28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
huhu 21.8.2006 17:08

Re: AeroKarle...

nebuďte malověrný....vyčkejme, nic jiného ted stejně nelze...

huhu 21.8.2006 17:07

Re: Re: pro připomenutí

vy si děláte asi legraci. SNK/ED je tou stranou, která sebrala pravici vítězství tím, že propadly 2% hlasů....a tihle se nikdy nechtěli s ODS dohodnout, avůbec - v demokratickém systému primárek by neměli Kasl, Zielenec apod. šanci

huhu 21.8.2006 17:05

Re: a že si na to

vy jste placená propagandistka nebo máte alzheimera ? Přímé prodeje měla pod palcem pravdaláska - FNM ODA a zemědělství Lux...

jonáš 21.8.2006 16:56

Re: Re: Vyberte si

Spíš mi neni jasné co je účelem -- když si to spočítáte na jakymkoli jinym článku, dopadne to docela jinak. Dokonce by klidně moh být i od stejnýho autora ;-)

Lea 21.8.2006 16:48

a že si na to

potomci ponormalizačních přisluhovačů vybrali správné datum. Dnes se vzpomíná Dubčeka a spol. Nikoho to nezajímá,nanejvýš jsou zavrženi /bez ohledu na dobu/ za možnost třetí cesty.Já jsem zapomněla na jednu věc vyznávanou ODS. Všechno lze. Kritizuje KSČ,že ukradla majetek,což je pravda. Pravdou ovšem je,že ona ho prostřednictvím ODS stačila ponormalizátorům,kteří se hlásili k Husákovi zase předat. A tihle "charakteři" by dnes budovali kapitalismus,kterému nestačí ani EU. Kryl se musí v hrobě obracet.

Kantor 21.8.2006 16:43

Re: Re: Vyberte si

Kdepak je vůbec STEM?

° 21.8.2006 16:43

AeroKarle...

k tomu Tvému: "Zelení a lidovci dosud nekolaborují." No, u zelených to je otázka času a u lidovců otázka touhy po účasti ve vládě; u obou pak možná i otázka dalšího přežití.

Jinak pozdravení.

Kantor 21.8.2006 16:42

Re: Re: Re: Re: No pane Haasi, před časem jste z Paroubka

Jste si tim jistý?Víte, co všechno jste tady před nějakým časem vy praváci psali...:-)

fakír 21.8.2006 16:37

Re: Vyberte si

nesestavuji nic, jen jsem vyhledal ty kteří napsali s článkem souhlasím nebo s článkem nesouhlasím. Proboha vždyť už není normalizace a za své názory se snad nemusíme  stydět.

Proč protože mi ten článek přijde dost důležitý.  A jen tak mimochodem dlouho jsem na psu nečetl tak jasně proklamované jsem pro nebo jsem proti v komentářích.  Které jste psali i vy pánové. Takže nevím proč se rozčilujete. Nebojte se opravdu už není komunismus a za svým názorem si můžete stát víc jak jednu hodinu.;-D;-D;-D Přišlo mi to jako zajímavé srovnání na jedné straně huhu a shob co tak rádi každého seřvou a nic víc a na druhé straně dost lidí kteří jsou schopni se zamyslet a napsat svůj názor kritický čemukoli co je zajímá. (Jonáši vás mezi ně počítám také i když máme asi jiné politické názory). Takže ten článek se zřejmě strefil do černého.

Nechtěl jsem se vás dotknout ani kádrovat jak naznačuje XaverXX pokud jsem se tedy někoho dotkl že jsem ho zařadil do množiny ve které být nechce tak se omlouvám. Xavere xx. vy máte svaté právo se vyjadřovat ke všemu a já mám právo si sestavovat množiny z čeho chci a kdy chci. A urážky s kádrováním to je takové dost hloupé nemyslíte?

Ostravák 21.8.2006 16:20

Re: krátká reakce

Zklamal jste Ostravu.Věřím, že si toho jste vědom.

Pavel Kořenský 21.8.2006 16:20

Re: Připodotknutí v podstatě drobné.

