6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ypsilon 3.4.2009 18:02

Re: Problém nepřizpůsobivých etnik lze účinně řešit jenom jejich

A tím je zase strhává zpátky. A bude hůř, vystěhovávaným neplatičům nic jiného než objíždět širší rodinu a vysávat ji nezbývá

Jenda 3.4.2009 21:46

Re: Problém nepřizpůsobivých etnik lze účinně řešit jenom jejich

Obavam se, ze nikoli minorita ale majorita.

Svatopluk 3.4.2009 18:40

Re: Problém nepřizpůsobivých etnik lze účinně řešit jenom jejich

Mělo by se zkoumat, zda oprvdu splňují pravidla pro přiznání českého občanství (zda se zde narodili, zda nepoužívají falešnou identitu atd), protože "naši" cikáni, kteří zde žili dlouho problémy tohoto druhu namají.

Pavel. 3.4.2009 13:40

Včerejší beseda.

Dobrý den.I já jsem měl možnost včera sledovat tu hrůzu s p.Jílkovou.Jestli si pan ministr pozval na pomoc mistra, představujícího se jako publicista Jan Urban,myslím,že si moc nepomohl.Sám ministr se ještě jakžtakž ukočíroval,ale pan Urban se choval opravdu jako člověk,kterému minulý režim velice ublížil tím,že mu asi zakázal návštěvu tanečních a spolu s nimi i kurs základního slušného chování.On sice věděl jak se německy řekne tuším nepřizpůsobivý,ale sám již nevěděl,co je to kindrštube.Měl by si asi zajít na kurs k ministru společenských věd, panu Špačkovi.Již vůbec si nedovolím mít nějaký komentář k jeho výkřikům v debatě.Jen více takových literátů.Bude nám fajn.Přeji všem hezký den i celý víkend.

cipísek 3.4.2009 13:56

Re: Včerejší beseda.

Absolutní souhlas.R^

Z 3.4.2009 14:16

Re: Včerejší beseda.

R^ 

Niky 3.4.2009 14:24

Re: Včerejší beseda.

R^Urban je Havlův bolševický gauner,stačí se podívat,kdo po uměle vyvoláné vzpouře v České televizi,tuto televizi ovládá!

Jakub S. 3.4.2009 21:28

Re: Včerejší beseda.

Havlův bolševický gauner... ale bože, nenávistný hloupý troubo. To je teda pitomost - no jaký pán, takový krám...

Ypsilon 3.4.2009 15:30

Re: Včerejší beseda.

Primátorka minimálně v jedné věci buď byla zcela "mimo mísu" nebo úmyslně lhala. Tzv. náhradního příjemce lze užít nejen na nájemné, ale i na ostatní platby související s bydlením, tedy i na poplatky za popelnice.

Pikantní také bylo, když primátorka začala vykládat , jak příjemci dávek "nasednou do drahých aut". Proboha, pokud mají drahé auto , jak je možné, že berou dávky hmotné nouze?

Stejně tak primátorka neměla pravdu, když tvrdila, že jim byla zabavena jen ČÁST dávek. Pokud jde o rodiny s nezaopatřenými dětmi, tak ty dostávají i dávky státní sociální podpory, to je pravda. Jenže jednalo se JEN o rodiny s nezaopatřenými dětmi?

V pořadu tohoto typu se pravidla chování dle Gutha -Jarkovského příliš nectí, takže to bych panu Urbanovi až tak za zlé neměl. Fakta měl asi celkem  v pořádku.

Jenda 3.4.2009 15:43

Re: Včerejší beseda.

Proboha prece proto, ze jsou to chudaci mali razyzty utlacovani a dej dylyno davky nebo nase decka tem tvym rozmlati ksichty.

A myslim, ze jste na nejake davky zapomel.

Ypsilon 3.4.2009 15:55

Re: Včerejší beseda.

Na jaké dávky jsem zapomněl?

cipísek 3.4.2009 15:45

Re: Včerejší beseda.

Nikdo taky na nich nechtěl,aby se chovali jako Špaček na Hradě.Ale nahrazovat v diskuzi argumenty přeřváváním  oponenta a skákáním mu do řeči (v tom vynikl zvlášť p.Urban)-na to tady už máme  určité nevychované borce z parlamentu a já si myslím,že už to stačí.Jestli se totiž normou diskuzí mají stát některé jejich scénky z pořadu "Otázky V.Moravce",pak to není diskuze,ale pořad,který nikomu nic neřekne a člověk od toho odchází jen s pocitem promarněného času.

Ypsilon 3.4.2009 15:59

Re: Včerejší beseda.

Inu paní Jílková jen přenesla Kotel i s jeho manýry z Novy na ČT:-P. O nic víc nešlo

dulcibelka 3.4.2009 15:56

Re: Včerejší beseda.

pokud mají drahé auto , jak je možné, že berou dávky hmotné nouze? Berou, protože pěšky by nebozí nezaměstnaní neunesli ta kila zlata, co nosí na krku. ;-P

Ypsilon 3.4.2009 16:04

Re: Včerejší beseda.

Jistě, radnice veelice přesně ví, kdo jsou ¨rodiny lichvářů a pasáků ověšené řetězy, ale netroufne si na ně  ani ona ani policie. Spektákl s revizory před tv kamerami je jako PR pro primátorku jistě "výživnější"

dulcibelka 3.4.2009 16:16

Re: Včerejší beseda.

