30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
walda 29.5.2009 16:59

Lis.smlouva

Abyste jste z této smlouvy nepodělal,já osobně doporučují si s touto smlouvou vytřít zadek.

Kamil 29.5.2009 9:30

Re: To je snad první rozumný článek o EU

něco se mění? a co? přijde ti, že když mají naši politici předsedat evropské unii, že se změnili? tak to si teda upřímně nemyslím, když vidím ty vajíčkové útoky na paroubka a snahu čssd pošpinit jméno ODS...díky tady těm událostím ani nevím, koho vlastně do toho parlamentu mám volit, ale díky kamarádovi jsem se dozvěděl, že se koná dobročinná dražba s kandidáty a kandidátkami do Evropského parlamentu, tak se tam aspoň můžu podívat a snad se rozhodnout, koho volit...nebo to taky můžu zkusit http://www.zlutaraketa.cz/drazba-politiku,105.html, ale moc jsem z toho totiž nepochopil...vy už víte, koho budete volit?

Svatopluk 27.5.2009 0:10

Co mluvíte o demokracii,

když ani většina politiků si nedovede představit dosah LS a velká část právníků neodhadne právní vývoj po horizontu 10 let ? O tom, že většina občanů netuší, oč vlastně běží, ani nemluvím.

Takže vnucování vlastního pohledu na demokracii - to je EU, to jsou její nevolené orgány a operetní parlament. To je LS.

milano 27.5.2009 0:05

evropa

Prokazujete svým článkem, že popletené a zcestné názory máte Vy. Nejde o sjednocování států unie, jde o nebezpečí vývoje podle LS. Všichni LS-fanatici, se ohánějí tím, že zamítnutí LS nás postaví na periferii EU. Proč taková zbabělecká tvrzení. Když ukážeme pevnou páteř odporu proti LS, vzbudíme spíše respekt Tím spíše, že jsme malý národ. Bude-li LS přijata, čeká nás:(1) vměšování států (pod hlavičkou EU)do našeho zemědělství a průmyslu v podobě omezování výroby v něterých odvětvích průmyslu, a omezování zemědělské produkce, kde (se budou snažit vyvážet svou nezaměstnanost k nám, se ztrátami českých pracovních míst ) budeme muset draze dovážet zemědělské produkty, které si stačíme za dnešních okolností laciněji vyrobit sami. Ti co to dodnes nevědí, by si měli uvědomit,že již před naším vstupem do EU se v naší republice objevila smečka inspektorů z Bruselu, kteří začali nařizovat zemědělcům, co nesmí pěstovat, že nesmí rozšiřovat některé produkce (ve vinařství, mlekárenském průmyslu a dalších oborech, (budete se muset připravit na to, že jako malému státu nám z Bruselu odejmou pravomoci vládnout si ve vlastním státě (nezapomeňte, že nebudeme mít vlastního ministra zahraničí s dnešními pravomocemi a (3) že budeme vystavení nebezpečí, že eurosoudy prohlásí Benešovy dekrety za neplatné, což by pravděpodobně odstranilo ještě ten zbývající český průmysl z českých rukou a placení reparací za zkonfiskovaný německý majetek. Jde hlavně a to, že ty části LS, které se týkají možnosti převzetí politických a soudních rozhodnutí Bruselem a to bez našeho, českého souhlasu. Velké státy, Francie a Německo, nedodržují  předpisy a !zákony!, které do EU samy zavedly aniž by byly volány k zodpovědnosti, zatím co po menších státech jsou vyžadovány pokuty za jejich nedodržení .  To vše lze shrnout do jedné věty: Byli jsme protektorátem za Němců, byli jsme prakticky protektorátem za Rusů, chcete líde dobrovolně strčit krky do  chomoutu třetího protektorátu?

jasan 26.5.2009 23:36

Re: jaký to krásný

zastupitelska demokracie je funkcni u veci v horizontu jednoho volebniho obdobi, ktere muze dalsi snemovna zmenit... to LS neni - zavazuje i dalsi zastupitele bez ohledu na vuli volicu.