No, IP adresa odpovídá Úřadu vlády. Tedy pokud to poslední numero schované za "xxx" je v intervalu 1-63

Pamětník I. 21.8.2006 16:18

Re: pro připomenutí

...nedošlo k ustavení předvolebního nelevicového subjektu jako jistého partnera ODS. AeroKarle a Clay - vy jste z toho vyčetli něco o koalici se stávajícími malými stranami? A kdo lituje - doufám, že alespoň Topolánek, protože nebyli podchyceni všichni nelevicoví nevoliči ODS.

Šedovous 21.8.2006 16:18

Zdravím Martina TT "...Já se obrátím znovu na voliče, aby co nejdříve rozhodli o tom, zda podle tebe nebo podle mě...."

A varianta, že by voliči konečně jednou rozhodli že bude po jejich , to nic ?

Zdravím strýcu;-).

Začal bych zakoupením fungl nového žlutého taxiku pro plk Kubice.Langrovi zaplatit přechod Antarktidou....Římanovi koupit železniční vlečku v Boubínském pralese...Julínkovi koupit kozí kliniku (tím nemyslím sánské kozy)..

Pavel Kořenský 21.8.2006 16:16

Ano,

to je velmi dobře napsaný článek.

Než se nechat vodit Paroubkem na špagátku, měla by ODS v klidu zůstat v oposici a nechat Paroubka, ať si v tom hospodářském marastu a rostoucí zadluženosti vymáchá čumák.

Martin 21.8.2006 16:16

Re: Re: Co se děje?

To je opravdový projev  pravého komunisty v reáliích před 20-30 lety. Kam si dal rozum, nevíš že dobrej nápad jednoho chytrýho člověka předčí tisíce těch kteří podle tebe vytvářejí ty hodnoty. Většina našich zákazníků si teď pořizuje výrobní technologie, které jim umožňují propustit většinu těch lopaťáků (kteří pořád remcají že mají malej plat, nechce se jim moc dělat, jsou pořád nemocní a často něco zkazí) aby na nich nemuseli být závislí. Tak potom zlevní výrazně výrobu a můžou víc konkurovat. Lopaťáci si pak musejí najít něco jinýho a nebo se něco naučit (aby je někdo chtěl). Většinou ale dou na pracák pro dávky a proto se jim říká socky.

AeroKarel 21.8.2006 16:15

Re: Re: Re: No pane Haasi, před časem jste z Paroubka

KSČSSD před volbami 111, po nich 100. Zelení a lidovci dosud nekolaborují.

AeroKarel 21.8.2006 16:13

Připodotknutí v podstatě drobné.

Tradováno jest, že kdo vyvolá předčasné volby, ztrácí v nich.

Je tedy možné, že Topolánek předčasné volby chce, nechce ovšem působit dojmem, že je vyvolal. Má to dva háčky. Zda ty volby za takového stavu věci a pravděpodobného odporu pana presidenta vůbec budou. A zda zhnusení už není dostatečné na to, aby se vyvolání předčasných voleb nebo alespoň snaha o ně nezdálo být spíš plusem. IMHO je na tvrdé volání po předčasných volbách dosud brzy.

Ovšem do bezzubé vlády podle mustru Paroubka a komoušů by ODS lézt neměla, zde má autor plnou pravdu.

A moc by mne zajímalo, je-li do debaty zapojený Topolánek "pravý".

Kantor 21.8.2006 16:12

Re: krátká reakce

"Obě strany na posledních jednáních jasně deklarovaly, že důvěru menšinové vládě nevysloví , to míníte jako kterou menšinovou vládu"Kterou menšinovou vládu máte na mysli, nicku Topolánku?

mig 21.8.2006 16:07

Re: Migu, absolutně s Vámi nesouhlasím. nevíte co je to kompozitivní teorie a proto nevíte o čem mluvíte ! Dzp.

Kajane, je mi líto, že pro stromy nevidíte les. A když to trochu zevšeobecním, pak tím stromem (byť  mohutným) je i náš Hayek. A o volebním výsledku na Moravě a ve Slezsku jsme už tady debatovali, že ? - Připomínám :  ODS zde dosáhla nejlepšího výsledků (i v poměru k ČSSD) za poslední troje volby. Nemaťte lidi jen proto, že nemáte rád Topolánka a Římana. Nevím, co Vám udělali, a ani nedomýšlím, co to mohlo být.

Kantor 21.8.2006 16:06

Re: Re: No pane Haasi, před časem jste z Paroubka

Jak jste k té stovečce přišel, zelení a lidofci jsou luft?

