27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Malý Aston 14.11.2008 9:29

Re: Co vim.

Když tomu nerozumíte,tak tady nekecejte.Vy posloucháte jen lháře Ratha a Paroubka a toho šklebícího se Dymla,co zadlužil svou soukromou nemocnici a nyní ji hodlá vnutit pod Kraj aby ty dluhy zase zaplatili všichni ze svých daní.:-D

Malý Aston 14.11.2008 9:27

Re: Co to je před několika lety?

Jako pracující důchodce jsem pěkně nasraný.Tu žebračenku,co pobírám za léta odpracovaná za Jakeše přeplácím svými daněmi.Takže sám sobě formou daní platím ještě i svůj důchod.Obdivuji všechny kuřáky,pijany a všechny kteří plní supermarkety,že je jim líto nějakých 30,00 Kč za poplatek,když jsou schopni celou výplatu prožrat a probendit. Co dobrého udělal Rath jako ministr zdravotnictví? Nechat se koupit za 30,00 Kč a hlasovat pro komouše a socany,to může jen český občan toužící zase po socialistickém zdravotnictví reprezentované nápisem " Ticho léčí".:-D

karel 14.11.2008 9:26

Co vim.

Nerozumim zdravotnictvi ale vim že ODS nekope za normalni občany že kope za zbohatliky. Bylo by nelogicke kdyby Julinek nekopal za soukrome lekaře, zubaře, lekarniky, farmaceuticke firmy a pojišťovny. Je jasne že Julinek neni ministrem pro lidi ale pro uzkou skupinu vydělavajicich na neštěsti lidi postiženych nemoci.

KLAUS 14.11.2008 9:25

Re: Pane Cikrte, díky za racionální popis problému.

Co je to za blbce, ten Ladislav N ?? Hodně tady čtu o Julínkově potřebné reformě, nějak mi uniká co to je. Mimo poplatků a tunelování nemocnic nic nevidím-----pardon, pacient bude klientem.

eTony 14.11.2008 9:22

Re: Co to je před několika lety?

a můžete mi říci, co je na šetření špatného ? A znáte přesně všechny důvody přesunutých operací ? Že to v novinách nějaký novinář jaxi nepsal ? Hm, tak potom víte vlastně kulový..........

Jan XXIII 14.11.2008 9:22

Re: Srážka s blbcem - no to jste se tedy srazil sám se sebou.

On si kre-tony toho plete víc

Malý Aston 14.11.2008 9:20

Re: Pane Cikrte.

Máte naprostou pravdu.Zrušit poplatky a zvednout o 10% zdravotní pojištění pro všechny,pak bude prachů habaděj.Nebo máte jiný návrh jak nalévat do zdravotnictví další a další prachy?:-D

NumLock 14.11.2008 9:20

Re: Co to je před několika lety?

To se vám to mlaská když vás jiní dotujou, že pravicový důchodče?

NumLock 14.11.2008 9:19

Re: Co to je před několika lety?

Hele šmoulo: Příjmy od pojišťoven (nárůst v procentech) Liberecký kraj 42.9, Ústecký 28.9, Vysočina 28.4, Moravskoslezský 24.8, Olomoucký 23.4, atd. atd. Pardubický 14.7. Jako východočech platím stejné procento zdravotního pojištění jako vy. Neměl bych mít slevu?

Ašek 14.11.2008 9:18

Re: Nejhorší není srážka z blbcem

Babčo dobrý.Soudruhůn ale nejde o změnu k lepšimu.Chtějí společnost zakonzervovat protože v tom spatřují svojí šanci.Pokrok však bude i přes odpor dělnických mas,které použivají jako zastěrku.Za komančů mě řada blbů řekla že jsou ve straně pro to abych se měl dobře,začiná to znova.Zaplať pambů že mam život skoro za sebou.

karlos 14.11.2008 9:18

Re: čím dřív, tím líp

Jsi zlý žlučovitý člověk.Místo diskuse jen sprostě nadávaš.Jsi správný sockomouš.

Malý Aston 14.11.2008 9:17

Re: Co to je před několika lety?

Je jediná možnost.Zvednout naše daně aby bylo možné zvednout úhradu za státem placené pojištěnce a zdravotní daň,kterou platíme své zdravotní pojišťovně. Co Vy na to soudruhu?:-D

NumLock 14.11.2008 9:12

Co to je před několika lety?