Radnice není soud, aby mohla zatočit s pasáky a lichváři.

Ypsilon 3.4.2009 16:27

Re: Včerejší beseda.

Minimálně by k nim ty přívětivé dámy ze sociálky mohly zajít na soudružskou návštěvu (doprovázeny MP nebo PČR) a po ohledání vybavení bytu a parkujících prřibližovadel jim s úsměvem sdělit, že mají nárok na houno a ne na dávky v hmotné nouzi.

Jakub S. 3.4.2009 21:32

Re: Včerejší beseda.

A n o ,  přesně to je jejich právo a povinnost!

Jenda 3.4.2009 21:52

Re: Včerejší beseda.

Fajn. A pak si ty privetive damy se socialky mohou poridit ochranku pro sebe a sve deti. Ovsem stejne pochybuji, ze by to nejaka bezpecnostni agentura vzala i kdyby na to damy mely. Prichazela by pravidelne o zamestnance obvinene z rasove motivovanych trestnych cinu. Na to uz by vUhl, Gabal a podobni dohledli.

Ypsilon 3.4.2009 21:59

Re: Včerejší beseda.

Faj, tak co tedy o té radnice vlastně očekáváte?8-o

Jakub S. 3.4.2009 21:50

Re: Včerejší beseda.

Ano, ypsilone: tohle radnice/magistrát nemůže, nesmí, to není její parketa, víš?

Jakub S. 3.4.2009 21:30

Re: Včerejší beseda.

Ale ta otázka je přesná a konkrétní: JAK JE TO MOŽNÉ?! Ovšem proč ji adresovat primátorovi? Copak on(a) o tom rozhoduje - ?

zajda 3.4.2009 17:15

Re: Včerejší beseda.

Ta auta opravdu mají, ale kdo je jejich oficiální majitel, to ví asi jen ten cigán. Oni totiž ani ty SPZ na autech nejsou pravé.

Kdyby se radnice dohodla s dopraváky a ti před sociálkou kontrolovali, čípak jsou ta auta, co přivážejí a odvážejí pobírače dávek, tak by všichni humanisti začali řvát o nezákonné perlustraci osob.

Ypsilon 3.4.2009 17:58

Re: Včerejší beseda.

Mno, ony leckde fungují i docela zajímavé vazby mezi cajty a majiteli těchto autíček, případně i vazby na radnici (olašští Cikáni co by majitelé  původně obecních domů, ve kterých za nekřesťanské činže ubytovávají chudé Cikány, kteří samozřejmě běžný tržní nájem nemají šanci sehnat. A my jim to pěkně doplácíme z daní :-/.

karel-smichov 3.4.2009 21:20

Re: Včerejší beseda.

Všichni ti co radí jak postupovat a jenom kritizují  ,měli by už konečně ten problém vzít do

vlastních rukou  a ukázat v prakci jak se má postupovat  pak se uvidí zda rady které udělují

mají opotstatnění . Budou-li mít úspěch  pak před nimi  smeknu 8-o>-

xy 3.4.2009 13:39

Trendkocáb z vlády ven?

Existují ještě lidé, kteří veřejně tvrdí, že zánik ministra pro menšiny je něčím destruktivním. Spíš by bylo na místě se zeptat, jeký přínos měla činnost obou ministrů na tomto postu v této vládě? Čím konkrétně napomohli v harmonizaci vztahů mezi menšinami a majoritní společností? A co to stálo daňové poplatníky? Za poslední tři roky zaznamenala naopak raketový vzestup obliby Dělnická strana a Národní strana. Jak je to možné? Nejednal náhodou Topölánek s předsedkyní NS Edelmanovou po volbách 2006? A kdo je to vůbec paní Edelmanová? A kdo je pan Vadas? Odkud jsou tyto strany financovány? Ví to policie nebo BIS? Zde nejde o post ministra, ale o to KDO jej zastává. Již soudruh Lenin říkal, že kádry rozhodují vše. Zlatá slova, jen nechápu, proč se tím žádná vláda neřídí. Na ministerských a dalších klíčových postech ne nacházejí lidé, kteří nedělají co mají. Ptá se někdo proč?

Niky 3.4.2009 14:26

Re: Trendkocáb z vlády ven?

Topolánek jednal z Edelmanovou před volbamy v.r.2006.

Historik 3.4.2009 14:29

Re: Trendkocáb z vlády ven?

To neříkal Lenin, ale Stalin.

cipísek 3.4.2009 14:39

Re: Trendkocáb z vlády ven?

To Vám věřím.Jeden "kovaný" mi za totáče ve slabé chvilce (kde jinde,než na nějaké povinné podnikové oslavě) prozradil,že Lenin kdysi (ovšem zřejmě v začátku) prohlásil,že "Není rozhodující,že soudruh XY má zásluhy z Krasnoj Armii.Jako ředitel banky byl k ničemu".Dokonce to tak prý je i v jeho pamětech-abych se přiznal,tuto literaturu vynechávám.

Jakub S. 3.4.2009 21:49

Re: Trendkocáb z vlády ven?

Lenin skutečně ostře vyběhl s partajníky, co v prvním záchvatu opojení z moci  l i d u  vyházeli odborníky z vedení fabrik a všeho a nahradili je spolustraníkama. To až Soso tuhle praxi znovu obnovil. On totiž neměl Uljanovovu inteligenci a úsudek, o vzdělání nemluvě.