle pikle kujme .. už se na tu sebereflexi těšim, jestli doopravdy propukne.

Harry Fotr 21.8.2006 11:35

Re: ale haasicku, vy maly truhlicku

Mám tomu rozumět tak, že sociální demokracie už skoro všechno rozkradla ?

Xaver X.X. 21.8.2006 11:33

To já nepsal... :-)

Václav 21.8.2006 11:32

Re: S přeražené páteře si ODS problémy nikdy nedělala, tak vo co GO?

O jakém spiknutí je řeč? Pan Topolánek není schopen zvládnout vlastní libido.Jak by jsme po něm mohli chtít aby řídil tuto zemi.

ťůťa 21.8.2006 11:32

Re: Z přeražené páteře si ODS problémy nikdy nedělala, tak vo co GO?

opravuji :-)

loula 21.8.2006 11:31

Re: A co maji sakra delat

Ale mají. Pokud se nepletu, tak ODS stavěla na dvou axiomech:

1. Nesporné úspěchy hospodářství jsou navzdory vládě ČSSD 2. ČSSD je prolezlá korupcí a neštítí se ani organizování vražd.

Takže nejít do holportu s ČSSD, naopak tyto axiomy si dát jako oposiční program a během dejmě tomu jednoho dvou let v oposici dokázat platnost těchto axiomů. A následně vyslovit nedůvěru vládě. Pokud skutečně Paroubek se osobně podílí na korupci - tvrdil to Topolánek -  a dokáže se to, tak ani KSČM jej ve funkci premiera nemůže podržet.

Problém vidím v tom, zda ODS těmto svým axiomům věří, jestli u nich spíše nejde o vyhladovění po korytech.

ťůťa 21.8.2006 11:29

S přeražené páteře si ODS problémy nikdy nedělala, tak vo co GO?

Před 8 lety byla výchozí pozice mobilizátora Klause daleko příznivější a přesto se tehdejší obr zachoval jako ubohý zbabělec. Topolánkovi, proti kterému se spikla i vlastní manželka, nezbývá než čestný odchod z politiky, nebo kráčet po vyšlapaných cestičkách.

Malý Aston 21.8.2006 11:27

Re: A co maji sakra delat

Nemáte úplnou pravdu. 101 hlasů bez Paroubka dohromady nedá( bohužel platí ČSSD+KSČM)=Paroubek. To je ten důvod patové situace. Naopak platí,že ČSSD+KSČM + některý poslanec KDU nebo od Zelených se přidá,prachy jsou prachy. Takže ODS nemá jiné východisko,jak říci občanům.Vážení občané,volili jste bolševiky,bolševici dříve či později naši vládu pravice stejně zruší,máte co jste chtěli. Bude Vám vládnout Filip,neúnavný bojovník proti NATO. Proč se toho bojí? Já jako pravičák tu vládu bolševiků přežiji. A ti co volili bolševika ať si to pěkně vyžerou až do toho hořkého konce.

pf 21.8.2006 11:26

ale haasicku, vy maly truhlicku

hlavounum ODS nejde o nic jineho, nez aspon na chvili presmerovat posledni ceske penezovody do vlastnich a spriznenych kapes. Penezovody vysychaji, uz toho k privatizaci(rozkradeni) v kotline moc nezbyva. Kazdy mesic ci dokonce rok ma cenu zlata. 

jkotek 21.8.2006 11:24

Re: Re: Vidim jen dve moznosti ...

No me, jakozto dosavadnimu volici ODS ten clanek mluvi z duse.

jkotek 21.8.2006 11:22

Mila ODS...

bedlive sleduji vase snazeni a na podzim udelame inventuru. Verim, ze i rada dalsich obcanu-volicu.

Vic k tomu nelze dodat. Snad jen podekovani za dobry clanek.

Malý Aston 21.8.2006 11:20

Re: Dolů!

Jako pravicový volič souhlasím,ale nevím zda je to něco platné.

Tutti 21.8.2006 11:19

A co maji sakra delat

S kazdou kritikou, by mel nasledovat alespon naznak nejake lepsi varianty. Takze se ptam, a co ma sakra ODS v tehle situaci delat?

Vyhlasit predcasne volby nemuze, na to nema ustavni pravomoc.

101 hlasu bez parouka dohromady neda (bohuzel pro CSSD plati, strana = paroubek)

Nechat zemi na rok bez vlady taky neni dobry reseni.

To ma jako ODS nechat dalsi 4 roky vladnou paroubka, jen proto aby par kritiku nemohlo rict ze zaprodala svuj program?(a Paroubek by se do vlady dostal, pokud vladu nesestavi ODS. Nebo vy snad verite ze ani jeden zeleny ci lidovec pro nej nezvedne ruku protoze se boji ze po rpedcasnych volbach uz nebude poslanec?)

