3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Bezmoc pravicového voliče

Jsem příznivcem tržního hospodářství a regulace či přerozdělování v jakékoli podobě mi není po chuti. Samozřejmě nejsem proti pomoci potřebným či sociálním dávkám, ale nevěřím v sociální stát v podobě, v níž nám zde nyní vzniká.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jam 8.2.2006 12:56

Re: Re: Bezmoc pravicového voliče.

Ale ano, souhlasím a vůbec nechci nikomu vnucovat volbu ODS. Je, nebo by měla být demokracie.
onlooker 8.2.2006 20:02

Re: Bezmoc pravicového voliče.

"já mám jasno" - no jo Pavlvovy reflexy ze socíku - nic mi neříkejte, já mám jasno
míša mýval 8.2.2006 12:35

každý svého štěstí tvůrcem

Topolánek sedí v hospodě a obědvá. Kolem jde Paroubek a poblije ho.
"Co to děláš, ty čuně?!" rozčílí se Topolánek.
"Kdo je u tebe čuně, vždyť se podívej na sebe, jak vypadáš!" ohradí se Paroubek.
Levá půlka hospody křičí: "Vyveďte Topolánka, my se na to nemůžeme dívat!"
Pravá půlka hospody se dívá do kouta, aby neviděli, jak Paroubek močí Kalouskovi na záda 
jura-p 8.2.2006 12:33

Když si tak čtu některé "roduvěrné" pravičáky,

tak i já začínám být skeptický k výsledku voleb. Tenhle jim vadí, támten jim vadí, očekávají, že snad nějaký průšvih by mohl pomoci. Snad raději budou volit Zielence s Wolfovou, nebo zelené. Kdyby je volili a nerozesírali, dobře by bylo. Ve skutečnosti budou nejspíše nevolit nikoho nebo po dobře odvedené práci spokojeně zvolí své KSČSSD, které volili vždycky. Jaký ještě průšvih by měl přijit po tom, co ministr vnitra měl soukromé policejní týmy, ač mu to zákon neumožňuje, po tom, co orgány boje z organizovaným zločinem organizovaly organizovaný zločin a po tom, co ze zákona neprověřitelný NBÚ se stal hrozbou pro bezpečnost státu tím, že prověrky sám falšoval a dával kdejakému gangserovi, co se kamarádil se socany. Kolik ještě sponzorů ČSSD bude muset být zastřeleno, aby přestaly kecy o neexistujících sponzorech ODS. Kolik miliardových úniků za Chemapoly musí ještě proběhnout, aby se přestalo mluvit o půlmilionovém skandálu ODS před deseti lety. Co Srba, co peníze v Kavanově sklepním trezoru. Copak si nevšimly, že za Paroubkovými řečmi není nic než škatule hejbejte se. Za dobu vlády tohoto premiera se nestalo nic mimo skandálů. Snad jedině to, že se krize ve zdravotnictví zdramatizovala Rathem, tim zdravotním Sládkem. Ach jo.
Ivan Nový 8.2.2006 12:41

Jeden ještě větší průšvih se rýsuje,

sockomunisti znovu postaví na zelené louce NBÚ.
Vilém Nový 8.2.2006 12:56

Re: Jeden ještě větší průšvih se rýsuje,

A stavbyvedoucí budou poslanci Klas a Vidím, kteří mají NBÚ kontrolovat. Místo toho  kontrolovali h....o a  blábolili o zdravotnictví. A tak je to s tou naší modrou opozicí se vším.
ODS se chová jako hysterická milenka, kterou opustí její milenec - KSČ - a teď na něho kydá hlínu.Předtím jí nevadil - ale  nyní, 16 let po listopadu ODS zjistila, že KSČ je nebezpečná a proradná. Tak proti němu ta starší, tlustá, olysalá dáma (bývalá milka Pepy z HongKongu) bojuje a pomlouvá ho.
Ivan Nový 8.2.2006 13:03

Ale Viléme,

jak dopadla komise o Unipetrolu? 2 poslanci ODS byli přehlasováni sockomunisty, tak o čem tu blábolíte. Střelil jsem na komoru, že :-)))
MirekTopShit 8.2.2006 13:13

Re: Ale Viléme,

Milý příteli, byli přehlasováni, protože prohráli minulé volby. Taková je demokracie. Závěry komise k Unipetrolu jsou na stránkách parlamentu. Jeden z těch co se zdržel, prosadil v parlamentě stavbu aquaparku na Bublavě. Není tam voda. A to je, prosím, zemědělský inženýr mechanizátor vědec. Ale neumí obsluhovat mobil. Tak je to s tím ODS pořád (ten mobil mu podstrčil Paroubek). A ten druhý, co se zdržel, vyvěsil slabomyslné bilboardy okolo Ostravy, které nejsou pravdivé. Ale my dva jim oba důvěřujeme. Ale nikomu to neříkejte, abychom nevypadali jako blbci.
loulo, 8.2.2006 14:10

Ale MirkuTopShite,

to říkejte těm do kterých nabourali, že to není pravda, že do nich nikdo nevrazil :-))) Můj kredit proti vašemu kreditu. Tak je to.
Ivan Nový 8.2.2006 14:13

Re: Ale MirkuTopShite,

podpis byl špatně.
míša mýval 8.2.2006 14:24

koukám, že patříš mezi voly

Kteří nedrželi telefon v ruce. Pokud bys totiž přišel do styku s jakýmkoli operátorem, zjistil bys, jaká tam jsou povýšená hovada. Serou ti na hlavu a ještě ohrnují nos, že jim smrdíš. Specielně Eurotel. Za co myslíš, že dostal zakázku na krizové telefony, které nefungují. Nebo jsou tak blbí ti starostové? Potom je ovšem T-mobile pro blbce, protože s tím volají bez problémů
hodne neRath.... 8.2.2006 12:11

bezmocny volici

bezmocny volici... a co takhle na strane jedne presvedcovat sve okoli aby ODS volilo a na strane druhe masirovat ODS (ci do ni vstoupit) aby byla i pro Vas lepsi? Mluvite o bezmoci ale cekate na "pecene holuby do huby" NEBUDOU
ok 8.2.2006 12:09

a nejsou ti v cele ODS jen nastrceni "bili kone?"

