6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
cipísek 3.4.2009 16:45

Re: Žádná škoda bez Kocába.

Pokud sem ovšem nenapíšete Vaše řešení,tak jako byste nic nenapsal.Tak to tady už dost dlouho chodí a ani přeběhlíci z Novinek na tom moc nezmění.

Kolombo 3.4.2009 10:04

Tak vidím,

že čím větší kdo dělá bordel, tím víc peněz se do něho zřejmě podle "humanistů" a "ochránců práv" musí narvat, aby se "zklidnil" a přestal otravovat okolí. On se ale nezklidní, naopak natáhne znovu ruku, jeho "očekávání" budou ještě větší a problémy se prohloubí. Je to jako platit vyděrači. Ale rozumnější postup existuje - dát takovým potížistům na hubu a bude pokoj jednou provždy. "Humanistické" recepty jsou cestou do pekel.

:-: 3.4.2009 10:01

Gabal se nám pere o korýtko

Tlapka 3.4.2009 10:00

Lidská práva

Kocáb je úplně mimo ještě horší než Džamila a lidská práva by měli  zachovat pro občany kteří zachovávají zákony a pracují.

cipísek 3.4.2009 10:58

Re: Lidská práva

....a tím je živí

honzak 3.4.2009 9:51

dneska nějak

nezvítězili, voni Gabal! Zkusejí se zamyslet, jestli nedělají někde chybu? Školy na to mají, tak vzhůru do práce!

cb 3.4.2009 9:46

Pan Gabal

si odmita priznat, ze ministerstvo tu je kvuli urednikum, ne obcanum.

Jura Jurax 3.4.2009 11:59

Re: Pan Gabal

R^R^R^

mattoni 3.4.2009 9:39

Ministerstvo pro lidská práva

je ůplně k prdu. Máme tady snad zákony a ty by měly platit pro všechny. Tož tak.

Kolombo 3.4.2009 10:13

Re: Ministerstvo pro lidská práva

A navíc se toto ministerstvo nějakým divným řízením osudu nejvíc bere za "práva" těch, co je nejvíc porušují. Právem především je,  aby člověk, který nikoho neotravuje měl od ostatních taky pokoj, naopak neexistuje "právo" na lážový život z "příspěvků" nedobrovolných  přispěvatelů.

Sunny 3.4.2009 10:50

Re: Ministerstvo pro lidská práva

SouhlasR^ Ostatně, říká se, že pro úplnou rovnost mezi všemi lidmi udělal nejvíc pan Samuel Colt:-)

Vítek 3.4.2009 9:39

Vidím to jako absurdárium

a stačilo by,kdyby všichni politici,primátoři,policie i soudci si plnili své povinnosti a požadovali jen obyčejné plnění zákonů.Tím by mohlo být i zrušeno tohle absurdní Džamilo-Kocábovské ministerstvo. Jde o to,že velká část těchto tlachalů si z toho udělala pouze koryta. To znamená povinné vzdělávání a pokud ne,odebrání sociálních dávek a dětských přídavků,což většinová část lidí dělá.Při neplacení nájmu a dalších povinných plteb prostě vystěhovat nebo zavřít a je to vyřešeno.Když já jeden měsíc nezaplatím plyn nebo elektřinu,tak mě jednoduše odpojí od zdroje. Je to jednoduché a dle zákona.Zákony musí platit pro všechny stejně, ať jsou bohatí nebo bez prostředků.

vita 3.4.2009 9:37

Nebylo tohle ministerstvo vytvořeno po posledních volbách,

aby SZ mohla dostat čtvrté ministerstvo - a to pokud možno takové, kde bude méně škodit než na těch ostatních?

Zahraničí, lesů vod a strání, školství a flek pro Džamilu. Není důvod zbytečné ministerstvo držet.