AeroKarel 21.8.2006 16:04

Re: No pane Haasi, před časem jste z Paroubka

Vám taktéž dobře. Měli jste 111, už je z toho 100. Jen houšť a větší kapky.

Janus 21.8.2006 16:02

Re: Re: Re: Autor hodně kritizuje, ale recept nemá

Mňo, vaše teze by mohla být pravdivá za předpohladu, že lidé volili to, co chtějí. Jenže mám takový pocit, že lidé spíše volili to, co nechtějí - ti, co nechtějí Paroubka & spol., tak ti volili ODS a ti, co nechtějí Modrou šanci apodobné experimenty, tak zase volili Paroubka. A byla spousta těch, kteří všechny poslali do pr**** a věnovali se zábavnějším činnostem ...

clay 21.8.2006 16:02

Re: pro připomenutí

ještě jsem nepotkal člověka, který by litoval, že ODS nešla do koalice s malými stranami;-D;-D;-D

po těchto volbách bude jakákoliv další pidistrana typu ED odsouzena k marginálnímu podílu na volbách. Není jediný důvod, proč tu foukat do tohoto dohasínajícího postranního ohýnku.

AeroKarel 21.8.2006 16:02

Re: Vyberte si

Pozdě přišedší, leč taktéž souhlasící AeroKarel

AeroKarel 21.8.2006 16:00

Re: pro připomenutí

Se lituje? Kdo lituje? 

Kasl jde od válu, ani se nedivím. O Zielencovi hanba mluvit. Trpasličí strany ani nenajdete. Byl bych pro tu integraci, ale proboha, s kým? Těžko se povede s někým, kdo má jako jediný program odpor k ODS, možná někdy navíc ještě podepřený názorem, že všechno dobro přichází z EU.

Zvědavec 21.8.2006 16:00

Re: krátká reakce

Máme dnes inspirativní výročí. Když tehdy v Moskvě Rusové drželi Dubčeka a jeho spolek obrozenců   pod krkem, všichni až na jednoho podepsali. Domnívali se, že tím uhrají nějakou budoucí plichtu. Ukázalo se, že neuhráli nic, navíc ztratili tvář, čest a následně i postavení. Normalizace je semlela všechny. Jediný, kdo nepodepsal, byl František Kriegel. Jemu jedinému byla rovná páteř s rizikem lágru na Sibiři přednější než dohoda s okupantskou  chamratí. Vy, pane předsedo vlády, stojíte před podobným rozhodnutím. Pokud se s Paroubkem dohodnete za cenu ústupků z volebního programu, díky kterému jsem ODS volil i já, nezískáte krátkodobě nic a dlouhodobě ztratíte důvěru těch, kteří Vám věřili. Pokud budete trvat na svém programu a směrovat vývoj k předčasným volbám v co nejkratším termínu, vyhrajete, protože voličům dáte jasný signál - ten neuhne a než by nesplnil co slíbil, jde do toho raději znovu. Prosím, vezměte si příklad z Františka Kriegla.   

clay 21.8.2006 15:58

Re: krátká reakce

....ale to je ale jednoznačně vaše chyba, že tady ten blbej dojem přetrvává. Sleduji vše, co se dá, přesto jsem nic jasného až dosud nezachytil. A co potom má dělat občan, který se až tak moc nezajímá? Nedivte se, že lidi už nad vámi lámou hůl. Můj pocit z médií je ten, že lidi v ODS vědí, co ano a co ne. Z vás ten pocit není. Vždycky to vypadá, že vás až VR ODS postaví trochu do latě.

Pamětník I. 21.8.2006 15:55

pro připomenutí

Dávno jsem zdejším modrým huhu-fanatikům psal, že již vloni na podzim Topolánek opatrně kontaktoval malé strany jako možné povolební spojence. Díky antizrádcovským fanatikům v ODS a díky sebestřednosti Zielience a Kasla nedošlo k ustavení předvolebního nelevicového subjektu jako jistého partnera ODS. A dnes už se lituje, že nedošlo k utvoření předvolební koalice.

clay 21.8.2006 15:51

Re: Re: krátká reakce

přesně tak R^R^R^R^

Xaver X.X. 21.8.2006 15:51

Kdepak, ten kádrováckej koníček se jen tak nedá škrtnout...