A nejsou ti v cele ODS jen nastrceni "bili kone?" Vzdyt by meli byt reprezentanty podnikatelu - neco mi tu nehraje, mezi podnikateli jsou desitky zdatnych lidi, jak to, ze nikdo z nich Topolanka nesessadi Zrejme o sesazeni Topolanka neni zajem. Ale PROC?
Vzdyt treba Tosenovsky by ho hrave nahradil... 
jam 8.2.2006 12:35

Re: a nejsou ti v cele ODS jen nastrceni "bili kone?"

Ano, jenomže Tošenovský nechtěl, pokud je mi známo.
Mák 8.2.2006 12:45

Pokud je mně známo, bylo mu to z Prahy "vysvětleno, rozmluveno,...."

Xaver X.X. 8.2.2006 12:47

Tošenovský nechtěl a dobře věděl proč.

Tam je zakopán pes strnulosti ODS. A bohužel není v té straně vůle to řešit. Noé, snad to krajánci po volbách vymetou. Asi jim nic jiného nezbude, než pochopit, že provařené tváře jsou ke škodě.
Xaver X.X. 8.2.2006 12:48

Sorry, Máku, byl jste prostě jenom rychlejší...:-)

Ivan Nový 8.2.2006 12:57

Xavere je tu jeden problém,

Vy byste chtěl, aby se ODS chovala jako ČSSD, nebo ED, a to já bych zase nechtěl. Není to tedy věcí vedení, ale spory jsou hlavně mezi voliči. Uvedu příklad, já žádný "dobrý" zákon neuznávám, takže nevidím důvod, proč by měla ODS jít na ruku ČSSD ve věci nějakého "dobrého" zákona.
Olda 8.2.2006 11:59

Rozhovor s Topolánkem

Na Virtually.cz- rozhovor pro Blesk
Ivan Nový 8.2.2006 12:39

Re: Rozhovor s Topolánkem

Celkem dobré, jen se ještě měl více svými odpověďmi zaměřit na ženy.
karel 8.2.2006 11:50

Martine Jedličko, také budu volit ODS. Jsem rád, že v čele je Topolánek a ne vy.

Vaše názory a zejména poukazování na množství čtenářu knihy Miloše Zemana a pana Topolánka dokazují, že jste zcela mimo.
Ivan Nový 8.2.2006 12:43

Zemana čtou muži,

Topolánka ženy.
MirekTopShit 8.2.2006 12:59

Re: Zemana čtou muži,

Přečtou si Topolánka a pak volí Paroubka. Slepice.
Ivan Nový 8.2.2006 13:08

Myslíte?

Já si to nemyslím :-)))
nalevo 8.2.2006 11:37

to ODS

možná, když budete ještě pár měsíců zalezlí tak na vás ta stříbrná zbude
mig 8.2.2006 11:40

Re: to ODS

Znáš tu Krylovovu bajku o prázdných sudech, které se valí po cestě a dělají rachot ? Tak vidím tebe a tobě podobné..Budeš se hodně divit. Máš to za 116, tak si to užij.
MirekTopShit 8.2.2006 13:01

Re: Re: to ODS

To už jsi kámo psal před minulýma volbama. Holt Azheimer je Alzheimer.
snool 8.2.2006 11:34

ODS vyhraje

vyhraje ODS (i když dělá občas chyby jako každý) a sestaví koalici s KDU a možná s NEZDem. ČSSD hodně ztratí a to díky Rathovi a Zemanovým pohrobkům. Ale možná překvapí Zelení, pak se tam už nedostane Nezdem...a Zelení nepodpoří nikoho a bude pat....
Jan 8.2.2006 11:31

Bezmoc pravicového voliče??? Nenechme se zase českými politiky a jejich "nezávislými" novináři zmanipulovat náhradními tématy, kterými se nás snaží odvést od všeho podstatného, tak jako před každými volbami!!! Je jasné, že po volbách vznikne velká k

Bezmoc pravicového voliče??? Nenechme se zase českými politiky a jejich "nezávislými" novináři zmanipulovat náhradními tématy, kterými se nás snaží odvést od všeho podstatného,  tak jako před každými volbami!!! Je jasné, že po volbách vznikne velká koalice ODS - ČSSD bez komunistů (těch otevřených)! Nikdy nezapomeňme na dvě nejdůležitější věci: Kdo proti nám stojí a jak to můžeme změnit! Viz:
1) CYKLICKY VLÁDNOUCÍ KRIMINÁLNÍ ELITY POD SPOLEHLIVOU OCHRANOU SVÉHO CENTRALIZOVANÉHO KRIMINÁLNÍHO STÁTU A SVÝCH CENTRALIZOVANÝCH KRIMINÁLNÍCH MASMÉDIÍ!:
2) DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedení a okradeni, NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vládnoucí (post) komunistické kriminální fízlokracie!!!
mig 8.2.2006 11:19

Za 116

O vašem strachu z výsledku voleb, milí sockomanči, svědčí zcela jasně to, jak hystericky řvete přes plot na děti souseda, které nosí domů dvojky - a ti vaši haranti zatím berou drogy a kradou auta.