Proto musi byt projit referendem.

www.petice.nelisabonu.cz

Princ Jason 26.5.2009 23:15

Re: jaký to krásný

A proc zrovna tento dokument by mel byt projednan v referendu? Zastupitelska demokracie - slysel o tom?

Čenda 26.5.2009 21:46

Re: Alternativa k jednotné Evropě

To je fakt. Všude by byl pořádek, řád, disciplína. Po Evropě by se nepromenádovali Muslimové, Afričané, Židé by nás neokrádali...

J. Souček 26.5.2009 21:08

Jak to vidím.

Je to jen můj osobní názor, ale vzhledem k tomu co předvedly naše největší politiké strany, se jeví jako docela sympatické řešení protektorát EU. Národ by mohl společně nadávat na úředníky v Bruselu a byl by svatý klid. Mimochodem, jak je možné, že politiku dnes bere ještě někdo vážně, neřku-li se domnívá, že jde o službu veřejnosti?

R.J. 26.5.2009 21:04

Re: Jen tak na okraj.

Jo kamaráde,kdybych byl z RaJ, tak jsem dnes u sockomoušů kápem.No nic, po zkušenostech to udělám v příštím životě, ale budu bestie, na to vem jed, kam se hrabe dneska Jyrka.;-D

Leoš 26.5.2009 20:39

Vznik našeho státu.

Je fakt, že vznik našeho národnostního, resp. národního státu, byla a je jedna velká katastrofa.

NobodyWasHere 26.5.2009 19:51

jaký to krásný

příklad demagogie a manipulace, Goebels by měl radost. Autore, když už se tak oháníte demokracií, tak mi laskavě vysvětlete, proč kromě Irska tak zásadnídokument jako je LS nikde nebyl projednán v referendu a schvalovaly jej pouze politické "elity" - ačkoli třeba referendum o euroústavě proběhlo v několika státech (Španělsko pro, Holandsko a Francie proti)

jasan 26.5.2009 19:38

Re: autorovi

jojo... az na ideu "ein volk, ein reich eine ojro"... 

tepe 26.5.2009 19:33

autorovi

konečně neideologicky zabarvený text- díky díky

honzak 26.5.2009 19:04

Re: Trapný

ano, je to evropský internacionalismus! Sjednocenou Evropu si rozvracet nedáme! Na souši i na moři porazíme agresoři!

Socialismus je opět zakopán a bude problém se ho zbavit. Zvoně ní klíčů nepomůže...

jasan 26.5.2009 19:04

Re: Alternativa k jednotné Evropě

no.. skoda III rise, proc to nereknete rovnou ... ta jednota... jako remen

Fafa 26.5.2009 18:47

Re: REXI,

No je Rexi, ale co s panem poslancem Cohn-Benditem udelate?  Na internetu je porad, imunitu ma, ale schvalne se zamyslete, jak by dopadnul EU mene pohodlny politik, ktery by o sobe napsal tohle:

"It happened to me several times that certain kids opened my fly and started to stroke me. I reacted differently according to circumstances, but their desire posed a problem for me. I asked them: 'Why don't you play together? Why have you chosen me, and not the other kids?' But if they insisted, I caressed them still. form;

Fafa 26.5.2009 18:39

Re: Demokracie

Petre, u tech muslimu jste pro zacatek jaksi zapomenul na jaderne pumy vlastnene Pakistanem. Taky by se dalo celkem uspesne pochybovat o ochote a mozna i schopnosti Evropanu ty pumy nekam dopravit a odpalit.

Alfa 26.5.2009 18:22

Dobre som sa pobavil

Autor je ďalší vševed ,alebo truhlík.Perfektne manipuluje,alečlánok vyzerá samozrejme veľmi presvedčivo.Teraz však vážne.Práve takýto ľudia sú schopní odsúdiť každý odlišný názor a to nielen slovne.Toto je len začiatok prenasledovania ľudí s iným pohľadom na svet /na EU,kriminalitu,imigrantov atď./a to nielen v Čechách ale aj v ďalšich krajinách Europy.