I-Worm 21.8.2006 11:18

Re: Pokud Topolánek (že by to byl opravdu Tupolánek?) nyní sestaví vládu s "pomocí a podporou" ČSSD,

nikoliv nutně - v těch komunálních lidé obvykla kandidují za obvod, ve kterém žijí.

loula 21.8.2006 11:17

Re: Re: Vidim jen dve moznosti ...

jeden dosti zásadní krok již ODS učinila, totiž že hodila KDU a Zelené přes palubu. Takže těch 100 mandátů je dosti problematických, řekl bych, že 100 mandátů pravice již není tak silných jako 100 mandátů levice. On to již řekl před časem Klaus, ale toto určitě na mysli neměl.

martin tamtaky 21.8.2006 11:17

Dolů!

Čekal jsem leccos, ale že autor bude podezříván z toho, že chce v žoldu nějaké kliky napříč spektrem odstřelit předčasně Topolánka, to by mě nenapadlo.

Takže za vzdálené voliče ODS, kterých není zase tak málo, i za sebe, považuji autorovy úvahy za odůvodněné a mohu-li tlumočit hlas mého okolí, tak by měl Topolánek opravdu praštit do stolu a říct: Milý Jirko Paroubku, tvých podmínek už bylo tolik, že bych se jejich splněním odvrátil od vlastních slibů. Proto si splň, co jsi před volbami nakecal a prosadil. Já se obrátím znovu na voliče, aby co nejdříve rozhodli o tom, zda podle tebe nebo podle mě.

I-Worm 21.8.2006 11:17

Re: Vidim jen dve moznosti ...

ono je to spíš tak, že leckdo ví ledaco na ledaskoho. Jenomže, jak praví stará pravda, čím více se do lejna št'árá, tím více to smrdí. A proto se tyto informace vytahují jen tehdy, když je naděje na bezprostřední zisk a minimální hrozba ztráty. Takže "zločiny se budou odhalovat" nejspíše až před volbami (pokud se nějaký všetečný novinář něčeho nedopídí). A nedělejte si iluze, že musí být právě uvnitř soc.dem.

Uhuhu 21.8.2006 11:12

Re: Dobrý, výstižný ikdyž deprimující článek.

Právě na to Paroubkovci hrají. Využijí své blokační možnosti, aby zdiskreditovali ODS a její voliče Vašeho typu odradili od volby v předčasných volách. ODS se neprodává, ale bojuje o možné minimum. A pak, co zabrání Topolánkovi, až ( pokud vůbec, spíš bych tipoval na Paroubkovu touhu vládnout ) dostane důvěru pro tu zkombuinovanou vládu ty ministry vyměnit ? Nejvýše  vyslovenínedůvěry vládě a předčasné volby do 3 měsíců !

Bokonon 21.8.2006 11:12

Re: Proč jste tedy prezidentovi neporadil....

Druhým pokusem by byl pověřen Bém, nebo někdo jiný z ODS. Stav by byl stejný jako dnes, pouze figury a komentáře v médiích jiné!

Prokop 21.8.2006 11:12

Pokud Topolánek (že by to byl opravdu Tupolánek?) nyní sestaví vládu s "pomocí a podporou" ČSSD,

pak ODS velmi rychle zapláče - již v komunálních a senátorských vobách v říjnu.

Bokonon 21.8.2006 11:09

Re: Vidim jen dve moznosti ...

Dlohodobě mám pocit, že existuje významná klika, napříč ČSSD a ODS, která Topolánka (nikoli ODS) prostě v čele vlády nechce. To je moje vysvětlení. Článek je kampaňovitě dobře načasovaný, ovšem argumentačně velmi předčasný.

jepice 21.8.2006 11:07

A co takhle nastudovat

pár zásad o uveřejňování odkazů?

jasan 21.8.2006 11:04

Re: Vidim jen dve moznosti ...

vec muze byt prece daleko jednodussi...  proste se jedna.  A nikde neni receno, ze ODS ustoupi ze sveho programu.

Takze spise cesta k predcasnym volbam. Doporucoval bych nestahovat kalhoty kdyz je k brodu daleko.

bara 21.8.2006 11:04

Post festum?

Si myslím, že to není žádné prozření. Jsou holt tací, kteří si nechají nakukat kde co a pak pláčou, že "to nechtěli", o nějakém prozření není řeč.   Smutné je, že se to stalo zrovna těm, co měli (dle vlastních slov) představovat  tu progresívní, samostatného úsudku a rozhodování schopnou, odpovědnou, vzdělanou a "já nevím co ještě"  elitu společnosti.  Dovedeš si představit, že by tomu uvěřilo víc lidí a tyto "pevné charaktery"  se dostaly k  vysněné moci  bez jakýchkoliv omezení?!

Buvol 21.8.2006 11:04

Spíš co chce Topolánek!

Mně to připadá, že Topolánek chce být premiérem, aby mohl mít ještě víc ženských!