Vítek 3.4.2009 9:40

Re: Nebylo tohle ministerstvo vytvořeno po posledních volbách,

myslíte třeba Ministerstvo nicnedělání nebo vyhýbání se zákonům???

cipísek 3.4.2009 11:03

Re: Nebylo tohle ministerstvo vytvořeno po posledních volbách,

To čtvrté ministerstvo - Jenže pokud tohle ministerstvo bude i nadále pracovat "v obráceném gardu",tedy v podstatě směrem k potlačování práv a svobod poctivých občanů,může nadělat tu největší škodu.Ono se to neobjeví hned,ale o to horší budou důsledky.

jája 3.4.2009 9:36

Pane Gabale, to vám zmehlo!

Já myslím, že pes je zakopán v některých větách článku, jako např."Odložení vzniku specializované agentury a zahájení robustních integračních programů na neurčito situaci nepochybně dále zhorší,...";-( - vy jste počítal zase s nějakými průzkumy a šetřeními , miliony by zase volně proudily a vaše agentura by vzkvétala - a ono z toho nic nebude!;-D Jéžiš, to se státu uleví, až takovýto balast (průzkumy typu Wolf) nebude nutno platit ze státního rozpočtu.

Mejla 3.4.2009 9:32

A což takhle Ministerstvo pro lidské povinnosti ?

.

Jura Jurax 3.4.2009 12:01

Re: A což takhle Ministerstvo pro lidské povinnosti ?

R^R^R^

Mejla 3.4.2009 9:31

Ministerstvo pro lidská práva neexistuje v žádné civilizované zemi. Tento orwellovský termín

si vymysleli různí vyžírkové státních dotací.

Phoenix 3.4.2009 9:16

Zrusme penezovody a zacnem resit situaci ciste logicky

Jak uz tady napsali mnozi prede mnou, ruzne lidskopravni pristitutky v cele s Dzamilou, Havlem, Uhlem, Kocabem a podobnymi exoty nikdy nebou resit umele vyvolany cikansky problem prave proto, ze jsa prisati ke stedrym penezovodum jsou jeho soucasti. Totez se tyka natlakovych marxistikych bojuvek stylu Cloveka v plisni (nebohe cernousky v Evrope ano, ale co s nimi tady budeme delat se uz neresi).

1) Misto pridavku na deti ulevy na danich (nepracujes, nedostanes nic). 2) Zruseni obvinovani z rasismu, rasa jsme stejna, lisime se pouze etnikem 3) Podpora v nezamestnanosti pouze za zametani ulic pet dni v tydnu osm hodin denne (staci se po dane ulici projit a vidim, jestli je alespon trochu zametena nebo ne a dotycny hlavne neztrati pracovni navyk) 4) Deti nechodici do skol implikuji zruseni danovych ulev (tohle by asi nebylo potreba, ale co kdyby) a soucasne "zabaveni" socialkou 4) Vzdelani, vzdelani, vzdelani (zaklady financniho planovani uz na prvnim stupni zakladni skoly, pak konci lichvari) 5) Na kazdeho stejny metr. Dokud bude existovat jakakoli skupina, ktera odmita dodrzovat elementarni pravidla lidskeho souziti (spolu se zakony) a teto skupine takove jednani neustale prochazi (protoze se umi sikovne stavet do role obeti, podporovana v tomto typu chovani vyse zminenym lidskopravnim ksindlem), tak v lidech buji zcela logicky nasranost. Na cemz nasledne nasbira politicke body kazdy, kdo se lespon trochu tvari, ze chce dany problem "resit" (viz. napriklad DS).

Tlapka 3.4.2009 10:02

Re: Zrusme penezovody a zacnem resit situaci ciste logicky

Jasně čím víc se do toho šlape tím víc se toho rozšlape

dulcibelka 3.4.2009 10:51

Re: Zrusme penezovody a zacnem resit situaci ciste logicky

R^R^

Chape 3.4.2009 11:38

Re: Zrusme penezovody a zacnem resit situaci ciste logicky

tak presne s timhle souhlasim.