Myslíte tím loňský rok? Některé nemocnice v Pardubickém kraji začínají šetřit a odsouvají chystané operace. Už v květnu prodloužila čekací doby na plánované operace litomyšlská nemocnice. V červnu ji následovala Chrudim. Tamní nemocnice chce navíc šetřit na lécích, zdravotnickém materiálu, ale i lidech, informuje dnešní vydání Mladé fronty Dnes (MfD) ve své příloze pro Pardubický kraj. Pardubická ani svitavská nemocnice zatím omezení nepřipravují. Největší finanční potíže měla Chrudim, a ta také šetří. A nejen tím, že odsunuje operace. "Sledujeme přesně výdej léků a spotřebního materiálu, pokud se spotřeba překročí, musí se to zdůvodnit. Je zapotřebí šetřit každou náplastí, musíme začít od těch nejmenších věcí," řekl ředitel chrudimské nemocnice Vojtěch Němeček. Dodal, že zkoumá, jak snížit počet zaměstnanců. Česká televize ve své reportáži minulý týden uvedla, že se v nemocnici nebude přes léto operovat, protože ředitel zcela zastavil plánované operace.

karlos 14.11.2008 9:10

Re: Nejhorší není srážka z blbcem

pOKUD JSTE NEPOCHOPIL CO PAN CIKRT NAPSAL TTAK SE VRAŤTE DO MATEŘSKÉ ŠKOLKY TAM VÁM PANÍ UČITELKA VYSVĚTLI PO LOPATICKÝ.ČEST VAŠI PRÁCI SOUDRUHU.

ladik53 14.11.2008 9:10

Pane Cikrte.

Když tedy naše Ústava říká, že mám nárok na bezplatnou péči (z veřejného zdravotního pojištění) a za podmínek, které stanoví zákon, chápu to tak, že tady je nějaký zákon, který definuje na co mám tedy bezplatně nárok. A vy píšete, že tento zákon je součástí zákonů. které teprve v současné době posuzovala vláda. Domnívám se, že pokud to tak je, je vybírání tzv. regulačních poplatků nezákonné. V mém přesvědčení mě neovlivnilo ani rozhodnutí ÚS. Myslím si, že v jiné konstelaci soudců tohoto soudu by bylo rozhodnutí zcela opačné. Vybírat nějaké poplatky paušálně je proti zdravému rozumu a v tomhle případě si dovolím srovnání třeba s poplatky za ČT. Jak tomu rozumím, mám nárok na bezplatnou péči, ale až zaplatím. O nadužívání lékařské péče rozhodují doktoři a ne já. Neschopenky podepisují lékaři a oni i rozhodují o tom, jestli jsou potřeba nákladná vyšetření, operace a léky. Klidně jim to mohl pan ministr Julínek na kongresu připomenout. Tím měla ta Vaše reforma začít!!!

Ling Vista 14.11.2008 9:07

Tvrdé Y

Když napíšete: "Náhodou jsme se vezly .... I my jsme chtěly dále z ..." pak to vypadá, že to napsala nějaká dáma. Ale třeba by tímto způsobem mohl psát i nějaký transexuál, který má sice původní pohlaví, ale cítí se být ženou? Anebo nějaký novodový "národní buditel" bojující za změnu pravidel českého pravopisu podle pokrokových tradic globálního feminismu?

stip 14.11.2008 9:01

Výborně!

Znovu říkám, že pan Hvížďala, jak je zkušený mazák, buď naletěl nebo je hloupý nebo koupený. Nejspíš naletěl, to další u něj vylučuju.

Hrad 14.11.2008 8:58

Re: Doktor IP: 195.113.79.xxx

Z tvého písemného projevu bohužel nelze identifikovat  nic. A bezpečně už vůbec nic. Takové lidi jako ty(přežraných z kastrovaného hovězího) lze pouze označit. Jaké máš ještě další problémy, mimo to, že jsi debil a ču.ák?Musíš být o mnoho starší než vypadáš. U duševních "hermafroditů"(pleonasmus) to tak chodí.

NumLock 14.11.2008 8:51

Re: Srážka s blbcem - no to jste se tedy srazil sám se sebou.

Ládislave N dlužím vám odpověď. Manželka je sestrou na chíře. Peněz na její plat by bylo dost, ale z toho co vydělají musí dotovat LDN. A blíží se ta krize a bude hůř. Požadujete pravicově omezení poskytovaných služeb, aby se zdravotnictví nedostalo do deficitu? Nikdo přece nezná hloubku a délku trvání přicházející krize. Víte, že spolu s ostatními východoevropskými zeměmi + Japonskem a Koreou máme vysoký nadbytek lůžek dlouhodobé péče. A to proto, že slouží k sociálním účelům. Jakpak se tohoto tématu chopil jedničkář Julínek a Nečas?

xy 14.11.2008 8:51

Demagog na podstavci

Pan Cikrt nám sděluje překvapivé moudro: "Reprezentuje Česká lékařská komora všech "46 000" lékařů v naší republice?". Kolik podle něj reprezentuje občanů ČR ta skupina, která při volbách 2006 poslala do vlády ODS (pochopitelně s pomocí uplacených a korumpovaných přeběhlíků). Takže u ČLK Cikrt poukazuje na údajnou nedemokratičnost, zatímco díky stejné "nedemokratičnosti" může brát svůj nadstandardní plat. Jste k smíchu, pane Cikrte!