Balvan 26.5.2009 17:55

Trapný

je především tenhle článek, protože je složen jen z hesel a proklamací. Nic konkrétního z Euroústavy se v něm neobjevuje.  Sjednocená Evropa s dostatečnými kompetencemi centra garantuje při možnosti zachovávání a rozvíjení všech národních tradic - tak takovýhle žvásty jsem slýchal při lampioňáku každej rok, ale místo sjednocená Evropa říkaly SSSR.;-€

Ludva 26.5.2009 17:01

Alternativa k jednotné Evropě

Změť rozhádaných států neschopných konkurovat velkým asijským zemím, USA a Rusku. Dá se snadno spolknout malé nebo velké sousto ?

Jenda 26.5.2009 16:57

Re: Jen tak na okraj.

Chtel jsem se zeptat? Nemate v tom nicku chybu? Nema tam misto te prvni tecky byt male "a"?

Jenda 26.5.2009 16:54

Re: Souhlas !

Tak to abyste Rexiku skocil prohlidnout rodinne album! Ze vy jste si vyfotil dcerusku ve veku dvou mesicu pri koupani! Pedofile!

Kdyz bude zajem tak se u kazdeho najde neco co bude dostatecne angazovany "ochrance moralky" povazovat za pedofilni obrazky.

Jenda 26.5.2009 16:50

Re: Evropa

Ano. Evropa sjednocena bude.V lepsim pripade bude mit hlavni mesto v Moskve.

V tom horsim v Parizi nebo Berline.

V tom prvnim pripade budete muset trikrat rocne vyvesit vlajku.

V tom druhem trikrat denne mlatit hlavou o zem.

Jenda 26.5.2009 16:46

Re: proč není referendum o LS

Referendum odsouhlasilo pristoupeni k URCITE EU. S nejakymi spolecnymi pravidly. LS tu EU meni a meni i ta SCHVALENA pravidla.

Ale chapu, kdyz vstoupim do bytoveho druzstva, odsouhlasim pravidla a prispevky do fondu oprav a nasledne vedeni druzstva rozhodne, ze se prispevek zdvojnasobi a bude se spolecne nejen opravovat strecha a fasada, ale taky nakupovat potraviny a varit a ze se musime spolecne dohodnout jestlise v bytech bude chodit v backorach, v botech nebo bosky, tak jsem povinen to s nadsenim odsouhlasit. Vzdyt jsem prece vstoupil do druzstva!

Jenda 26.5.2009 16:42

Re: Souhlasím s autorem

Ano, je to dejina nutnost. A kdo chvili stal, jiz stoji opodal a kolesa dejin ho semelou. Kdo nejde s nami, to je reakcni zivel a jako s takovym s nim bude nalozeno.

Jenda 26.5.2009 16:40

Re: Připomínám, že PROTI Lisabonské smlouvě čili přejmenované Euroústavě

Spanelske referendum bylo pouze konzultacni (takze vsem bylo jasne, ze ani nema smysl tam chodi) a melo hodne mizernou ucast. Jedine pro s rozumnou ucasti bylo Lucembursko.

Jenda 26.5.2009 16:37

Re: Ale Jasoni,

Protoze nam pak ty kraviny cpou. A to jejich kafrani o kravinach nas uz samo o sobe prijde na pekne prachy

R.J. 26.5.2009 16:32

Re: Český stát vznikl násilně, Slavníkovci byli jako opozice pobiti

Sunny, já se ptám kdo to je ! Neříkám co proti nim mám, to budu říkat až potom.  Kapišto ? ;-D

Double_K 26.5.2009 16:19

Nic jsi nepochopil, Ivane...

:-D

Sunny 26.5.2009 16:16

Re: Český stát vznikl násilně, Slavníkovci byli jako opozice pobiti

Co máte proti realistům? A s odpovědí nespěchejte, taky se musím chytit židle....;-P