3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Bezmoc pravicového voliče

Jsem příznivcem tržního hospodářství a regulace či přerozdělování v jakékoli podobě mi není po chuti. Samozřejmě nejsem proti pomoci potřebným či sociálním dávkám, ale nevěřím v sociální stát v podobě, v níž nám zde nyní vzniká.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JH 8.2.2006 9:04

Re: ... pání pravičáci,

Je skutečně nutné, aby opět zvítězila levice! Když vidím tu srostou zášť, návody k politické likvidaci, zlodějnu, podvody reprezentantů podnikatelských lumpů doufám pevně, že obyčejní lidé se na to vše rozpomenou právě při volbách!
jamo 8.2.2006 10:41

to JH

JH je typický představitel bolševických voličů: nepatrné IQ a nenávist (="obyčejní lidé"). Takových je, jak se obávám, v českých zemí větší hustota než jinde (navíc lenoši, které neobolševici vytvořili svou socialní politikou a zvýšením úřednictva o 40 00000. Proto si velké iluze nedělám, ale naděje umírá poslední. Snad z nich ještě do voleb lecdo pochcípá (JH)
jamo 8.2.2006 10:43

omluva - o jednu nulu méně, ale i to je ažaž

Roman 8.2.2006 11:50

Re: to JH

Tak takovou myšlenku zveřejni a opravdu s takovýma kecama "pomůžeš" pravici.Jestli toto je profil většinového pravicového voliče,tak budoucnodt pravice v ČR může jít pěkně do kytek.Od toho dá většina lidí ruce pryč a ne že je bude volit.
jakovy 8.2.2006 14:13

Nemilý JH, připomněl jste mi vtip z 80-ých let minulého století

Proč budujeme pro své děti socializmus ?
Protože si ty lemry nic jiného nezaslouží.
 
_______________________
Ale co můj vnuk ? Ten nemá IQ 88 jako JH.