Vodák 14.11.2008 8:49

Re: Srážka s blbcem - no to jste se tedy srazil sám se sebou.

Pojišťovny přestaly být v minusu ne díky Rathovi ale díky našim penězům, které tam Rath nalil. To dovede každý trouba. Udělat opatření, aby se neutápěly ve zdravotnictví zbytečně peníze, je asi trochu složitější a vysvětlit to některým lidem  nemožné.

NumLock 14.11.2008 8:48

Re: Srážka s blbcem - no to jste se tedy srazil sám se sebou.

Pletete si pohlaví idiote.

NumLock 14.11.2008 8:47

Re: Srážka s blbcem - no to jste se tedy srazil sám se sebou.

A Julínek už ty peníze vylil? To jsem rád, že se bez nich obejde.

Divák 14.11.2008 8:45

Vytrvejte

Pane Cikrte, vím asi jak je to těžké vyvracet bláboly Rathů a jemu podobných Kubků, Drymlů a pod. jen proto, že pro ně nebude to, co udělá protistrana nikdy dobré ač to sami v době, když to mohli měnit sami třeba navrhovali. Že se odvolávají na voliče, kteří v české kotlině nikdy pevným názorem nevynikají a raději s sebou nechají vláčet podle toho jak jsou zvyklí ještě z komunistické doby, je smutné a jen dokazuje to, že sami nevědí co by se s tím dalo dělat. Vytrvejte, pokud to jen trochu půjde...

pH7 14.11.2008 8:41

Re: Srážka s blbcem - no to jste se tedy srazil sám se sebou.

... pojišťovny nebyly díky Rathovi v mínusu.

Argument špatný : Rath jen nalil do VZP 10 miliard z rozpočtu a zavedl limity, které např. v nemocnicích znamenaly časový odsun operací a u praktiků  "regulaci" péče. 

eTony 14.11.2008 8:39

Re: Srážka s blbcem - no to jste se tedy srazil sám se sebou.

on ještě existuje Svaz žen ? Já myslel, že to s Kabrhelkou už skončilo..... hm, asi ne. Takže, dámo klidně běžte tomu Ráthovi políbit prodloužená záda, ale bacha, aby vám kolem hlavy nehvízdla polobotka........ on ten váš idol předsunul platby o půl roku a pak fakultky neměly ani na léky......

Babča 14.11.2008 8:30

Re: Děkuji pane Cikrte,

No, mohu Vás ujistit, že ani vysokoškolák, přírodovědec, pracující v Praze na prestižním pracovišti (bohužel státním) po 22 letech praxe nebere pražský průměr... Průměr je zapeklitá věc. (Ne že by sestry neměly dostat víc - jako my všichni). Ale hlavně by měly dělat jen práci sestry - kvalifikovanou. A na stlaní, úklid, jídlo a podobně mít pomocnice. Např. ve Francii je to celá hiearchie - sestry (či personál) v modrém, růžovém, zeleném - každý dělá jen to své a sestry jsou partnery lékařů, vysoce kvalifikované.

Babča 14.11.2008 8:22

Re: Doufám, že to Julínek nevzdá

Hlavně by to neměli vzdávat jeho kolegové z ODS. Například v krajích, kteří pro korýtkou kývnou ČSSD na rušení poplatků a bůhví co ještě. 

A pak by to chtělo novou a důslednou prezentaci - poslední 2 dny MFDnes měla dva jasné a přehledné články, proč je pro pacienta reforma výhodná. To mělo být  do zblbnutí opakováno už aspoň 2 roky všude a stále dokola! Aby to došlo i těm jednodušším.;-P

NumLock 14.11.2008 8:22

Re: Srážka s blbcem - no to jste se tedy srazil sám se sebou.

Změny? Náhodou jsme se vezly na hospodářském růstu a pojišťovny nebyly díky Rathovi v mínusu. I my jsme chtěly dále zvedat platby za důchodce, nezaměstnané a děti, ale bratr Kalousek nám to zatrhl. Bez toho je sice zdravotnictví ve stejném srabu jako předtím, ale Ladislavu N stačí ke štěstí, když se stane 30 korunovým klientem.

Babča 14.11.2008 8:18

Re: Doktor IP: 195.113.79.xxx

Jestli ten gentleman nebude už ponekud dementní...:-/