Clovek maka a poctive plati dane, a pak vidi jak si rodinka co praci videla naposled kdyz to bylo v televizi, jede autem pro pridavky, hadry maji znackove, zlato na sobe, a z pridavku si pekne zijou,  maji na vse cas,  pres den pospat a vecer se pak clovek boji jit okolo jejich uzemi, a ze se v okolo jejich uzemi neco ztrati? no to se taky obcas stane. Ale hlaven aby tito chudaci nemuseli jit dleat a bylo jim vse zajisteno.

zajda 3.4.2009 19:35

Re: Zrusme penezovody a zacnem resit situaci ciste logicky

Souhlas. Netýká se jen cikánů. Takovou vyčuranou rodinku bílých máme v bytě nad námi. Otec rodiny byl v práci naposledy v roce1989. Teď  své tři dcery pase, každá dvě děti, syn vylezl z pasťáku, terorizuje okolí. Všichni na dávkách, žijí ve 100 metrovém 4+ kk, nájem neplatí. Zbavit se jich nemůžeme, protože jsou sociální případ a vlastně jsou to 4 rodiny a dle rozhodnutí soudu jim v případě vystěhování musí být zajištěno adekvátní bydlení, tj. 4 samostatné bytové jednotky. To by se jeden po...

dulcibelka 3.4.2009 9:12

Mistře Gabale, že vy jste se těšil na teplé místečko?

Mejla 3.4.2009 9:29

Jsou to právě Gabalové rozněcující tyto konflikty prosazováním práv bez povinností.

Kocábové, Stehlíkové a další pochybné individua a na ně navazující "agentury" jsou jen vyžírkové státních rozpočtů.

Ludva 3.4.2009 9:08

Nějaká řešení by se našla

Je zřejmé, že nepřizpůsobiví si sami nepomohou. A nechat je válet se na podporách a odpočaté páchat kriminalitu, problém ještě zvětšuje. Viděl bych možnost organizovat uklízecí (stavební a pod.) čety (nepořádku je všude dost), kam by přišel člověk (s nějakou registrací) a za odvedenou práci by dostal poukázku na peníze (jídlo..). Kdo by nechodil, nedostal by nic. Mělo by to výhodu, že by se neřešily bulky, pro které je stejně nikdo nezaměstná. Čekat, že si sami najdou práci, to bychom se nedočkali. V zásadě něco takového už funguje načerno třeba v Chánově, tam si pro příležitostné pracovníky jezdí.

MLOK 3.4.2009 9:18

Re: Nějaká řešení by se našla

SouhlasímR^R^R^R^R^.

T.zv. "nepřizpůsobiví" musí chtít sami! A když se jim nebude chtít pracovat - je to jenom jejich problém. K tomu je ovšem potřeba jim práci (úklid bordelu atd) zajistit.

       Nedávat ale nikomu bezpracně peníze za flákání a dělání bordelu!

kentaur 3.4.2009 9:27

Re: Nějaká řešení by se našla

kdo nepracuje ať nejí. Vždyť to není o tom, že nemohou najít práci!!? Ještě než vypukla krize, kolik bylo volných míst. Dokud pro ně je výhodné nepracovat, bude to tak jak to je. Včera co předváděli v pořadu Jílkové ten Urbana z Džamiloem, to kromě toho byl nejenom hnus, ale naprosta neprofesionalita, primatorku zhazovbali, ještě že byli jen na obrazovce, No diví se někdo když viděl ministra a jakési zmocněnce pro práva lumpů, že bude voli DS¨a extremisty? No nechme se těmi lumpami okrádat, zabíjet a ještě se jim omluvme. No a plaťme si tu armádu na ministerstvu, kteří nic konstruktivního neudělaji a ještě škodí slušným lidem. Co udělali, vždyť za celých 19 let je to ode dné horší.

Vítek 3.4.2009 9:46

Re: Nějaká řešení by se našla

nakonec zjistíme,že za totáče to opatření o povinné zaměstnanosti k něčemu bylo a kdo nechodil do práce,měl problém a to byl hlavně bič na tmavočechy. Zajímalo by mně,co by z finančního hlediska bylo výhodnější.Jestli zaměstnávat kikány,ikdyž moc pracovití nebyli, ale byli pod dohledem nebo jim vyplácet sociální dávky,aby se mohli doma flákat a dělat bordel. Já myslím,že ta 1.alternativa byla výhodnější,protože i jejich děti viděly,že rodiče do práce musí a neučily se tomu,co dnes,že pracovat se nevyplácí,když se o mně postará stát.